|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
21.5.2009 12:24:14   
lunca14
user posted image user posted image user posted image ja,pa kje je naša slavljenka........................???????????????user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
21.5.2009 12:34:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJSE MOJI LUBICI ZA 1.ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Hvala za cestitke.Torto smo jedli,se slikali,snemali,potem je slavljenka omagala in zaspala.
Imamo dez na zalost,ne moremo na jezero,bomo sli drugam mal kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
21.5.2009 12:37:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image ja,pa kje je naša slavljenka........................???????????????user posted image

spiuser posted image .Lunca prav taksno glasbo za ktero si dala link,smo mi poslusaliuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
21.5.2009 13:17:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

spiuser posted image .Lunca prav taksno glasbo za ktero si dala link,smo mi poslusaliuser posted image

................me veseli,da vam je bla všeč,slavljenka pa spi...........pa dež mate,mi mamo pa sonce,se pravi jutri bo tud pri nas dež-možno,al pa tud ne.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.5.2009 19:41:01   
RMRM
Meri, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image

user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 905
21.5.2009 19:43:09   
RMRM
Lunca, super za home made parket user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da je lep.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.5.2009 19:46:35   
RMRM
Tina, user posted image user posted image user posted image  za Nejca, za radio Poletje user posted image

Lunca, verjamem da ti je grozno, ker bo šel Maj sam na morje. Men je še vedno, pa sta moja2 res velika. Greva tud z Lukasom za 10 dni sama, pa me že zdej želodec boli, jih še nikol nisem samih pustilauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.5.2009 21:06:37   
lunca14
user posted image user posted image maja smo morali peljati k dežurnemu,ne more dihat,astma....................ma tud šit,nimam drugih beseduser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.5.2009 21:16:10   
Tina 28

user posted image user posted image maja smo morali peljati k dežurnemu,ne more dihat,astma....................ma tud šit,nimam drugih beseduser posted image

ojej...verjetno so pomladne alergije pripomogle...upam, da se mu čimprej umiri. Drugače dajo baje zato tudi fluxitide.

dobro opravte!

Meri....tebi pa vse najnaj...za pridno prvo leto in za vsa naslednja. Drugo leto boš že ta velka sestrica...tko, da jih zdaj še mal okol prsta ovijejuser posted image !

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.5.2009 21:34:19   
l.daisy
dober večer,

ne bom spet jamrala, kako ne sfolgam več mojih dveh razgrajačev... user posted image
sem se psihično prepričala, da ostanem budna še nekaj teh minut in da pridem sem voščit vse najboljše Meri:

Draga Meri, danes upihnila si svečko
na svoji prvi torti za prvi rojstni dan.
Naj te ta posebni dan napolnjuje s srečo
in še vsak naslednji dan naj z njo bo obsijan!

Naj koraki prvi te vodijo po poti
otroštva varno, čvrsto, lahkotno, brez skrbi.
Da najboljše le po njej pride ti naproti,
to želimo danes ti vsi!

user posted image

Iskrene čestitke za prvi rojstni dan tudi Janu in vsem za prve preživete delovne dneve... user posted image
.... pa za nove user posted image .... user posted image

pa čestitke čvekam za 8. del.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.5.2009 21:59:27   
Anonimen
Meri vse najboljše za tvojo prvo svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
21.5.2009 22:24:54   
beyba
Še tukaj....

moja prinčipesa....

user posted image

takole smo na gujsnici....

user posted image

Tkole pa čez nekaj časa...

user posted image

takole pančkamo prvič....

user posted image

in takole drugič....

user posted image

Takole zgledamo ko se še odločamo kaj nam ni prav...vemo pa da nekaj ni kot je treba....

user posted image

Takole izgledamo ko oči obupa po kopanju ji nataknit plenico, in potem nagica priteče iz kopalnice...mora potem mami pomagat!

user posted image

takole pa ko nam rata škrata v pidžamo vršt...

user posted image

Takole omagata moje dva srčka....

user posted image

Takole smo pa dans prvič jedli lubenico...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...a boš mal?

user posted image

user posted image

DA mal pokažemo kako napredujemo....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.5.2009 23:03:17   
lunca14
beyba..................hvala ti za tako lepo popestritev večera,mala je krasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..............naša sta prišla domov,je dobil inhalacije in to je to,sedaj spi,upam,da bo vse ok in da je to bila alergija na jagode,ki se jih je včeraj prenajedel-naskrivaj,jaz sem mu dovolila 6 jagod,on pa je zmazal pol skledeuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.5.2009 23:24:45   
Tina 28

beyba..................hvala ti za tako lepo popestritev večera,mala je krasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..............naša sta prišla domov,je dobil inhalacije in to je to,sedaj spi,upam,da bo vse ok in da je to bila alergija na jagode,ki se jih je včeraj prenajedel-naskrivaj,jaz sem mu dovolila 6 jagod,on pa je zmazal pol skledeuser posted image

joj...res se je takim malim težko zadržat...upam, da bo vsaj šola za drugič...da bo vedel, da ma mami prav z razlogom, ne ker ne bi privoščila.

Upam, da mu kmalu odleže.

Beyba...fletno...fletno...fletnouser posted image . kolk časa jo pa gugaš, da je tko zaspala....naša bi sam na ful...drugače pa začne z nogicami mahati, če je prenežno...mali adrenalinar...tobogani guganje na fuluser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 914
22.5.2009 8:04:02   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

Ela prva mala princeska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca upam da je Maj bolje

zdej pa šibam se je nekdo zbudu

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 915
22.5.2009 8:43:49   
beyba
DOBRO JUTRO.....

lUNCA14 UPAM DA JE MALI BOLJE....jOJ TELE ALERGIJE...ČIST PREVEČ JIH JE....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.5.2009 9:21:45   
alea01
jutro mamičkeuser posted image

žal nimam časa brat....bom kasneje

Vem, da sem v zamudi...ampak vseeno......

Marisa, vse najboljše za prvi rojstni dan. Upam, da si dobila ogromno velikih daril, veliko majhnih daril in da je torta bila slastnauser posted image user posted image user posted image

Meni je prišlo do infekcije v nogiuser posted image ... v tisti v katero se mi je zabil žebeljuser posted image . Tako, da sem na antibiotikih in imam strogo mirovanje. Hm..zraven Izabeleuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 917
22.5.2009 9:36:58   
lunca14
alea....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej se pocajtaj
beyba ,anajuser posted image .................hvala za želje,ja danes je malo bolje,je ostal doma,in je tečen na kubik,ker sam ne ve kaj bi delal,dobiva inhalacije in ventulin in upam,da bo čez vikend bolje..............anaj,lepo se mej v službi in upam,da sta s tvojim razrešila

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 918
22.5.2009 12:05:08   
Anonimen
OJ

Pri nas praznovanje ni potekalo kot bi moralo...
Smo se popoldan potepali,potem sli se jest,pa je Tali zacelo boleti v trebuhu.Doma je lezala,sem ji skuhala kamilice,pa fejst sladkala..je sla na wc,a ni bilo nic bolje.Smo se popokali in sli vsi v dezurno.Tam so ji naredili UV,slepo crevo je bilo nekoliko zadebeljeno,vendar ne pretirano,tako,da se ni razloga za paniko.Dobila je klistir,potem ostala v bolnici.Moz je z Meri cakal zunaj,pa v avtu,ob 22h sta obupala in sla domov,jaz sem prisla ob 23h.

Ce bo s Tali vse ok,gre jutri domov.Trenutno sem sama.Moz in Meri sta sla malo ven,jaz pa za tamalo skuhat,za Tali se ene stvari pripravit,pa gremo na obisk.

Beyba,zelo,zelo,lustne slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca,Aleauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...sibam zdaj.PAPA

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
22.5.2009 12:19:27   
lunca14
Kleo..............ti vračam pikapoke za taliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta velike,ko je tud ona velika punca,za mami pa en šopekuser posted image user posted image user posted image za lepši dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.5.2009 12:24:51   
Anonimen
Lunca hvala.je ravn klicala,da je imela UV,pa ima notri kao zrak,al nekaj zadebeljeno in danes jo se kar boli...upam,da ne bo kaj hujsega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
22.5.2009 13:57:48   
Kaja08
Daaaan punce!! Sem pri mami in čuva Žigata, tko da imam malo časa, da kaj napišem!! 

Najprej zapoznela čestitka - VSEEEEEE NAAAAAAAAJJJJJJBBBOOOOOLLLLLJLJJJŠŠŠŠŠŠEEEEE MEEEEERRRRRIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kleo upam, da bo s Tali vse v redu!!

Brala sem samo zadnjo stran, tko da mi ne zamerit, ker ne bom komentirala za nazaj - alea, lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba user posted image user posted image user posted image user posted image  cukr mali!!!

No, mi smo pa KOOOONNNNČČČNNOOO dobili nova zobka, tako da imamo zdej že celo 4 zobe user posted image  
Drugače pa ni v bistvu nič novega...mali leta naokol, da moram že prav laufat za njim in se je temu primerno kofetkanje v miru končalo... Službe še vedno nimam, pišem prošnje, odgovora nobenega user posted image  Preselili se še vedno nismo, so sami problemi user posted image  Upam pa, da bomo vsaj do drugega vikenda, ko ima Žiga rojstni dan, približno vsaj na pol preseljeni, da bomo lahko feštal tam....Pa da bom imela internet v drugi sobi, kot Žiga spi, da bom lahko mal bolj na tekočem, kaj z vami bejbami dogaja user posted image  No, bomo videli...
Tako, to je na kratko naš lajf, se še kaj javim.... Fajn bodte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
22.5.2009 15:28:49   
babysolza
Haj!

Tudi jaz bom bolj brzinska, da se mi kosilo vmes ne prismodi. user posted image user posted image

Včeraj sem se dogovorila za drugo delo - plača sicer še ne vem, najbrž bo približno ista, ampak je pa urnik precej bolj ok, kar mi je trenutno ful važno. Pa še bolj zanimivo delo, vsaj upam. user posted image user posted image

Ajoj, neki diši iz kuhinje...user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 923
22.5.2009 21:57:18   
Anonimen
padli na drugo stran user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
22.5.2009 21:58:51   
Anonimen
sam na hitrco, preden grem spat

Kako sta Tali, Maj?

midva se skoz potepava, mal je siten - ne vem al bo kak nov zob - sicer pa dans mu vse oprostimuser posted image

uživejte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?