Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 24.5.2009 22:57:44
|
|
|
|
mala zirafa
|
Ha, ha
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 24.5.2009 23:03:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kaj pa je smešno?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 4:25:06
|
|
|
|
anajmad
|
V marini Izola ali Portorož. Sam je najemnina od 3.500 eu letno naprej. Komunalne pa itak ne bi dobila,ker nisi domačinka,oz. ne vem za koga rabiš.
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 6:48:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja za te priveze nad 3.000€ vem, ampak to mi je predrago za 5-metrski čoln (pa še tam je menda umetnost dobiti prostor, ker naj bi tudi Italijani vozili "parkirat" ladje in čolne k nam, ker naj bi bili cenejši). Da bi pa čoln vlekla na Hrvaško, mi pa tudi ni. A če bi pa hotela komunalni privez, bi morala pa čoln prepisati na domačina, on bi pa potem dobil privez?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 8:05:33
|
|
|
|
ZARA
|
Končno se boš dala privezat.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 25.5.2009 8:08:50 >
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 8:11:14
|
|
|
|
higuys
|
pa še tam je menda umetnost dobiti prostor, ker naj bi tudi Italijani vozili "parkirat" ladje in čolne k nam, ker naj bi bili cenejši). še kaj ?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 8:30:50
|
|
|
|
mala zirafa
|
Še mi domačini, smo na ne vem katerem stotem mestu na čakalni listi.Mišljeni so bili novi privezi, ampak je bavčar vse zaj...Seveda moraš bit domačin oz., mi imamo prednost. Na hrvaškem pa rabiš tudi plovno dovoljenje, ki ni poceni, pa trajekt te stane 200 kun/čoln za eno smer.Ptem je tu še marina, ki ni poceni.Kazni pa niso nizke.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 9:21:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Če ne gre po kopnem, gre pa po vodi, kaj ? Do NY, mislim . P.S.: Drugače pa se globoko opravičujem, da se mešam v temo, kjer ne poznam natančnega odgovora .
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 9:21:42
|
|
|
|
kaya2007
|
jah navtika ni poceni, tko da kar vzemi to v zakup, če se je greš
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 9:27:37
|
|
|
|
rija
|
kerensa, luft ven spusti, pa ne rabiš priveza
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 9:30:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 9:31:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady o mater, dobri
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 11:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Boš odplula v NY?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 13:44:37
|
|
|
|
anajmad
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja za te priveze nad 3.000€ vem, ampak to mi je predrago za 5-metrski čoln (pa še tam je menda umetnost dobiti prostor, ker naj bi tudi Italijani vozili "parkirat" ladje in čolne k nam, ker naj bi bili cenejši). Da bi pa čoln vlekla na Hrvaško, mi pa tudi ni. A če bi pa hotela komunalni privez, bi morala pa čoln prepisati na domačina, on bi pa potem dobil privez? Težko. Ker tudi domačini težko pridejo do komunalnega priveza. Imam pa eno varianto,če želiš izvedeti mi piši na zs.
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 15:02:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Na hrvaškem pa rabiš tudi plovno dovoljenje, ki ni poceni, pa trajekt te stane 200 kun/čoln za eno smer.Ptem je tu še marina, ki ni poceni.Kazni pa niso nizke. Hvala za tole. Mogoče veš za kakšen link, kje lahko preberem več o tem?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 16:50:59
|
|
|
|
kaya2007
|
saj ni treba, da gre v marino na hrvaškem. naši prijatelji so ponavadi puščali manjše gumenjake v kakšnih manjših lukicah, so se z domačini zmenili..in to potem ni tako zelo drago.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 17:42:53
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kerensa, glede dovoljenja ima to kapitanija čez.Glede tajekta pa jadrolinija.Upam da sem kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 25.5.2009 23:54:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 naši prijatelji so ponavadi puščali manjše gumenjake v kakšnih manjših lukicah, so se z domačini zmenili..in to potem ni tako zelo drago. Verjamem... ampak jaz ne sprašujem za gumenjak.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 26.5.2009 8:05:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 naši prijatelji so ponavadi puščali manjše gumenjake v kakšnih manjših lukicah, so se z domačini zmenili..in to potem ni tako zelo drago. Verjamem... ampak jaz ne sprašujem za gumenjak. Ona ima pet metrsko jahto.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 26.5.2009 8:57:04
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 naši prijatelji so ponavadi puščali manjše gumenjake v kakšnih manjših lukicah, so se z domačini zmenili..in to potem ni tako zelo drago. Verjamem... ampak jaz ne sprašujem za gumenjak. Ona ima pet metrsko jahto. se opravičujem, ker sem narobe mislila...ampak vseeno ne razumem zakaj si mi to napisala, saj nima veze, če ni gumenjak, tudi kaj drugega lahko daš v manjšo luko. če pa želiš svojo jahto parkirati v marino, ti pa lahko posredujem cene iz naše marine. mi npr za letni privez damo okoli 6000.
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 26.5.2009 12:14:20
|
|
|
|
sanja nk.
|
mater ste žleht , Kerensa privez na naši obali je zelo drag , mi dajemo že za suhi dok , velike vsote ko pa gre v morje pa še več...imamo pa v Izoli.. Za 5m čoln, za koliko časa pa rabiš, kaj imate to novo ....ker lahko ga spravite kakemu domačinu, to smo mi včasih delal ko smo mel še manjšo plovilo, pa ti ga on spravi , ti pa mu plačaš, potem pa ga na doku samo noter sputiš.. 5m se po mojem mnenju ne splača parkirati v naše marine...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 12:36:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 26.5.2009 12:44:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A je jadrnica iz mahagonija? Žleht sem, vem. To misliš črno bela kombinacija?
|
|
|
|
RE: Privez za čoln na SLO obali 26.5.2009 20:30:13
|
|
|
|
kaya2007
|
a nima sanja črno bele kombinacije?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?