Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:29:20
|
|
|
|
AinB
|
Evo zdej se je pa uscal, jaz sem pa ko norc na roke vrt zalivala ... porka flik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:29:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
a bomo kaj nazdravile? Ja, januarja... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:29:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj nisi enkrat rekla, da bi ti imela tisti velik ekonom lonec? ne
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 19.5.2009 21:31:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:31:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz pa Lari zobke krtačim.... Kakšno ščetko pa uporabljaš? Eno tako čist miceno.... pa grizalo ima na ročajčku... in luknjico v sredini, da enostavno drži v roki... Prej je pipo drsala z njo,... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:33:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a bomo kaj nazdravile? Ja, januarja... hahaha ah,bomo že kaj prej, vsaj jaz...avgusta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:33:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj nisi enkrat rekla, da bi ti imela tisti velik ekonom lonec? ne Pol pa nič... hahaha... oz. kupončka za mleko... ali tudi to nisi bla ti?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:33:50
|
|
|
|
AinB
|
Lara - a ti greš dostkrat v IT? Sem glih brala, da je tam Novalac pol cenejši kot pri nas (8,5 - 10 EUR za 800 g). A bi se dalo zmenit, da namesto ekonom lonca rajši par konzervic Novalaca prineseš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:34:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* gledam skoz okno, kaj je zdaj ta kraval, pa vidim, da gasilci polnijo bazen poveljniku kar iz hidranta a se to lahko dela??? potem se bomo pa kar vsi priključili na hidrant, pa malo vrt zalili ne dam več gasilcem niti evra! Olivija ne razburjaj se. Ne bom trdila, da se ne da kaj pomutit ampak pri nas gasilci tudi vozijo vodo za bazene ampak jo je treba plačat. Saj gre iz občinskega vodovoda in je cena enaka kot iz pipe. Samo malo hitreje je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:35:27
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz in Čarli tudi danes praznujeva obmesečnico... česa? RD-ja o, a res? a bomo kaj nazdravile? Zaradi mene lahko, še rajši pa 19. januarja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:36:19
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Olivija ne razburjaj se. Ne bom trdila, da se ne da kaj pomutit ampak pri nas gasilci tudi vozijo vodo za bazene ampak jo je treba plačat. Saj gre iz občinskega vodovoda in je cena enaka kot iz pipe. Samo malo hitreje je Volk sit ... bazen napolnjen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:38:02
|
|
|
|
Olivija*
|
ja, za kupončke za milumil2 sem pa res jaz rekla. sicer sem zdaj v toysu kupila bebo, ampak je kar hitro zmanjkuje, tako da gremo potem nazaj na milumil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:40:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB V četrtek imamo v planu sprehod na Rožnik. Kdaj in kje se pa dobimo je še stvar dogovora. Meni bi najbolj odgovarjalo ob 13 uri. Kaj predlagate? Jaz grem najprej k računovodkinji, ki je v Tivoliju.... potem pa povejte, kam nej pridem. Men je ob 13h ok. Lara a ti bi šla na Rožnik, ti je to kul?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:43:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Lara - a ti greš dostkrat v IT? Sem glih brala, da je tam Novalac pol cenejši kot pri nas (8,5 - 10 EUR za 800 g). A bi se dalo zmenit, da namesto ekonom lonca rajši par konzervic Novalaca prineseš? Koliko konzervič hočeš? Ma si sigurna, da je v konzervah? Meni se zdi, da sem škatlo vidla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:44:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Men je ob 13h ok. Lara a ti bi šla na Rožnik, ti je to kul? Ma the best mi je..... verjetno si moram superge s sabo prinest, ne?
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.5.2009 21:45:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:46:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB Lara - a ti greš dostkrat v IT? Sem glih brala, da je tam Novalac pol cenejši kot pri nas (8,5 - 10 EUR za 800 g). A bi se dalo zmenit, da namesto ekonom lonca rajši par konzervic Novalaca prineseš? Koliko konzervič hočeš? Ma si sigurna, da je v konzervah? Meni se zdi, da sem škatlo vidla.... Tuki so v konzervicah, mah ni važno v čem so, sam da je. Mela bi 5 kosov Novalac NF, če ti res ni odveč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:49:16
|
|
|
|
AinB
|
Kaj pa če bi se kar tam gor pri študentskih domovih dobile? Je fina senčka za parkirat, če seveda najdemo parking Al pa pri Čadu.
< Sporočilo je popravil AinB -- 19.5.2009 21:50:32 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:49:19
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Men je ob 13h ok. Lara a ti bi šla na Rožnik, ti je to kul? Ma the best mi je..... verjetno si moram superge s sabo prinest, ne? Ja najboljš ja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:50:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kaj pa če bi se kar tam gor pri študentskih domovih dobile? Je fina senčka za parkirat, če seveda najdemo parking To pa ne vem kje je. Pa saj v Tivoliju je pocen pa za zihr pa senčka je tud, a ni? Pa še najlažja pot do gor je s tm
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:53:16
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kaj pa če bi se kar tam gor pri študentskih domovih dobile? Je fina senčka za parkirat, če seveda najdemo parking To pa ne vem kje je. Pa saj v Tivoliju je pocen pa za zihr pa senčka je tud, a ni? Pa še najlažja pot do gor je s tm To si pa zdej točno tko napisala, kot če jaz hočem mojga v kaj prepričat, najprej 100 neumnosti , na koncu pa lisica prikuka iza grma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:56:16
|
|
|
|
AinB
|
Nč babike grem jaz k mojemu , ker led tolk razbija, da se ne bo kaj ustrašil. Lepe sanje vsem , vam pa veliko slončkanja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:56:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kaj pa če bi se kar tam gor pri študentskih domovih dobile? Je fina senčka za parkirat, če seveda najdemo parking To pa ne vem kje je. Pa saj v Tivoliju je pocen pa za zihr pa senčka je tud, a ni? Pa še najlažja pot do gor je s tm To si pa zdej točno tko napisala, kot če jaz hočem mojga v kaj prepričat, najprej 100 neumnosti , na koncu pa lisica prikuka iza grma . No, ampak sej ostali argumenti so tud na mestu, a niso ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:58:15
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz se tudi prijavljam za pohod na rožnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 21:59:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: AinB Lara - a ti greš dostkrat v IT? Sem glih brala, da je tam Novalac pol cenejši kot pri nas (8,5 - 10 EUR za 800 g). A bi se dalo zmenit, da namesto ekonom lonca rajši par konzervic Novalaca prineseš? Koliko konzervič hočeš? Ma si sigurna, da je v konzervah? Meni se zdi, da sem škatlo vidla.... Tuki so v konzervicah, mah ni važno v čem so, sam da je. Mela bi 5 kosov Novalac NF, če ti res ni odveč. NF.... enka, dvojka? Ma če mi jutri uspe it mimo, ko bojo lekarne odprte, dobiš... 5 komadov, nisi skromna... hahaha...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 22:02:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Kaj pa če bi se kar tam gor pri študentskih domovih dobile? Je fina senčka za parkirat, če seveda najdemo parking Al pa pri Čadu. Ne me ganjat zdej.... nimam pojma, kje je to... haha... se bom zgubila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 19.5.2009 22:02:32
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft NF.... enka, dvojka? Ma če mi jutri uspe it mimo, ko bojo lekarne odprte, dobiš... 5 komadov, nisi skromna... hahaha... To mi tut dostkrat reče . Ni tle nobenih št., to je nočna formula je od 0 - 12 mescev.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?