Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:46:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer še od mene! Smo prišli okrog 8h nazaj z morja, je L valda zaspala na poti nazaj in zdajle mi še zmeraj okrog nog rogovili!!!!!! Pri vrabcu tud, kot me je danes pravilno naučila jeziti se Lara. Ej LAra, boš kakšno slikico gor dala??? Dej prosim Drugače smo se pa imeli fuuul lepo, sonček, borovčki, veterček, pridni otroci, prijetna dužba.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:50:19
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:53:40
|
|
|
|
*bubi*
|
Me veseli, da ste uživali, MTY Pa tak zobat nasmešek Jaz sem še kar brezzobih navajena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:55:09
|
|
|
|
ključek
|
aja, pa 2. zobek smo dobili prejšno soboto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:55:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Me veseli, da ste uživali, MTY Pa tak zobat nasmešek Jaz sem še kar brezzobih navajena saj bo. naša zdej že ugrizne........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:55:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ooo, fiška na vidiku... a je že kaj bolje prst? ja, samo prijavljena je bla....zdaj sem tu ...sem si 2x dala girodal gor...to je neko čudo, ki gnoj ven potegne....ma ne ve, malo mogoče je..... sem pa skoraj znorela danes v trgovini....mi je nekdo vozek preko potisnil...sem kar solzne oči dobila... še kar nisi šla k zdravniku?? ne ....sem pa že vsaj 2x fajn ruknila z njim kam in pol ....saj veš kako boli...sem bila že tud na tem, da grem na urgenco...trenutno sem na girodalu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:56:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, a lahko dam Galu sirup iz smrekovih vršičkov? Je ful prehlajen. Zjutraj je bil še OK, zdaj pa ima čist nosek zabasan in kiha in kašlja tudi. A ste bili v vojašnici? Mislim, da lahko daš sirup. Za nosek pa je tudi tak, da se Operila naj ne bi dajalo, mene pa je P prepričevala, da je boljše dat 1 kapljico kot pustit zamašeno. Ne, v vojašnico pa nam ni uspelo it, smo bili na obisku, pa bubi ni najboljši. Bomo pa ob priliki šli, saj menda se kar ponavljajo tale odprta vrata
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:58:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Boga . Mogoče pa te bo le prepričalo, da je treba it. Jaz sem tak srečna, da sem se spravila k zobozdravniku in imam končno zob popravljen in zaprt. Pa sem dolgo odlašala in analgetike jedla.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:59:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ooo, fiška na vidiku... a je že kaj bolje prst? ja, samo prijavljena je bla....zdaj sem tu ...sem si 2x dala girodal gor...to je neko čudo, ki gnoj ven potegne....ma ne ve, malo mogoče je..... sem pa skoraj znorela danes v trgovini....mi je nekdo vozek preko potisnil...sem kar solzne oči dobila... še kar nisi šla k zdravniku?? ne ....sem pa že vsaj 2x fajn ruknila z njim kam in pol ....saj veš kako boli...sem bila že tud na tem, da grem na urgenco...trenutno sem na girodalu... pejt. boli k , sam bo potem boljše. sej boli samo, ko dobiš inekcijo. aja, pa mene je prav sv.in.j.s.ko bolelo potem, ko sem šla na prvi prevez in mi je rufkala po prstu, sem mislila, da bom znorela. jokala sem ene pol ure-že v avtu, pa še doma. ker je res bolelo. pa tudi noht sedaj ni glih lep, samo mi je vseeno, glavno da ne boli. tudi k zobarju grem v torek, ne zdržim več teh bolečin. fiši, saj bo!!!sam pejt!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:59:22
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, fiši, ti kaj čekiraš gmail?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:59:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, pa 2. zobek smo dobili prejšno soboto.... Bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:59:34
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bomo pa ob priliki šli, saj menda se kar ponavljajo tale odprta vrata Ja enkrat na leto so v vseh vojašnicah.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:00:31
|
|
|
|
gold fish
|
...lepe slikice, še lepši ... aja, lara, jazzy in Ainb...v katerem kampu ste ble? tu v slo je kaki fajn kamp? ....dajte no kako slikico gor....lara magari na mail....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:01:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Čarli stojice nimate? Mi jo imamo, ker sem jo dobila od sosedov in jo dam noter, da se igra, ko pripravljam hrano ali kaj delam, drugače pa je na puzlah. Ne, že tko imam toliko vsega, da nimam pojma, kam bom vse to pospravla ... vsaj za enkrat še ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:01:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
mislim, da se mi ne splača brati za nazaj......itak ne vem, kje sem ostala..... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4168686
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:01:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Boga . Mogoče pa te bo le prepričalo, da je treba it. Jaz sem tak srečna, da sem se spravila k zobozdravniku in imam končno zob popravljen in zaprt. Pa sem dolgo odlašala in analgetike jedla. enako. sej sem že napisala. noro noro, kar tablete sem jedla, norela od bolečin, sam k zobarju pa ne. zdej pa v torek grem in pika!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:02:10
|
|
|
|
petra1978
|
Fiši, idi k dohtarju!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:02:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Boga . Mogoče pa te bo le prepričalo, da je treba it. saj grem v ponedeljek......imava najprej fizio, potem pa grem še do nje....sem se zmenila, da lahko mali zraven pride, ker ga nimam kam dat .... bo ga sestra malo cartala tačas ...sem že en čas klicarla, pa nikoli nikogar dobila....nov četrtek mi je pa le uspelo, da mi je avtomatska tajnica povedala, da so preseljeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:03:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mislim, da se mi ne splača brati za nazaj......itak ne vem, kje sem ostala..... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4168686 ja hvala. kako pa to najdeš?? aja, pa kako označiš stran, do kje si prebral???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:03:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ČER
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:04:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ej LAra, boš kakšno slikico gor dala??? Dej prosim user posted image user posted image Bom dala... ma ne da se mi danes... pa film gledam in mimogrede klofam tle.... ma nič mi ni uspelo zanimivega škljocnit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:06:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, fiši, ti kaj čekiraš gmail? ne .....še onega rednega včasih ne sfolgam....... raje mi na mojega tistega resnega pošlji ....grem gledat, če se še bom gesla spomnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:07:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
aja, pa kako označiš stran, do kje si prebral???user posted image Jst ne zapiram oken, ko ugasnem računalnik... ko spet prižgem samo obnovim stare seje in se mi naloži tam, kjer sem končala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:09:12
|
|
|
|
arabela*
|
grem...nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 22:09:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Fiši, idi k dohtarju!!!! saj grem....zdaj pa res....samo do ponedeljka še zdržim, dobim napotnico..pol bom pa malo švinglala...bom imela materinsko zraven....pa rekla, da dojim , ker drugače bom ful dolgo mogla čakat, z materinsko pa te vzamejo naprej....preverjeno...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?