|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
22.5.2009 10:12:26   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Danes je Žiga star 4 mesece!!!user posted image user posted image user posted image

Pa bo zopet fešta!!!user posted image user posted image user posted image

vse naj nnajuser posted image user posted image
evo za žigauser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
22.5.2009 10:15:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ja, kaj pa drugje, v drugih trgovina? Sta pogledala in vprašala?
ja sva vse preletala in sva se zataknila med tema dvema-imamo še čas za odločit

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
22.5.2009 10:17:14   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ja, kaj pa drugje, v drugih trgovina? Sta pogledala in vprašala?
ja sva vse preletala in sva se zataknila med tema dvema-imamo še čas za odločit

drgač je gorenje enako haier (sam da je u franciji delan,.. francozi kupujejo sam svoje) mi to kupujemo u leclercu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
22.5.2009 10:17:41   
Čebel@
deja........vse naj naj Žigcu za mini RDuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.5.2009 10:18:25   
Deja
Hvala vsem za čestitke!!!

Evo da vas malo počastim.... domače češnje... nabrane pred pol ure.... dober tek

user posted image

Tu pa še je naš škrat med ¨branjem¨ knjigiceuser posted image

user posted image

Lep pozdrav!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.5.2009 10:20:33   
črticaa

Hvala vsem za čestitke!!!

Evo da vas malo počastim.... domače češnje... nabrane pred pol ure.... dober tek

user posted image

Tu pa še je naš škrat med ¨branjem¨ knjigiceuser posted image

user posted image

Lep pozdrav!!!

hvala za česnje, ns daješ na dietouser posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm ga pa dons spet dala pod otok in brigajo nega igrače oon okol gleda k da jih ni,,... upam da se bo kmal začel igrt, da lah saj kj nardim brez da se mu morm skossssssss posvečat

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.5.2009 10:39:08   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

jz sm ga pa dons spet dala pod otok in brigajo nega igrače oon okol gleda k da jih ni,,... upam da se bo kmal začel igrt, da lah saj kj nardim brez da se mu morm skossssssss posvečat

Sej jaz imam čez dan enak problem... se skos nekaj igrava, pa mu pojem, pa se cartava.... bajta pa taka kot da je bomba vsekala...user posted image  

Sem zato včeraj poslala user posted image  in user posted image  na sprehod za dobri sve uri, jaz pa sem med tem časom zglancala bajto.
Vse pomila, še celo parket mi je uspelo namazat ...(se je možek skoraj razletel ko je šibal proti wc-ju). Pol pa pride user posted image  k meni pa mi reče... A si zopet voskala tla? Drugič prosim za pisno obvestilo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.5.2009 10:48:40   
Ajvy
oi TArja je mnogo bolje....že nagaja....nisem pa spala celo noč, ker TIsa kašlja ko nora.....in se zraven duši...greva zdejle k P,da vidm kaj bo ona rekla...po mojem inhalacije, fiziološka in čas....kaj pa če druzga.....ah ja...tolk sem trujena, da že dvojno vidm....pa še same smo, do šestih.....URša....jst ne vem kak ti to zmoreš...res ne,,....sicer je pa najbrž drugače, če so zdravi...no ,vsaj upam,da je tako....

držte se....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.5.2009 10:57:31   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Sej jaz imam čez dan enak problem... se skos nekaj igrava, pa mu pojem, pa se cartava.... bajta pa taka kot da je bomba vsekala...user posted image  

Sem zato včeraj poslala user posted image  in user posted image  na sprehod za dobri sve uri, jaz pa sem med tem časom zglancala bajto.
Vse pomila, še celo parket mi je uspelo namazat ...(se je možek skoraj razletel ko je šibal proti wc-ju). Pol pa pride user posted image  k meni pa mi reče... A si zopet voskala tla? Drugič prosim za pisno obvestilo...user posted image user posted image user posted image
hana pa full uživa v igralnem centruuser posted image user posted image user posted image user posted image sem jo dala zdele nabušija in se je 3x zaporedoma obrnila in bušija na hrbetuser posted image user posted image (vsakič sem jo dala nazaj na bušija)-zdele sem jo dala pa ajat ker je že malo sitkana
deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.5.2009 10:59:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi TArja je mnogo bolje....že nagaja....nisem pa spala celo noč, ker TIsa kašlja ko nora.....in se zraven duši...greva zdejle k P,da vidm kaj bo ona rekla...po mojem inhalacije, fiziološka in čas....kaj pa če druzga.....ah ja...tolk sem trujena, da že dvojno vidm....pa še same smo, do šestih.....URša....jst ne vem kak ti to zmoreš...res ne,,....sicer je pa najbrž drugače, če so zdravi...no ,vsaj upam,da je tako....

držte se....

user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo da je boljša in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu lahko spet normalno dihala........pa zate pike poke da se boš lahko kmalu naspala......pazi nase da še ti kaj ne fašešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.5.2009 11:00:17   
MIHAILO
AJVY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SPANJE...imam ga v bodiju kratki rokav(to od vceraj,prej sem imela dolgi rokav) in spodnji del pidjame in brez zokenckov je od vceraj,pokrijem ga pa z bombazno dekico..
Cez dan ga imam pa kar v bodiju brez rokavov ...ko greva ven pa cez bodi kratke hlace in kratko majcko...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.5.2009 11:07:30   
tanci29
hej

sem vas čist na hitrco preletela...

majchy-zdej ti pa že skor verjamem, da sem za med penzjonisteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem učer šla s hano spat ob devetih...sej to ne morš verjet....

mlea-neki časa nazaj si se ponujala da mi posnameš gospodinje, pa sem bla neki pametna da bom jest gledala po tvju ker mi je res zanimivo čakat cel teden...no če ponudba še velja bi te prosila če mi lohk posnameš, ker očitno drugač ne bom nč vidla...jih gledam z zaprtimi očmi na kavčuuser posted image

ajvy-super da greste na boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.5.2009 11:11:45   
tanci29
sem mogla it dudlo popravt...naša pepelka noče zaspat je že od sedmih pokonc pa še kar gleda okol...firbec mali

ajvy-upam da boste s tiso tudi kmalu zrihtale tole s kašljanjem, bogi revčkiuser posted image ...sej ste kar naprej okol dohtarjev

deja-čestitke žigecu za obmesečnico

piškot-sem že stokrat hotla vprašat, pa zmeri pozabim, a maste koga v londonu, al hodite sam tko na izlet in šoping...pa držim pestke da je Ano zgrešil tale oslovski kašelj

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.5.2009 11:14:09   
tanci29
simona-men k se je hana ene parkrat tolk drla, da se ni mogla pomirit tud da bi zizo zagrabla, ker je bla že čist fertik, sem si na zizo kapnila tele kaplce k ji dam ponavad da dudo povleče, je delovalo, drugač pa ja mislm da se boš kar prav odločila, zakaj mora it stotavžnt živcev po nepotrebnem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.5.2009 11:16:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-zdej ti pa že skor verjamem, da sem za med penzjonisteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sem učer šla s hano spat ob devetih...sej to ne morš verjet....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol meni pravite da hodim s kurami spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .......ti pa verjamem da je pasalo se orenk naspatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.5.2009 11:18:22   
Deja

[deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc

user posted image  dobra ideja...

No mi pa gremo v sredo v Celje in bomo takrat kupili igralni center

Ajvy - me veseli da se stanje izboljšuje...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.5.2009 11:20:39   
Čebel@

[deja......najboljš da v kakšnem centru vzameš tisto rumeno tablo MOKRA TLA,da si tvoj dragi res nerazbije glave na poti na wc

user posted image  dobra ideja...

po te bom pa kje srečala s to tablo,in ker bojo mokra tla bom jaz štrbunknilauser posted image user posted image user posted image user posted image sej mi bi bilo čisto prav,kaj pa dajem take idejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.5.2009 11:21:46   
tanci29
joj skos me neki zmoti

brkn-ful maste lepe slikice za krst

kolumbo- a ste vi čist na glavo padl...glede kuverte mislm....men se zdi to čist preveč...jest našim nč več ne dam ker so se mi zamerli do konca, ker moj je pravoslavne vere in ko me je prjatlca prosila če bi bla botra njenmu sinu, sva mela z župnikom take debate okol tega da nisem mogla verjet da to sploh lahko en župnik govori...tko da sem opravla z njimi

mihailo-super da lepo pančkate ponočiuser posted image user posted image user posted image

črtica-ja eni so bolj drugi manj zahtevni...jest vidim pri naših dveh čist kontra

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.5.2009 11:22:57   
Čebel@
tanci.....a si šla spet dudko popravituser posted image ........naša Hana banana je pa zaspala ko  polhekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.5.2009 11:25:12   
tanci29
majchy-ne ne zdej je pa tel. zvonil....ja sej sem res šla s kupami spat...pomoje sem učer ta prva omahnla tukile od nas...sem vidla da ste se prov načvekale

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.5.2009 11:28:28   
tanci29
kaj si se odločila glede hladilnika?

jest mam gorenje pa ga je treba zamenat, ker ful led dela in je za u kanto.
men je bil tale stric od gorenja serviser ful zoprn. sam mi smo u podnajemniškem stanovanju tko da mora tud tale stric k ga oddaja mal požegnat, sej ene par stvari sem kar na svojo roko nardila, ampak usega pa tud ne smeš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
22.5.2009 11:30:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.5.2009 11:32:21   
simonakr
Joj groza tale vročina - naša je ful žejna nč ne bi jedla pa samo spala bi user posted image user posted image user posted image . Je bla ful tečna, sm ji pripravla za jest je potegnila 2x pa mal čajčka je popila sm jo dala na kavč pa je v trenutku zaspala. user posted image user posted image In zdaj spi ko top!

Dojenje - Majchy sej jest bi ful rada dojila pa tamala ni za user posted image user posted image . Ampak opažam da zdej ko brizgam da je vedno manj mleka, tko da tud če sama ne bom kar naenkrat nehala bo prej ali slej usahnilo. V torek imava posvetovalnico bomo videl kaj P prav!
Mate pa prav glede živcev - TE BO ŠE LAHKO KDAJ DRUGIČ POPILA!

Ajvy user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
22.5.2009 11:33:54   
tanci29
kolumbo-ok...me je kr stisnil k sem prebrala cifrouser posted image user posted image user posted image

kar se sušilca tiče se strinjam da je posebaj...moja mami je mela tole kombinacijo z vratci odzgor in je bil šit od šita...zdej ma sam pralnga k nima placa zato je uzela prvič kombinacijo....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.5.2009 11:36:54   
tanci29
no zdej grem pa mojaga "prjatla"pržgat...čeprav nerada ampak tud jest morm kdaj pa kdaj tole nardit, ker ste use ostale čist preveč pridne kar se tega tiče...ajde grem šetat gore dole z roko

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?