|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:39:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:39:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del
21.5.2009 14:41:08   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Pa dobro - kaj je danes po nevem kakšnem koledarju slučajno PETEK 13.??

KARAMBOL - Mož je šel v rikverc in se z novim Fordom zabil v škarpo, ki je ni videl. Sva mislila, da ni take panike, ker je samo feltna malo zvota. Aha, vse zamaknjeno, škode za cca 3000 evrov. Ok sej bova koristila kasko, smo brez avto bomo nevem kolk časa, ker morajo optiko delat in vse popravit... Pa še drug teden ga ni, rabi avto, nadomestnega pa dajo samo za par dni. Šit,šit,šit! user posted image

KUHANJE - uspela sem zažgat kosilo in to tako, da je vse zoglenelo!!! (čvekala z mami po tel, dokler me niso premotile smrdljive vonjave po zažganem) joj - meni!

Neki je v zraku user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4753
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:41:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4754
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:41:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:45:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4756
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 14:48:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4757
21.5.2009 15:01:53   
Netta
zimska - a si pumpaš le s pumpico? ker meni tudi z njo nikakor ni šlo, pa sem probala na roke in sem bila ful bolj učinkovita in še hitro opravila

Neposredna povezava do sporočila: 4758
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 15:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 15:29:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4760
21.5.2009 17:10:57   
rovar_ka
Hello babe žabe!

Včeraj sem šla spat ob 2, Tia je potegnila do osmih in celo noč je lepo spala v svoji posteljici. Kar me naveže na to:

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kako je s tem ODSTAVLJANJEM? Danes nisem dojila, noče. Leva dojka - nazadnje ob 10ih zvečer. Čutim, da je napeta in malo je otrdela. Kaj zdej? Si spumpam? Pustim? Mu še ponujam (čeprav noče...)?

Kako sploh nehaš dojit? Enostavno - ne dojiš več al postopoma pumpaš čedalje manj al kako? Bojim se mastitisa in podobnih težav...

pred časom sva se dojili 1x čez dan in zvečer pred spanjem, nato sem ji zvečer začela dajat flaško, saj se mi je zbujala na 2 uri in bila priklopljena na zizo. Za tem sva ukinili še dnevni obrok, dojila se je samo ponoči (1x, 2x), sedaj pa se recimo že 2 dni ni.. Nikoli nisem imela problemov z napetimi dojkami, tak da kar se tega tiče ti ne bi znala svetovat. Pri nam je šlo lepo vse postopoma, brez problemov..Ponudi mu, boš pa videla če bo še zainteresiran ali ne.. Mogoče je samo tak danuser posted image
Meni se zdaj Tia, če si jo hočem kao pristavit, reži in smeji jožekuuser posted image
Uporabljava pa Novalac 2, dobi ga samo zvečer, včasih mogoče čez dan, zjutraj pa tak ima mlečno kašico na žlico. Sprašuješ tudi kakšno flaško.. Jazh sem ji kupla takšno, da je imela isto obliko cucljakot pri dudi in jo j etakoj sprejela.

Danes pa sva imeli obisk, in sicer Levinjo in Tejo, za kosilo smo jedli ričet (sem ga prvič kuhala in mi je začuda uspel), mamici sta si privoščli še paradižnikovo solato (njami), mali dve sta se načvekali (to boste še vidle), v glavnem, supercauser posted image Teja pa je faca da dol padeš, skoz neke frise pokauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4761
21.5.2009 17:15:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

moja dva sta v kratkih hlačkah (3/4) in kratkih rokavih na terasi pod senčnikom, pa se mi zdi, da je ravno tako vroče....
kako so vaši oblečeni?

naša je imela spodnjo majčko (body) in čisto tanko bombažno oblekico. Vroče je blo ko pesuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4762
21.5.2009 17:21:46   
metuljcek321
Hey, ladies!

What a busy day - uf.

Dopoldne: sprehod do frendice, čvekec, stop na podružnični šoli - je bil ravno odmor & sva pokramljali s prfoksami.

Popoldne: odpeljala Yariska na servis, nato pa piči miško peš do Spara, v DM-u kupila par stvari, klicala za avtosedež, smo se dobili, ker dela ga. v bližini (ob Hoferju), poklicala možeka, da je uletel z avtom, da smo ga montirali - odlično, Roemer King z novo prevleko + poletna prevleka zraven za 45 €user posted image  user posted image . Odbrzela po karo (mi je kar mal teklo po hrbtu - marička, po betonu nisem navajena pešakatuser posted image ), nato via Mercator Center - končno kupila karitejevo maslo, pa da vidimo, če bo kaj ublažilo tole mojo kožo na obrazu. Potem zageldala Humanic, zavila notri & si nabavila japonke --- hja, populis, zadnjič si me čisto očarala s črnimi Esprit-jevimi flip-flopkami, mam zdaj enake ... saj ni blema, a ne?user posted image Jih boš imela ju3 za v ZOO? I've been thinking about it. ... V Obaibiju/Okaidiju sem nabavila kratke hlačke in kratko majčko - klicala me je frendica, da smo v soboto povabljeni na rd njenega sinkota (par hiš naprej stanuje) ... tortica, čvekec, sokec, igranje tamaučkov - suuuuper. Potem domov k malčici, ki je pridno spala, spala, spala medtem ko je varuška-dedi rešila lepo število križank ...

Zdajle sem prišla s pošte - sem šla poslat glasbeno čestitko za bratranca - star bo 18 ... joj, ej, 18, kakšna lepa leta ... Tamaučici se je rahlo sesul ritem in drnjoha, -lino bo pa očitno a bit lateruser posted image  user posted image

Pa ve? Tudi rizi bizi dan?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4763
21.5.2009 17:24:41   
metuljcek321
Ne veste še, da imamo novega psa čuvajauser posted image  user posted image  Pa rožo pred vhodom --- ni japonski javor, je pa very beautiful:

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
21.5.2009 17:46:25   
metuljcek321
Joj, zimska, kakšen dan - bljak. En veliiiiiik user posted image  zate. Glede odstavljanja ti ne morem kaj pametnega svetovat - meni je zmanjkalo pri 2.5 mesecih, Anja je vzporedno že skoraj od začetka pila Aptamil, flaško je sprejela takoj - imamo Chiccotovo, ker je bolj taka vitka za prijet & mi nekako Aventova (recimo) ni "potegnila".

Ma, ne morem verjet, no ... še avto & južna ... pismu, ej. Murphy ima očitno danes ful dela pri vaši hiši - šccc, šccc, šccc.

trmarjenje - aha, tudi mi imamo to - čisti užitekuser posted image  Ko začne dvigovat rito/hrbet & renčat/jokat ... yep, been there, done that. Ignoriram oz. preusmerim pozornost drugam, ona pa tudi ---- sčasomauser posted image

ZOO - jaz bom tam svetila že okoli 9-e. Se slišimo, ko pridete, a ne, pa se potem skoordiniramo, kaj in kako. Komaj že čakam - mala ima rada prav vse, kar se premika - živali, vlak, .... - to bo pestro ju3, ej. Kar cvili zraven ko ena mala hijenicauser posted image  Boste slišale - garantirano - he, he.
AAA, user posted image  za vzpon! To pa ni kar tako - z malečkim v nahrbtnikuuser posted image  user posted image  user posted image  Prideš ju3?

Saj res, rebeca, pri enem letu je spet cepljenje - aha, v ramo jih - ajs. Piham, piham ... je že bolje?
mirjam, user posted image  za naročilo & žgance! Se veselimo slikce oblekice, veš? Kako buši? Se že kaj vidi?

neboglasnica, kako Staš? Pa ti & tvoja mobilnost? Boš kaj na miting prišla? Next time?

O, 24julij - sad si, sad te nema. Kako Lara?

flower, Elidel sem pa tudi jaz dobila za moj seboroični dermatitis (itak so mi kar po spisku dajali vse sorte maže - grrrr, I hate that!), a mi ni pasal. Upam, da bodo Lanu zginili mozoljčki/rdečica, držim pesti.

tanke dolge hlače & body s kratkimi ima, pa ful debelo Muellerjevo plenicouser posted image  user posted image  user posted image , ki pa super zauga lulanko in kakanko, ki smo je imeli prejle za izvozuser posted image  Uf, je "dišalo."

roza lunica z uspavanko - imamo 3 - eno v Anjini sobici, ena je za na morje, ena pa rezerva ... potegnem jo, ko jo dam spat, jo pokrijem - zalaufam "Botra meseca," jo pobožam po ličku, rečem: "Lahko noč," zaprem vrata & dečva zaspi ... Se ji pa vedno, vedno, vedno usta razlezejo v nasmeh, ko sliši pesmico ... no, zjutraj je pa ritual tak, ad jo najprej prideva pozdravit, potem se drži za rob posteljice, skače, hodi, vriska, opazuje sobo & stvari v njej, nato jo eden od naju vzame v naročje, se ustavi z njo pri lunici, mala se začne na glas režat, zagrabi tisto zvezdico in našpona muziko do konca. To je veselja. Pri nas je lunica d best igrača/uspavalo, ... 10 points, resuser posted image

mojček, tudi jaz sem danes imela projekt posteljnina ... speaking of which, moram jo it pobrat, ker je zihr že presušena ko slanikuser posted image  Pa superca za boljšo voljo, lepši dan & uspešno čistilno akcijo! user posted image  user posted image  za malo Nežo. Welcome!

rebeca, pojma nimam, kaj naj bi bilo to z novimi frendi. Ma, na splošno mi ni všeč "Moja ringaraja" - čist tu mač razmetano, preveč vsega - kr neki. Meni je simpl tanartabuljš.
levinja, rovarka & tamaučici, user posted image  za prijetno druženje - sounds like lots of funuser posted image  Ja, kaj si pa ob dveh zjutraj počela, rovarka?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4765
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 17:49:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4766
21.5.2009 17:51:56   
metuljcek321
Question (čeprav mislim, da je že bilo to vprašanje, a vseeno ... mal puzablaaaa):

- imate kje odprt račun za malčka/mačico?
- kaj je pretehtalo v prid temu računu? Pri Toliju ti še nekaj sredstev primaknejo, kajne?

Nabira se namreč nekaj denarja za malo & bi nekje nekaj odprla, preučujem možnosti, kaj in kako.

HVALA!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4767
21.5.2009 17:55:53   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Mi2 sva nazaj z uživancije - sva čofotala v Atlantisu, potem je bila pa Bor tako zaspan, da sva še uro in pol bluzila po BTCju, da se je naspal

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4768
21.5.2009 17:58:08   
metuljcek321
Vau, opa, opa, tamaučica se prebuja ... grem pripravit Keksolino ... čawči ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4769
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 18:01:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4770
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 18:09:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4771
21.5.2009 18:43:02   
netki
dobili smo vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4772
21.5.2009 18:46:51   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dobili smo vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
21.5.2009 19:47:42   
3jeMi
crknjena... user posted image

se vidimo jutri, enkrat po deseti... vas pokličem, ko bova vse opravila... user posted image

čauči in nočko...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   [Brisano sporočilo]
21.5.2009 20:54:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?