|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
20.5.2009 20:32:13   
Jada82
Dini, kdaj pa ti ne čakaš M? In kateri krog si ?
Držim pesti zate, da bi čim čim čim prej zagledala user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.5.2009 20:36:22   
dini
Hvala Jada82, sploh ne vem kdaj nej bi pršla, ker imam zmešano drgač pa eno leto pa neki mesecev že, pa ti?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.5.2009 20:46:39   
Jada82
Jest pa zdej 7 mesec .... pa se mi nekak zdi že kar dolgo... tako hitro je tudi minilo ....
No ja, bo že! Jaz mislim, da bova midve junija, ane? Definitvno! Samo verjet je treba ... za vse nas je nekje plan zapisan! In vse je za nekaj prav. Glede na moj plan ... oz. plan tam zgoraj zame, mislim, da bom ravno junija ..... :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti zate Dini!!!!!

Sicer mam pa jaz tudi zmešane cikle, ampak se ne sikiram! Bomo že nekak ....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.5.2009 20:47:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

urša:in JAZ močno držim pesti, da bo že prej uspelouser posted image user posted image user posted image MORA!!!!!!seveda če bosta pridnauser posted image
se podpišem user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.5.2009 20:48:32   
dini
Jst tudi zate Jada82,user posted image user posted image user posted image to bi bil najlepši junij v vseh 24 letihuser posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.5.2009 21:47:11   
LUNA83
oJLA punce,... Čestitke novin nosečkam ,..vsem ki pa vas je obiskala user posted image , pošiljam en velik objemček!!!

Sej bo,. močno močno moramo verjet in bo vsem hitro hitro uspelo!

Še 7 dni pa bom tudi jaz izvedela če smo kaj spackali ta mesec. To je prvi mesec,ko se ne obremenjujem več tako kot sem se vse do sedaj in prvi mesec ko imam neke čudne znake ki niso bli do sedaj,prvi mesec ko me prsa ne bolijo tako kot pred menstuacijo,...Nevem bomo videli,..Upam in želim si da bo user posted image , jojjj vse na svetu bi dala,....

Držim pesti da ga vse čimprej zagledamo!

Čakamo +

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.5.2009 22:21:23   
Tanja_Jes
Živjo punce...kako ste kaj?
Se nekaj časa nisem javla, sem imela izpit, tko da sem se učila, pa dobila 10...he he...user posted image user posted image

Sem vas pa spremljala in brala.

Miklarom...kako si ti moja nosečnica?

Pa naša Jada se je javla...pozitivka...

Pa cel kup novih nosečk imamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa nekaj nesrečnic ki so dobile user posted image ....pošiljam vam user posted image da boste hrabre in takoj pripravljene v nove boje....

Dini...kako pa ti kaj?

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.5.2009 5:01:40   
sarar
dobro jutro punce! ene smo pridne, pa gremo že v službo user posted image .
o ti piflarka tanja_jes. no, pa čestitke za desetko user posted image user posted image user posted image
joj, še dva dni do sobote. upam da tečke ne bo.

lep dan vam želim pa se oglasim kaj še popoldne! čawčaw

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.5.2009 7:54:18   
tatjana.d
jutro!

danes grem k gin na pregled.

eno vprasanje imam, ko imate ze toliko izkusenj. do naslednje menstruacije (ki je, upam, ne bo) imam se 7 dni. a je mozno, da bi danes na uzju videl kako spremembo, ki bi nakazovala, da bi bil lahko plusek? ma ne bi bilo slabo...

sarar, ti si pa zgodnja. mi smo tudi, moram otroka razvozit zelo zgodaj, da mi uspe priti tocno ob 7h v sluzbo. kako pa ti to naredis? a jih moz pelje?

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.5.2009 8:35:05   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

ursa30, a kam drugam pa ne moreš iti na laparo glede na to, da so v LJ take čakalne dobe??

živa, dobila sem napotnico za tomaževiča in tudi želim, da me on operira, glede na to, da mi je delal tudi HSC.
bo pač treba počakat.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.5.2009 8:41:59   
miklarom
Ursa30 - jaz pa verjamem , da vama bo prej uspelouser posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes - ojla, ja sem vredu se nimam kaj pritoževati, razen slabosti in težkih in bolečih joškuser posted image , pa tudi to bomo prestali, saj drugega mi ne kaže, pač tako je v tej situaciji, še kaj hujšega smo prestajali pa je šlouser posted image

sarar - ti veš, da jaz vedno mislim nateuser posted image , v soboto bo pauser posted image

lariru - kako pupika moja, ti je kaj vroče.

joj, meni je kar vroče, sam sem pa vesela k mi ni treba na šihtu biti in prenašati vročineuser posted image

Dini - kako, še malo pa bo tvoj mesec prišeluser posted image

BEBIII - kje se pa ti skrivaš. predvidevam da si nogice namakaš v morjuuser posted image , daj si jih namoči še za meneuser posted image

S* - lubika moja , sonček moj kako si

Aqua77 - a bo danes tudi kaj draženja z morjem in plažouser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 21.5.2009 8:43:29 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.5.2009 8:45:10   
Chi_Pita
Da pozdravim še tukaj ... Jutro user posted image
MiniMiska in Tejchy25
čakamo na vašo lepo novičko user posted image user posted image user posted image

ursa30 jaz tudi navijam, da bo kmalu uspelo pa magari s pomočjo ... važno da je potem viden rezultat, je res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LUNA83 in sarar čutim, da je ta mesec uspelo ... smo čisto vse tako močno držale pesti, da ni vrag, da se ni kaj prijelo ...user posted image user posted image user posted image navijam še vedno

dini, Jada82 ... jaz tudi mislim, da bomo v juniju čisto vse user posted image , po moje zato, ker je tako lepo vreme in se bomo toliko bolj sprostile in prepustile ljubezni tudi na bolj drznih lokacijah zunaj... jaz sem včeraj odprla sezono user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes ja čestitke za 10 ...

Kaj niti pri tukaj ne bomo spile kavico? katera se javi, da jo danes skuha? user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.5.2009 8:48:16   
Anonimen
jutroo!
miklarom bejba dans že gagam tok mi je vročeuser posted image drgač sm pa tud jaz vesela k mi ni treba delat sam po drugi strani pa delala da bi se zamotila no ja bo žeuser posted image
urša boš videla da bo prej uspelouser posted image
dini a si se registrirala tm za menstruacija.si al karkol sm že dala link?kdaj ti piše da bi mogla pridet user posted image ?

no tkole mal sm vas že obdelala zdej grem pa po kavicouser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.5.2009 8:50:45   
Chi_Pita
O miklaromček ... tebe pa nisem pozdravla ... te bom jaz malo podražila z morjem user posted image ... tako je lepo in toplo pri nas na obali, da je včeraj malo manjkalo, da se nisem zvečer kar v spodnem perilu vrgla v morje user posted image Danes po delu, pa mislim, da mi ne uide ... jupi user posted image user posted image user posted image Kako drugače največja srečka user posted image v celi galaksiji?

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.5.2009 9:02:33   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak je fajn , če se lahko namakaš ne, jaz si bom doma dala kar ležalnik ven pa senčnik, eno malo mizico s sadjem in pijačkop, v lavor pa slano vodo z malo školjkic in se bom tudi namakalauser posted image user posted image user posted image , a se mi katera pridružiuser posted image

evo kavico, ko si jo tako želišuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.5.2009 9:11:19   
ziva1
Ursa, sej vem, da je najboljše da te operira tvoj ginekolog, te najbolje pozna. Verjetno sem jaz preveč neučakana user posted image .

Drugače pa user posted image prihaja, jo že kar čutim, že včeraj se je z malim izcedkom pokazala, tak da grem v nove boje.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.5.2009 9:15:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak je fajn , če se lahko namakaš ne, jaz si bom doma dala kar ležalnik ven pa senčnik, eno malo mizico s sadjem in pijačkop, v lavor pa slano vodo z malo školjkic in se bom tudi namakalauser posted image user posted image user posted image , a se mi katera pridružiuser posted image

evo kavico, ko si jo tako želišuser posted image

jaz bi se ti pridružilauser posted image user posted image jaz bi prinesla pa kakšen poster tko pa bahami gor al pa kej tazgauser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.5.2009 9:17:53   
Tejchy25
Jutro!
Js ostajam v negotovosti:)
Dons zjutrej sm nardila test iz Müllerja, pa se mi je že na prvi pogled zdel ma čiden. Un okenček, k je za rezultat, je bil tko kratek. No, in sm se polilala na testek, po se mi je pa zazdelo, da je tut druga črtica pojavla se, sam je bla delno prekrita z zgornjim papirjem, k je nakenjen, da test skup stoji.
In sm pol podrla test (psatiko) in umaknila listek in je bla tm druga črtica. Lepa, nežna :) Ampak, zdej pa ne ne vem, a je to to a je mogoče samo odtis unga papirčka. Čeprov je bla lepo vijolčna...

Ahhh, ti testi...:)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.5.2009 9:40:07   
Anonimen
Tejči (k da bi sebe klicala) dej ga srat tole je dokaz da si nosečka k un ta drug listek ne more nardit testek pozitiven ampak da se boš bolj prepričala pejt kupit magar clear blue da se boš zagotovo prepričalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.5.2009 9:41:17   
tatjana.d
tejchy25, poskusi z Baby check mini, ga dobis tudi v lekarni. noter sta dva testka.
meni je bil v redu, do zdaj sem vedno uporabljala samo tega. pa ni tako drag kot drugi.

in ce bo rezultat spet cuden, imas itak se en test za ponovit vajo.

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.5.2009 9:41:24   
Tejchy25
Ja, da bi blo res... Ja ne vem, kaj pa če je vseen odtis unga :)

Ja, bom šla po službi unga kupt, če se ne bo vmes kej pojavl :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.5.2009 9:42:39   
miklarom
laliru - ti se mi kar pridruži, boš vidla kak boma uživaleuser posted image

Tejchy25- čisto možno da je to to user posted image , daj naredi še en CB k ti boljš pokaže za sigurno. pa hiter pojdi po njega, k nestrpno čakam in full navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.5.2009 9:43:35   
Tejchy25
Joooj, sej razmišljam, da bi kr med malco ponga skočila pa ga tle v službi nardila...sam ne vem :)
Pomoje bo treba kr do 16h počakat :(

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.5.2009 9:44:09   
miklarom
kaj po službi, zdajle hiter leti po njegauser posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.5.2009 9:45:46   
Tejchy25
Hehehehe...ok...bom vidla če bom našla kakšno luknjo, da skočim hitr...sam po morm pa res takga kupt, k loh lulam nanj, tle pa res ne bom s kozarčkom hodila na WC :))))

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.