![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 7:24:18
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Spali smo odlično samo enkrat smo se zbudili za jest in potem nazaj spat do 6h...zdaj pa spet spi... Jaz sm že po zajtrku...zdaj si pa še skuham eno belo kavo pa bo...pa rože sm tud že zalila pa cunje dala prat... Zdaj pa razmišljam kaj naredit za kosilo... ...ooo ne vem kdo se je spomnu da je treba vsak dan kuhat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 7:28:04
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 dobro jutro.Ja se strinjam s tabo le kdo se je spomnil,da je treba vsak dan kuhat. Ti si pa že pridna .Meni pa se nič ne da.Mi smo pa danes že vstali ob 6.00. Res kaj boste dobrega kuhale?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 7:32:31
|
|
|
|
Dudica1
|
janja ti se pa mal bolj pogost udeležuj tele strani tuki... Sm vidla da sta bla včeri na pregledu...kako je bilo...pa nova pediatrinja? Kuhala pa ne vem kaj bom...povej ti...včeri sm pol rižoto na hitr no ob pol 4h je pa bla južna...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 8:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
o se tud tukaj zbujate janja tebe pa že dolg ni blo tle gor , no sam da uživate nč botte fajn jz grem ker moram še kaj narest za kosilo pa bomo mel danes zrezke v omaki, pire krompir, solata, včeraj je bla pica, jutr bo pa rižota
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 8:14:55
|
|
|
|
buksi
|
ojla jaz sem tud že od pete pokonc. pa sedaj spi že cel teden mi od devetih do petih sem pa do zdaj že vse rože zalila na balkonu pa po stanvanju pospravla. pacunje speglala:) je kar fajn vidt da je pospravljen arupnik: jaz sem menstro že dobla. mi je pa zdravnica rekla, da jo lohk dobiš al takoj ko nehaš dojit al pa tud čez pol leta ta nova pediatrinja je pa men bla ful všeč. morve se pa it jutri al pa v petk pokazat, da jo stehtajo pa danes smo dva mesca stari dudica kdaj pa mate krst pol. nam je torto naročla moja sestra pri eni slaščičarni iz njihovga kraja. morva it pa še v šoping za piking, ki ga bomo mel popoldne. upam, dfa bo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 8:15:35
|
|
|
|
buksi
|
cveka se malo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 8:29:04
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi nisva šla še k župniku k misleva met tam čez kakšen mesec...al bi mogla it že tolk prej Ja za torto bom tud še vidla ponavad jo pri berzotu na vrhniki naročim...al pa v rovtah v trgovini je tud zelo zelo dobra ampak tud draga... Tud mi bomo po maši šli na kosilo popoldne pa piknik... ...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 9:02:07
|
|
|
|
buksi
|
ma jaz sem šla skor en mesec prej k njem. Pa še dobr, k je bla pol nasledn teden že priprava. jaz sem torto prej mislna naročt pr enmu iz horjula k nama je delu poročno, pol se je pa sestra ponudla da zrihta Komaj čakam. drgač je pa že ful vroče zunaj. Sploh ne vem več kako naj jo oblečem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 9:15:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam oblečenga tko kot je notr...body,majčka in žabice...če bi bil starejši bi bil pa pomoje lahko že v samem bodiju in žabicah... A pa za krst lahko jaz rečem datum al mi ga mora on določt
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 10:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi cveka se malo ja še mal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 10:42:28
|
|
|
|
buksi
|
za krst datum lahk sam odločiš kdaj boš mel. nič ne komplicira. jaz jo imam lih tko oblečeno kot ga imaš ti. grem pa danes v Postojno v šoping. Moram kupiti kakšno čepico za na sonček ji, da ne bo skoz sam v vozičku. Še posebej pa , če gremo drug teden en dan na morje mal pogledat. kaj pa ve mislite o kengurujčku? je pametno to imeti?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 11:00:45
|
|
|
|
janja*
|
Buksi jaz kengurujčka uporabljam kadar je siten ali ima krče,da ga nosim in moram rečt,da je super.Pa tudi,če greš na sprehod,kjer z vozičkom ne moreš je res super.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 11:01:43
|
|
|
|
janja*
|
janja ti se pa mal bolj pogost udeležuj tele strani tuki... Dudica1 pa sej veš,da je časa res zelo malo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 11:03:35
|
|
|
|
janja*
|
janja tebe pa že dolg ni blo tle gor , no sam da uživate cveka30 še samo dva dni.Po mojem že komaj čakaš.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 11:04:03
|
|
|
|
janja*
|
Nobene nikjer,ko imam čas.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 11:05:07
|
|
|
|
Dudica1
|
janja sej vem da ni časa...sploh pa pri 5 fantih... kengurujčka mam tud jaz...sicer ga še ne uporabljam prav dost,ampak je res superca
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 12:38:45
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no danes je pa bolj pestro tuki gor kengrujček jst ga nimam in ga nism nič pogrešala zdej je pa itak že prevelka bi me po mojem hmal začel križ bolt ja sej časa nam po mojem vsem zmankuje tok gre vse skupi hitr lih zdej bom mogla it na šiht šoping sm bla tut jst v šopingu in sm ji vzela klobučke v pikapolonici v postojni tam sm tut bla v novu štacuni kik je pa ful veli izbire in sm ji vzela dvoje hlačke pa zase še neki.... jst mam notr isto oblečeno kot zunaj ( bodi z kratkimi, hlačke, štoufke, klobuček) mamo pa itak notr bol mrzlo kot zunaj torta je poklicna slaščičarka ampak tko doma dela izzven šihta pr ns tut ni župnik nč kompliciru glede datuma sam ti priporočam da greš mal prej kot pa prepozn glede na datum pa priprave.....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 12:44:09
|
|
|
|
Dudica1
|
a kik je zdaj tud v Postojni... ...fajn...za tamale majo kaj pametnega zase pa tam ne kupujem...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 12:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a kik je zdaj tud v Postojni... ...fajn...za tamale majo kaj pametnega zase pa tam ne kupujem... ja v šparu je baje :)) moram it en dan tud jz pogledat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 12:57:15
|
|
|
|
arupnik3
|
ja u šaru je hmmm da sm nosečka to lih ne pričakujem ampak je vse možno drugač je pa tamala kr sitna po mojem jo zobki dajajo a je mela katera kšn tak gel za dlesni se mi zdi da sm enkrat nek slišala da se kupi neki tazga???
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 13:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ja u šaru je hmmm da sm nosečka to lih ne pričakujem ampak je vse možno drugač je pa tamala kr sitna po mojem jo zobki dajajo a je mela katera kšn tak gel za dlesni se mi zdi da sm enkrat nek slišala da se kupi neki tazga??? ja v lekarni se da dobit eno tako kremo k ji kr na dudo daš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 13:02:13
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem mela en gel samo zdaj res ne vem kako se mu reče...je pa gladilni tako da namažeš po dlesni...ker ko zobek raste tam peče... Je pa še en gengigel...vprašaj v lekarni kaj je bolje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 13:05:28
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej bom ker je res kr hudo vn pa noče pridit še noben.....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 13:11:21
|
|
|
|
Dudica1
|
no sej boš vidla nam ni kej dost pomagal... ...mine s časom
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 20.5.2009 14:20:12
|
|
|
|
arupnik3
|
ma sej bomo potrpel
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.