Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 21:03:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
mi se še igramo, uh kje je še spanje, ob 22ih Jaz pa bi eno fajn mrzlo limonado..
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 21:03:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 21:05:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 21:05:38
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Pa dobro - kaj je danes po nevem kakšnem koledarju slučajno PETEK 13.?? KARAMBOL - Mož je šel v rikverc in se z novim Fordom zabil v škarpo, ki je ni videl. Sva mislila, da ni take panike, ker je samo feltna malo zvota. Aha, vse zamaknjeno, škode za cca 3000 evrov. Ok sej bova koristila kasko, smo brez avto bomo nevem kolk časa, ker morajo optiko delat in vse popravit... Pa še drug teden ga ni, rabi avto, nadomestnega pa dajo samo za par dni. Šit,šit,šit! KUHANJE - uspela sem zažgat kosilo in to tako, da je vse zoglenelo!!! (čvekala z mami po tel, dokler me niso premotile smrdljive vonjave po zažganem) joj - meni! Tudi jaz sem se spraševala, če je danes petek 13. Danes je bil dan Ž zame...ma vse mi je šlo narobe. Ko sem si hotela preobleči majčko, sem Filipa dala na sredo postelje in je mali že tako hiter, da mi je skoraj s postelje padu. In sem ga še v zraku ujela. Ko sem šla na WC, ga kot ponavadi dam v lupinico, samo obrnila sem se in slišim ropot. Me je skorej kap, prevrnil se je z lupinico vred. Od danes naprej Filip zna tudi računalnik prižgati. Ko sem hotela plačati položnico je FILIP ravno takrat ugotovil, kako se prižge računalnik in adijo moje položnice. Filipu je trenutno najljubša igrača moj mobitel, nimam pojma kam ga je dal. Zdaj sem pa brez mobitela. Upam, da ga bom našla. Ziher je bilo še kaj pa sem pozabila. Še nekaj. Pri kosilu je izkoristil trenutek moje nepazljivosti in je svoje kosilo zabrisal po tleh. In sem morala še enkrat kuhat Zdaj se grem pa malo odklopit. Se jutri vidimo. KOmaj čakam.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 21:19:11
|
|
|
|
24julij
|
cavci macke..metuljcek pa eto spet zdej sem pa me ze ni. vsake tolko vas pridem pocitat pa pol spet naprej jutri zoo,lepo uzivite.jaz grem pa a sluzbeno zabavo,wiii upam da ne pade u vodo.. vrocina ej sploh ne vem kdaj nej se gremo ven,danes sva ble ze ob 8.30 na sprehodu in je bil ze tok mocen sonce,pol pa se mami u tak klanc rine da ji use tece,lara itak uziva ajd grem naprej brat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 21:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 21:28:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 21:38:15
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz pa ugotavljam, da tule pri nas ne morem več na normalen sprehod ... že drugič se mi je zgodilo, da sem se že več kot eno uro šetkala, Aleksander pa še zaspal. Mi končno uspe, da ga zmanjka in po 10 minutah se nekdo zraven nekje dere ... zadnjič je bila to ena družina, danes pa dve koki, ki sta ogovarjali tipa, ki je rabutal bezeg. Ma tu mač no - vidi voziček, pa se postavi zraven in se dere! Evo, sem bila danes ful pridna, pa vseeno nisem nič dobre volje. Se bom pri mojemu skašljala, ker je on vzrok Mali je navdušeno odčofotal, jaz sem skopala ... grem si narest sendvič in pred TV, tokrat bom jaz lenarila na kavču
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 21:38:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ne veste še, da imamo novega psa čuvaja Pa rožo pred vhodom --- ni japonski javor, je pa very beautiful: ta najboljša čuvajka!
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 21:47:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 22:16:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 22:47:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 22:56:33
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Rebeca - če bi Bor hodil spat ob 18:30, bi mislil, da ima mamo samohranilko, ker bi dragega videla ravno celih 5 minut na dan. Pa meni je prav fino, da vsaj do ene 8 zjutraj spiva tudi meni paše ... če Aleksander glih nima zgodnje jutranje serenade evo, pogledala sem CSI, končno našla eno svojo fotko ... grem na en hiter zmenek z likalnikom, pol pa spat, sem ful koma
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:02:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:02:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:15:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:16:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:16:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:29:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:30:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:34:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2009 23:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?