veselka
|
dobro jutro so , danes je minila mirna noč ne verjamem, da gre za lažne popadke. glede na to, kako jih opisujejo druge, ki se srečujejo s tem, to ne more biti to. ker ne traja en popadek 1 uro, pri tem ti ne pade krvni tlak in te ne obliva pot, ne čutim otrdevanja maternice. poleg tega naj bi bili lažni popadki neboleči, sicer neprijetni, ampak mene trebuh takrat res boli, da je za zjokat. magnesol pijem že od ponedeljka, ko me je prvič zvilo, torej bi verjetno moral bit že absorbiran. sej ne mislim, da bi bilo kaj hudega. morda je vse samo zaradi stresa. je pa dokaj neprijetno, če se ne zgodi doma, ko se imaš možnost uležt, čeprav mi ležanje nič ne olajša, je pa fino da ne stojim, ker mi od bolečine pobira moč v nogah in ne morem stat. jutri imam kontrolo pri G. imela sem ledvične kamne kakšnih 10 let nazaj, ampak takrat je blo 100x hujše, pa še kakšnih 10 dni nismo lulali, ker me je kamen zamašil. v tem trenutku si jih resnično ne želim, ker takrat pa brez analgetikov ni šlo. me je pa mejčkeno zaskrbelo, ker imam, sicer majhno, maternično pregrado in da bi ta kakšne težave delala... no, dokler je vse ok z mojo , me nič ne skrbi včeraj sem končala svoje nosečniške kapri hlače iz jeansa. pa sem se odločla, ker do sedaj nikoli nisem imela časa it na tečaj krojenja, da stvar poskusim pogruntat sama. verjetno ni neka huda znanost. rada bi ustvarjala po svoje, ker so mi burde večinoma predolgočasne, če pa si vseeno kaj zašijem, pa ponavadi popravljam izdelek, ker moje telo ni po burdinih standardih. tko da... danes že začnem. mogoče se pa še prekvalificiram v kaj bolj ustvarjalnega . barika hvala za informacijo. bom poiskala tole kremico, weledini izdelki so mi super (kreme za obraz, iris, ne zamenjam). če vsaj malo pomaga, bom vesela.