|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
19.5.2009 12:47:42   
loremi
Pozdravljene punce,

vsem en prav lep pozdrav, vsem v postopkih veliko sreče, držim pestke kolikor se da, vsem, ki čakate na test, da bi dočakale lep +, tistim, ki pa ni šlo, pa objemček, glavo pokonci, še se bomo borile, mišmiš, držim tačke, da bo vse ok!!

Po kar pestrem in težkem postopku v februarju se spet vračam na tire bitk, tokrat z zamrznjenčkom. Imam 2, vsakega v svoji slamici, pikam se že, jutri pa imam prvi UZ.

Kot vedno, se pridno vozim v center, zvečer pikam, jemali mi bodo kri in kot ostale, spet upam na najboljše.

Kar mi je pa všeč, je to, da je topleje in da smo manj oblečene, tako tudi hitreje prideš ven iz garderobe, ko se slačiš za UZ.

Lep topel popoldan želim še naprej vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
19.5.2009 13:02:24   
Anonimen
loremi, upam, da bo postopek s pingvini uspešen!! Še to mi prosim povej: zakaj se pa potem pikaš? Kaj pa za dve slamici si sama rekla, da naj tako zamrznejo?

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
19.5.2009 13:23:05   
mismis
Dan,

vem, da sem vas pustila čakati, pa mi ne zameriti. Novičke niso ravno najboljše.

Naše vrečke so se zmanjšale, niti ni v njih plodu, zato me v petek čaka abrazija.
Žal tako je, če pa že mora biti, naj bo čimprej za mano. K sreči sem se zmenila z dr. D-jem, da mi jo bo on opravil.

Jaz se vam najlepše zahvaljujem za pestke in dobre želje, sam bog ve, da sem jih res potrebovala, žal mi ni bilo namenjeno. Bo pa naslednjič.

No, pa je prišel čas, ko se tudi jaz za nekaj časa poslavljam od foruma. Če ne za dlje pa vsaj do naslednjega tedena, ko bo  tole hudo za mano. Prosim vas, če bi katera prevzela seznamček za ta čas.
Bom pa v času moje odsotnosti veliko mislila na vas in seveda držala pestke, da uspe vsaki izmed nas.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
19.5.2009 13:24:27   
Sunia
Pozdravljene,

ravno prišla iz UZ, ker sem imela zelo močno bolečino in izcedek. Stanje je sledeče, da so samo 3 folikli veliki 21 in jutri pade stopka. Sem zelo žalostna in se sprašujem kje so ostali, ki so bili včeraj še vidni user posted image . Ko sem vprašala zdravnico če so popokali mi je začela govorit čist nekaj druga. Zdaj se samo sprašujem kaj sploh lahko pričakujem.
Vsem želim lep dan s sončkom obsijan user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
19.5.2009 13:29:03   
kimsy
mismis - tako mi je žal za tebe. user posted image  Če si res kdo zasluži srečo, si to ti! Drži se! Tud me bomo skoz mislile na tebe.

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
19.5.2009 13:31:03   
bit
mismis... brez besed sem.....drži se.....meni so solze pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
poslala sem ti zs

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
19.5.2009 13:31:48   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis - tako mi je žal za tebe. user posted image  Če si res kdo zasluži srečo, si to ti! Drži se! Tud me bomo skoz mislile na tebe.

user posted image user posted image user posted image  se podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
19.5.2009 13:37:10   
miklarom
mismis - joj, ne kar user posted image user posted image user posted image , ko tole vidim kaj se ti je zgodilo,kar ne morem verjeti. pa kako to kako pride do tega.zdaj pa že mene strah daje ko ne vem kaj me čaka naslednji torek. drži se , mislila bom vedno nate in upam da ti kmalu spet uspe, ker si pa res zaslužiš najboljše. ti se samo odklopi od vsega, ko boš pa pri močeh pa bomo vesele da se nam boš vrnila na RR. bodi mi močna ,joj še pisat ne morem ker tolkuser posted image user posted image user posted image od žalosti.
rada te imam pupika mojauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
19.5.2009 13:50:51   
lana08
Mismis user posted image user posted image user posted image izjoči se, daj svojo bolečino ven...nimam več besed. žal mi je..

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.5.2009 14:06:45   
lučka 25
mismis, zelo mi je žal, da se je tako končalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vzemita si čas, da se najprej pobereta po tako hudem udarcu in si nato nabereta novih moči.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.5.2009 14:18:16   
BarbiG
mismis user posted image  s tabo. Izjoči se, pomaga. Tudi zate bo posijalo sonce. Vzemi si časa zase kolikor ga potrebuješ, potem pa novim zmagam naproti. Pošiljam ti miljon user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.5.2009 14:20:28   
loremi
Mismis, zelo mi je hudo zate user posted image  user posted image  user posted image , sej ne morem verjet user posted image
izjoči se in vedi, da mislimo nate!

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, upam, da bo postopek s pingvini uspešen!! Še to mi prosim povej: zakaj se pa potem pikaš? Kaj pa za dve slamici si sama rekla, da naj tako zamrznejo?
Hvala, pikam se pa zarad PCO, če bi čakala na "naravne cikluse", se raje kot ne nebi noben folikel razvil (še z blago stimulacijo, ki jo imam, se en, mogoče dva), če pa že, jim je pa težko sledit, kdaj bi počli. Zamrznjenčka pa so dali v dve slamici menda zato, ker sta bila oba lepi blastocisti. To je bila čist njihova odločitev. Pa menda ker sem imela težave zarad hiperstimulacije po punkciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.5.2009 14:29:50   
sonček33
Mismis - jokam...Vem, da si pogumna in močna in da ne maraš pomilovanja. Vem tudi, da bo objem deloval čudežno, četudi je virtualen. Ni pravično, ni fer.

Želim, da tile dnevi hitro minejo, da bo ta neprijeten poseg za teboj. da boš lahko nanovo zadihala.

Rada te imam.

Škratek? - Boš ti prevzela seznam?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.5.2009 14:30:46   
Aljonka
Mismis s tabo smo!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
19.5.2009 14:32:12   
sabsa
Mišmiš saj ne morem verjeti. Pa tako sem se veselila s tabo, ko si nam povedala veselo novico. Vse tukaj ti tako zelo privoščimo nosečnost. user posted image user posted image user posted image  jočemo s tabo ... Drži se. Naj abrazija hitro mine, ti pa se izjoči, potem pa pogumno naprej. Držim pesti, da bi v letu 2009 kljub vsemu postala srečka nosečka ... Hudo mi je ... Rade te imamo

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
19.5.2009 14:32:27   
GITA14
mišmiš
ne vem kaj ti naj rečem, žal mi je, tako sem bila vesela zate, zdej pa taka žalost, razočaranje, jočem s teboj, ne vem od kod jemleš toliko moči, res občudujem te.

Čuvaj se in misli pozitivno. Cmok cmokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
19.5.2009 14:33:15   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dan,

vem, da sem vas pustila čakati, pa mi ne zameriti. Novičke niso ravno najboljše.

Naše vrečke so se zmanjšale, niti ni v njih plodu, zato me v petek čaka abrazija.
Žal tako je, če pa že mora biti, naj bo čimprej za mano. K sreči sem se zmenila z dr. D-jem, da mi jo bo on opravil.

Jaz se vam najlepše zahvaljujem za pestke in dobre želje, sam bog ve, da sem jih res potrebovala, žal mi ni bilo namenjeno. Bo pa naslednjič.

No, pa je prišel čas, ko se tudi jaz za nekaj časa poslavljam od foruma. Če ne za dlje pa vsaj do naslednjega tedena, ko bo  tole hudo za mano. Prosim vas, če bi katera prevzela seznamček za ta čas.
Bom pa v času moje odsotnosti veliko mislila na vas in seveda držala pestke, da uspe vsaki izmed nas.

mismis...zelo mi je žal...te razumem, vem kako je če imaš pikca v sebi, pa se moraš potem na silo poslovit od njijuuser posted image Zdej ni besed, ki bi ti pomagale, sama moraš to predelat in s epostavit nazaj na noge. Pošiljam ti objem in upam, da se duša kmalu zaceli...user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
19.5.2009 14:34:59   
tinkamiška
citrončica in razkuštrana suzi hvala za odgovora...me je samo skrbelo, da bi morala met to napotnico pri sebi, ker je nimam. drugale mi pa velja do  novembra 2009.

držite se punce!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
19.5.2009 14:44:38   
Anonimen
mismis, ne morem ti povedat, kako mi je hudo zate. user posted image user posted image user posted image user posted image  Res si zaslužiš, da bi končno dobila svojega user posted image ! In resnično mi je žal!! user posted image   user posted image  Drži se in vedi, da mislimo nate in jokamo s tabo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunia, verjemi, da bodo tudi 3 folikli dovolj. Itak se ponavadi še kakšen skriva zadaj! Vem pa, da si razočarana.user posted image

loremi, hvala za odgovor. Se pravi, da morajo ovulacijo vseeno sprožit, čeprav boš dobila zamrznjenčke. Tega pa nisem vedela. user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4494
19.5.2009 14:58:31   
zup2
Mismis res mi je hudo zate user posted image . Upam, da se kmalu sestaviš in greš novim bojem naproti user posted image

Punkcija je za mano. Ni bilo tako hudo. Pridelala sem 5 celic, transfer pa je v petek.

Vsem en lep pozdrav, grem sedaj še malo ležat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
19.5.2009 15:07:24   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, hvala za odgovor. Se pravi, da morajo ovulacijo vseeno sprožit, čeprav boš dobila zamrznjenčke. Tega pa nisem vedela. user posted image
Zamrznjena zarodka sta bila ob zamrznitvi stara 5 dni. Punkcija se opravi po stop injekciji in takrat je ravno tako ovulacija oz. punktirajo folikle pred njo, da se potem celice oplajajo v laboratoriju. Tako morajo potem v postopku z zamrznjenčki telo pripravit v enako stanje 5 dni po ovulaciji in če nimaš lastne, pa dobiš stimulacijo. Tako da tudi v tem primeru pade stopka, pa potem peti dan transfer.

Zup2, srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
19.5.2009 15:19:36   
a.jrad
Mismis še iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; sama sem imela abrazijo v 10 tednu zaradi odmrtja ploda in sicer januarja 2008, in vem kako ti je; izjoči se, pocartja s svojim dragim, pa privoščita si dolge počitnice.....nato pa v nove boje.

Tudi mene je strah, kako bo v torek ko imam 1 UZ; glih zaradi mojih znakov, pa neznakov....Sicer pa bomo videli, kako bo z jutrišnjo betoHCG; če se je podvojola smo veseli, če ne pa bo žalost.....user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
19.5.2009 15:38:46   
gloria
Mismis sam to ti lahko povem da si izredna in posebna punca ki bo enkrat zmagala...drži seuser posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 19.5.2009 15:39:09 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
19.5.2009 15:39:14   
Rakica_80
Mismis, zelo mi je žal zate, odklopi se za nekaj časa, to ti bo pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tinkamiška, napotnico smo že dobili, ampak za nov IVF, ti rabi nova napotnica, ki jo dobiš od tvojega zbranega Ginekologa.
A.jrad, držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
19.5.2009 15:40:51   
gloria
...ostalim velik pozdrav od mene in Nikauser posted image ...smo še brez rač. me je pa danes zanimalo kok je z Mismis....punce bodite močne user posted image user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?