|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
26.5.2009 20:03:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A imate kaj proti komarjem? Saj jih ni nekaj ful, ampak tu in tam pa zaide kateri v stanovanje.

Komarnike. user posted image

Kaj pri vrabcu je komarnik?

tiste mreže na oknih

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.5.2009 20:04:01   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...živjo....nimam velik časa za branje ker se danes bolj kot ne ukvarjam z plenicami in kakanjemuser posted image ...včeri ko sem napisala da grem pred TV sem šla v kuhno posodo dat v pomivalca in je Nik z lepega tko zverinsko začel jokat da sem mislila da je padel....hiter ga vzamem v naročje on pa še bolj jokat,pa tko se me je držal z rokicami......nakaj začutim v plenički nekaj trdega,ga hiter razvijem in sem imela kaj vidit....tko trdo je kakal revežuser posted image user posted image user posted image  da ni čuden da je jokal,ritko je imel čisto vijolčno od napenjanja,pa razpoko krvavouser posted image .....že v soboto mi je bolj trdo kakal,in takrat je bilo zadnjič do včeraj...pa skoz sem mu dajala HIPP slivo,pa juhce kuhala, sam zgleda da je GH nardila svoje....sem klicala P in mi je povedal da je to normalno pri uvajanju pri nekaterih otrocih, da naj ga zdej bolj dojim,naj pije velik tekočine ter naj korenček in banane ne dajem....ritko sem mu namazala z oljem in je danes že 5-ič. kakal z mojo pomočjo da sem mu nogice k trbuščku tiščala ko sem vidla da se napenja, in ga masirala,pa sladke kamilice sem mu dala,tak da je revež čist zmatran od tega napenjanja....bogi mišek mali kol ga je moglo boletuser posted image user posted image user posted image ...mogoče se kaj beremo zvečer,če ne pa uživajte v tem prelepem vremenu....

Revček mali.  Upam, da je bolje.

...gloria - nik- ...upam, da je vse ok...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 577
26.5.2009 20:06:50   
gold fish
...no, še današnje poročilo.....

.....operacija za mano, injekcija ni bolela...sem čutila samo tisti pik.... boli me zaenkrat ne...jem nalgesin s....  čez 2 dni imam prevez.....

.. aja, so me vzeli naprej kot doječo mamicouser posted image .......

...sem bila kar jezna nase, da sem tako dolgo odlašala......  če bi vedela, da bo tako bi že zdavnaj šla....

...še enkrat hvala vsem za pestke.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 578
26.5.2009 20:08:57   
pf
Moj je šel prej z novim avtom v Maribor službeno in ker je srečal prijatelje je biloooo treba iti na pijačko. Dve, tri, pet in poanta zgodbe je, da nam je toča debela kot oreh stolkla pol leta starega audija štirko. In kaj je še največji hec, da ker imamo v firmi gužvo bo naš avto kolikor poznam user posted image popravljen tam nekje avgusta. Frdacan ded. Jih bo ču, ko bo prišo domov. Sedaj me pa kliče, da ne more v avto in da ga je stolklo, da gleda iz gostilne čez okno in če čujem kak poka. Danes nebo večerja se je mami odločila. Tak. user posted image Sicer pa jaz imam moj avto pod mrežo za točo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 579
26.5.2009 20:11:31   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....operacija za mano, injekcija ni bolela...sem čutila samo tisti pik.... boli me zaenkrat ne...jem nalgesin s....  čez 2 dni imam prevez.....

...sem bila kar jezna nase, da sem tako dolgo odlašala......  če bi vedela, da bo tako bi že zdavnaj šla....

...še enkrat hvala vsem za pestke.... user posted image user posted image user posted image

Samo da si gotova s tem in fajn, da ne boli prehudo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.5.2009 20:13:01   
pf
Saraya a je hudo? Ravnokar sem se spomnila, da je rekla, da jo je strah takega vremena. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.5.2009 20:26:22   
pf
Kam ste ušle?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.5.2009 20:40:40   
Lara Croft
Njegove najboljše spermije je združil z mojo jajčno celico. Po sedmih mesecih odkar sem zvedela, da moram na umetno oploditev sem bila noseča. Na kratko.

Hvala ti. Gre lažje, če je pri moškem problem, se mi zdi...
Mam prjatlco, ki je je zdravila 10 let.... operacije, spontani splavi, izvenmaternična.... matr, kaj je ona vse dala skozi... No zdej bo fantek kmalu 2 leti imel...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.5.2009 20:42:59   
pf

Gre lažje, če je pri moškem problem, se mi zdi...

Res je, ampak nekako gre obratno tudi. HB.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.5.2009 20:43:43   
Lara Croft

Znađi se, je reku Bosanc in si zavezal čevelj z glisto... user posted image

SUper, da si končno zrihtala tega vrabca...

Neposredna povezava do sporočila: 585
26.5.2009 20:46:07   
Lara Croft
Moj je šel prej z novim avtom v Maribor službeno

Moj je pa v Velenju bil danes... ma zgleda, da tam ni bilo toče... Madona, pa kako lahko tako debela toča pada????? Mislim pa kaj je to s tem vremenom, se mu meša, al kaj? Nas res čaka ledena doba spet, đizus...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 586
26.5.2009 20:47:47   
pf
Joj mene joj. Pri nas vse spominja na novo točo. Že drugo danes. user posted image Tak da bo lahko moj prišel iz toče iz MB v točo v SL.B., da bo tu stolklo še tisto malo pleha, kar ga ni tam. Še sedaj gre toča v MB. Ko me kliče tak poka kot da se strelajo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.5.2009 20:48:53   
Lara Croft
Tk, zdej sem shake skoraj spila... grem še pod tuš, pol pa samo še kavč in laptop.... Lara je zaspala že ob 20.08.... neverjetno na brzino se je umirila... niti enkrat ni kričala in me klicala... Solatko sem že oprala za jutri in bučke s korenčkom že skuhala... ... eh, je moj v kopalnici, bom mogla še mal počakat.... 

Neposredna povezava do sporočila: 588
26.5.2009 20:51:34   
pf

Moj je šel prej z novim avtom v Maribor službeno

Moj je pa v Velenju bil danes... ma zgleda, da tam ni bilo toče... Madona, pa kako lahko tako debela toča pada????? Mislim pa kaj je to s tem vremenom, se mu meša, al kaj? Nas res čaka ledena doba spet, đizus...

Lara pa nek viharni veter napovedujejo in sicer do 100 km/h v prihodnjih dneh. A pri vas fejst piha? Sem hodila na mejo v Fernetiče v tisto lekarno po zdravila med oploditvijo. Se mi je zdela Sežana uf daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 589
26.5.2009 20:53:36   
pf

Tk, zdej sem shake skoraj spila... grem še pod tuš, pol pa samo še kavč in laptop.... Lara je zaspala že ob 20.08.... neverjetno na brzino se je umirila... niti enkrat ni kričala in me klicala... Solatko sem že oprala za jutri in bučke s korenčkom že skuhala... ... eh, je moj v kopalnici, bom mogla še mal počakat.... 

Pridna. Jaz pa ne morem več piti šejka. Se mi je gor postavil. Fuj. Jaz sem tudi skuhala omako bolognese za jutri, solato bom pa jutri nabrala, če ne bo samo perje, ki bo spominjalo na solato še ležalo po bivšem vrtu. Jebeštrga me ma jeza, ko vidim to vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 590
26.5.2009 20:53:56   
Čarli08

Sem dala danes Lari prvič rumenjak za kosilo.... Sem končno dobila nekaj domačih jajc...

Kaj pa ribe? Ste že kej dajale?

Kako si ji pa naredila?

Ribe bom jaz še malo počakala. Bomo vidli, kaj bo pediater povedal naslednji mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 591
26.5.2009 20:55:54   
Lara Croft
A pri vas fejst piha? Sem hodila na mejo v Fernetiče v tisto lekarno po zdravila med oploditvijo. Se mi je zdela Sežana uf daleč.

Zaenkrat ne piha nič... magari bi malo, ker imamo 27 stopinj v stanovanju.... tk še avgusta nismo imeli....
No, če boš še kdaj rabla, ti bom jaz šla in poslala...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 592
26.5.2009 20:57:25   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

pa je prišla doooooooooolgo in težko pričakovana kuverta..... DOBILI SMO VRTEC!!!!! user posted image
sicer ne tistega, ki nam je skoraj sosed in za katerega smo zaprosili ampak enega drugega ... kakorkoli IMAMO GA!!!

Jupiiii

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.5.2009 21:01:31   
pf

A pri vas fejst piha? Sem hodila na mejo v Fernetiče v tisto lekarno po zdravila med oploditvijo. Se mi je zdela Sežana uf daleč.

Zaenkrat ne piha nič... magari bi malo, ker imamo 27 stopinj v stanovanju.... tk še avgusta nismo imeli....
No, če boš še kdaj rabla, ti bom jaz šla in poslala...

Hvala. Prijazno od tebe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
26.5.2009 21:02:11   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...živjo....nimam velik časa za branje ker se danes bolj kot ne ukvarjam z plenicami in kakanjemuser posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 595
26.5.2009 21:04:09   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Naj ti omenim, da obstaja tudi lažja in diskretnejša varianta: gsm user posted image

...ja, kaj pa če si  pozabima zamenjati številkiuser posted image

Pol pa kriči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
26.5.2009 21:04:10   
pf
Lara in Čarli zakaj imam filing, da je tudi drugje neurje in da nas je zato tak malo danes za čvek? Upam, da se motim.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.5.2009 21:07:03   
Čarli08

user posted image user posted image user posted image

So ti ga povlekli dol ali ga boš lahko nalakirala?

Neposredna povezava do sporočila: 598
26.5.2009 21:07:22   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro...
včeraj zvečer sem se spet malo po kuhni vrtela...in sem tako zadovoljna z izdelkom, da hodim kar naprej v hladilnik gledat user posted image user posted image user posted image
hočeš pokukat?

user posted image

Madonca Olivija, tole je pa mojstrovina user posted image user posted image user posted image .

Res je user posted image Bi kar na obisk prišla user posted image Ampak zdaj je verjetno že ni več user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.5.2009 21:07:24   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ma ko jo takole gledam na sliki.... kako je že dolga! tako hitro rastejo naši septembrčki... naj nekdo ustavi čas!!!!! ali pa vsaj upočasni user posted image

Kako smo obremenjeni s tem časom....

Meni je pa fajn jo gledat, kako se iz dneva v dan spreminja... raste, uveljavlja svojo voljo... prava mala gospodičnica postaja...

Se mi zdi, da so ravno zdaj v taki starosti, ko je res vsak dan veliko novega. Vsaj pri bubiki je bilo v zadnjih par dnevih veliko stvari "prvič".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......