Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:35:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj gledate kdaj pri Marju te zbore, ki tekmujejo? Ma kako se vam zdijo te koreografije? Ma ne vem no... meni tko ne paše to k zborovskem petju.... sej veš, za glasove je treba show naredit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:36:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj gledate kdaj pri Marju te zbore, ki tekmujejo? Ma kako se vam zdijo te koreografije? Ma ne vem no... meni tko ne paše to k zborovskem petju.... jst sm gledala ko so peli uno čez Šuštarski most in mi je bla koreografija čist mim preveč ..... kičasto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:36:49
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mty, super za vrtec hvala vsem. sva toooooooooooook vesela!!!! Superca... res si lahko vesela.... sej sem. bom lažje službo dočakala, ker bom vedela, da bo ln v dobrih rokah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:38:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš... A je avto pisan nate? al je na lizing hišo? š Možev je na lizing hišo... moj pa name... samo njegov je delno že odplačan, mojega pa sem pol skeširala, ostalo pa je lizing...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:42:57
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* marjetice pa so videt prav slastne za stlačit v usta saj so res užitne, če misliš tiste čisto drobne rožice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:43:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš... ne,pa tudi če bi bil že tvoj...nimajo evidence o avtih.. No pol bomo samo enega vpisali.... hvala. Alora jutri še na davčno.... kaj pa odločba o dohodnini? Moj mož je ne najde....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:44:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša uživa, ko se igra z kamenčki........jih prestavlja sem in tja po eno uro skupaj...... naša bi jih sigurno v usta tlačila! ta vikend je odkrila čare napolitank
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:45:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš... A je avto pisan nate? al je na lizing hišo? š Možev je na lizing hišo... moj pa name... samo njegov je delno že odplačan, mojega pa sem pol skeširala, ostalo pa je lizing... če ni pisan na moža pol ga ni potrebno vpisat (tko mislm,... )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:46:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj avto, če je na lizing je treba tudi vpisat? Sej v bistvu ni tvoj, dokler ga ne odplačaš... ne,pa tudi če bi bil že tvoj...nimajo evidence o avtih.. No pol bomo samo enega vpisali.... hvala. Alora jutri še na davčno.... kaj pa odločba o dohodnini? Moj mož je ne najde.... prepis dobiš na DURS-u
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:47:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No pol bomo samo enega vpisali.... hvala. Alora jutri še na davčno.... kaj pa odločba o dohodnini? Moj mož je ne najde.... jaz niti njegovega ne bi vpisala.... ..po mojem se da tud tisto na davčni dobit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:47:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme? ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:48:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
mi smo pa zdajle dokončno potrdili rezervacijo za na morje gremo na Korčulo - JUHU
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:48:59
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme? ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih jst tud to delam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:49:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme? ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih Kak že? Evo ti ruke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:49:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mi smo pa zdajle dokončno potrdili rezervacijo za na morje gremo na Korčulo - JUHU super!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:50:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY - v katermu koncu LJ delaš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:50:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mi smo pa zdajle dokončno potrdili rezervacijo za na morje gremo na Korčulo - JUHU super!!! Juhu. Mi bomo skoz na Pagu. Se že ful veselim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:51:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Najprej je naša mala gospodična brez problema zaspala, če sem jo odložila in šla ven iz sobe.... Potem se je enkrat spomnila, da bi pa ona mene v sobi rada imela.... potem samo to, ni bilo več dost, se jo je bilo treba vsako toliko dotaknit.... pol se je začela jezit, če se je nisem stalno dotikala..... zdej bi hotela, da še malo šuškam zraven vsega tega.... Opaža, da ob njenem stoku, nekaj naredim.... Tku da zdej jo kr malo pusti, da kriči,......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:51:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kak že? Evo ti ruke hehe...katera je to privlekla na forum? smo se vse nalezle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:51:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, meni se meša, ko naš je kruh. V vsaki obliki (skorja, meča), ga tlači usta in potem preveč odgrizne/odtrga in ...ojoj ... že dvakrat se mi je davil ... tako da me kar mine mu karkoli dajat. A imate tudi ve take probleme? ja. jaz ji ga dajem take koščke, da lahko poje. edino, kadar sem posebej dobre volje, ji dam skorjico...dokler je ne odgrizne preveč in potem ji brskam po ustih jst tud to delam trkam............naša pa lepo je žemljico ali kruh.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:51:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kateri lahko pošljem eno fotko od Marije, da mi jo da gor na RR?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:51:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kak že? Evo ti ruke hehe...katera je to privlekla na forum? smo se vse nalezle jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:52:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kateri lahko pošljem eno fotko od Marije, da mi jo da gor na RR? lohka meni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :) 24.5.2009 21:52:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK mi smo pa zdajle dokončno potrdili rezervacijo za na morje gremo na Korčulo - JUHU O super!! Tm je men toolk lepo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?