klepetkaa
|
Čer, no, pa da zavijem še mal sem in vas pozdravim . Sicer imam jutri delni izpit( teorija; nič kaj zabavno ),pa še sobota povrh vsega, ampak glede učenja zdaj je kar je. Tako če boste slučajno imele kaj časa, pa stisnte kakšno pest zame mml, res si bila čudovita. Sem prebrala kriterije "ocenjevanja".. jao, vsa čast ti, res. Veliko za Matica in da boste vseeno uživali v toplicah. katarinas, ja, točno tale okulist je to, ja. Moram ti reči, da sem bila danes zeloo presenečena. Kličem tja za naročit( sem imela v mislih samoplačniško, da bi šli, ker je drugače ponavadi predolgo za čakat) in mi reče naj prideva v sredo!! s potrjeno zdr. izkaznico. Čist sem bila presenečena, res. KEr to pa je brzina. In tako da zdaj bom taksi v NM, pa istočasno namesto mene v drugi konec; v Lj. Tako da ljubljančanke, se pol zmenimo za en dan, da ga jaz obenem še prijetno izkoristim za šoping ?! Aha, mml bi lahko konec tedna. Čmo se pol zmenit za četrtek ? Ker v petek imam jaz fulllll dela. karatina, vidim da si glih prijavljena; še kar nič?! Zdaj se mi pa že rahlo smiliš. Želim ti , da bo čimprej za tabo in boš v naročje dobila mehko štručko katee, pa veš, da mene prav taka utrujenost daje kot tebe! Mogoče spomladanska utrujenost, kaj pa vem. SE že veselim, da se kmalu vidimo Anči, čimprejšnje okrevanje želim mali mis . Glede hoje pa enkrat s ebo že spustila, boš vidla, kako te bo presenetila. Tako kot je mene naša. dašabina, glede dohodnine; pri nas ima otroke nase pisane, pa je dobil kar nekaj nazaj. Tako da tudi jaz mislim, da je pomota pri vas. Pri nas, na našem DU, je bila na dan prejema odločb, totalna gužva ravno zarad tega, ker pri mnogih ni štimalo ravno tole glede otrok. Kaj pa Triško kaj vidiš, slišiš? Kako so? Upam da ok. Lepo lepo jo pozdravi martinca, jaaa, slikcee . Neli in Tilen sta pa meni iz tvojega repertoarja zelo všeč lunca, ja ti šment ti, spet kuhate?! Želim vam, da Luka čimprej ozdravi Praviš, da dopoldne ne moreš na kofe, kaj pa če se enkrat eno popoldne zmenimo? Kaj misliš? alfabeta, huda frizura, res . Ampak "jajca" pa imaš. Jaz se ne bi upala Nohti so pa itak IN. sunny, super za karte. limma, tudi jaz vam želim, da bo Neži ok in odrinete na dopust. Je pa tud Lana nekam sitna zadnje dni, samo baje da je tamočna luna blizu . Pa še trojki zgoraj ji rineta ven.. jao. Ampak se mi zdi, da ji globule pomagajo, mogoče se sam zamoti , ekr so sladke nana, no vidiš, imava isti okus glede imena za martincino punčiko . Drugače pa kako si? Upam da je počutje že čisto ok .Klemen vredu? Govori kot navit, kajne . Nekam tiha si ratala zadnje dni oz. redkobesedna? ursyy, lepo se imejta z Vivi jutri. nič, grem še mal zapiske povohljat, če pa mi ne bo, se pa vrnem
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 22.5.2009 23:09:31 >
|