|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
27.5.2009 9:07:05   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

O, Umpa je pa nekaj spremenila....

Kaj točno?

To se tudi jaz sprašujem??

jaz sem pa takoj opazla........ugibajte

podpis

Približujemo se prvi svečki...

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.5.2009 9:07:51   
Netta
lumpa nima več angleške pesmice spodaj, ampak stavekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 9:08:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 9:09:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
27.5.2009 9:11:18   
neboglasnica

Tako otrok spi mene pa čaka črni zapeljivec.................................
user posted image

a ni lep? user posted image user posted image

Kar imej ga. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
27.5.2009 9:11:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

O, Umpa je pa nekaj spremenila....

Kaj točno?

To se tudi jaz sprašujem??

jaz sem pa takoj opazla........ugibajte

podpis

Približujemo se prvi svečki...

Sem vam pa dala dela, hi hi

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 9:11:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 607
27.5.2009 9:16:23   
anikabd
ALMERA VSE NAJBOLJŠE  user posted image !

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 608
27.5.2009 9:18:24   
Tinky
ALMERA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 27.5.2009 9:19:31 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.5.2009 9:21:47   
glugluglu
dobro jutro,

Tian je zaspal nazaj, se je zbudil že opb 6.45, komaj nekaj pojedel, sedaj pa spi v sžeme ostrem zrakuuser posted image . neboglasnica, ampak res,kje imate pri vas soparo? jaz sem se morala preobleči v dolge hlače, zjutraj navlečem kratke, potem sem pa skoraj zmrznila, ko sem balkon odprla.user posted image

majuska, luštne slike, saj nisem vedela za kakšno, da sploh slikaš, take so ta najboljuser posted image .

Almera, vse najboljše!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

HD, za nosek spucat se je meni najbolj pokazala tista varianta ko nad umivalnikom ali nad banjo špricneš s pumpico (ki je drugače za ven vlečt) v nos fiziološko (jaz sem si jo za tako pucanje kar sama pripravila, za čez dan imam pa od Nivee ampulce) tako, da na drugi strani ven priteče cela svinjarija, potem ponoviš na drugi nosnici, potem daš operil, lahko pa še malo z babyvacom spucaš, ampak je itak že šlo prej vse venuser posted image . Mojcek je enkrat linke pripopala, samo pojma nimam kje so, jaz jih nimam.
Je pa to za naše, ta večje, s takim načinom dobi otrok tudi hitreje občutek v nosu, da bi pihal.

Neposredna povezava do sporočila: 610
27.5.2009 9:29:25   
nosečka maja
user posted image   ALMERA  user posted image

Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreča k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca.
Naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 27.5.2009 9:31:43 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.5.2009 9:30:03   
neboglasnica
Ma, če se jaz po stanovanju premikam s polžjo hitrostjo, pa mi po hrbtu dol teče, je zame soparno. S tem, da smo imeli celo noč oz. še vedno imamo vse odprto, da je prepih. Ja ne vem. Malo sem čudna. In še vedno imamo 24,5 C.

Populis:
Almera se je včeraj Zimski ponujala, da jo gre iskat, pokliči jo, pa se zmenita.

Neposredna povezava do sporočila: 612
27.5.2009 9:40:16   
lidija***
Almera- vse najlepše!!

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.5.2009 9:49:51   
glugluglu
neboglasnica, meni kaže 25 stopinj, pa me trenutno že skoraj zebe v kratkih rokavih, če bi pa okna odprla pa itak zmrznem, očitno sem se že navadila vročine, no saj sem drugače tudi bolj zmrzljiva. Čeprav, zadnje dni je pa kar teklo iz mene cele dneve, ker je bilo vroče.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.5.2009 9:54:42   
glugluglu
u kolk je to fino
user posted image

user posted image

Tian se crklja pri Majuski
user posted image

fajn poušterček
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
27.5.2009 9:57:48   
TODI

Populis:
Almera se je včeraj Zimski ponujala, da jo gre iskat, pokliči jo, pa se zmenita.

Lahko te poberem jaz!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.5.2009 10:00:31   
Majuska
Almera, vse najboljše!!!

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.5.2009 10:11:39   
frutka_
Almera happy B day!!!!!
 Dobro jutro ostalim mamkam zaspankam! V MB je glih fajn temp. za živet.user posted image
Eno vprašanje. Moji pipiki mali, ki itak že ima 8zob so še zgoraj pokukale 3 in 4 venuser posted image . Mala se bo oborožila z vsemi zobčki pred 1.letom. Ali so res ti zobki (ki pridejo prej ven) slabši? Midva imava sicer OK zobovje, tudi bratec. Še nima kera julijčka ki ima polna ust zob?

Uf, tole z deklico od Mike Tysona  sem pa spremljala. Ubogi otrok. In mama...Usoda zna biti nepredvidljiva. Moment ali dva in je nesreča tukaj. Ampak OMG kakšno ime je imela Exodususer posted image .
Neboglasnica pri nas sej je temp. spustila na 22 v stanovanju. Ampak imam pa skoraj vse odprto.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 10:12:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
27.5.2009 10:35:35   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za tole "živalco" sem zadnjič v Italiji dala 4,5 €, pa ni bila v akciji...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=183146

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 10:47:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
27.5.2009 10:50:51   
rovar_ka
Dobro jutro, vidim da že na polno čvekate, tak je pravuser posted image

Jaz sem že navsezgodaj nakurjenauser posted image Zaradi morja. Imam rezervirano od 13.6. do 20.6,  plačana je akontacija, vse papirje imam pri sebi, a zdaj oni meni, da je hotel z Rabaca sporočil, da je možno od 14. naprej, da smo tam lahko 6 dni! En k.u.r.a.c. (pardon izrazu) me briga kak majo oni to, njihova naloga je, da se prej pozanimajo, ne pa da meni potrdijo rezervacijo in vzamejo denar! HALO??
Sem klicala tja, da mi je čisto vseeno, da je to moj prvi dopust z otrokom in da jaz zaradi njihove krivde ne mislim met skrajšanega dopusta, pa čeprav se gre za 1 dan! Me en d.rek briga! Naj zaradi mene zrihtajo da smo tisti prvi dan v enem drugem hotelu, potem pa dalje v tem! Mi je čisto vseeno!! Banda hudičeva!user posted image Mi bodo sporočili. Barabe! Pa da mam skoz smolo s temi dopusti no!

Že za 1. maj so nas selili ko nomade, ko smo se dol vozli!!!, so nam povedali, da je hotel, v katerem bi mogli bit zaprt! Zadnji dan smo se spet v en drugi hotel selili - za eno noč!

Da ne govorim, ko smo enkrat šli na dopust, so nam na agenciji dobesedno vsilili en hotel, ker je kao prenovljen in oh in sploh.. Pridemo dol, doli pa gradbišče! recepcije sploh blo ni, vse so še barvali, sobe brez elektrike, brez posteljnine (jer je sobarica več otišla kučiuser posted image ), hotel je kao bil v obliki črke u, s tem da so v dveh delih bli begunci not!! Samopostrežni zajtrk - my ass - v neki mali gostilnici ena vrsta marmelade, kruh in ena vrsta klobase!

Bom kr nehala, ker še bom samo bolj nakurjena... Pa boljše za tisto, ko me bo nazaj poklicala, da je kaj zrihtalauser posted image

No, drugače pa naša noč nič posebnega, pa vaša Zimska? Kako je bilo? Če je Tia imela zvečer visoko vročino, sem ji jaz kr dala svečko, da je bila noč mirna.

AAA, Ksenci, Zimska, Flower & otroci - user posted image user posted image
Kako ste?

Umpa - moj ni zdaj bil na nobenih preiskavah, mora it k svojemu zdravniku po napotnico, da mu naredijo ultrazvok al kaj jaz vem.. Drugače pa je zaenkrat ok, ima neke tablete in na dieti more bit, nič težke hrane in to..

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 10:52:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 10:54:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 624
27.5.2009 10:58:54   
tims
Dan,

no, pa se končno da spet mal dihat. Sem stekla v štacuno, sem mislila kar malo na dežju statuser posted image . Res mi je sede, da se je ohladilo.

user posted image user posted image user posted image  Almera, kaj naj ti rečem? Ne zapravljaj dragocenih trenutkov za skrbi in slabo voljo. Nasmej se in pusti, da gredo slabi trenutki mimo tebe, veselje in srečo pa ne izpusti iz rok. Zadrži vse lepo in bodi vse to kar si in še več. Vse najboljše za roj danuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

populis - razlog za ločitev je v bistvu precej žalosten...imela sta namreč prometno nesrečo v kateri je umrla mamica in majhna punčka,,,krivda je bila za susan prevelika in so nastali prepiri zaradi tega med njo in mike-om in to je to. se pa tudi 5. sezona konča tako da ne veš ali sta s susan spet skupaj ali ne.
no dost bouser posted image

Mater, jaz pa berem in berem in so mi šle kar kocine pokonc. Pol pa vidim, da se pogovarjate o nanizankiuser posted image .

Populis, pri nas je tud baje bilo pestro z vremenom, ampak smo vsi štirje mirno prespali noč, s tem da sem imela okna odprta, pa noben nič slišal.

Zdej grem pa filane paprike delatuser posted image . Njami, komi čakam. Jih imam ful rada, sam se kar premalkrat spomnim nanje.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?