Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:39:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes nas pa je ko rusov : Uporabniki na tej temi: Jazzy1, AinB, meta21, racka28, Lara Croft, lana17, petra1978, Saraya, Marsy, anckabancka, urška, pf In še kakšna skrita...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:39:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako to misliš, samo še en mesec časa? ...pol gremo na morje....če bo osebna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:40:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun, grem počasi na očesnega. razlaga.... .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:41:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara nisem vedela, da domača slikca velja. jaz vem, da velja, samo če so kake zahteve...belo ozadje, modro.....vem, da mora bit enobarvno, pa vse tiste finte...samo za barvo ozadnja me zanima....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:41:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma koliko imate oblečene otroke za spat? Moji Lari je blo tko vroče, da sem jo na koncu samo v bodiju pustila.... samo ponoči pa se ohladi in jo bo sigurno zazeblo v nogice.... jo bom probala nekako dat v vrečo, ma se bo sigurno zbudila... Ni in ni mogla zaspat, tko ji je blo vroče... si je vlekla dol tkanino, nisem mogla verjet, no....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:41:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 . Bi pa bilo lepo, če bi ti tudi prišla, pa magari za 15 min. Pa še Saraya mogoče? kam?? V Evropark na kavo prideš na štajersko?? če ne bo dež,lahko pridem..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:42:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce.... meni je pa danes AinB tam nekje na pol poti na rožnik zaupala, kje prodajajo tiste bodyje in majčke s takimi izvirnimi napisi zdaj sem pa važna a majo večje številke tud.....take za nas ...bi imela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:42:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria a Nik že kaj puza? ...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbet ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to to )....drugače smo pa mi bolj lene sorte ....imamo pa že 10,495g. ....Lana pa že nekaj časa puza a ne.... Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali. ...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogice )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vem Sara zdej se že slaba 2 tedna plazi... tolk mi hitr švigne ven na balkon da jo komaj folgam... mam pa občutek, da ji je zdej to že malo dolgočasno in se intenzivno od včeraj postavlja iz kolen na stopala in rine naprej... in s tem tudi na nos... tako da vsaj pri Sari velja to, kar si napisala. če se že tako postavlja, kot si napisala, je že začetek... če pa ne bo puzal, bo pa tolk hitreje shodil... pol pa bo veselo ..no pol smo na dobri poti ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:42:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
Nočka vsem!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:43:17
|
|
|
|
gloria
|
...vau 8 strani imam za prebrat ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:43:26
|
|
|
|
Marsy
|
Saraya: ja na tleh jo imam, za moje pojme si otrok takole najbolje razvija motoriko. Sicer je ne izpustim izpred oči, odkar se plazi (lazi), ampak se je zjutraj ful zamotila in sem se šla umit, pa je bila takoj za mano. Tud ko greva ven, je naša stalna prtljaga piknik dekca, pa si jo pogrnemo in se igramo (Kaja pleza po nama). V Izoli je blo to na plaži in smo bili čist vsakdanji, v domači okolici se pa v kakšnem parku bolj edini valjamo po tleh . Lara: veš zakaj imam vse s sabo? Lani sva bila v hotelu 5* in je bila hrana res super, nobenih težav zaradi kakšnih infekcij ipd. Ampak je bila vsak dan predstavljena kuhinja določene države, kar je bilo full začinjeno. In če bo tuki tud tko, tega Kaji ne morem dajat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:43:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma pišuka, me ni pol ure, ve pa naklamfate za 3 dni !!!! ...vidiš temu se reče čvekanje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:44:00
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* punce.... meni je pa danes AinB tam nekje na pol poti na rožnik zaupala, kje prodajajo tiste bodyje in majčke s takimi izvirnimi napisi zdaj sem pa važna a majo večje številke tud.....take za nas ...bi imela to bi pa pol bla št., ene 5692 al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:44:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma koliko imate oblečene otroke za spat? Moji Lari je blo tko vroče, da sem jo na koncu samo v bodiju pustila.... samo ponoči pa se ohladi in jo bo sigurno zazeblo v nogice.... jo bom probala nekako dat v vrečo, ma se bo sigurno zbudila... Ni in ni mogla zaspat, tko ji je blo vroče... si je vlekla dol tkanino, nisem mogla verjet, no.... jaz sem že to misla vprašat,ja.. naša ima bodi,pa hlačke brez stopalc...pa majčko....ker ponoči imam vedno odprto,pa se shladi,pa še odkrita je itak cela....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:44:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara nisem vedela, da domača slikca velja. jaz vem, da velja, samo če so kake zahteve...belo ozadje, modro.....vem, da mora bit enobarvno, pa vse tiste finte...samo za barvo ozadnja me zanima.... ja, cel kup zahtev... je moj takrat naštudiral...sej en pravilnik obstaja, malo pobrskaj po netu. sicer pa mora imeti odprte oči in zaprta usta, pa ozadje mora biti svetlo in glava mora biti toliko-in-toliko mm od vsakega roba...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:44:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara nisem vedela, da domača slikca velja. jaz vem, da velja, samo če so kake zahteve...belo ozadje, modro.....vem, da mora bit enobarvno, pa vse tiste finte...samo za barvo ozadnja me zanima.... Nekaj svetlo plavega daj zadaj..... za osebne niso tako "strogi" .. MOre bit sicer prava velikost in zadosti roba okoli, ma to ti bo že fotograf naredil... ti lepo naredi veliko fotk, dej na cd in mu nesi.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:45:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma koliko imate oblečene otroke za spat? Moji Lari je blo tko vroče, da sem jo na koncu samo v bodiju pustila.... samo ponoči pa se ohladi in jo bo sigurno zazeblo v nogice.... jo bom probala nekako dat v vrečo, ma se bo sigurno zbudila... Ni in ni mogla zaspat, tko ji je blo vroče... si je vlekla dol tkanino, nisem mogla verjet, no.... A je v bodiju in tanki bombažni spalni vreči. običajno spalnico popoldne ohladimo, da je prijetno zaspat. ko grem pa še jaz spat, ji pa še odejico vržem čez noge.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:46:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a majo večje številke tud.....take za nas ...bi imela a ti tudi bodyje nosiš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:46:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....jaz pa našega nikoli ne pasam not ...tud prvega nisem....... A bi mogla? ..... nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov... Ja L če ni pripasana se obrne na trebuh pa pol počasi dol leze.... Jo enostavno moram imet pripasano...Saj mogoče sem to že povedala: ko sem bla z njo prvič v živalskem vrtu, je nisem mela pripasane in me ena gospa ustavi in reče: gospa, otrok vam bo z vozička padu. In jaz pogledam in tamala na trebuščku, noge ji pa že dol bingljajo. GROZA. ZEMLJA ODPRI SE, sem si mislila!!!!!! Od takrat jo striktno zavežem!!!!!! ...v takih primerih kot pišete...bi ga jaz tudi...ampak zaenkrat ....ni treba...mogoče pa ga bom jutri že vezala.....saj obrne se že na bok, pa nekam dol rine...samo jaz sem mu tisti ožni del gor obrnila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:46:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne. Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela. A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj. Seveda. Sej jo lahko v stroju opereš, al misliš kar cel stol v stroj zbasat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:46:53
|
|
|
|
Marsy
|
A se kej komplicira, če hočeš prej s porodniške in porabit dopust, porodniško pa do konca izkoristi očka? Ma jaz jim ne dam dopusta... Glih zdele mi je sodelavka jamrala, kolk je zdej vodstvo neki zahtevno in da so čist čudni odnosi ratal, da je prevladalo nezadovoljstvo... Ma res razmišljam, da bi menjala službo. Sam ko se ravno kje drugje nihče ne grebe zame .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:47:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine? jaz našemu okrog 19 dam čokolino al pa gris...na žlico.....cca 120ml...., pol pa preden gre spat še malo v flaško....max 90 ml.... ob kakih 20.30 al 21.... pa je začel tud spat in nič jest do jutra....7-8 kja...čokolino narediš v flašo al kako???pa gre skozi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:47:38
|
|
|
|
AinB
|
Naš spi v bodiju in trenirkici. Brez štumfkov. Ima pa čisto tanko dekico, ki jo večinoma za crkljanje uporablja . Je pa take vrste otrok, da mu je zelo hitro vroče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:48:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy A sem lahko mal pametna? Na faxu so nam rekli (športna vzgoja): plazenje je tisto, ko je trebuh na tleh (po vojaško), ostalo pa so oblike lazenja. ...torej babe....naši plazijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 21.5.2009 22:48:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara: veš zakaj imam vse s sabo? Lani sva bila v hotelu 5* in je bila hrana res super, nobenih težav zaradi kakšnih infekcij ipd. Ampak je bila vsak dan predstavljena kuhinja določene države, kar je bilo full začinjeno. In če bo tuki tud tko, tega Kaji ne morem dajat. No, jst sem bla po kr nekaj hotelih po Egiptu..... in je bila večina jedi prilagojenih... riž, pašta, to je bilo vse na belo in omaka zraven... No, je že prow, da imaš kej s sabo....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?