|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
21.5.2009 21:56:42   
Pupka
Urša08   mhm... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.5.2009 21:57:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pupka česa nisi zastopila? A to, da se za poroko, krst,.. da kej župniku? Ja v okolju kjer živim je to navada. A pri vas ni?

da se mu da v kuverto? Meni je to: WHAT?? Ne vem da bi se na tak način: kolko daš daš. To se moram zdaj prav pozanimat user posted image

mi smo pri poroki vprašal če mormo kej dat pa je reku da ne da bo dal košaro na oltar pa bodo gostje kej dal no neki so dajal mi2 nič pri krstu je blo pa isto s tem, da ni nič košare dal pa jo je šla pol moja mami iskat in se je nekaj nabralo mi2 nisma dala ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.5.2009 21:59:07   
Katjusa
vesnozaver a mojih slik tud nisi dobla?

nič grem ajat počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.5.2009 21:59:58   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pupka česa nisi zastopila? A to, da se za poroko, krst,.. da kej župniku? Ja v okolju kjer živim je to navada. A pri vas ni?

da se mu da v kuverto? Meni je to: WHAT?? Ne vem da bi se na tak način: kolko daš daš. To se moram zdaj prav pozanimat user posted image

mi smo pri poroki vprašal če mormo kej dat pa je reku da ne da bo dal košaro na oltar pa bodo gostje kej dal no neki so dajal mi2 nič pri krstu je blo pa isto s tem, da ni nič košare dal pa jo je šla pol moja mami iskat in se je nekaj nabralo mi2 nisma dala ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   in zato sta ponosna nase. user posted image user posted image user posted image user posted image   No, men se zdi da tudi gre košara okrog ko je kaj takega... Nisem ziher. Ampak, jaz našemu župniku tudi nebi nič dalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.5.2009 22:00:25   
Čebel@
pupka.......jaz še vedno nisem dobila ZS-jauser posted image user posted image user posted image slika je pa shranjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša......midva mu bova verjetno dala 20e v kuverto(toliko ponavadi tuki okoli dajo)
spanje....Hana spi v pižamici in pokrtita s kovterčkom......sem pa že kupila za vroče noči pižamico s kratkimi rokavi in hlačnicami(bova mele pa tudi to za ven)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.5.2009 22:03:36   
Čebel@
mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.5.2009 22:04:21   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pupka.......jaz še vedno nisem dobila ZS-jauser posted image user posted image user posted image slika je pa shranjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem ponovno pošiljala. Napisala sem ti pa, da se strinjam user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.5.2009 22:06:15   
Vesnozaver
katjusa nisem dobila slikicuser posted image
mlea sem dobila tvoje sporocilo, pa sem ti ze odgovorila nekaj dni nazaj, ko si poslala...si dobila?Sem ti se enkrat poslala!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.5.2009 22:07:15   
Čebel@

nisem ponovno pošiljala. Napisala sem ti pa, da se strinjam user posted image

aha .......user posted image ........bom vidla še kaj bosta mlea in claud odgovorle potem pa stopim v akcijouser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.5.2009 22:09:34   
Pupka
no, jaz pa stopim v posteljo zdaj user posted image user posted image

Tolko glejte da vas jutri ne najdem že na tretjem delu user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.5.2009 22:10:35   
Onasiss

mlea.......kok si me na sliki fajn v rit zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nism zanalašč, si se ti nastavljala.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 22:10:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 22:11:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.5.2009 22:12:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
mlea sem dobila tvoje sporocilo, pa sem ti ze odgovorila nekaj dni nazaj, ko si poslala...si dobila?Sem ti se enkrat poslala!

Ja slikice sem dobila, nimam pa tvojih podatkov, ki sem ti jih v zs napisala.

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.5.2009 22:13:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Nism zanalašč, si se ti nastavljala.user posted image user posted image user posted image
imam zgleda tolk velikouser posted image user posted image user posted image drugič se parkiram na tazadno da me slučajno nebikatera spet slikala od uzadajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.5.2009 22:14:18   
Balonchy

majchy - za seznam (lahk kar pod 5 mes. pišeš)

7630g, 68cm

naslednji pregled (cepljenje): 27.7.

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.5.2009 22:15:29 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.5.2009 22:15:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mlea jutr ti slikam moj atrij....pa komentarje bom zravn pisala boš dol padlauser posted image , prosm majstre pošl še k menuser posted image

Ti se kr smej, men gree na jok. Cel poletje bom doma, brez avta, bližnje igrišče je poscan (pa ne od psov pač pa od sosedovih otrokuser posted image user posted image ), gugalnice zasedene od "zelo zasedenih sosed" v toboganu je pa luknja... In kam naj grem v vročini z otrokom?user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.5.2009 22:16:02   
Čebel@

URŠA znesek za kuverto ti pošlem na ZSuser posted image user posted image user posted image .....pol nej pa samo še en reče d smo Gorenjci škrtuser posted image user posted image user posted image  ...........pa tvojga mejla NIMAM PA SLIK OD ZANČ
daj deli znesek z nami,ker mi bomo imeli drug vikend krst......sem firbna res koliko si stisnilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.5.2009 22:16:49   
Onasiss

imam zgleda tolk velikouser posted image user posted image user posted image drugič se parkiram na tazadno da me slučajno nebikatera spet slikala od uzadajuser posted image user posted image user posted image

Naslednjič boš na TV, ki pa itak doda  kil.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.5.2009 22:17:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

majchy - za seznam (lahk kar pod 5 mes. pišeš)

7630g, 68cm

naslednji pregled (cepljenje): 27.7.

bomo uštimaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.5.2009 22:18:23   
Čebel@

Mlea jutr ti slikam moj atrij....pa komentarje bom zravn pisala boš dol padlauser posted image , prosm majstre pošl še k menuser posted image

Ti se kr smej, men gree na jok. Cel poletje bom doma, brez avta, bližnje igrišče je poscan (pa ne od psov pač pa od sosedovih otrokuser posted image user posted image ), gugalnice zasedene od "zelo zasedenih sosed" v toboganu je pa luknja... In kam naj grem v vročini z otrokom?user posted image
u madona,tole pa je igriščeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.5.2009 22:19:32   
Onasiss
Sm pozabla prlimat slikice iz ZOO.ja.
user posted image

user posted image

user posted image

SLLONICA SE JE SLIKALA SAMO OD ZADEJ, ZATO, DA MAJCHY NE BO MISLILA, DA IMA TA VELIKO TA ZADNJO!user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.5.2009 22:20:25   
Čebel@

Naslednjič boš na TV, ki pa itak doda  kil.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom ekstra široke hlače dala na rit da se nebo toliko vidlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa sem pred preibližno 2 letoma bila v enem videospotu,in da ti povem da kamera ne doda kej preveč veliko-ali sem bila pa jaz pretrganauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.5.2009 22:21:46   
Čebel@

SLLONICA SE JE SLIKALA SAMO OD ZADEJ, ZATO, DA MAJCHY NE BO MISLILA, DA IMA TA VELIKO TA ZADNJO!user posted image user posted image user posted image

user posted image
hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.5.2009 22:28:09   
Onasiss
Me je en tip enkrat neki zafrkavu, da mam velko rit, pa sem mu povedala, da zardi tega, da v WC školjko ne padem.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?