Hope2
|
Še jaz se pridružim željam, da vama tokrat po operaciji uspe . Veliko je zgodb s srečnim koncem in groznimi izkušnjami pri Rešu in veliko s srečnim koncem in groznimi izkušnjami v LJ. K sreči imamo možnost, da imamo 3 centre in jih lahko po želji menjamo. Iz lastnih izkušenj vem, da ne bi nikoli vztrajala pri enem samem zdravniku oz enem samem centru več let, več postopkov. Zame je LJ center najslabši, z njim imam najslabše izkušnje in se kar strinjam z giotti, da operirajo za vsak drek, kar se pa tiče postopkov pa so kot konji s plašnicami, ker vidijo samo naravnost. Poznam nekaj punc, ko so vztrajle pri njih po 7 in več postopkov, več let, pa niso v tem času spremenili nič, ne zdravila, ne nadaljne preiskave, ama ništa.....Vztrajajo pri eni in isti metodi več let, si številka, ki se te podajajo iz roke v roko, čakalne dobe dolge, da se ti že zmeša od čakanja.....na koncu pa so v LJ centru najslabši rezultati, najslabša uspešnost, kljub največji obiskanosti . Tudi pri Rešu nimam cvetočih izkušenj, ampak kot pravim, k sreči imamo dovolj centrov in dovolj strokovnjakov, da lahko gremo po druga, tretja mnenja . Samo obupat ne smemo Vse kar šteje je naša vztrajnost, naša volja, moč, optimizem in upanje, hkrati pa je na nas, da neki naredimo tudi mi in ne čakamo brezbrižno, da nam bodo "čarovniki" v belih haljah začarali . Aja pe to. Ko sem prebrala naslov sem ga z veseljem odprla, saj sem bila prepričana, da bo zgodbica z veselim koncem,da sta v šoku, ker sta zagledala končno črtico na CB. Nažalost ni tako, ampak podolgih letih čakanja na ,po večih postopkih, ugotoviš, da je takih šokov veliko. Z vsako menjavo centra, zdravnika, z vsako novo preiskavo, menjavo zdravil..... sem bila v šoku, kako so me prejšnji pacali, kako so zašuštrali to in ono, kako so lahko sploh to naredili, zakaj se niso tega spomnili...... Žal je tega lahko veliko in le želim vama, da bo vajin naslednji šok res črtica na BC
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.5.2009 9:34:39 >
|