|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
20.5.2009 7:24:18   
Dudica1
DOBRO JUTRO
Spali smo odlično samo enkrat smo se zbudili za jest in potem nazaj spat do 6h...zdaj pa spet spi...
Jaz sm že po zajtrku...zdaj si pa še skuham eno belo kavo pa bo...pa rože sm tud že zalila pa cunje dala prat...user posted image

Zdaj pa razmišljam kaj naredit za kosilo...user posted image ...ooo ne vem kdo se je spomnu da je treba vsak dan kuhat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.5.2009 7:28:04   
janja*
Dudica1 dobro jutro.Ja se strinjam s tabo le kdo se je spomnil,da je treba vsak dan kuhat.
Ti si pa že pridna .Meni pa se nič ne da.Mi smo pa danes že vstali ob 6.00.
Res kaj boste dobrega kuhale?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.5.2009 7:32:31   
Dudica1
janja ti se pa mal bolj pogost udeležuj tele strani tuki...user posted image user posted image user posted image

Sm vidla da sta bla včeri na pregledu...kako je bilo...pa nova pediatrinja?

Kuhala pa ne vem kaj bom...povej ti...včeri sm pol rižoto na hitr no ob pol 4h je pa bla južna...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.5.2009 8:01:24   
Anonimen
o se tud tukaj zbujateuser posted image user posted image

janja tebe pa že dolg ni blo tle gor , no sam da uživateuser posted image user posted image

nč botte fajn jz grem ker moram še kaj narestuser posted image

za kosilo pa bomo mel danes zrezke v omaki, pire krompir, solata, včeraj je bla pica, jutr bo pa rižotauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.5.2009 8:14:55   
buksi
ojla
jaz sem tud že od pete pokonc. pa sedaj spi že cel teden mi od devetih do petihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa do zdaj že vse rože zalila na balkonu pa po stanvanju pospravla. pacunje speglala:) je kar fajn vidt da je pospravljenuser posted image

arupnik: jaz sem menstro že dobla. mi je pa zdravnica rekla, da jo lohk dobiš al takoj ko nehaš dojit al pa tud čez pol letauser posted image

ta nova pediatrinja je pa men bla ful všeč. morve se pa it jutri al pa v petk pokazat, da jo stehtajouser posted image

pa danes smo dva mesca stariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dudica kdaj pa mate krst pol. nam je torto naročla moja sestra pri eni slaščičarni iz njihovga kraja. morva it pa še v šoping za piking,  ki ga bomo mel popoldne. upam, dfa bo lepo vreme

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.5.2009 8:15:35   
buksi
cveka se malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.5.2009 8:29:04   
Dudica1
buksi nisva šla še k župniku k misleva met tam čez kakšen mesec...al bi mogla it že tolk prejuser posted image
Ja za torto bom tud še vidla ponavad jo pri berzotu na vrhniki naročim...al pa v rovtah v trgovini je tud zelo zelo dobra ampak tud draga...user posted image
Tud mi bomo po maši šli na kosilo popoldne pa piknik...user posted image ...

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.5.2009 9:02:07   
buksi
ma jaz sem šla skor en mesec prej k njem. Pa še dobr, k je bla pol nasledn teden že priprava.

jaz sem torto prej mislna naročt pr enmu iz horjula k nama je delu poročno, pol se je pa sestra ponudla da zrihtauser posted image

Komaj čakam.

drgač je pa že ful vroče zunaj. Sploh ne vem več kako naj jo oblečemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
20.5.2009 9:15:08   
Dudica1
Jaz mam oblečenga tko kot je notr...body,majčka in žabice...če bi bil starejši bi bil pa pomoje lahko že v samem bodiju in žabicah...

A pa za krst lahko jaz rečem datum al mi ga mora on določtuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
20.5.2009 10:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

cveka se malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja še maluser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
20.5.2009 10:42:28   
buksi
za krst datum lahk sam odločiš kdaj boš mel. nič ne komplicira.

jaz jo imam lih tko oblečeno kot ga imaš ti. grem pa danes v Postojno v šoping. Moram kupiti kakšno čepico za na sonček ji, da ne bo skoz sam v vozičku. Še posebej pa , če gremo drug teden en dan na morje mal pogledat.
kaj pa ve mislite o kengurujčku? je pametno to imeti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
20.5.2009 11:00:45   
janja*
Buksi jaz kengurujčka uporabljam kadar je siten ali ima krče,da ga nosim in moram rečt,da je super.Pa tudi,če greš na sprehod,kjer z vozičkom ne moreš je res super.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
20.5.2009 11:01:43   
janja*
janja ti se pa mal bolj pogost udeležuj tele strani tuki...user posted image user posted image user posted image

Dudica1 pa sej veš,da je časa res zelo malo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
20.5.2009 11:03:35   
janja*
janja tebe pa že dolg ni blo tle gor , no sam da uživateuser posted image user posted image

cveka30 še samo dva dni.Po mojem že komaj čakaš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
20.5.2009 11:04:03   
janja*
Nobene nikjer,ko imam čas.user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
20.5.2009 11:05:07   
Dudica1
janja sej vem da ni časa...sploh pa pri 5 fantih...user posted image
kengurujčka mam tud jaz...sicer ga še ne uporabljam prav dost,ampak je res superca

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
20.5.2009 12:38:45   
arupnik3
živjo
no danes je pa bolj pestro tuki gor user posted image user posted image
kengrujček jst ga nimam in ga nism nič pogrešala zdej je pa itak že prevelka bi me po mojem hmal začel križ bolt user posted image
ja sej časa nam po mojem vsem zmankuje tok gre vse skupi hitr lih zdej bom mogla it na šiht user posted image
šoping sm bla tut jst v šopingu in sm ji vzela klobučke v pikapolonici v postojni tam sm tut bla v novu štacuni kik je pa ful veli izbire in sm ji vzela dvoje hlačke pa zase še neki....
jst mam notr isto oblečeno kot zunaj ( bodi z kratkimi, hlačke, štoufke, klobuček)  mamo pa itak notr bol mrzlo kot zunaj
torta je poklicna slaščičarka ampak tko doma dela izzven šihta
pr ns tut ni župnik nč kompliciru glede datuma  sam ti priporočam da greš mal prej kot pa prepozn glede na datum pa priprave.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
20.5.2009 12:44:09   
Dudica1
a kik je zdaj tud v Postojni...user posted image ...fajn...za tamale majo kaj pametnega zase pa tam ne kupujem...user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
20.5.2009 12:48:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a kik je zdaj tud v Postojni...user posted image ...fajn...za tamale majo kaj pametnega zase pa tam ne kupujem...user posted image

ja v šparu je baje :)) moram it en dan tud jz pogledatuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
20.5.2009 12:57:15   
arupnik3
ja u šaru je

hmmm da sm nosečka to lih ne pričakujem ampak je vse možno

drugač je pa tamala kr sitna po mojem jo zobki dajajo a je mela katera kšn tak gel za dlesni user posted image user posted image   se mi zdi da sm enkrat nek slišala da se kupi neki tazga???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
20.5.2009 13:00:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

ja u šaru je

hmmm da sm nosečka to lih ne pričakujem ampak je vse možno

drugač je pa tamala kr sitna po mojem jo zobki dajajo a je mela katera kšn tak gel za dlesni user posted image user posted image   se mi zdi da sm enkrat nek slišala da se kupi neki tazga???

ja v lekarni se da dobit eno tako kremo k ji kr na dudo dašuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
20.5.2009 13:02:13   
Dudica1
jaz sem mela en gel samo zdaj res ne vem kako se mu reče...je pa gladilni tako da namažeš po dlesni...ker ko zobek raste tam peče...

Je pa še en gengigel...vprašaj v lekarni kaj je bolje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
20.5.2009 13:05:28   
arupnik3
ma sej bom ker je res kr hudo vn pa noče pridit še noben.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
20.5.2009 13:11:21   
Dudica1
no sej boš vidla nam ni kej dost pomagal...user posted image ...mine s časom 

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
20.5.2009 14:20:12   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image

ma sej bomo potrpel
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.