Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:12:26
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Danes je Žiga star 4 mesece!!! Pa bo zopet fešta!!! vse naj nnaj evo za žiga
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:15:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja, kaj pa drugje, v drugih trgovina? Sta pogledala in vprašala? ja sva vse preletala in sva se zataknila med tema dvema-imamo še čas za odločit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:17:14
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja, kaj pa drugje, v drugih trgovina? Sta pogledala in vprašala? ja sva vse preletala in sva se zataknila med tema dvema-imamo še čas za odločit drgač je gorenje enako haier (sam da je u franciji delan,.. francozi kupujejo sam svoje) mi to kupujemo u leclercu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:17:41
|
|
|
|
Čebel@
|
deja........vse naj naj Žigcu za mini RD
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:18:25
|
|
|
|
Deja
|
Hvala vsem za čestitke!!! Evo da vas malo počastim.... domače češnje... nabrane pred pol ure.... dober tek Tu pa še je naš škrat med ¨branjem¨ knjigice Lep pozdrav!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:20:33
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Hvala vsem za čestitke!!! Evo da vas malo počastim.... domače češnje... nabrane pred pol ure.... dober tek Tu pa še je naš škrat med ¨branjem¨ knjigice Lep pozdrav!!! hvala za česnje, ns daješ na dieto jz sm ga pa dons spet dala pod otok in brigajo nega igrače oon okol gleda k da jih ni,,... upam da se bo kmal začel igrt, da lah saj kj nardim brez da se mu morm skossssssss posvečat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:39:08
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz sm ga pa dons spet dala pod otok in brigajo nega igrače oon okol gleda k da jih ni,,... upam da se bo kmal začel igrt, da lah saj kj nardim brez da se mu morm skossssssss posvečat Sej jaz imam čez dan enak problem... se skos nekaj igrava, pa mu pojem, pa se cartava.... bajta pa taka kot da je bomba vsekala... Sem zato včeraj poslala in na sprehod za dobri sve uri, jaz pa sem med tem časom zglancala bajto. Vse pomila, še celo parket mi je uspelo namazat ...(se je možek skoraj razletel ko je šibal proti wc-ju). Pol pa pride k meni pa mi reče... A si zopet voskala tla? Drugič prosim za pisno obvestilo...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:48:40
|
|
|
|
Ajvy
|
oi TArja je mnogo bolje....že nagaja....nisem pa spala celo noč, ker TIsa kašlja ko nora.....in se zraven duši...greva zdejle k P,da vidm kaj bo ona rekla...po mojem inhalacije, fiziološka in čas....kaj pa če druzga.....ah ja...tolk sem trujena, da že dvojno vidm....pa še same smo, do šestih.....URša....jst ne vem kak ti to zmoreš...res ne,,....sicer je pa najbrž drugače, če so zdravi...no ,vsaj upam,da je tako.... držte se....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:57:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz sm ga pa dons spet dala pod otok in brigajo nega igrače oon okol gleda k da jih ni,,... upam da se bo kmal začel igrt, da lah saj kj nardim brez da se mu morm skossssssss posvečat Sej jaz imam čez dan enak problem... se skos nekaj igrava, pa mu pojem, pa se cartava.... bajta pa taka kot da je bomba vsekala... Sem zato včeraj poslala in na sprehod za dobri sve uri, jaz pa sem med tem časom zglancala bajto. Vse pomila, še celo parket mi je uspelo namazat ...(se je možek skoraj razletel ko je šibal proti wc-ju). Pol pa pride k meni pa mi reče... A si zopet voskala tla? Drugič prosim za pisno obvestilo... hana pa full uživa v igralnem centru sem jo dala zdele nabušija in se je 3x zaporedoma obrnila in bušija na hrbet (vsakič sem jo dala nazaj na bušija)-zdele sem jo dala pa ajat ker je že malo sitkana deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 10:59:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi TArja je mnogo bolje....že nagaja....nisem pa spala celo noč, ker TIsa kašlja ko nora.....in se zraven duši...greva zdejle k P,da vidm kaj bo ona rekla...po mojem inhalacije, fiziološka in čas....kaj pa če druzga.....ah ja...tolk sem trujena, da že dvojno vidm....pa še same smo, do šestih.....URša....jst ne vem kak ti to zmoreš...res ne,,....sicer je pa najbrž drugače, če so zdravi...no ,vsaj upam,da je tako.... držte se.... za Tarjo da je boljša in da bo kmalu lahko spet normalno dihala........pa zate pike poke da se boš lahko kmalu naspala......pazi nase da še ti kaj ne fašeš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:00:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
AJVY SPANJE...imam ga v bodiju kratki rokav(to od vceraj,prej sem imela dolgi rokav) in spodnji del pidjame in brez zokenckov je od vceraj,pokrijem ga pa z bombazno dekico.. Cez dan ga imam pa kar v bodiju brez rokavov ...ko greva ven pa cez bodi kratke hlace in kratko majcko...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:07:30
|
|
|
|
tanci29
|
hej sem vas čist na hitrco preletela... majchy-zdej ti pa že skor verjamem, da sem za med penzjoniste ...sem učer šla s hano spat ob devetih...sej to ne morš verjet.... mlea-neki časa nazaj si se ponujala da mi posnameš gospodinje, pa sem bla neki pametna da bom jest gledala po tvju ker mi je res zanimivo čakat cel teden...no če ponudba še velja bi te prosila če mi lohk posnameš, ker očitno drugač ne bom nč vidla...jih gledam z zaprtimi očmi na kavču ajvy-super da greste na bolje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:11:45
|
|
|
|
tanci29
|
sem mogla it dudlo popravt...naša pepelka noče zaspat je že od sedmih pokonc pa še kar gleda okol...firbec mali ajvy-upam da boste s tiso tudi kmalu zrihtale tole s kašljanjem, bogi revčki ...sej ste kar naprej okol dohtarjev deja-čestitke žigecu za obmesečnico piškot-sem že stokrat hotla vprašat, pa zmeri pozabim, a maste koga v londonu, al hodite sam tko na izlet in šoping...pa držim pestke da je Ano zgrešil tale oslovski kašelj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:14:09
|
|
|
|
tanci29
|
simona-men k se je hana ene parkrat tolk drla, da se ni mogla pomirit tud da bi zizo zagrabla, ker je bla že čist fertik, sem si na zizo kapnila tele kaplce k ji dam ponavad da dudo povleče, je delovalo, drugač pa ja mislm da se boš kar prav odločila, zakaj mora it stotavžnt živcev po nepotrebnem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:16:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-zdej ti pa že skor verjamem, da sem za med penzjoniste ...sem učer šla s hano spat ob devetih...sej to ne morš verjet.... in pol meni pravite da hodim s kurami spati .......ti pa verjamem da je pasalo se orenk naspati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:18:22
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 [deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc dobra ideja... No mi pa gremo v sredo v Celje in bomo takrat kupili igralni center Ajvy - me veseli da se stanje izboljšuje...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:20:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 [deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc dobra ideja... po te bom pa kje srečala s to tablo,in ker bojo mokra tla bom jaz štrbunknila sej mi bi bilo čisto prav,kaj pa dajem take ideje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:21:46
|
|
|
|
tanci29
|
joj skos me neki zmoti brkn-ful maste lepe slikice za krst kolumbo- a ste vi čist na glavo padl...glede kuverte mislm....men se zdi to čist preveč...jest našim nč več ne dam ker so se mi zamerli do konca, ker moj je pravoslavne vere in ko me je prjatlca prosila če bi bla botra njenmu sinu, sva mela z župnikom take debate okol tega da nisem mogla verjet da to sploh lahko en župnik govori...tko da sem opravla z njimi mihailo-super da lepo pančkate ponoči črtica-ja eni so bolj drugi manj zahtevni...jest vidim pri naših dveh čist kontra
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:22:57
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....a si šla spet dudko popravit ........naša Hana banana je pa zaspala ko polhek
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:25:12
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-ne ne zdej je pa tel. zvonil....ja sej sem res šla s kupami spat...pomoje sem učer ta prva omahnla tukile od nas...sem vidla da ste se prov načvekale
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:28:28
|
|
|
|
tanci29
|
kaj si se odločila glede hladilnika? jest mam gorenje pa ga je treba zamenat, ker ful led dela in je za u kanto. men je bil tale stric od gorenja serviser ful zoprn. sam mi smo u podnajemniškem stanovanju tko da mora tud tale stric k ga oddaja mal požegnat, sej ene par stvari sem kar na svojo roko nardila, ampak usega pa tud ne smeš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 11:30:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:32:21
|
|
|
|
simonakr
|
Joj groza tale vročina - naša je ful žejna nč ne bi jedla pa samo spala bi . Je bla ful tečna, sm ji pripravla za jest je potegnila 2x pa mal čajčka je popila sm jo dala na kavč pa je v trenutku zaspala. In zdaj spi ko top! Dojenje - Majchy sej jest bi ful rada dojila pa tamala ni za . Ampak opažam da zdej ko brizgam da je vedno manj mleka, tko da tud če sama ne bom kar naenkrat nehala bo prej ali slej usahnilo. V torek imava posvetovalnico bomo videl kaj P prav! Mate pa prav glede živcev - TE BO ŠE LAHKO KDAJ DRUGIČ POPILA! Ajvy
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:33:54
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-ok...me je kr stisnil k sem prebrala cifro kar se sušilca tiče se strinjam da je posebaj...moja mami je mela tole kombinacijo z vratci odzgor in je bil šit od šita...zdej ma sam pralnga k nima placa zato je uzela prvič kombinacijo....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 11:36:54
|
|
|
|
tanci29
|
no zdej grem pa mojaga "prjatla"pržgat...čeprav nerada ampak tud jest morm kdaj pa kdaj tole nardit, ker ste use ostale čist preveč pridne kar se tega tiče...ajde grem šetat gore dole z roko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?