glugluglu
|
oj, trenutno moj uspava Tiana, bomo videli, danes smo z bivšo sosedo pripravili bazenček z vodo, pa se je sosedova mala kopala, Tian pa ni hotel. Joj me je strah sem ugotovila, da je odpadel en majhen plastičen košček stran od mobitela in samo upam, da ga ni Tian pojedel, saj ni veliko, sem pa seveda opazila ravno takrat ko je imel on telefon v roki, upam, da je že prej odpadlo. Joj ti telefoin, sem prav jezna, da sem mu dovolila, da ima to v roki, seveda pa ima najraje take stvari, upam samo, da bo lepo pokakal, če je res kaj. Mi je pa zadnjič ena govorila kako je en mali, ki ga pozna, pojedel tudi nekaj plastičnega, ampak ni pojedel, se mu je zataknilo in šlo v pljuča, ker se ni mogel izkašljati, tisto je šele šit, ker morajo ven potegnit. umpalumpa, WB, joj ksenci, Aljaž, umetna koma, džizus, to pa mora biti zelo hudo, da so dali kar umetno komo, umpalumpa, pošlji ji pikepoke še od nas . Drugače pa gledam film na Akanalu. Potem pa likat, po doooooolgem času, za jagode nabirat me pa po likanju itak vse mine
|