Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:10:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj je tako treskalo, da še tv-ja nisem mogla gledat, kaj šele da bi bila na računalniku. Vidim, da ste bile pridne in smo končno na 20-ki No, slikice so prenešene od praznovanja roj dne, evo jih par: Pihanje tortice Tukaj se igram z bratrancema Hranim prijateljico Tukaj pa sem visoko na drevesu in opazujem okolico za lepe slikice. A te lahko vprašam kje ste naročili torto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:11:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spat Mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:14:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moja Taja spi že dve uri... Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda Meni pa že dolgčas po njenih vragolijah.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:51:08
|
|
|
|
bobika
|
Super uvod spelin@ Zgleda je Anže res neko virozo pokasiral. zopet ima vročino in cel dan ga že samo po rokah nosim. Full bogi zgleda. Močno upam, da nebojo zopet uhice vnete, čeprav že vse kaže na to. čmrlika in nia5 super slikice in prekrasni pupiki kaj več pa ne vem komentirati, niti nisem vsega vredu uspela prebrati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:52:18
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja spi že dve uri... Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda Meni pa že dolgčas po njenih vragolijah. hehe jaz tudi upam, da bo anže spal tako dolgo, čeprav zelo redko potegne čez uro. Ampak, danes bi res lahko, ko je že bolanček, pa še prej je šel spati, kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:54:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja spi že dve uri... Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda Meni pa že dolgčas po njenih vragolijah. hehe jaz tudi upam, da bo anže spal tako dolgo, čeprav zelo redko potegne čez uro. Ampak, danes bi res lahko, ko je že bolanček, pa še prej je šel spati, kot ponavadi. Pa veš da še vedno spi, jaz trola pa namesto da se taka hin kot sem dnes vležem k njej, sem bluzla tu gor... pa bla prepričana da ne bo dolgo ajala za malega bolančka!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.5.2009 13:55:01 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:54:57
|
|
|
|
bobika
|
Tilči (se mi zdi), da si ti pisala, da tvojni imel sistematskega pri 3 letih. Kako pa to, saj je obvezen. Mi smo tudi iz druge občine in ga je imela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 13:56:34
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja spi že dve uri... Se vidi, da se je ohladilo, ji paše zgleda Meni pa že dolgčas po njenih vragolijah. hehe jaz tudi upam, da bo anže spal tako dolgo, čeprav zelo redko potegne čez uro. Ampak, danes bi res lahko, ko je že bolanček, pa še prej je šel spati, kot ponavadi. Pa veš da še vedno spi, jaz trola pa namesto da se taka hin kot sem dnes vležem k njej, sem bluzla tu gor... pa bla prepričana da ne bo dolgo ajala za malega bolančka! , tak je ponavadi Hvala za pikepoke. Pa zate tudi en kup , da se tvoje stanje čimprej normalizira.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:11:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Z mesečno zamudo,ampak evo, nekaj slikic s Tajinega praznovanja prve svečke! Moji dve največji ljubezniki! Prava srčica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:12:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O bejbe Špelin@ odlično opravljeno. Kaj več pa morda kasneje. Ima moj malček palček še kar naprej vročino - mu je naškodilo praznovanje? Malo heca, upam, da ne zameriš... Naj se čimprej pozdravi! Nič ne bom merila. Ta pravo praznovanje nas čaka v nedeljo. Je dobil včeraj pikico, zdaj pa ne vem ali je reakcija na cepivo, zobki ali kaj drugega. Mi sploh noče nič jesti. HB da vsaj mleko in čaj pije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:16:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Včeraj je tako treskalo, da še tv-ja nisem mogla gledat, kaj šele da bi bila na računalniku. Vidim, da ste bile pridne in smo končno na 20-ki No, slikice so prenešene od praznovanja roj dne, evo jih par: Pihanje tortice Tukaj se igram z bratrancema Hranim prijateljico Tukaj pa sem visoko na drevesu in opazujem okolico za lepe slikice. A te lahko vprašam kje ste naročili torto? Bom mogla svakinjo vprašat, mi je najprej ona mislila naredit, pšol pa ni imela časa in jo je naročila; se bom pozanimala ok? Bila pa je ful dobra, kot kremšnita varianta z breskvami , ker sem ji strogo prepovedala kake kremaste, margarinaste torte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:18:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Tilči (se mi zdi), da si ti pisala, da tvojni imel sistematskega pri 3 letih. Kako pa to, saj je obvezen. Mi smo tudi iz druge občine in ga je imela. imel ga je,samo sem jih morala sama spomniti na to.Nisva dobila vabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:21:26
|
|
|
|
tilči
|
Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:22:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Tilči (se mi zdi), da si ti pisala, da tvojni imel sistematskega pri 3 letih. Kako pa to, saj je obvezen. Mi smo tudi iz druge občine in ga je imela. Ja, tudi moja Petja ga še ni imela in vprašanje, če bo sploh dobila vabilo. Prejšnji teden sem vprašala sestro in pravi, da to delajo izven delovnega časa in da imajo ful gužvo, tako da če že bo, bo zelo zelo pozno. Nia in Taja...ful sta srčkani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:23:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spat Mami ma mami, kaj ga strašiš Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:26:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:28:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spat Mami ma mami, kaj ga strašiš Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi. NO KR POVEJTE ŠE KAKŠNO IDEJO ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:29:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:30:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj spomin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 14:31:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spat Mami ma mami, kaj ga strašiš Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi. pst,ne povej mu tega .Malo ga pa moram strašiti,drgače še spat ne bi hotel,potem bi bil pa cel dan vešast
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 15:02:15
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas je pa že spet začelo grmeti in deževati.Se Nejc boji grmenja,pravimo,da se angel takrat krega in bo sedajle kar sam letel spat Mami ma mami, kaj ga strašiš Mi pa pravimo, da se mrzli in topli oblaki zaletijo, zato zagrmi. Če jaz to rečem Manci mi celo noč ne bi spala. Pri nas pravijo, da se bogec krega. Samo jaz sem vsem prepovedala, da to rečejo. Manca je že tak full strašljiva in bi jo to res še pomoje spravlo v nočne more. pri nas se tudi oblaki zaletijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 15:06:12
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj spomin torej je Nejc tuid 3 leta star? Pa Petja tudi? Manca ima eno igerco kmetijo, ko jo sestavljaš skupaj kot 2 puzla. Lahko jo uporabiš kot vweč iger odvisno kolko so stari. iščeš pare med mamicami in otroci živalmi, lahko igraš spomin, pa še par stvari se da igrati, samo mi še nismo kaj drugega. Manca obožuje plastelin in bi bila vsega kar je z plastelinom v zvezi 8stiskalnice in podobno) zelo vesela. Trenutno se ne spomnim kaj drugega. Sem pa tudi za knjigice in didaktične igrače.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 15:08:03
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. manca se kr zaigra sama, samo puzli pa niso za njo. Še 12 jih ne zna sestavit. Od kolegice mali pa sestavlja po 100komadov, brez težav,. Različni so si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 15:09:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vašo pomoč rabim.Kaj naj Nejcu kupim za rojstni dan?raznih avtov,bagerjev,traktorjev ima že celo zbirko V mislih sem imela kakšno družabno igro,pa ne vem,katera je primerna zanj A so mu družabne igre všeč? Posluša in sodeluje, ali kar po svoje nekaj (tako se Petja igra). Jaz bi ful rada videla, da bi Petjo kaj zanimalo, a ona je zainteresirana le za punčkaste zadeve in nagajanje. Da bi kakšne puzle zlagala, ni šans...sploh noče. Kar lepo sodeluje in se igra,rabi pa nekoga zraven,da ga zamoti,zato mislim,da bi bile ravno te igre prave zanj spomin torej je Nejc tuid 3 leta star? Pa Petja tudi? Manca ima eno igerco kmetijo, ko jo sestavljaš skupaj kot 2 puzla. Lahko jo uporabiš kot vweč iger odvisno kolko so stari. iščeš pare med mamicami in otroci živalmi, lahko igraš spomin, pa še par stvari se da igrati, samo mi še nismo kaj drugega. Manca obožuje plastelin in bi bila vsega kar je z plastelinom v zvezi 8stiskalnice in podobno) zelo vesela. Trenutno se ne spomnim kaj drugega. Sem pa tudi za knjigice in didaktične igrače. Nejc bo 4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 27.5.2009 15:24:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@ za super uvod se podpišem
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.