Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 17.5.2009 11:05:14
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Čeprav je za nas že pošten dober dan, smo bili že na sprehodu in zdaj sedimo na terasi... Tinka - verjetno je to samo neko prehodno obdobje, da noče spat v posteljci, upam, da se bo kmalu tole uredilo in boste imeli mirne noči. Dario se je pa zbudil ob pol enih, sem mu dala za jest, ampak potem je še eno uro vriskal in se smejal na ves glas. No, zdej pa moram it kosilice prštimat, potem pa gremo pogledat v Kranj kako napreduje naše stanovanje Lepo nedeljo vam želim!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 17.5.2009 11:21:58
|
|
|
|
*jelka*
|
katja-super za botro ,jaz sem že 3x birmska nobenemu pa še ne krstna kar si pa želim in upam da bom prišla kaj v poštev-imam brata 19 let
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 17.5.2009 22:03:00
|
|
|
|
Andromeda
|
O, vidim, da ste tako pridno klepetale, da sem komaj vse za nazaj prebrala Za nami je spet en lušten družinski dan, Dario že več kot 2 uri pridno pančka... Se pa v spanju ful poti, tako, da ga imam oblečenega samo v tanko pižamo, pa z rjuho ga pokrijem... Zdaj pa še malo sadja pojem - odkar ga tlačim za Daria, sem nase čisto pozabila. Mirno nočko!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 8:41:39
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro in ena velika Kako ste spale? Jst spet bolj tako, ker je imel dario ponoči pevske vaje. Pa ob pol sedmih je e začel tečkat, da bi vstala, pa sem ga "pregovorila", da sva še za 1 urco potegnila. No, moram it, šef kliče
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 10:09:23
|
|
|
|
šema
|
zaprtje- smo hb rešili: sem mango spasirala, zraven pa še dve namočeni slivi in je šlo (ampak se je revež kljub vsemu ful matral, čeprav ni bilo blato trdo, tko da ne vem al nej mu zdej kr vsak dan dam suho slivo za cuzat ). - prejšnji teden smo tudi odrajtal zabavo za našo starejšo, ki je dopolnila 14 let- HB za eno leto mir branje za nazaj- ste tako zgovorne, da kljub vsemu delu uspem vsaj prebrat, če že ne tudi napisat
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 10:26:32
|
|
|
|
_katja_
|
Spet lepo vreme zunaj...prava bomba Nace spi, jaz nekaj popravljam diplomo, dragi pa leži na kavcu. Je nekaj bolan in je doma. En lep dan želim vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 13:24:36
|
|
|
|
onur
|
zaprtje- smo hb rešili: sem mango spasirala, zraven pa še dve namočeni slivi in je šlo (ampak se je revež kljub vsemu ful matral, čeprav ni bilo blato trdo, tko da ne vem al nej mu zdej kr vsak dan dam suho slivo za cuzat provaj dat sirup lactecon, ki mehča blato.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 15:32:53
|
|
|
|
Andromeda
|
slive sem mu včeraj tudi jaz dala en obrok, ker je bolj trdo kakal in zdaj je že 2 dni veselica, se očito še za nazaj "čisti" Prej je blo po celi previjalni in ker se mi to že dolgo ni zgodilo, sem bla kar malo zgubljena
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 15:36:33
|
|
|
|
Andromeda
|
Danes praznuje rojstni dan: vebo Vse najboljše in oglasi se kaj!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 18.5.2009 21:07:17
|
|
|
|
onur
|
Vse naj, naj Vebo. Eno ? Oblačite vase sončke že v kratke hlače?
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 8:38:42
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Vse naj, naj Vebo. Eno ? Oblačite vase sončke že v kratke hlače? Jaz sem ga včeraj oblekla v kratke hlače. Sicer pa dobro jutro in ena
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 12:10:08
|
|
|
|
poli*
|
Naša punca se zlo poti. V kratke hlače jo oblačim zadnje dni... sam je malo nerodno, ker ko greš z vozičkom jo potem lahko 1 uro žge sonce v noge in to ni ravno dobro, kajne? Pa jo pokrivam s kakšnimi rjuhicami..
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 13:38:09
|
|
|
|
orka
|
hellow po 1 tednu imamo še vedno nekje globoko zasidran čep sluzi in ko Ema globoko vdihne oddaja zvoke kot prašiček ...drugače ni bilo nobene vročine in drugih znakov kake viroze tko da smo vseeno zunaj čimveč...mi nosimo kratke rokave in še vedno dolge hlače,ji pa nogavičke dol dam,ker se ji noge močno potijo,doma pa smo samo v body-ju.
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 13:49:01
|
|
|
|
Andromeda
|
Dario ima pa ponavadi ravno nogice mrzle, zato ima oblečene nogavičke. Poti se pa največ pod vratom. Tudi ponoči, zato spi le v tankem pajacku, ga niti ne pokrivam, zraven mu dam samo rjuhico, ker se rad k njej stisne...crkljivček
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 15:44:54
|
|
|
|
emina83
|
dan! kako ste kaj? no, upam, da me še niste čisto pozable blagor vsem, katerim malčki tak pridno papajo GH. moj niti čut noče za kar koli. niti sadje, zelenjavo, mlečne kašice, vse po vrsti je fuj. kr naprej vn meče, pa še ful mu dviguje zraven, zadnjič mi je celo zbruhal nazaj tistih par "posiljenih" žličk. bog ne daj tudi kako vodico, čajček ali sokec, kaka flaša, mamine mlekarne so zakon . sej vse lepo in prav, sam če bi se men mlek dost hitr delu, tak pa se mi zdi da mi vedno bolj usiha. mate kak recept za povečanje-razen itak velik tekočin in zakona povpraševanje-ponudba, se mi zdi da mi nič ne pomaga, kokr mu pa hočem dat flaško, je pa tako dretje, da adijo pamet. dobesedno. vidim, da so vaši lupiji kr pridni, no, vsaj proti mojemu malemu mišeku... pa še tečnobo pase zarad zobkov, mislim, da se mi eh, ne bom več morila. uživajte tele sončne dneve, pa se še kaj slišimo...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 21:31:28
|
|
|
|
Jullija
|
Emina, mi imamo isti problem. Nič ni dobro, razen mleka. Jaz sicer ne dojim, je na Aptamilu Comformilu, ki je tak ogaben, grenki. Ampak je vseeno zakon, ni drugega ni dobro, smo poskusili že marsikaj pa bljak,.. Tudi jesti na žličko ne vemo, vse ven rivlemo z jezikom, bolj malo pride do želodčka. Me je že kar groza pred vsakem obroku GH. Mi še na misel ne pride, da bi prešla na dva obroka. Ne moreve sploh nikamor iti ob času kosila, ker s tem se matramo kakšno uro. In je vse naokrog GH, samo želodčku bolj malo. A je katera že kupila avtosedež? Se mi zdi, da novih testov 2009 še ni.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 19.5.2009 22:44:53
|
|
|
|
Andromeda
|
emina, jullija - upam, da bosta vajina kmalu vzljubila GH..počasi, pa bo. Očitno v sebi še nista pripravljena. Jaz bi počakala oz. pustila in 1 teden nič silila, potem pa spet začela. Jaz sem najprej malo pred 5. mesecem ponudila korenčkov sok in se je tako zmrdoval zraven...Čez 1 teden pa ufff...čisto druga pesem. Sadje in riževe kašice ima zelo rad, le pregoste ne smejo bit, pri zelenjavi je pa kriza..no, ga moram pohvalit, da je danes pojedel cca 180 ml krompirčka z bučkami in korenčkom Prijetno presenečenje. No, zdej pa dosti bluzenja, zjutraj imamo fizioterapijo. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 20.5.2009 14:38:48
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! A jaz sem pa kar sama tukaj? c...c..c!!! No, trenutno imam nekaj minut oddiha, ker je Dario zaspal. Je pa že 2. dan zapored pojedel kar precej zelenjavne kaše. Jo pa naredim bolj redko - mogoče jo pa zato raje je. No, zdej je pa brat prišel na obisk...
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 20.5.2009 15:08:57
|
|
|
|
poli*
|
Ojla mamice. Emina, pri nas je podobno. Mamica je zakon- ampak se zavedam, da pri tej starosti ni več dovolj samo mleko, zato se zelo trudimo. Je pa težava v tem, da smo jo komi navadli jest- sicer frutek- in zdej noče drugega . Zadnjič mi je vse vn bruhnila, ker sem spasirala breskev in piškotek
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 20.5.2009 15:52:55
|
|
|
|
poli*
|
Julija. Jaz sem že kupila avtosedež, vendar ga še ne uporabljamo. Verjetno ga bomo čez 2 meseca začeli. Mislim, da je bila v marcu mesecu v BC neka akcija za Maxi cosi prior 2008, pa so bili 50 € cenejši. No, sej majo stalno neke akcije in splača pogledat/počakat.
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 20.5.2009 21:34:02
|
|
|
|
mojsoncek
|
cer punce! Spet po parih dneh malo javljanja :) Danes smo imeli za oba fantica sistematskega... enega pri sestih mesecih in enega pri treh letih. In oba sta se odlicno odrezala . Nejc je, brez da bi sploh opazil, dobil se tretjo pikico, tavelik je pa take "streljal", da so vse sestre dol padale... midva z mozekom pa tudi... Za seznam pa sledece tehnicne karakteristike nasega malega fanticka: 6.950 g, 67 cm, glavica 44 cm O GH pa ne bom kaj dosti, ker smo se vedno na zacetku Drugace pa na polno uzivamo in smo pridni. Danes so nam prisli se asfalt polozit in imamo tako lepo dvorisce . Zdej se bomo pa lahko cele dneve skirojali... juhuhu... lep pozdravcek
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.5.2009 9:14:07
|
|
|
|
Andromeda
|
Mamice, dobro jutro in ena Mi2 zdejle šibava ven, da bova preden sonček začne fino gret že nazaj. A kej mažete vaše sončke s kremami za sončenje?
|
|
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.5.2009 9:56:51
|
|
|
|
onur
|
A kej mažete vaše sončke s kremami za sončenje? jaz sem jo do zdaj z riboderminom. zdaj pa sem nabavla kremo od justa in jo bom s tem. Eno ? ali se vaši kaj igrajo z nogicami?
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.5.2009 11:35:19
|
|
|
|
mojsoncek
|
oj! Spet je vrooooooooooce No, midva sva se tudi ze nasprehajala... ima pa malo reakcije na vcerajsnje cepljenje, ampak ni sile (malo povisana temperatura in zbujanje ponoci za dudico). Tudi pediatrinja je rekla, da smo lahko zunaj tudi ce ima vrocino... sedaj itak ni panike, ker ni neke temperaturne razlike notri ali zunaj. Bolje biti zunaj na svezem zraku... Andromeda, jaz ga se nic ne mazem... imava tako nastudirano pot za sprehod, da Nejc ni nikoli izpostavljen soncku. Ce smo pa okrog hise, smo pa vedno v sencki, razen tam po sesti uri, ga malo soncku "nastavim". IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ? ali se vaši kaj igrajo z nogicami? Neprestano... najraje si sezuva nogavicke, da potem lahko prstke cuza ... in tako se zabavava, jaz gor, on dol Zdej pa poasi kuhat kosilo
|
|
RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 21.5.2009 22:31:39
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Joj, smo slabe čveke, kadarkoli grem na RR, nas najdem na drugi strani Dario je odkril čudoviti svet vrtenja okoli lastne osi, najraje se odkotali s podlage (npr. z airex blazine) na parket. Tudi nogice so mu čedalje bolj zabavne, si tud nogavičke sezuva in potem daje nogice v usta. Eno? - a se lahko v sobi, kjer spi dojenček uporablja tiste stvarce za komarje odganjat, ki se jih da v vtičnico (joj, sem smotana, se ne morem spomnit, kako se "strokovno" temu reče ali je to škodljivo? Mene je ponoči namreč en komar prav grdo popikal, Daria je pa HB pri miru pustil. No, grem počasi spat, se mi zeha, da bom še tale laptop pojedla Lahko noč!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
katero ime vam je lepše?nika23Ema (
36%)
Naja (
9%)
Neja (
22%)
Lia (Liana) (
12%)
Tia (Tiana) (
20%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!