|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
21.5.2009 22:39:50   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Danes nas pa je ko rusov user posted image user posted image user posted image user posted image :

Uporabniki na tej temi: Jazzy1, AinB, meta21, racka28, Lara Croft, lana17, petra1978, Saraya, Marsy, anckabancka, urška, pf

In še kakšna skrita... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
21.5.2009 22:39:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kako to misliš, samo še en mesec časa?

...pol gremo na morje....če bo osebna user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
21.5.2009 22:40:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ure so vun, grem počasi na očesnega. user posted image  user posted image  user posted image  

razlaga....user posted image

.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
21.5.2009 22:41:34   
gold fish

Lara nisem vedela, da domača slikca velja.

jaz vem, da velja, samo če so kake zahteve...belo ozadje, modro.....vem, da mora bit enobarvno, pa vse tiste finte...samo za barvo ozadnja me zanima....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
21.5.2009 22:41:49   
Lara Croft
Ma koliko imate oblečene otroke za spat? Moji Lari je blo tko vroče, da sem jo na koncu samo v bodiju pustila.... samo ponoči pa se ohladi in jo bo sigurno zazeblo v nogice.... jo bom probala nekako dat v vrečo, ma se bo sigurno zbudila...
Ni in ni mogla zaspat, tko ji je blo vroče... si je vlekla dol tkanino, nisem mogla verjet, no....

Neposredna povezava do sporočila: 4480
21.5.2009 22:41:56   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image . Bi pa bilo lepo, če bi ti tudi prišla, pa magari za 15 min. Pa še Saraya mogoče?

kam??user posted image

V Evropark na kavo user posted image

prideš na štajersko??
če ne bo dež,lahko pridem..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
21.5.2009 22:42:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce.... meni je pa danes AinB tam nekje na pol poti na rožnik zaupala, kje prodajajo tiste bodyje in majčke s takimi izvirnimi napisi user posted image
zdaj sem pa važna user posted image

a majo večje številke tud.....take za nasuser posted image ...bi imelauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
21.5.2009 22:42:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Gloria a Nik že kaj puza?

...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbetuser posted image ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to touser posted image )....drugače smo pa mi bolj lene sorteuser posted image ....imamo pa že 10,495g.user posted image ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....

Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.

...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogiceuser posted image )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vemuser posted image

Sara zdej se že slaba 2 tedna plazi... tolk mi hitr švigne ven na balkon da jo komaj folgam... mam pa občutek, da ji je zdej to že malo dolgočasno in se intenzivno od včeraj postavlja iz kolen na stopala in rine naprej... in s tem tudi na nos... tako da vsaj pri Sari velja to, kar si napisala.

če se že tako postavlja, kot si napisala, je že začetek... če pa ne bo puzal, bo pa tolk hitreje shodil... user posted image  pol pa bo veselo user posted image

..no pol smo na dobri potiuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
21.5.2009 22:42:52   
Jazzy1
Nočka vsem!! 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
21.5.2009 22:43:17   
gloria
...vau 8 strani imam za prebratuser posted image ....user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
21.5.2009 22:43:26   
Marsy
Saraya: ja na tleh jo imam, za moje pojme si otrok takole najbolje razvija motoriko. Sicer je ne izpustim izpred oči, odkar se plazi (lazi), ampak se je zjutraj ful zamotila in sem se šla umit, pa je bila takoj za mano. Tud ko greva ven, je naša stalna prtljaga piknik dekca, pa si jo pogrnemo in se igramo (Kaja pleza po nama). V Izoli je blo to na plaži in smo bili čist vsakdanji, v domači okolici se pa v kakšnem parku bolj edini valjamo po tleh user posted image .

Lara: veš zakaj imam vse s sabo? Lani sva bila v hotelu 5* in je bila hrana res super, nobenih težav zaradi kakšnih infekcij ipd. Ampak je bila vsak dan predstavljena kuhinja določene države, kar je bilo full začinjeno. In če bo tuki tud tko, tega Kaji ne morem dajat.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
21.5.2009 22:43:58   
gold fish

Ma pišuka, me ni pol ure, ve pa naklamfate za 3 dni !!!! user posted image

...vidiš temu se reče čvekanje....user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
21.5.2009 22:44:00   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

punce.... meni je pa danes AinB tam nekje na pol poti na rožnik zaupala, kje prodajajo tiste bodyje in majčke s takimi izvirnimi napisi user posted image
zdaj sem pa važna user posted image

a majo večje številke tud.....take za nasuser posted image ...bi imelauser posted image

to bi pa pol bla št., ene 5692 al kaj? user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
21.5.2009 22:44:23   
arabela*

Ma koliko imate oblečene otroke za spat? Moji Lari je blo tko vroče, da sem jo na koncu samo v bodiju pustila.... samo ponoči pa se ohladi in jo bo sigurno zazeblo v nogice.... jo bom probala nekako dat v vrečo, ma se bo sigurno zbudila...
Ni in ni mogla zaspat, tko ji je blo vroče... si je vlekla dol tkanino, nisem mogla verjet, no....

jaz sem že to misla vprašat,ja..
naša ima bodi,pa hlačke brez stopalc...pa majčko....ker ponoči imam vedno odprto,pa se shladi,pa še odkrita je itak cela....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
21.5.2009 22:44:24   
Olivija*

jaz vem, da velja, samo če so kake zahteve...belo ozadje, modro.....vem, da mora bit enobarvno, pa vse tiste finte...samo za barvo ozadnja me zanima....

ja, cel kup zahtev... je moj user posted image takrat naštudiral...sej en pravilnik obstaja, malo pobrskaj po netu. sicer pa mora  user posted image imeti odprte oči in zaprta usta, pa ozadje mora biti svetlo in glava mora biti toliko-in-toliko mm od vsakega roba...

Neposredna povezava do sporočila: 4490
21.5.2009 22:44:36   
Lara Croft

Nekaj svetlo plavega daj zadaj..... za osebne niso tako "strogi" .. MOre bit sicer prava velikost in zadosti roba okoli, ma to ti bo že fotograf naredil... ti lepo naredi veliko fotk, dej na cd in mu nesi.....

Neposredna povezava do sporočila: 4491
21.5.2009 22:45:50   
Olivija*

A je v bodiju in tanki bombažni spalni vreči. običajno spalnico popoldne ohladimo, da je prijetno zaspat. ko grem pa še jaz spat, ji pa še odejico vržem čez noge.

Neposredna povezava do sporočila: 4492
21.5.2009 22:46:30   
Olivija*

a ti tudi bodyje nosiš? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4493
21.5.2009 22:46:39   
gold fish

.....jaz pa našega nikoli ne pasam  notuser posted image ...tud prvega nisem.......   A bi mogla?   .....  nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov...

Ja L če ni pripasana se obrne na trebuh pa pol počasi dol leze.... Jo enostavno moram imet pripasano...Saj mogoče sem to že povedala: ko sem bla z njo prvič v živalskem vrtu, je nisem mela pripasane in me ena gospa ustavi in reče: gospa, otrok vam bo z vozička padu. In jaz pogledam in tamala na trebuščku, noge ji pa že dol bingljajo. GROZA. ZEMLJA ODPRI SE, sem si mislila!!!!!! user posted image Od takrat jo striktno zavežem!!!!!!

...v takih primerih kot pišete...bi ga jaz tudi...ampak zaenkrat ....ni treba...mogoče pa ga bom jutri že vezala.....saj obrne se že na bok, pa nekam dol rine...samo jaz sem mu tisti ožni del gor obrnila...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
21.5.2009 22:46:47   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Punce jaz sem pa opazila, da je Lani noro vroče v stolčku za hranjenje. Je od PP prima pappa dinner, ampak saj ni pomembno kak je, važno je, da tisti plastični material ne diha in je potna revica po hrbtu in laskah, ji kar ne paše jest. Kaj šele bo, sedaj ko bo bolj vroče? Kaj druga kot plenico itak ne morem dat tja, da ji ne bi bilo tako vroče. A ima katera kak nasvet? Pri babici in dedku pa ima trip trap, tam pa milina. Pa nimam je dolgo noter, najeva se in ven, ampak je stalno potna, ko jo vzamem ven, drugače pa na drugih podlagah ne.

Zakaj ne daš prevleke dol? Bo pač na plastiki sedela.

A misliš, da gre ta prevleka dol? Grem pogledat in pridem nazaj.

Seveda. Sej jo lahko v stroju opereš, al misliš kar cel stol v stroj zbasat user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
21.5.2009 22:46:53   
Marsy
A se kej komplicira, če hočeš prej s porodniške in porabit dopust, porodniško pa do konca izkoristi očka?

Ma jaz jim ne dam dopusta...
Glih zdele mi je sodelavka jamrala, kolk je zdej vodstvo neki zahtevno in da so čist čudni odnosi ratal, da je prevladalo nezadovoljstvo... Ma res razmišljam, da bi menjala službo. Sam ko se ravno kje drugje nihče ne grebe zame user posted image .

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

Neposredna povezava do sporočila: 4496
21.5.2009 22:47:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine?

jaz našemu okrog 19 dam čokolino al pa gris...na žlico.....cca 120ml...., pol pa preden gre spat še malo v flaško....max 90 ml.... ob kakih 20.30 al 21.... pa je začel tud spat in nič jest do jutra....7-8

kja...čokolino narediš v flašo al kako???pa gre skozi...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
21.5.2009 22:47:38   
AinB
Naš spi v bodiju in trenirkici. Brez štumfkov. Ima pa čisto tanko dekico, ki jo večinoma za crkljanje uporablja user posted image . Je pa take vrste otrok, da mu je zelo hitro vroče.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
21.5.2009 22:48:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

A sem lahko mal pametna? user posted image
Na faxu so nam rekli (športna vzgoja): plazenje je tisto, ko je trebuh na tleh (po vojaško), ostalo pa so oblike lazenja.

...torej babe....naši plazijouser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
21.5.2009 22:48:42   
Lara Croft
Lara: veš zakaj imam vse s sabo? Lani sva bila v hotelu 5* in je bila hrana res super, nobenih težav zaradi kakšnih infekcij ipd. Ampak je bila vsak dan predstavljena kuhinja določene države, kar je bilo full začinjeno. In če bo tuki tud tko, tega Kaji ne morem dajat.

No, jst sem bla po kr nekaj hotelih po Egiptu..... in je bila večina jedi prilagojenih... riž, pašta, to je bilo vse na belo in omaka zraven... No, je že prow, da imaš kej s sabo.... user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?