|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
21.5.2009 15:20:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

[img]http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1831.gif[img]

ajoj, user posted image , se bom kar pokrila. ne znam.

pri zadnjem img je prej še črticauser posted image user posted image user posted image    [/img]

< Sporočilo je popravil barika -- 21.5.2009 15:21:36 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.5.2009 15:21:40   
Tanik
user posted image   user posted image

zdaj sem pa naredila da sem počrnila smajlija in ctrl C in potem ctrl V, ker s pritikom na miški ne dela copy.

a te smajlije lahko zdaj shranim kam? ali moram zmeraj na tisto stran.
vedno sem si želela te smajlije user posted image

< Sporočilo je popravil Tanik -- 21.5.2009 15:23:34 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.5.2009 15:22:04   
barika
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.5.2009 15:22:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kolk ste dobreuser posted image user posted image no uspel vam jeuser posted image user posted image user posted image
jaz pa zdele počas šibam mojga tamavčija it iskat tko da vam želim en lep dan še naprej!!!!!!!

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.5.2009 18:38:44   
Erdbeere
lep dan spet od mene
ampak tole s smajliji sem se pa res nasmejala, re sste dobre, počas bo še men jasno kaj moram narest, čeprav priznam se še niti poglabljala nisem nikoli.

Jasmina, kaj naj rečem, punce so ti že velik svetovale, pogovorte se ni pa lepo, da starši svoje "tegobe" prevalijo na vaju. Verjemi ko bo otrok ni tko enostavno vsega porihtat, v sadovnjaku pa 100% ni malo dela.

NIč šibam otroke stuširat pa večerjo narest pa spat.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.5.2009 20:51:04   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: BBP
Joj, o imenih sploh ne bi. Za punčko recimo, da imava izbrano. Za fantka pa nama nič ne "potegne". Sva že imela dve možnosti pripravljeni, pa sva se potem naglas začela izgovarjati imena in ugotovila, da ni ravno tako fajn, kot sva si zamislila. user posted image   

Evo to bi jaz lahko napisala za prvo nosečnost. user posted image  Identično. Meni je npr. bilo všeč ime za fanka Ian, potem pa ne veš kako bi izgovoril, pa je prišlo vse nekaj čudno user posted image . No HB imamo sedaj to težavo rešeno.

Jasmina, upam da se bo vse dobro razrešilo. Ni pa fajn, da se moraš sedaj v nosečnosti s tem obremenjevat, sedaj naj bi bil čas za srečo in veselje.

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_
Joj, jaz se pa sploh ne morm rešit rumenega izcedka. Sem mislila kako se bom rešila dnevnih vložkov in izcedkov pa ga je še več kot prej user posted image .

Sva že dve. Dnevni vložki definitivno ostajajo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
kako prilimaš tiste smajlije user posted image user posted image

Klikni na miški desni gumb potem pa samo copy/paste. Aja mozilo imaš, potem pa ne bo šlo na tak način. Jaz sem jo glih zaradi slikic zamenjala za IE.
Aha sem videla, da ti je barika lepo razložila. Bravo user posted image

Grem sedaj gledat Razočarane gospodnije - zadnji del in me res zanima kaj bo Dave storil. Imejte se lepo.

Pa še moja naloga:
Vodnik po nosečnosti 23-24 teden:
Plod že reagira na glasbo. Dojenčki rojeni v 24. tednu imajo že možnost za preživetje. Seveda v inkubatorju.  Plod je že skoraj povsem izoblikovan, čaka seveda pše precej rasti in pidobivanja teže. Velik je 30 cm in težak 600 g.

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.5.2009 22:39:20   
Alma84
uhh...ma jz vas komi dohajamuser posted image user posted image
ma neki mi povejte punce..je še ktera pozabljiva postala odkar je noseča ampak mislim res pozabljiva že skor čist zmešanauser posted image men se tko čudne stvari dogajajo ampak jih sama povzročam..dons sm spet avto pozabla zaklent in je cel moj šiht do zvečer bil odklenjen..ampak povrh vsega sem tokrat še kluče not pustilauser posted image .. jz ne vem no..dobr da ga ni kdo kr odpelu..najbolš da sm kr doma, mojmu sploh ne upam povedat, kok bi me kej nadruuser posted image user posted image in tud stvari pozablam..včasih ko kaj razlagam povem po 2x isto stvar u zelo kratkem cajtu..in pol seveda smehuser posted image   ma se sam bojim da nebom kej na šihtu ušpičla hihi

user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.5.2009 7:11:57   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Jasmina user posted image  upam da rešite tole zadevo. Je pa grdo od staršev, da take scene zganjajo prav sedaj, ko si noseča. Že tako ali tako je grdo, da te takole izsiljujejo, ampak, da te pa še ravno sedaj, sem pa brez besed. Upam in držim pesti, da se vam čimbolje izide.

Alma84 tudi jaz sem pozabljiva. Tudi v prvi nosečnosti semk bila. Sem se sprijaznila, ker ugotavljam, da je to pač stranski učinek nosečnosti. Če ne prej, bo minilo septembra, do takrat pa tudi ni več tako dalečuser posted image

Vas grem še malo prebrat.

Lepo petkovo jutro vam želim in seveda lep vikenduser posted image

user posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
22.5.2009 7:52:06   
Sarchi
Kepica njam odličen zajtrk,

uiiiiiiii petek je, danes grem pa po službi na masažo telesa za nosečnice in komej čakam. pol pa še vikend, to bo bomba. vse k ste doma, pejte se martinčkat k je res lep petek.

Pozabljivost, jup tud mene daje user posted image

uživajte

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.5.2009 7:54:28   
Tanik
Dobro jutro, danes je petek user posted image

Jasmina
a ste se kaj pogovorili?

Alma84 joj ne bi o pozabljivosti user posted image . mene tudi to daje, kriva je nosečnost ali pa emšo (31) user posted image

zdaj bom pa limala smajlije user posted image user posted image

Žan

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.5.2009 7:59:11   
baby blue
dobro jutro

he he jst rajši nebi o pozabljivosti ker se mi tak čudne stvari dogajajo da so že kar grozne... user posted image user posted image

je pa lepo petkovo jutro in lep dan bo danes upamo da bo tak tudi vikend... mogoče v nedeljo na morje šibnemo pogledat za en dan... drugače se bomo pa doma pod drevo postavili in ležali na ležalniku... user posted image user posted image tud to je fajn

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.5.2009 8:22:27   
veselka
dobro jutro user posted image ,

učer se nisem nič javila... sem od avtobusne do doma mogla prehodit 1 km, večinoma po soncu in sem imela tko zatečene noge, da sem
letela najprej samo jih namočit in potem dat v višino (v postlo dam košaro za perilo in podložim z blazino)... no, to drugo je hitro odpadlo, ker se mi je mačka parkirala gor, pa nimam srčka je metat dol user posted image ... no, sem pa počivala user posted image . no, samo potem je blo treba it kuhat, pa je bil spet isti šmorn.

učeraj sem imela kontrolo urina in je že vse ok, tko da je moja G rekla, da verjetno premalo pijem... tako da naj zdej še doma ostanem, počivam in veliiiiiiiko pijem... zaradi krčev pa mi je predpisala 3 šumečke magnesola na dan. kalcij med nosečnostjo (odkar so se začele user posted image kosti tvorit) jaz že sama po sebi dodatno pijem (čeprav zadnje čase bolj slabo), že zaradi mojih zob, ker bi jih rada imela še dolgo. ampak vzamem samo 1 šumečko fidicalcium 600, ostalo pa skozi prehrano.

midva ime že imava za najino pupo, samo problem bo če je bil lulček spregledan, ker nikakor ne najdeva imena za fanta, ki bi bil komurkoli ušeč. se bom s tem ubadala ko bom na dopustu.

aja, pa včeraj sem že dobila napotnico za porod in prevoz rešilcem user posted image , ker sestra pri G raje da malo prej kot v zadnjem trenutku, pa seveda potrdilo za službo in CSD user posted image . tko da, juhu, čeprav je še 3 mesece do tja. moja mama se je seveda od lastnega vražjeverstva ustrašla, če izziva usodo... mah ta moja mama je včasih res smešna user posted image . v torek ko je kazalo, da imam uroinfekcijo in ker sem imela krče v trebuhu, mi je jokala, da kaj pa če je to zato, ker ona že plete za user posted image ...

v ponedeljek imam spet kontrolo pri G, pa zjutraj grem še na test za sladkorno, da to opravim, dokler mi bolniška teče. pa prišparam 1 dan dopusta, ker ne vem, če bi potem hodila v službo, ker potem moram te izgubljene ure notr prinašat, pa smo konec meseca.

zdej pa si grem nove hlače šivat.

aja, za na seznam: +12,5 kg user posted image

bom pa tut svojga bušija prlepla, sam da se slikam, ker se lahko z računalniško kamero (ne vem, kako se tega nisem spomnila že prej). se mi moj buši zdi res ogromen. meni je sicer vseeno, sem pa fuuuuuuuul vesela, ker zadnje dni res po cele dneve čutim user posted image , na vseh možnih koncih trebuha user posted image , včasih prou žgečka user posted image . samo ne vem, kaj bo čez 3 mesece... bom kot en velik kit... sem mojmu rekla, da greva kar junija v šoping za user posted image , ker je imel ideje o juliju, ko bom na dopustu... sam že zdej mi noge od preveč hoje čist otečejo, pa občutek imam pol kot da imam 1 tono

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.5.2009 8:23:39   
kepica
mmmm baby blue...morjeuser posted image  Jaz ga že komaj čakamuser posted image  Še 6 tednovuser posted image
Letos bom še privilegije imelauser posted image  Si bom rentala ležalnik, stregli me bodo z vseh strani, jest bom pa samo uživala in sladoled jedlauser posted image  hehe...komaj čakam

Jutri imamo pa praznovanje RD. Vreme bo super, tako da že komaj čakam.user posted image  Pa bo vikend spet prehitro minil...

Uživajteuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
22.5.2009 8:26:45   
baby blue
po vsej verjetnosti bomo šli malo noge namočit ja... user posted image

uuu ja praznovanja so super potem pa vikend tako hitro mine kot da tega dneva sploh nebi bilo...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
22.5.2009 8:29:03   
veselka
aja, kepica hvala za zajtrk...

ja, moji možgani so tudi precej luknjasti user posted image . zadnjič nisem vedla, zakaj imam user posted image ključe v svoji torbici in mi je povedal, da ker sem jaz zaklenila. in potem se nisem mogla spomnit, da sem zaklenila in da sploh nisva šla iz stanovanja skupaj, ampak je šel on prej, ker je še smeti nesel user posted image . in to je bilo vse skupaj kakih 10 minut za odhodom.

je pa prav nerodno tud v službi, ko imam kak sestanek, ker tudi težko razmišljam. še dobro da jih ni preveč.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
22.5.2009 8:35:50   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

mmmm baby blue...morjeuser posted image  Jaz ga že komaj čakamuser posted image  Še 6 tednovuser posted image
Letos bom še privilegije imelauser posted image  Si bom rentala ležalnik, stregli me bodo z vseh strani, jest bom pa samo uživala in sladoled jedlauser posted image  hehe...komaj čakam

Jutri imamo pa praznovanje RD. Vreme bo super, tako da že komaj čakam.user posted image  Pa bo vikend spet prehitro minil...

Uživajteuser posted image

ah morje user posted image ... jaz še zdej ne vem al it al ne. za kak apartma niti nimava denarja. oba ful rada kampirava. samo ne vem, kako bi to zgledalo, če me že ta vročina zdej ubije. no, sej do julija, ko je dopust je še kar nekaj. bova najprej za vikende hodila v Italijo, da sploh vidimo, kako mi paše.

kako pa je s kopanjem v morju? vedno pozabim G vprašat. a je potrebno imet tist ta poseben tampon?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
22.5.2009 8:38:53   
Anonimen
jutro!

no punce pri spominu vas pa vse prekašam,k moj spominček je glih tak k od zlate ribice 3 sekunde nič več in nič manjuser posted image no sej po ne vem kolkih pretresov možgan bi bilo čudno če bi bil še zmeri perfect tko da se pač sprijaznešuser posted image

zdele sm mal user posted image k sm tamavčija peljala v vrtec in bo dans tm prespal do jutri in ga bom pogrešala k sm navajena da ga mam pri sebi al pa da je okol mene,no ja sam da bo užival pa bouser posted image dobra tolažba ane?user posted image

neki me grlo hoče bolet tko da zdele pijem toplo kavico pa upam da bo pomagala k čaja se mi pa ne da pituser posted image

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
22.5.2009 8:44:34   
altaja
Jutroooooo

IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

ma neki mi povejte punce..je še ktera pozabljiva postala odkar je noseča ampak mislim res pozabljiva že skor čist zmešanauser posted image

Hm...ne sam pozabljiva, tud nerodna sem! Vse leti iz rok pa kr zaletim se v kako mizo, stol,...

Ne mi o morju...spet bi šla! Sam ta vikend bova doma, no en kup prjatlov bova obiskala tko da bo vseeno lušno, sam kaj ko se jst tako hitro zmatram in ne morem več tko kot sem včasih user posted image . Sej sediš pa se maš fajn ko čvekaš, sam tud od tega hitro postanem utrujena. No, bomo že nekako... Je pa res fajn da smo priviligirane kar se tiče dobrih sedežev user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
22.5.2009 8:50:07   
mancag
Dobro jutro!
Danes je že petek pa še en lep vroč sončen dan.

user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.5.2009 8:52:24   
altaja
sami lepi smajliji na naši temi  user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
22.5.2009 8:54:41   
Tanik
sem že včeraj vprašala,a se te smajlije da shranit k tem smajlijem na RR?

sem pa ugotovila, da imam rada vročino, sonce, edino sedaj ko sem noseča pa mi ni čisto nič všeč, bi raje bolj hladno, ker noge imam popoldne konstantno zatečene

Žan

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
22.5.2009 9:10:08   
veselka
midva imava doma klimo, samo je sploh nočem vklopit. že v avtu me moti, samo na AC res ne vem, kako bi brez. najrajš mam ko me pride moj user posted image iskat pa je zuni +30, v avtu pa -10 user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
22.5.2009 9:15:23   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

uhh...ma jz vas komi dohajamuser posted image user posted image
ma neki mi povejte punce..je še ktera pozabljiva postala odkar je noseča ampak mislim res pozabljiva že skor čist zmešanauser posted image men se tko čudne stvari dogajajo ampak jih sama povzročam..dons sm spet avto pozabla zaklent in je cel moj šiht do zvečer bil odklenjen..ampak povrh vsega sem tokrat še kluče not pustilauser posted image .. jz ne vem no..dobr da ga ni kdo kr odpelu..najbolš da sm kr doma, mojmu sploh ne upam povedat, kok bi me kej nadruuser posted image user posted image in tud stvari pozablam..včasih ko kaj razlagam povem po 2x isto stvar u zelo kratkem cajtu..in pol seveda smehuser posted image   ma se sam bojim da nebom kej na šihtu ušpičla hihi

user posted image

po porodu bo še hujše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa celo noč prebedela, ker me je glava bolela in sem preživela noč na wc-ju (bruhala, ko največji pijanec), tak da letima z malim samo v trgovino, drugače boma pa do večera v stanovanju.user posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
22.5.2009 9:16:49   
Anonimen
Oktavija vse naj naj!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.5.2009 9:18:17   
baby blue
name tale vročina pretirano še ne spliva samo kdaj pa kdaj sem taka čisto mlahava in kot cunja user posted image user posted image drugače je pa še najbolj prijetno v senčki s sokcem v roki user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?