Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Junona naša je bila par dni sitna in danes sva jo dala v body z kratkimi rokavi pa je bolj mirna...doma pa je samo v plenički in badyu pa je boljše...pol pa sem ji mal delala veterčka z plenico in je ful uživala...sem jo pa mal pobožala pa je bila vsa prepotena...kaj pa če je tudi tvojo vroče, če je sam danes tečka? Mislim, da je včeraj tudi naši gospodični bilo vroče, tako da smo to noč spali z golimi nogicami in je imela tople, tako da je očitno ni zeblo. Na vročino pa sem posumila, ko sem opazila, da ima prešvicana stopala. obroki nam je p rekla, da ko se otrok na je mu lahko dava naslednji obrok šele, če je od zadnjega minilo vsaj 2 uri ne sme pa bit več kot 3 h, ampak tega drugega podatka se ne drživa, ker se mi zdi bedno, da jo bom ponoči budila itak se zbudi in joka, če je lačna...čez dan pa je ful malo pol pa bi res rada vsakih par min jedla, ampak ne dobi (če še ni minilo 2 h od zadnejga obroka), dobi čaj... Ela pa je zaenkrat okusila le AM in vodo zadnja dva dni, drugega ji nisva še nič dajala. Aja, pa pred enim tednom sva ji parkrat dala te kapljice BioGaia, ker sva mislila, da jo dajejo krčki, pa nima krčev, le lačna je bila in sitna. Drugače pa je zelo različno: enkrat poje vse v šusu na eks, drugič malo poje, pa se čez pet minut spomni, da bi spet malo, pa ji jaz kar dam, saj vidim, da je lačna, saj z usteci ihtavo išče - obrača glavico z odprtimi usteci kot vrtavka . Moj je tudi rekel, da si nekaj zmišljuje in da ji ne bi smela dati hrane, saj bo potem ves čas jedla, toda jaz ji kar dam, saj je ne morem pustiti lačne, če je očitno, da je lačna. Pa četudi hoče le 10 ml. Pač ni švicarska ura in ima včasih malo bolj zmešan ritem. Če bi jo dojila, bi ji tudi vedno dala na joško, ko bi pokazala željo za sesanjem. Pa četudi bi bilo na pol ure. Toda HB ima Ela tak zmešan ritem le enkrat na dan in ostale obroke pridno je.
|