aprilčica07
|
Ojla čvekice ful na hitro, ker sem čisto zmozgana:(, pa znorela bom od te vročine, to ni normalno, skratka živim za ohladitve pa na šihtu so nam crknile klime (za zjokat, ja), in si lahko predstavljate kako je notri... Trenutno kuham večerjo za maalga, jst ne bom nič jedla, ker nimam kam dat.. sem se prej najedla pr tašči, da je groza Moj dela popoldan, tako, da sem trenutno sama, samcata. Mali je še pr tašči, ga bom mogla it počasi iskat:) Ampak moram izkoristiti par minutk in se vam javiti. Zjutraj sem šla še dat kri, za uno mojo reč v krvi, pa me niso nič klicali, tako, da sklepam, da si protitelesa v mejah normale-.. sulfinija: držimo pestke, da se vse izteče ok poopsie, tejči: žal mi je za vajino izgubo službe Kaj več ne bom komentirala, ker sem ful na hitro brala, pa se bojim, da bi kaj zablodila.. a še to, kerala: si ne predstavljam kako si se pofrizirala tam doli, meni to ne uspe več, je trebuh že uber velik in moteč za ta poseg... bom mogla mojga prosit, da me poštima, drgači se ne bom slekla na naslednjem pregledu v pondeljek.... Tako, to je na hitro. Bom mogoče kaj kasneje pršla gori, jutri najbrž bolj težko, ampak se že javim:)