Rubin.
|
Hvala punce . Mlinčka sej jaz tudi, zato pa sem se včeraj spravila k delu. Klarissa, ne vem točno, meni se zdi da RM Maja in Šmarnogorka imeli enojajčna dvojčka. Bodo punce, ki so že dlje časa na tej temi znale kaj več o tem povedat. Jaz sploh ne grem rodit pred 36 tednom!!! Sem pametna zdaj, a ne? Vsak dan močno upam in pošiljam dobre misli in želje k mojima dvema pikicama, naj ostaneta pri meni do konca avgusta. Bomo videli, koliko me bosta upoštevali. Belen, jaz sem danes v Lidlu kupila ušesni termometer. Imam sicer enega že doma, ampak ta meri tudi toploto tekočine, npr. vode, mleka,... Pa mi se je zdel full poceni 12€. Za te bodije, ki se oblačijo preko glave, pa jaz nisem navdušenja, pa tudi dojenčki ne . Če boš še kaj kupovala, kupi raje one na preklop, da jim ni treba vlačit čez glavo. Dekle11 in Klarissa nič bat AC. Jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi bilo kaj narobe, ampak sem šla zato da zvem spol . Ne res, sigurno ne bo nič narobe, samo preverili bosta kako dobro je. Rosajelka bravo za teži imaš prava dva korenjaka . Tako se dela punca!!! Tara78, vse bo še vredu. Barbk, jaz pa mislim, da bo tebi tudi treba zagrozit z . Jaz pa berem knjigo: Ne brez moje sestre in sem zgrožena. Sploh si ne morem predstavljati, bolečino in grozo teh ubogih otrok, ki so jih (morda jih še vedno, sem na sredini knjige) zlorabljali, tako psihično, spolno in fiizično v t.i. verski komuni Božji otroci, v prisotnosti lastnih staršev! Da ti lahko nekdo tako opere možgane, ne morem verjet in sem 100% da jim meni ne bi mogel nihče. Sploh kaj se tiče mojih otrok. Živi horror. Nočko. Mogoče kakšen sladoled za ohladitev, jutri nam spet napovedujejo vrooooočeeeeeee.
|