|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
26.5.2009 9:42:13   
leda
Meni je blo v tistih cajtih fajn... verjetno zato, ker sem bila mlada in bi mi bilo tudi drugače...

lara, s tipkovnice si mi snela. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.5.2009 10:10:55   
Olivija*
jutro...
včeraj zvečer sem se spet malo po kuhni vrtela...in sem tako zadovoljna z izdelkom, da hodim kar naprej v hladilnik gledat user posted image user posted image user posted image
hočeš pokukat?

user posted image

no, zdej grem pa brat, dokler A spi....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.5.2009 10:13:35   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

meni pa je to tak lepo....

meni tudi. ampak ne na usta.

jaz sem tudi take sorte. lupčkam A na lička, nos, čelo, po nogicah.... sam na usta ne... kaj pa vem...nikol se nisem s tem obremenjevala, kar spontano je prišlo do takega stanja, ampak sem šele zdaj začela razmišljat, ko ste odprle to temo...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.5.2009 10:17:31   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kaj pa menite na Titovo v Ljubljani? Me res zanima, zato bom zjutraj z zanimanjem prebrala kakšno je vaše mnenje.

So jo imeli in bi jo lahko pustili. Izguba časa in denarja takrat, ko so prejšnjo Titovo preimenovali (to so stroški, da glava boli, da, za cel vrtec, pa verjetno bi še kaj ostalo), prav tako danes. Čas svetnikov, sejnine, futer za sejnine, stroški preimenovanja ... predvsem pa tak pomp okrog tega.

mi imamo še vedno tablico Titova ulica nekje v kleti... zunaj pa visi samo Dunajska user posted image pa smešno je to, da se številke ne ujemajo. ko so preimenovali, so tudi preštevilčili. kakšno zmedo so s tem naredili user posted image
a je že čas, da jo obesimo nazaj, hihi

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.5.2009 10:19:21   
Olivija*

Lana ima pa danes devet mesecev. user posted image  user posted image  user posted image Čas beži grozno hitro. Bi si želela, da bi bila še čisto majhna pupica. Prehitro mi gre, ker mi je tak lepo, da bi rada da bi minuta trajala mnogo dalj.

bravo, Lana! user posted image user posted image user posted image
meni se tudi zdi, da gre vedno hitreje. verjetno zato, ker so zdaj dnevi tako dinamični, prav fino se imamo,začetniške težave so mimo... pa še vreme je (večinoma) boljše

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 505
26.5.2009 10:21:48   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Guten Morgen user posted image ...nasa se je spet ob sestih zbudila...pa se mamici ni dalo prec dvigniti....sem si mislila, samo se par minutk Leyla...pa pridem....kar naenkrat pa slisim njo, kako se na ves glas "dere" v svojem jeziku...ces..halloooo....jaz sem tu....pa pogledam na uro...ura 8...miska mala, je bila cisto pridkana v svoji posteljici...igrala se je z dudo in medvedkom....pa mamico je pustila da v miru spi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

veš kaj sem razmišljala - v kakem jeziku se pogovarjate z njo? samo slovensko? kaj pa, ko bo šla v vrtec?

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 506
26.5.2009 10:22:34   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

No, zdaj pa grem. Preden se poslovim do naslednjega javljanja, pa samo še en big hug za Fiši in MTY. Držte se!!!

še od mene

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 507
26.5.2009 10:27:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro...
včeraj zvečer sem se spet malo po kuhni vrtela...in sem tako zadovoljna z izdelkom, da hodim kar naprej v hladilnik gledat user posted image user posted image user posted image
hočeš pokukat?

user posted image

Madonca Olivija, tole je pa mojstrovina user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.5.2009 10:39:44   
Alenka_

jutro...
hočeš pokukat?

user posted image

WAAAAAAW!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   jest bi tud... user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
26.5.2009 11:17:49   
Lara Croft
Jao meni.... pa kako vi otroke pripravte, da dopoldne zaspijo.... lara je že od 9ih zaspana, pa še zdej ni zaspala... namest, da bi šle ven, preden se preveč segreje, se tle pajsamo.... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
26.5.2009 11:32:42   
Olivija*
naša A pa ravno dopoldne najlažje zaspi. ko se začne mencat po učkah, ji dam flaško vode in položim v posteljo, pobožam...in grem. ko zmanjka vode, zmanjka tudi nje. takole to zgleda:

user posted image

tok tok.... že trkam...da se slučajno ne bi spremenilo...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.5.2009 11:39:21   
Olivija*
ma ko jo takole gledam na sliki.... kako je že dolga! tako hitro rastejo naši septembrčki... naj nekdo ustavi čas!!!!! ali pa vsaj upočasni user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
26.5.2009 11:45:39   
Lara Croft

naša A pa ravno dopoldne najlažje zaspi. ko se začne mencat po učkah, ji dam flaško vode in položim v posteljo, pobožam...in grem. ko zmanjka vode, zmanjka tudi nje. takole to zgleda:

tok tok.... že trkam...da se slučajno ne bi spremenilo...

Ma ja, jst sem se odločla, da ne bo flaške v pojslici... ne s hrano, niti s pijačo.... pol pa imam... Pa tudi, če bi ji dala tko flaško vode, bi potem polila, ker ne bi rignila...
Jo je končno zmanjkalo....

Lepa torta, Oli... user posted image
Včasih sem tudi jaz take mojstrovine delala... ma zdej se mi ne da več.... v bistvu nočem, ker trenutno mi je brez veze, da bi jo samo gledala, drugi pa jedli... prej pa nisem zato pekla, ker sem pol jedla in se redila.. Pa tudi, od kar imamo Lariko, mi ne bi zneslo...... ko pa gre spat pa rajš ležim na kavču. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.5.2009 11:48:37   
Lara Croft

ma ko jo takole gledam na sliki.... kako je že dolga! tako hitro rastejo naši septembrčki... naj nekdo ustavi čas!!!!! ali pa vsaj upočasni user posted image

Kako smo obremenjeni s tem časom....

Meni je pa fajn jo gledat, kako se iz dneva v dan spreminja... raste, uveljavlja svojo voljo... prava mala gospodičnica postaja...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 514
26.5.2009 11:54:11   
Virtualna

user posted image user posted image user posted image

veš kaj sem razmišljala - v kakem jeziku se pogovarjate z njo? samo slovensko? kaj pa, ko bo šla v vrtec?

Uh...jest se z njo pogovarjam v slovenscini...moj dragi je pa kar proti tej najini slovenscini... ker pac zivimo tu, Leyla je tudi nemska drzavljanka...nisva zbrala slovenskega, ceprav bi lahko.... sem bo hodila v vrtec, kasneje v solo...in nekako res ta najina slovenscina ne bo kaj pride v tej drzavi...user posted image ... no, skratka...ko sva sami se "pogovarjava" v slovenscini, ko pa ocka pride iz sluzbe, se pa nemsko z njo "pogovarja"....user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.5.2009 11:56:37   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

jutro...
hočeš pokukat?

user posted image

WAAAAAAW!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   jest bi tud... user posted image

Dej poslji kak koscek sem v Berlin, pa bom skromna...ti ni treba vsega posiljat, bom zadovoljna ...recimo....samo z vrhnjim delom tvoje mojstrovine user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.5.2009 12:05:03   
*bubi*

Grem počasi. Moj sendvič majster pride po stopnicah. Greva še malo počvebiti, pol pa v horizontalo. Lahko noč in brez toče.

A zdaj pa se tako temu reče? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.5.2009 12:05:05   
*bubi*

Kaj pa menite na Titovo v Ljubljani? Me res zanima, zato bom zjutraj z zanimanjem prebrala kakšno je vaše mnenje.

V MB imamo že iz starih časov Titovo cesto in titov most. Sploh niso preimenovali takrat in me ne moti.

Mene bi motilo, da ti vsakih nekaj let ulico preimenujejo, potem pa imaš same stroške s tem. Tako država (občina) kot posamezniki, ki morajo menjavat dokumente.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.5.2009 12:05:10   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja...pa lupčka na usta še da....

Razum mi pravi, naj neham, da to veliko ljudi počne in da je to normalno ampak si ne morem pomagat. Kaj pa ve mislite?

Jaz otrok ne poljubljam na usta, tudi bubiju nastavim lice.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.5.2009 12:05:11   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma to mora bit pa tako noro lep filing...ko te prvič mama(m) pokliče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ful se to lepo sliši, čeprav ne vem,kaj ima Lara takrat v mislih... user posted image user posted image

Po moje nič kaj. Pač sliši nekaj, kar se ponavlja in ponovi. Kaj pa vem, če ravno že ve kaj je to pri vrabcu.

Pa pri vrabcu (user posted image user posted image user posted image ) da pomoje vedo. SPloh (če ne prej) ko v joku začnejo te zloge ponavljat. Takrat po moje točno vejo. Pri vrabcu da res!

Bubika je edinkrat do zdaj rekla mamam, ko ni mogla zaspat in sem jo malo pustila v posteljici... je jokala in 2x poklicala mamam.... valjda, da sem bila v trenutku pri njej, so skoraj še meni solze pritekle

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.5.2009 12:06:23   
*bubi*
Evo, včerajšnji večer sem pokomentirala. Današnje 3 strani pa kasneje... greva spet na potep user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
26.5.2009 12:13:29   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Bubika je edinkrat do zdaj rekla mamam, ko ni mogla zaspat in sem jo malo pustila v posteljici... je jokala in 2x poklicala mamam.... valjda, da sem bila v trenutku pri njej, so skoraj še meni solze pritekle

Leyla tud veckrat poklice mamamam ... ampak jaz mislim, da nima v mislih ravno mene, ko to rece... pomoje, no...meni se zdi se prezgodaj, da bi ona vedela, da sem jaz tista mamamammmuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.5.2009 12:14:27   
Virtualna
Grem na balkon do konca tisto kavo spit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
26.5.2009 12:25:38   
Lara Croft
sem bo hodila v vrtec, kasneje v solo...in nekako res ta najina slovenscina ne bo kaj pride v tej drzavi...user posted image ... no, skratka...ko sva sami se "pogovarjava" v slovenscini,

Je že prav, da se pogovarjaš v Slovenščini.... znanje jezikov je vedno dobrodošlo, čeprav se najprej zdi, da ne... pa tudi, če je to "samo" slovenski. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 524
26.5.2009 12:38:06   
pf

jutro...
hočeš pokukat?

user posted image

Super. Čudovito si tole naredila in tudi zgleda okusno. Bravo mami. user posted image   user posted image   user posted image A je kaka posebna priložnost?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......