|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 21.5.2009 17:46:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, zimska, kakšen dan - bljak. En veliiiiiik zate. Glede odstavljanja ti ne morem kaj pametnega svetovat - meni je zmanjkalo pri 2.5 mesecih, Anja je vzporedno že skoraj od začetka pila Aptamil, flaško je sprejela takoj - imamo Chiccotovo, ker je bolj taka vitka za prijet & mi nekako Aventova (recimo) ni "potegnila". Ma, ne morem verjet, no ... še avto & južna ... pismu, ej. Murphy ima očitno danes ful dela pri vaši hiši - šccc, šccc, šccc. trmarjenje - aha, tudi mi imamo to - čisti užitek Ko začne dvigovat rito/hrbet & renčat/jokat ... yep, been there, done that. Ignoriram oz. preusmerim pozornost drugam, ona pa tudi ---- sčasoma ZOO - jaz bom tam svetila že okoli 9-e. Se slišimo, ko pridete, a ne, pa se potem skoordiniramo, kaj in kako. Komaj že čakam - mala ima rada prav vse, kar se premika - živali, vlak, .... - to bo pestro ju3, ej. Kar cvili zraven ko ena mala hijenica Boste slišale - garantirano - he, he. AAA, za vzpon! To pa ni kar tako - z malečkim v nahrbtniku Prideš ju3? Saj res, rebeca, pri enem letu je spet cepljenje - aha, v ramo jih - ajs. Piham, piham ... je že bolje? mirjam, za naročilo & žgance! Se veselimo slikce oblekice, veš? Kako buši? Se že kaj vidi? neboglasnica, kako Staš? Pa ti & tvoja mobilnost? Boš kaj na miting prišla? Next time? O, 24julij - sad si, sad te nema. Kako Lara? flower, Elidel sem pa tudi jaz dobila za moj seboroični dermatitis (itak so mi kar po spisku dajali vse sorte maže - grrrr, I hate that!), a mi ni pasal. Upam, da bodo Lanu zginili mozoljčki/rdečica, držim pesti. tanke dolge hlače & body s kratkimi ima, pa ful debelo Muellerjevo plenico , ki pa super zauga lulanko in kakanko, ki smo je imeli prejle za izvoz Uf, je "dišalo." roza lunica z uspavanko - imamo 3 - eno v Anjini sobici, ena je za na morje, ena pa rezerva ... potegnem jo, ko jo dam spat, jo pokrijem - zalaufam "Botra meseca," jo pobožam po ličku, rečem: "Lahko noč," zaprem vrata & dečva zaspi ... Se ji pa vedno, vedno, vedno usta razlezejo v nasmeh, ko sliši pesmico ... no, zjutraj je pa ritual tak, ad jo najprej prideva pozdravit, potem se drži za rob posteljice, skače, hodi, vriska, opazuje sobo & stvari v njej, nato jo eden od naju vzame v naročje, se ustavi z njo pri lunici, mala se začne na glas režat, zagrabi tisto zvezdico in našpona muziko do konca. To je veselja. Pri nas je lunica d best igrača/uspavalo, ... 10 points, res mojček, tudi jaz sem danes imela projekt posteljnina ... speaking of which, moram jo it pobrat, ker je zihr že presušena ko slanik Pa superca za boljšo voljo, lepši dan & uspešno čistilno akcijo! za malo Nežo. Welcome! rebeca, pojma nimam, kaj naj bi bilo to z novimi frendi. Ma, na splošno mi ni všeč "Moja ringaraja" - čist tu mač razmetano, preveč vsega - kr neki. Meni je simpl tanartabuljš. levinja, rovarka & tamaučici, za prijetno druženje - sounds like lots of fun Ja, kaj si pa ob dveh zjutraj počela, rovarka?
|