|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
21.5.2009 21:45:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Gloria a Nik že kaj puza?

...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbetuser posted image ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to touser posted image )....drugače smo pa mi bolj lene sorteuser posted image ....imamo pa že 10,495g.user posted image ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....

Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.

je ena vaja, če češ.....

....gresta na kolena (položaj za puzanje) in pred njo daješ igrače al kaj jo pač zanima....ona steguje rokice, ti ji pa izmenično/kontra nogice pomagaš prestavljat......   tak dobi "vzorec" kaj mora delat..... - to je zdaj teorija....

praksa pa..user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
21.5.2009 21:45:42   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Pa s čim ve hranite otročke? Resno mislim.

saj sem ti rekla, da tudi kake začimbe privoščimo malčkom, malo soli, putrčka, kisle smetane... pa nanese user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
21.5.2009 21:45:55   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image

ooooooooo kok so fletni  user posted image  ko mali angelčki!

pa res...

.....jaz pa našega nikoli ne pasam  notuser posted image ...tud prvega nisem.......   A bi mogla?   .....  nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov...

Me smo jih vezale zaradi klanca. Vsaj jaz.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
21.5.2009 21:46:25   
gold fish

Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. user posted image

...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot user posted image praviuser posted image ....nič grem pa mogoče še kaj pridem....

Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ.

saj se nobena ne sekira.....samo smo na temi čvekanje ... user posted image

...pf ...jaz sem gor...tako, da čvekaj...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
21.5.2009 21:46:36   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

moj mi je zdaj kruh kupil...jeeeeeeee....navali narode...user posted image

saraya, dober tek!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
21.5.2009 21:46:44   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ojlaaaaa

Evo še tretja čveka je prišla user posted image user posted image

ma...se mormo dans kontrolirat...zasebne debate samo na fb user posted image

razumem šefe user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
21.5.2009 21:47:10   
arabela*

...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbetuser posted image ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to touser posted image )....drugače smo pa mi bolj lene sorteuser posted image ....imamo pa že 10,495g.user posted image ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....

Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.

je ena vaja, če češ.....

....gresta na kolena (položaj za puzanje) in pred njo daješ igrače al kaj jo pač zanima....ona steguje rokice, ti ji pa izmenično/kontra nogice pomagaš prestavljat......   tak dobi "vzorec" kaj mora delat..... - to je zdaj teorija....

praksa pa....naša se vleže na trebuh...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4357
21.5.2009 21:48:07   
pf

user posted image

ooooooooo kok so fletni  user posted image  ko mali angelčki!

pa res...

.....jaz pa našega nikoli ne pasam  notuser posted image ...tud prvega nisem.......   A bi mogla?   .....  nori mi v vozičku (še) ne... edino, če iz drugih razlogov...

Jaz pa stalno Lano priprasam in to takoj, ko jo posadim v voziček. To se pol tak navadiš, da ne pasaš in hop je lahko enkrat pol na asfaltu. Midve delava kar ture in tudi po mestu, ob gozdu, ni da ni in ne rabim skozi čekiram, ker se ful naprej nagne, se prime in gleda, tak da če bi znala vstat bi hitro krenla kam. Isto sem jo v ležalniku, stolčku za hranjenje, lupinici. Če so pasovi, jo pripnem obvezno, ker zato so.

Neposredna povezava do sporočila: 4358
21.5.2009 21:49:11   
gold fish

hm jaz se pa mastim s čipsom... user posted image   

jaz sem pa pombär jedlauser posted image , kolikor je pač moj pikec pustiluser posted image ..nekaj drobižauser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
21.5.2009 21:49:24   
AinB

saj sem ti rekla, da tudi kake začimbe privoščimo malčkom, malo soli, putrčka, kisle smetane... pa nanese user posted image

Pa sej jst tut dajam putr pa smetano. Sam 11 kg mi je pa vseeno, ohohoh

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
21.5.2009 21:49:34   
pf

....imamo pa že 10,495g.user posted image

sem prej videla pri avg., da imajo nekateri že čez 11kguser posted image ..

To sem hotela tudi jaz že vprašat. Meni se zdi, da babi kar precej poje, ampak očitno ne tako kalorično.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
21.5.2009 21:50:23   
arabela*

naši sem danes spet juhico s kurico naredila...jedla ko nora...samo ne sme bit preveč mesa,ker potem ne je....pa kar na čebuli in česnu naredim..pa sol dam  v normalni količini,pa cvetačo za sladek okus obvezno...aja pa olivno olje,pa maslo uporabim,za moč...

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.5.2009 21:51:54 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
21.5.2009 21:50:38   
gold fish

Lija še ne puza, če to pomeni po kolenčkih plaziti se. Je pa pravi specjalc: po trebuhu je v 5 sec. čez dnevno v kuhinji user posted image .

naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljenuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
21.5.2009 21:52:25   
pf

je ena vaja, če češ.....

Tole mi je džabe. Saj sma to že probale, pa da glavo na tla, ker ji ni, ali pa se vragec začne smejat, čez čas pa kotaliti okoli in okoli. Pol pa prestavljaj nogice, če lahko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4364
21.5.2009 21:52:44   
Olivija*
naša je pač lene sorte. če je res razpoložena, pokaže ravno toliko, da vidimo, da zna. sicer je pa bolj komot mamico poklicat, da jo pobere, kadar je na trebuščku...kaj bi se neki matrala in obračala, halooo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4365
21.5.2009 21:52:48   
arabela*

naš tud po trebuhu....samo on gre rikverc....mu spredaj nekaj nastavim...on se veselo zažene, pol je pa vedno bolj oddaljenuser posted image

user posted image ..pikec..mali

Neposredna povezava do sporočila: 4366
21.5.2009 21:53:16   
arabela*
kaj je danes...sami rešilci cel dan.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
21.5.2009 21:53:17   
gold fish

ma jaz ne vem,kaj je z M...zdaj že kak tedn zvečer,ko ji damo za jest,se dere ko živina...user posted image ,pa ne spat,ne jest...samo dere se...

kaj pa je ponavadi zvečer?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
21.5.2009 21:54:05   
arabela*

ma jaz ne vem,kaj je z M...zdaj že kak tedn zvečer,ko ji damo za jest,se dere ko živina...user posted image ,pa ne spat,ne jest...samo dere se...

kaj pa je ponavadi zvečer?

vedno isto...mleko...

Neposredna povezava do sporočila: 4369
21.5.2009 21:54:12   
pf

jaz sem pa pombär jedlauser posted image , kolikor je pač moj pikec pustiluser posted image ..nekaj drobižauser posted image

Kaj je to?

Neposredna povezava do sporočila: 4370
21.5.2009 21:54:38   
AinB
Naš pa že pridno puza ene 10 dni. Če pa se mu kam fino mudi (k mami), potem raje pridrsa na trebuščku.
Ene 5 dni mava pa zdaj že kar težave, ker se skos hoče na nogice postavljat in hodit. Pride k meni v kuhinjo in se mi po hlačah gor vleče. Nobena igrača mu trnutno ni zanimiva!!

Neposredna povezava do sporočila: 4371
21.5.2009 21:54:53   
Olivija*
saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine?

Neposredna povezava do sporočila: 4372
21.5.2009 21:54:59   
arabela*

Kaj je to?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
21.5.2009 21:55:36   
pf

[/quote]

Tota je dobra. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4374
21.5.2009 21:56:10   
arabela*

saraya, kaj pa če bi ti tudi za večerjo pripravila nekaj na žlico za tvojo punco, mogoče kako mlečno kašico. misliš, da ne bi dobila dovolj tekočine?

saj včasih ji dam kaj,ampak za pred spanjem bomo prakticirali flaško,ker drugače mi niti ne zaspi......A še zdaj za večerjo mleko pije....user posted image in nič več...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?