Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:20:24
|
|
|
|
Olivija*
|
naša bejbi ima pa čist rdeč hrbet od lopatic do pasu. zgleda jo potenje tako muči, čeprav sem ji dala še pleničko v lupinico, pa na koroškem danes ni bilo kaj dosti toplo, okoli 20 stopinj.... ko sem jo skopala, sem jo kar z bepantolom namazala. saj to lahko, ane? ali so avtosedeži kaj bolj prijazni glede potenja kot lupinice? naš romer king že čaka, ampak se A še vedno vozi v lupinici....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:21:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Jst mam tega špeha dost.... če ga maš dost, je vredu.... js ga mam preveč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:22:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ali so avtosedeži kaj bolj prijazni glede potenja kot lupinice? naš romer king že čaka, ampak se A še vedno vozi v lupinici.... ja,pa seveda...jaz tud komaj čakam,da ga nabavimo....zdaj se sploh ne vozimo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:23:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejbi ima pa čist rdeč hrbet od lopatic do pasu. zgleda jo potenje tako muči, čeprav sem ji dala še pleničko v lupinico, pa na koroškem danes ni bilo kaj dosti toplo, okoli 20 stopinj.... ko sem jo skopala, sem jo kar z bepantolom namazala. saj to lahko, ane? ali so avtosedeži kaj bolj prijazni glede potenja kot lupinice? naš romer king že čaka, ampak se A še vedno vozi v lupinici.... odkar je naša v avtosedežu, je šele joj. ji je vroče, da je čist gnila, če se vozimo dalj časa. mamo mi tud romer kinga, smo nabavili še dodatno prevleko za poletje, pa ji je vroče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Jst mam tega špeha dost.... če ga maš dost, je vredu.... js ga mam preveč jaz se priporočam za malo na stegnih in v rit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:23:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Luštna punca!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:23:52
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Jst mam tega špeha dost.... če ga maš dost, je vredu.... js ga mam preveč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:24:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you odkar je naša v avtosedežu, je šele joj. ji je vroče, da je čist gnila, če se vozimo dalj časa. mamo mi tud romer kinga, smo nabavili še dodatno prevleko za poletje, pa ji je vroče. po mojem je od materiala tud malo odvisno.. kaj pa če ji pleničko daš spodaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:24:35
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:24:40
|
|
|
|
Jazzy1
|
namazala IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ali so avtosedeži kaj bolj prijazni glede potenja kot lupinice? naš romer king že čaka, ampak se A še vedno vozi v lupinici.... Pomoje da je bolj ali manj isto sr . Material je enak, še zmeraj jih obdaja čez hrbet, tko da ... to je žal slaba stran avtosedežev in poletja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:25:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
jaz grem tudi spat. Lahko noč punce!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:25:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz se priporočam za malo na stegnih in v rit... ok, pošljem, zdaj ko imam tvoj naslov. kar v tisti škatlici nazaj, ki si jo ti meni poslala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:25:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko. nočko, jst tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:27:01
|
|
|
|
Olivija*
|
nočko, jazzy in račka jaz se tudi počasi odpravljam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ok, pošljem, zdaj ko imam tvoj naslov. kar v tisti škatlici nazaj, ki si jo ti meni poslala? ,važi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:29:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa še to nadlegujem pol slovenije, user posted image Sej je čisto enostavno,kar sama probaj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:29:06
|
|
|
|
arabela*
|
fiška drži se jutri...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:29:35
|
|
|
|
arabela*
|
grej jaz tudi počasi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:32:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Jst mam tega špeha dost.... če ga maš dost, je vredu.... js ga mam preveč Ne s smislu, da ga imam dosti(čeprav ga imam veliko oz tudi jaz preveč), ampak, da ga imam zadosti - NOČEM GA VEČ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:34:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz se priporočam za malo na stegnih in v rit... ok, pošljem, zdaj ko imam tvoj naslov. kar v tisti škatlici nazaj, ki si jo ti meni poslala? O ne, ne draga moja...... nisi še na vrsti, ne vrivaj se.... presneta baba, ne hodi nam v zelje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:38:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft O ne, ne draga moja...... nisi še na vrsti, ne vrivaj se.... presneta baba, ne hodi nam v zelje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:43:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No meni je pa morje lepo že pri Puli... pa tudi okrog Rabca... Verjetno zato, ker se mi ne da tok vozit.... ..meni tud ...Medulin.... ...a poznaš v Rabcu Castor al pa Belevue? Me mika..... tud Albona.... ...ma mi je vseeno.....samo, da je morje...no od Pule naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:44:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft babe,katero kremo za sončenje uporabljate za user posted image ,saj vem,da je bilo že o tem govora.... Oriflame, 25 faktor. Se mi zdi čist dovoj, ker jo direktno soncu ne izpostavljam. jaz mam tud tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 22:47:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sta se oba spravla na mojo Lariko... Edino Lana Neja je malo bolj kultivirana... Preveč je bilo vsega....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?