Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška09 pri nakupu vozička je kar problem ker najprej vidimo kako je lep, ko ga imamo doma in ko ga uporabljamo se pa po glavi tolčemo in preklinjamo . Jaz sem imela tako smolo kupimo voziček pol se pa pokaže da je čisto prevelik, da ga spravim v avto sem morala kolesa sneti, vam povem da to ni nič luštno še po avtu sem imela umazano GROZA. Poleg tega je bil še pretežak tako sva se odločila da tega prodam (jaz bi ga kar šenkala da ga ne vidm več tolk sm jezna)in kupiva drugega, ker je takrat naša dojenčica bila stara 7 mesecev je že lepo sedela sva se odločila za športni del. Kupila sva voziček JAGUAR CAR (športni del) in sem TAKOOO ZADOVOLJNA, lahek, enostavno se zloži in sestavi(brez da gredo kolesa dol) res pravo nasprotje pa tudi lep je (po mojem okusu) Seveda tudi naša malčica se odlično počuti saj ko greve nasprehod kar vriska imam res srečo zelo rada je v vozičku Sedaj ga uporabljamo že dober mesec brez problemov vozimo se po asvaltu , makedamu ; voziček se lepo pelje MI SMO ZADOVOLJNI No, pri nas je bila zadeva podobna, najprej smo kupili Buzza 3, pa vse dodatke, s košaro, vrečami, ni da ni. Sej je na pogled luštkan voziček, pa je na pram tem jaguarjem, pa gt3 in podobnim, zame še vedno mnogo boljši, ampak sem pogrešala nastavljivo višino sedeža, vodljivost vozička (buzz se mi zdi malo samosvoj ali kako naj rečem, mogoče celo prevodljiv - res najmajhen premik ga premakne), pa en kup takšnih malenkosti. Ko smo kupili Zappa, evo to pa je marela vredna svojega denarja. Ker meni je noro pomembno, da se ogrodje zloži čisto na majhno in ga bomo uporabljali za potovanja in letala sedaj tudi druge bebike -> na letalo je to precej preprosto nesti v kombinaciji z maxi cosi lupinico. Drugače pa bomo kupili Stokke Explory. Ima vse to, kar si želim, na izgled mi je fenomenalen, blazno vodljiv voziček, nastavljivost sedeža, daljša garancija od vseh vozičkov. Tako da komaj čakam, da gre mimo NS pa še kakšen teden ali dva, da se lahko mirne vesti podam v trgovino.
|