|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
26.5.2009 22:36:22   
Olivija*
danes sem prvič letos videla kresničke na vrtu...jih je bilo ful veliko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.5.2009 22:38:15   
Olivija*
nobene čveke več?
grem spat.... nočko!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.5.2009 22:41:49   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

nobene čveke več?
grem spat.... nočko!

Jaz sem še tukaj.... ampak tudi na odhodu. Spet malo hotele študiram user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
26.5.2009 23:06:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Gre lažje, če je pri moškem problem, se mi zdi...

....samo glih tak, je treba dat vse skozi user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 654
26.5.2009 23:09:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

So ti ga povlekli dol ali ga boš lahko nalakirala?

niso nohta dol vlekl, ni bilo tako hudo....so samo tisti gnojni del očistili, pa en košček nohta, ki me jezi, odrezali......  no gledala zraven nisem...bom več vedela konec tednauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 655
26.5.2009 23:13:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Joj mene joj. Pri nas vse spominja na novo točo. Že drugo danes. user posted image Tak da bo lahko moj prišel iz toče iz MB v točo v SL.B., da bo tu stolklo še tisto malo pleha, kar ga ni tam. Še sedaj gre toča v MB. Ko me kliče tak poka kot da se strelajo.

daj ne hecaj me....v mestu menda ni butalo...user posted image

MB ne center, okolica.

pri nas hvalabogu ne....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 656
26.5.2009 23:15:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, kdaj pa bosta prišli na kavico v MB? user posted image

Tam pri dvorani Tabor je tak fajn - deka na tla v senčki, pa se otroci igrajo user posted image

al pa pod Pohorjem user posted image

Joj spraviti bi se mogla. Saj v službo jo tudi moram nest pokazati, ker me že skoraj prosijo sodelavke.

Ja, bi bil čas.... preden jih boš vsak dan hodila v službo gledat user posted image

jaz sem se pa odločila, da ga ne bom nosila kazat...saj ni nek razstavni eksponatuser posted image ..

tisti, ki so hoteli so ga tako videli....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
26.5.2009 23:19:02   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Gre lažje, če je pri moškem problem, se mi zdi...

....samo glih tak, je treba dat vse skozi user posted image

Že, samo če ženska nima problemov z zanositvijo, je več možnosti, da se vgnezdi takoj... v tem smislu lažje...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 658
26.5.2009 23:21:08   
Lara Croft
jaz sem se pa odločila, da ga ne bom nosila kazat...saj ni nek razstavni eksponatuser posted image ..

Ja, ej! Halo?! Lahko bi rekli, dej pridita, da jo spoznamo ali kaj takega.... ne pa "prinesi jo/ga pokazat"

Neposredna povezava do sporočila: 659
26.5.2009 23:21:39   
gold fish
...opet nobeneuser posted image ...

...jaz pa študiram 7.člen....  mi je včeraj ena dr. kost vrgla...zdaj jo pa glodamuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 660
26.5.2009 23:21:47   
gold fish
nočka...

Neposredna povezava do sporočila: 661
26.5.2009 23:29:57   
Lara Croft
Matr, kake kolobocije za spravit Laro v vrečo..... če jo dam ob 22h, se sploh ne prebudi... če začnem po 23 sušmarit po sobi pa vse čuje... tudi bose stopalo, ki se odlepi od parketa... user posted image Je nočem pustit čist golo po nogicah.... če mene zebe, potem tudi njo verjetno....

Mi je hecno, ki ji bo ta druga dvojka prej prišla ven, kot enka.... user posted image Jutri bo sigurno zunaj, danes se ga je že vedelo, glih tolk, da ni prebilo... Kje se je enka zgubila pa ne vem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
26.5.2009 23:30:35   
Lara Croft

nočka...

Še en post, dej.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
27.5.2009 6:11:58   
Alenka_
DOBRO JUTRO!!!
matr spet sva prav zgodne dons... ne vem kaj se zdej zbuja že ob petih... pa ni šans nazaj zaspat... mami bi pa še tkoooo spala...

anyway, user posted image  super da si spedenala prst in da ni blo tolk grozn. še lepo naj se pozdravi da bo pol končno mir s tem! user posted image

vreme je za pouser posted image  in zgleda, da bova dons spet cel dan v stanovanju... ah se bova pa mal več pocrklale user posted image

grem zdej kavico spit in vam želim lep dan in naj bo le-ta brez toče in hudih neviht!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 664
27.5.2009 7:22:39   
Čarli08

So ti ga povlekli dol ali ga boš lahko nalakirala?

niso nohta dol vlekl, ni bilo tako hudo....so samo tisti gnojni del očistili, pa en košček nohta, ki me jezi, odrezali......  no gledala zraven nisem...bom več vedela konec tednauser posted image

Super! Ker jaz bi popuser posted image , če bi morala noht dol snet tik pred poletjem ....

Neposredna povezava do sporočila: 665
27.5.2009 7:30:15   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

vreme je za pouser posted image  in zgleda, da bova dons spet cel dan v stanovanju... ah se bova pa mal več pocrklale user posted image

Ah, meni kar paše, da se je malo osvežilo.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.5.2009 7:41:36   
gold fish
dobro jutro še od mene...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.5.2009 7:43:34   
gold fish
...bi še spala, pa sem morala ta velikega v šolo spravit....danes imajo olimpijado...pride 5 šol k njim....

ta mali je nekaj mrdal ponoči, no od 5 dalje....... meni je pa tableta spustila...sem jo ob 5 vzela, ampak me vseeno boli, če hodim....  in kaj naj zdaj?.....boma pa z malim kar cel dan ležalauser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.5.2009 7:44:11   
gold fish
...grem ležat nazaj, ker dežuje....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.5.2009 8:03:31   
Čarli08
Lara in Fiši, kaj pa pomeni blokiraj nad vajinim avatarjem?

Neposredna povezava do sporočila: 670
27.5.2009 8:04:41   
Čarli08
Je že zginilo ... user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.5.2009 8:17:06   
Jazzy1
Jutro user posted image . Mi smo spet dobro spali od 9h do 7.30. Jaz sem se popnoči zbudila ker je ful treskalo, amlak L pa ne, kljub temu da je imela okno odprto. Bravo L user posted image user posted image ! . Sem sam čakala kdaj jo bom kaj slišala, pa nič... user posted image .

Zdaj se pa že pol ure neumorno pogovarja z enim dojenčkom zelo kitajske izdelave, ki namesto da se smeje spušča take zvoke kot v shrljivki, tko da sem baterije kar ven pobrala. Ampak kaj čem...sta ji ga kupila prababica in pradedek in to s takim veseljem, da nimam kaj. No, pa tud L. je zelo všeč. Svašta user posted image .

Drugače je pa vreme tukaj v Lj. oblačno in vetrovno, ampak saj paše da se je malo shladilo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.5.2009 8:20:58   
pf

DOBRO JUTRO!!!
matr spet sva prav zgodne dons... ne vem kaj se zdej zbuja že ob petih... pa ni šans nazaj zaspat... mami bi pa še tkoooo spala...

anyway, user posted image  super da si spedenala prst in da ni blo tolk grozn. še lepo naj se pozdravi da bo pol končno mir s tem! user posted image

grem zdej kavico spit in vam želim lep dan in naj bo le-ta brez toče in hudih neviht!

Ojej, ob petih sta vstale. Midve sva šest in petnajst in je situacija bolj tak, tak. Sem še zaspana, Lana pa spi od osmih spet.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.5.2009 8:24:37   
pf

Ah, meni kar paše, da se je malo osvežilo.

Meni tudi. Sem že malo sita poletne vročine sredi pomladi. Imam rada poletje, samo zdaj mi pa že malo preseda tale vročina. Toliko bo že brez dežja, da bo za en giro z vozičkom, pa par krogov okrog hiše, drugače bova pa šle malo v shoping in cartale se bova. Mislim, da sem včeraj videla v Tušovem katalogu tako živalco plastično, ki jo prime za roge in zajaha. Greva danes po njo. Upam, da je bilo v Tušu, ker sem pogledala deset različnih katalogov. Moram prečekirat na netu še pol.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.5.2009 8:24:40   
Alenka_
evo pf pa je Sara čudežno tudi zaspala user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?