|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
21.5.2009 13:04:14   
štorkljica
Mala je bla lačna...ubožicauser posted image  Sem ji naredila 90ml dodatka, pa ga je snedla kar 80ml...se je pol tak napapcala, da je kar ukice zaprla in zadrnjohala.

Pol sem pa hitro še zelenjavno rižoto dala kuhat. Pa zraven še zeleno solato naredim in to bo kosilo.

Zunaj je že prav vroče, baje da bo naslednje dni celo preko 30 stopinj...men taka nenadna vročina sploh ne paše, mam najraje tam do 28 stopinj in to je to.

Junona jaz sem se pa že dostikrat spraševala kje se skrivaš in pol zvem tole...ubožica...upam, da se hitro pozdraviš in se nam pridružiš v vsej svoji veličiniuser posted image user posted image

trebuh jaz mam še tudi visečega in dokaj velikega, tam za cirka 4 mesec nosečnostiuser posted image user posted image  Sej bo šlo to vstran...sčasoma. Mal telovadbe pa ziher ne škodi zraven.

Nalini bravo za mereuser posted image user posted image user posted image

oblačila med spanjem ponoči jo mam v bodiju z kratkimi rokavi in celem pajacku čez, ampak ne tistem iz pliša ampak unem tankem, zdaj čez dan pa spi tako oblečena kot je oblečena doma, to je v bodiju z dolgimi rokavi in žabicami, pa pokrita s posteljnino.

Janja* bravo za take velike mereuser posted image user posted image user posted image  in ker je izginila kilicauser posted image

OK, se še kaj oglasim...user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2009 13:10:09   
sobra
Nena Lena!

Jst jo na tvojem mestu ne bi več zbujala, ma čist ok težo. Šla sm pogledat kok je mela naša pr 1 mesecu (2845g, pri rojstvu pa 2155g). Jst sm svojo nehala zbujat k je mela neki čez 3 kile. Naša miška se kr sama zbudi k je lačna, včasih na 3 ure, 3,5 ure, včasih pa tud na 4ure, čist odvisno.
Po moje se je zdej tvoja Ela navadla kdaj more jest.

No to je zgolj moje mnenje!

Evo naša ima zdej pri 2,5 mesecih 4840g, jo ne zbujam pa čist ok napreduje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2009 13:13:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dober dan punce!
Sonček ali lahko upišeš od Nika pri 2.mesecu.teža-5700 in velik 60.Hvala.
Midva in ostali smo okej in danes gremo že spet na morje.Komaj čakam.
bom vpisala ,samo da pridemo do 70 strani ,ker sedaj dodajamo seznamčke na vsako 5 stran ,tiste ki p same dodajajo pa že prej

bom pa dala z veseljem

lp,

sonček pol še pa nam vpiši 1. posvetovalnico 3.6.09user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2009 13:18:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

nena:kopanje:meni je P rekla da sedaj naj ga še kopam tko 2-3 na t ,potem poleti k je pa res vroče pa lahko vsak dan k so potni 

Vidiš ti to: meni je pa P rekla, da je kopanje obvezno vsak dan. Enkrat na teden namilit, ostale dni pa samo z vodo. Saj poleti se strinjam, da je fajn otročka osvežit, ker tudi ta mali švicajo, toda pozimi vsak dan? user posted image Je pa zanimivo, kako vsaka P reče nekoliko drugače. Svašta. user posted image

ja jaz ga bom vsak dan umila ,samo to ga bom tko k smo ga v P ,na 2 dni ga bomo pa kopal v vodici da bo malo čofotal user posted image
Ja res pa je da ti vsak drugač poveuser posted image

nena.super za pregled in posvetovalnico ,sedaj pa se le lepo sprehajajte zunaj user posted image user posted image user posted image podatki zapisaniuser posted image
miška.jaz še nisem naročala user posted image
brigita .ok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2009 13:19:07   
sonček85

brigita.ja nevem no ,na začetku je bil cel ati ,zdaj pa tudi očim prai da je čedalje bolj n mene user posted image

Sta se z Elo zmenla, da bosta malo okrog prenesla vse: tudi Ela je bila pri rojstvu celi ati, sedaj pa je vedno bolj jaz. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ,če sta pa imela PDP 1 dan razlike user posted image user posted image user posted image user posted image

jA glavica je pa res očitno pri vseh šibka točka pa okoli učk user posted image

Ekola mami je vse epo pospravila po stanovanju,sedaj gre delat  kosilo ,malega nahranit ,ati je pa šel k mojmu atiju na obisk user posted image
Dopoldan sva pa bila na sprehodu in mam je šla odpret TRR račun za aleksa in tudi že lepo položila dinarčke gor user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2009 13:19:31   
sonček85
zakaj pa jaz mojega tikerčka ne vidim,a ve ga vidite mojega?

hvala za odg.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2009 13:26:48   
tinaaja

nena:kopanje:meni je P rekla da sedaj naj ga še kopam tko 2-3 na t ,potem poleti k je pa res vroče pa lahko vsak dan k so potni 

Vidiš ti to: meni je pa P rekla, da je kopanje obvezno vsak dan. Enkrat na teden namilit, ostale dni pa samo z vodo. Saj poleti se strinjam, da je fajn otročka osvežit, ker tudi ta mali švicajo, toda pozimi vsak dan? user posted image Je pa zanimivo, kako vsaka P reče nekoliko drugače. Svašta. user posted image

punce, ni vse sveto, pa tud ce pride iz ust patronazke ali pediatrinje. me smo mamice in materinski cut je nakj zelo mocnega. in ce cutis, da ne bi cesa naredila, potem zna bit tko prav. kopanje definitivno ni potrebno vsak dan, prvic slisim, da je obvezno. je fino z vidika, da ima otrok neko rutino, ampak nujno pa ni. Jaz naso zdaj ponavadi dop kopam, ker imam takrat vec casa kot zvecer dve naenkrat. jo pa kopam nekje vsak drugi dan.

NenaLena - kaksen vozicek imas - ker je tok mamic z vozcki tukaj okoli, da vem, da te ustavim,c e te vidim. user posted image
Malamasa spletna trgovina- pediped copatki so fantasticni, starchild tud. samo za kasneje. tudi najmanjse stevilke so zdaj pikcem prevelike.. To je za plazenje, prve korake..

soncek - vidim ticker user posted image in novo oblekico user posted image user posted image user posted image user posted image
Tok na hitrco.. zunaj je savnaaaa user posted image
Bodite lepo jaz grem pokat ... morje klice user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2009 13:31:34   
sonček85
tinaaja.hvala sedaj ga že tudi jaz vidim ,je nekaj nagajalo zgleda

ja novo oblekico imam user posted image mi je tko cart user posted image user posted image

ja zunaj je pa res savna

tko zdaj pa grem ,dijoooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2009 13:47:37   
jernejav

brigita.ja nevem no ,na začetku je bil cel ati ,zdaj pa tudi očim prai da je čedalje bolj n mene user posted image

ninica imaš ZS  za tisto o preživnini

Sta se z Elo zmenla, da bosta malo okrog prenesla vse: tudi Ela je bila pri rojstvu celi ati, sedaj pa je vedno bolj jaz. user posted image

Pri nas tudi, vedno bolj je podoben meni, le laski so blond po atiju, saj mami jih le barva...user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2009 13:50:04   
nmag
Pozdravček vsem in lepo se imejte tiste,ki greste na morje,jaz tudi že komaj čakam.
Včeraj sem imela ful stresni dan,moj Gregor je z traktorčkom na pedala zgrmel po strmem klancu,pri sosedu,dol in treščil v zid,stala sem par korakov stran,po nesreči je tako obrnil volan in šel preblizu mimo klanca,takoj sem skočila in stekla,zraven pa tako zavpila,da me je verjetno slišala cela vas,vendar prepozno.Dobil je kar pošteno buško,jaz sem od strahu skoraj omedlela,dobro da je bila moja mami zraven,mali pa je postal sivobled in bruhnil,tako,da sem se še bolj ustrašla.Takoj sem poklicala moža in vija urgenca,tam so mu slikali glavico in na srečo ni bilo hujšega,ponoči sem ga morala opazovati,če bi kaj bilo pa je danes čisto ok,razen velike buške na čelu.Že zvečer je bil vredu,sem jaz izgledala slabše,ne znam vam pa povedat kok sem se ustrašla,ker je klanec v garažo bil kar strm in dolg na koncu pa zid in vrata,kljun od traktorja je malo ublažil udarec.
Sedajle ga moram zrihtat,ker ga dedi in babi peljeta na izlet,ker je bil tako korajžen fantek pri zdravniku.Jaz pa še nisem prišla čisto k sebi,ker skoz razmišljam kaj bi bilo če bi s polno hitrostjo in direkt z glavo treščil,ga ne spustim več pa če laufam za njim.
Še dobro,da je Karolinca pridna in lahko laufam za njimuser posted image
Lepo se imejte in čuvajte svoje sončke,sedaj so še v vozičkih,ko shodijo pa lauf za njimiuser posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2009 13:52:24   
Miška2006

zakaj pa jaz mojega tikerčka ne vidim,a ve ga vidite mojega?

hvala za odg.

vidimouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za avatar.....super sta

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2009 13:53:54   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: akina

5.5.2009 sem rodila fantka Samuela, težkega 4070 g in velikega 54cm. Porod je bil dolg in težek, končal se je z vakumom. Na srečo se je vse dobro končalo. Jaz pa še okrevam.
Zdaj se cartamo, ati je priden in zelo pomaga. Samuela že malo zvija, drugače pa je priden in je pravi srček.

čestitke še z moje strani za user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2009 13:54:48   
Miška2006
nmag, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2009 14:06:01   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
Aja, punce, mastitis sem fasala.user posted image Ah, tudi to bo minilo.user posted image

boga user posted image upam da boš čim prej o.k. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2009 16:03:43   
sonček85
nmaguser posted image user posted image user posted image .za gregorja in da je vse ok user posted image
miška .hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2009 17:27:04   
brigita23
alo punce

kako smo...uffffff vroče pa je danes. Jst sem bila zjutraj pri G, me je matralo tole vnetje in še dobro da sem šla, saj je prišlo do bakterijskega vnetja nožnice...tako da sem zdej dobila zdravila in bom "upam" tudi jst kmalu boljeuser posted image .
Naš sonček pančka, bova šl ven kasneje...danes dopoldan ko smo bili zunaj je imel že bodi na kratke rokavčke in tanke bombaže hlačke prek, pa s planičko je bil pokrit pa mu je bilo vseeno vroče.

junonca-kako je z mastitisom, upam da kaj boljeuser posted image

sonček-joj kok ste vi pridni a si že odprla TRR, jst ga še tudi moram it, pa še na občino moram it zrihtat...se kr pozna da moram it v Šentjur stvari rihtatuser posted image

janja-ti kr mal zavidam tole morje....jst bi tudi šla, sam mi še bomo mogli malo počakatuser posted image

detelja-kako si kaj ti in mala čebelica....včasih vas mam čas brat za nazaj, včasih pa sam berem pa nič ne napišemuser posted image , sej veš ko začne sirena kako je to....kako kaj  v MS. Je bil zdej v Radencih maraton, ponavadi sem se ga udeležila, no letos pa ni šlo

štorkljica-a ti maš tudi še bušija...jah jst tudi tam za ene 4 mesece, kaj čemo tak je...zebl nas ne bo, mamo dovolj zalogeuser posted image . Sej tudi bušiji bojo zginal, sam problem je zdej čez poletje to ko se pečejo čevapčiči pa kak pirček paše, a ne?user posted image user posted image

miška 2006-sej vem da je tole bolj resna tema, sam ene par bi se nas pa zagotovo strinjalo da če bi tu pa tam kakega pomočnika gor nalimale, da ne bi bilo nič narobe. Jih mal pogrešam "priznam"...čene druga smo se dobr nasmejaleuser posted image . Dej stop mal v akcijo, podpišimo peticijouser posted image user posted image

kpmk-alo alokako smo, kako Ian...raste? Ej naš Nik se mi zdi vsak dan večjiuser posted image ...mi smo že na 56 številki cotkuser posted image . Kdaj imaš posvetovalnico, ka ti boš hodila v Štore ali v Ce? Aja pa katero Dr. boš izbrala za malega?

Nenči-jst tudi ne bi na tvojem mestu zbujala Ele...naš Nik tudi včasih pančka ponoči tudi dobre 4 ure, sam ko on hoče zizo se že zbudi, tako da po moje ni panikeuser posted image ...kok je buši? Jst sem dobila vnetje, pa pogledala me je vagianalno pa je rekla da še bom kr nekaj časa krvavelauser posted image ...no sam da bo bolje.

Vsem ostalim mamicam in njihovim sončkom- pa lep pozdravček in veliko veselja na sončku z vašimi štručkamiuser posted image .

Pridne boditeuser posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 21.5.2009 17:30:02 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2009 17:30:58   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: akina

5.5.2009 sem rodila fantka Samuela, težkega 4070 g in velikega 54cm. Porod je bil dolg in težek, končal se je z vakumom. Na srečo se je vse dobro končalo. Jaz pa še okrevam.
Zdaj se cartamo, ati je priden in zelo pomaga. Samuela že malo zvija, drugače pa je priden in je pravi srček.

čestitke še z moje strani za user posted image   user posted image user posted image user posted image

tudi jst čestitam za korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo mami

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2009 18:59:03   
*Junona*
Pozdravljene.

Js sem šla danes še enkrat k zdravniku, ker je ziza še slabše, zdaj si devam pred podojem inčrpanjem tople obkladke gor, po podoju pa hladne, in mislim, da gre na bolje. Upam, da res. Antibiotike pa tudi še jemljem.

Povejte mi prosim, koliko mlnaj bi pojedel mesec dni star dojenček?

In še nekaj: jutri imam namen it kupit Zari nekaj bolj poletnih oblačilc, in sicer v City Center...je še prekmalu za v nakupovalni center?
V nedeljo bo stara 1 mesec.

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2009 18:59:54   
*Junona*
Sonček, js pa ne vidim tvojega tickerja.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2009 19:00:50   
*Junona*
Punce, hvala vsem za lepe in vzpodbudne besede.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2009 19:26:33   
pikaro
pozdravljene mamice,
Midva sva po 7 dneh končno nazaj iz bolnišnice. Se je naš Teo premalo redil, dobil zlatenico, ... Blo je grozno.
spi tudi po 5ur, in zelo malo poje. a je katera mogla budit user posted image  za hranjenje?pa še len je in  po 3-4min dojenja zaspi. ????
mislite,da se dovolj naje? grami pa grejo zelo počasi gor. Sploh ne vem več kako ga naj budim in ga pripravm,da bi dovolj pojedel Če si izčrpam in mu dam po steklenički mi tudi ne poje več kot 60ml. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2009 19:27:42   
pikaro
pa še to? Katere kapljice dajete proi krčem?

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2009 19:30:44   
tinaaja
Pikaro .. Kako zbujamo dojenčka zaspančka:
[www.dojenje.net]
[med.over.net] (1t)
[med.over.net] (9d)
[med.over.net] (3t, nastavek)

Kapljice - imas probiotike ki velikox pomagajo - Biogaia, pol pa so kapljice proti krcem, ki razlicno pomagajo otrockom - Vetrovne kapljice, sabsimplex, ... je seznam prve pomoci na 65 strai oz bo spet na 70...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2009 19:42:30   
Miška2006

Pozdravljene.

Js sem šla danes še enkrat k zdravniku, ker je ziza še slabše, zdaj si devam pred podojem inčrpanjem tople obkladke gor, po podoju pa hladne, in mislim, da gre na bolje. Upam, da res. Antibiotike pa tudi še jemljem.

In še nekaj: jutri imam namen it kupit Zari nekaj bolj poletnih oblačilc, in sicer v City Center...je še prekmalu za v nakupovalni center?

Jst v nakupovalni center s tamalo ne bi šla.

Mesec dni star dojenček naj bi pojedel 110 ml. Sedveda od user posted image do user posted image različno. To je bila razlaga v ambulanti za novorojenčke v naši bolnišnici.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2009 19:44:02   
štorkljica

Pozdravljene.

Mi smo bili že tole soboto v nakupovalnem centru, pa v Intešparu, pa mala še ni bila niti 3 tedne stara in je blo vse OK. Tak, da probajte in se lepo mejteuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

varstvo otrok
marta82

Kaj vam je najpomembneje?

prijazna, prijetna vzgojiteljica /varuška (68%)

veliko dejavnosti in animacije (9%)

zdrava prehrana (5%)

dosleden urnik (3%)

veliko učenja skozi igro (12%)

drugo (prosim napišite kaj) (4%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!