tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk dobro jutro. naš mali pančna, mami pa bo napisala eno sporočilo naš ga še vedno sračka. ga dam na zizo, se zvija, binca z nogicami, zravn parkat potegne, pa zizo vn pa zizo not.. js sn že čist obupala pojma nimam kaj naredit, da bo lepo pil. ponoči danes mi je zizo ob 1 pa ob 5-zelo lepo-zdaj ob 8 pa-katasrofa . grem danes k P pa bom rekla, da naj ga zvaga, da vidim ka bo. domača vaga mi že kaže, da se je redil, sm kaj ko pa tako dela na zizi, JOJ. zdaj panča-sm ne vem a od tega ker se je zmatral al od tega ker se je najedel. ga posiušam mal bom držat k sebi, ko ziza oziorma, da ga prisilim, da je prikloplen na zizo, čeprav se mi smili ker ga tk močno držim, sm če ne gre drugač. sm probala v napol spaju ga podojit pa je malo boljše. ne vem a bi mu prej dala par kapljic vetrovnih, če ga res tk šravfa? pojma nimam HELP!!!! lp dojeca stavka.. imeli/imamo isto.. pristavljaj takoj ko se zbudi oz se preden odpre oci oz ko je ful zaspan. pa ne obupaj, se popravi.. znajo vztrajat 2-3 tedne.. vec na MONu - dojenje.. je dost napisanjega o tem.. Doječa stavka: [med.over.net] (mlajši dojenček) [med.over.net] (starejši dojenček) [med.over.net] (kako postopoma nazaj na dojko) pozdravcek vsem.. se mi kar ne da nic pisat, preberem se, za pisat pa sem lena.. smo kul drugace, dita je danes spala 8 ur v kosu, ampak ga je ta velika mal srackala, je boga ker kaslja.. jaz sem odtelovadila zjutraj, zdaj sibam na roznik.. hja, sem vam fous, k ste tako malo kg pridelale, jaz imam se ene 10kg za dol spravit, tko da imam dobro motivacijo za vse aktivnosti.. Sibam ...