Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 12:47:42
|
|
|
|
loremi
|
Pozdravljene punce, vsem en prav lep pozdrav, vsem v postopkih veliko sreče, držim pestke kolikor se da, vsem, ki čakate na test, da bi dočakale lep +, tistim, ki pa ni šlo, pa objemček, glavo pokonci, še se bomo borile, mišmiš, držim tačke, da bo vse ok!! Po kar pestrem in težkem postopku v februarju se spet vračam na tire bitk, tokrat z zamrznjenčkom. Imam 2, vsakega v svoji slamici, pikam se že, jutri pa imam prvi UZ. Kot vedno, se pridno vozim v center, zvečer pikam, jemali mi bodo kri in kot ostale, spet upam na najboljše. Kar mi je pa všeč, je to, da je topleje in da smo manj oblečene, tako tudi hitreje prideš ven iz garderobe, ko se slačiš za UZ. Lep topel popoldan želim še naprej vsem!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, upam, da bo postopek s pingvini uspešen!! Še to mi prosim povej: zakaj se pa potem pikaš? Kaj pa za dve slamici si sama rekla, da naj tako zamrznejo?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:23:05
|
|
|
|
mismis
|
Dan, vem, da sem vas pustila čakati, pa mi ne zameriti. Novičke niso ravno najboljše. Naše vrečke so se zmanjšale, niti ni v njih plodu, zato me v petek čaka abrazija. Žal tako je, če pa že mora biti, naj bo čimprej za mano. K sreči sem se zmenila z dr. D-jem, da mi jo bo on opravil. Jaz se vam najlepše zahvaljujem za pestke in dobre želje, sam bog ve, da sem jih res potrebovala, žal mi ni bilo namenjeno. Bo pa naslednjič. No, pa je prišel čas, ko se tudi jaz za nekaj časa poslavljam od foruma. Če ne za dlje pa vsaj do naslednjega tedena, ko bo tole hudo za mano. Prosim vas, če bi katera prevzela seznamček za ta čas. Bom pa v času moje odsotnosti veliko mislila na vas in seveda držala pestke, da uspe vsaki izmed nas.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:24:27
|
|
|
|
Sunia
|
Pozdravljene, ravno prišla iz UZ, ker sem imela zelo močno bolečino in izcedek. Stanje je sledeče, da so samo 3 folikli veliki 21 in jutri pade stopka. Sem zelo žalostna in se sprašujem kje so ostali, ki so bili včeraj še vidni . Ko sem vprašala zdravnico če so popokali mi je začela govorit čist nekaj druga. Zdaj se samo sprašujem kaj sploh lahko pričakujem. Vsem želim lep dan s sončkom obsijan .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:29:03
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - tako mi je žal za tebe. Če si res kdo zasluži srečo, si to ti! Drži se! Tud me bomo skoz mislile na tebe.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:31:03
|
|
|
|
bit
|
mismis... brez besed sem.....drži se.....meni so solze pomagale poslala sem ti zs
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:31:48
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mismis - tako mi je žal za tebe. Če si res kdo zasluži srečo, si to ti! Drži se! Tud me bomo skoz mislile na tebe. se podpišem
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:37:10
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - joj, ne kar , ko tole vidim kaj se ti je zgodilo,kar ne morem verjeti. pa kako to kako pride do tega.zdaj pa že mene strah daje ko ne vem kaj me čaka naslednji torek. drži se , mislila bom vedno nate in upam da ti kmalu spet uspe, ker si pa res zaslužiš najboljše. ti se samo odklopi od vsega, ko boš pa pri močeh pa bomo vesele da se nam boš vrnila na RR. bodi mi močna ,joj še pisat ne morem ker tolk od žalosti. rada te imam pupika moja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 13:50:51
|
|
|
|
lana08
|
Mismis izjoči se, daj svojo bolečino ven...nimam več besed. žal mi je..
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:06:45
|
|
|
|
lučka 25
|
mismis, zelo mi je žal, da se je tako končalo. Vzemita si čas, da se najprej pobereta po tako hudem udarcu in si nato nabereta novih moči.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:18:16
|
|
|
|
BarbiG
|
mismis s tabo. Izjoči se, pomaga. Tudi zate bo posijalo sonce. Vzemi si časa zase kolikor ga potrebuješ, potem pa novim zmagam naproti. Pošiljam ti miljon .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:20:28
|
|
|
|
loremi
|
Mismis, zelo mi je hudo zate , sej ne morem verjet izjoči se in vedi, da mislimo nate! IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi loremi, upam, da bo postopek s pingvini uspešen!! Še to mi prosim povej: zakaj se pa potem pikaš? Kaj pa za dve slamici si sama rekla, da naj tako zamrznejo? Hvala, pikam se pa zarad PCO, če bi čakala na "naravne cikluse", se raje kot ne nebi noben folikel razvil (še z blago stimulacijo, ki jo imam, se en, mogoče dva), če pa že, jim je pa težko sledit, kdaj bi počli. Zamrznjenčka pa so dali v dve slamici menda zato, ker sta bila oba lepi blastocisti. To je bila čist njihova odločitev. Pa menda ker sem imela težave zarad hiperstimulacije po punkciji.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:29:50
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis - jokam...Vem, da si pogumna in močna in da ne maraš pomilovanja. Vem tudi, da bo objem deloval čudežno, četudi je virtualen. Ni pravično, ni fer. Želim, da tile dnevi hitro minejo, da bo ta neprijeten poseg za teboj. da boš lahko nanovo zadihala. Rada te imam. Škratek? - Boš ti prevzela seznam?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:30:46
|
|
|
|
Aljonka
|
Mismis s tabo smo!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:32:12
|
|
|
|
sabsa
|
Mišmiš saj ne morem verjeti. Pa tako sem se veselila s tabo, ko si nam povedala veselo novico. Vse tukaj ti tako zelo privoščimo nosečnost. jočemo s tabo ... Drži se. Naj abrazija hitro mine, ti pa se izjoči, potem pa pogumno naprej. Držim pesti, da bi v letu 2009 kljub vsemu postala srečka nosečka ... Hudo mi je ... Rade te imamo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:32:27
|
|
|
|
GITA14
|
mišmiš ne vem kaj ti naj rečem, žal mi je, tako sem bila vesela zate, zdej pa taka žalost, razočaranje, jočem s teboj, ne vem od kod jemleš toliko moči, res občudujem te. Čuvaj se in misli pozitivno. Cmok cmok
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:33:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dan, vem, da sem vas pustila čakati, pa mi ne zameriti. Novičke niso ravno najboljše. Naše vrečke so se zmanjšale, niti ni v njih plodu, zato me v petek čaka abrazija. Žal tako je, če pa že mora biti, naj bo čimprej za mano. K sreči sem se zmenila z dr. D-jem, da mi jo bo on opravil. Jaz se vam najlepše zahvaljujem za pestke in dobre želje, sam bog ve, da sem jih res potrebovala, žal mi ni bilo namenjeno. Bo pa naslednjič. No, pa je prišel čas, ko se tudi jaz za nekaj časa poslavljam od foruma. Če ne za dlje pa vsaj do naslednjega tedena, ko bo tole hudo za mano. Prosim vas, če bi katera prevzela seznamček za ta čas. Bom pa v času moje odsotnosti veliko mislila na vas in seveda držala pestke, da uspe vsaki izmed nas. mismis...zelo mi je žal...te razumem, vem kako je če imaš pikca v sebi, pa se moraš potem na silo poslovit od njiju Zdej ni besed, ki bi ti pomagale, sama moraš to predelat in s epostavit nazaj na noge. Pošiljam ti objem in upam, da se duša kmalu zaceli...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:34:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
citrončica in razkuštrana suzi hvala za odgovora...me je samo skrbelo, da bi morala met to napotnico pri sebi, ker je nimam. drugale mi pa velja do novembra 2009. držite se punce! tinka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, ne morem ti povedat, kako mi je hudo zate. Res si zaslužiš, da bi končno dobila svojega ! In resnično mi je žal!! Drži se in vedi, da mislimo nate in jokamo s tabo!! sunia, verjemi, da bodo tudi 3 folikli dovolj. Itak se ponavadi še kakšen skriva zadaj! Vem pa, da si razočarana. loremi, hvala za odgovor. Se pravi, da morajo ovulacijo vseeno sprožit, čeprav boš dobila zamrznjenčke. Tega pa nisem vedela.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 14:58:31
|
|
|
|
zup2
|
Mismis res mi je hudo zate . Upam, da se kmalu sestaviš in greš novim bojem naproti Punkcija je za mano. Ni bilo tako hudo. Pridelala sem 5 celic, transfer pa je v petek. Vsem en lep pozdrav, grem sedaj še malo ležat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 15:07:24
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi loremi, hvala za odgovor. Se pravi, da morajo ovulacijo vseeno sprožit, čeprav boš dobila zamrznjenčke. Tega pa nisem vedela. Zamrznjena zarodka sta bila ob zamrznitvi stara 5 dni. Punkcija se opravi po stop injekciji in takrat je ravno tako ovulacija oz. punktirajo folikle pred njo, da se potem celice oplajajo v laboratoriju. Tako morajo potem v postopku z zamrznjenčki telo pripravit v enako stanje 5 dni po ovulaciji in če nimaš lastne, pa dobiš stimulacijo. Tako da tudi v tem primeru pade stopka, pa potem peti dan transfer. Zup2, srečno!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 15:19:36
|
|
|
|
a.jrad
|
Mismis še iz moje strani ; sama sem imela abrazijo v 10 tednu zaradi odmrtja ploda in sicer januarja 2008, in vem kako ti je; izjoči se, pocartja s svojim dragim, pa privoščita si dolge počitnice.....nato pa v nove boje. Tudi mene je strah, kako bo v torek ko imam 1 UZ; glih zaradi mojih znakov, pa neznakov....Sicer pa bomo videli, kako bo z jutrišnjo betoHCG; če se je podvojola smo veseli, če ne pa bo žalost.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 15:38:46
|
|
|
|
gloria
|
Mismis sam to ti lahko povem da si izredna in posebna punca ki bo enkrat zmagala...drži se
< Sporočilo je popravil gloria -- 19.5.2009 15:39:09 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 15:39:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, zelo mi je žal zate, odklopi se za nekaj časa, to ti bo pomagalo Tinkamiška, napotnico smo že dobili, ampak za nov IVF, ti rabi nova napotnica, ki jo dobiš od tvojega zbranega Ginekologa. A.jrad, držim pesti zate
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.5.2009 15:40:51
|
|
|
|
gloria
|
...ostalim velik pozdrav od mene in Nika ...smo še brez rač. me je pa danes zanimalo kok je z Mismis....punce bodite močne ....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?