|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.5.2009 11:35:09   
kpmk
miška2006 in detelja - hvala za odg. glede OI.
imam pa še eno user posted image  kako dolgo potem otroku velja OI / potni list. Zanima me zaradi slike, glede na to da se naši user posted image  full hitr spreminjajo in razmišljam kaj je potem bolje potni ali OI. Upam da ne sprašujem bedarij user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
19.5.2009 11:36:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Pa pazi na sebe Pat74, ker ti iz lastnih izkušenj povem, da ni fajn, če bi rad polno skrbel za otročka, pa ne moreš, ker nisi zdrav.

Bom poskusila, ampak kar težko, ker se sploh ne počutim, da bi rodila. Nena, ti se pa tud pocajti, sem brala, da si imela kar smolo s svojim porodom - drugič sigurno ne bo tako, kar meni verjemi, saj sem prvo izkušnjo tud bolj klavrno doživljala.

Jah vidiš, ene se morate nazaj držati, ko se tako fajn počutite, druge pa čakamo, da bomo kooončno zdrave user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi upam, da bom v drugo imela lepo porodno izkušnjo in nikakor ponovitve prve. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
19.5.2009 11:38:29   
mišk
Hranjenje: Se še vedno, čeprav včasih z "borbami" dojiva, dvakrat pa sem ji zvečer že dodala in je spila po 60-70ml.

Tametil tablete: Pomagajo? Kakšne konkretne izkušnje? Kdo že ti jih lahko predpiše? Ginekolog, osebni zdravnik ali pediater?

Spanje: Ta je čiiiistoooo kontra kot Dona!user posted image  Spi pri nama v postelji, zaspi pa večinoma samo na joški!user posted image  Jezi me, ker jo tudi malo ne morem pustiti pojokcat, kajti Dona ima zelo rahel spanec, in takoj dobimo še njo na obisk, ko sliši Vito!user posted image  Čez dan bi pa itak cel dan na joškah visela... Ne vem kak bo pol, ko bomo same tri ostale doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
19.5.2009 11:38:44   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

miška2006 in detelja - hvala za odg. glede OI.
imam pa še eno user posted image  kako dolgo potem otroku velja OI / potni list. Zanima me zaradi slike, glede na to da se naši user posted image  full hitr spreminjajo in razmišljam kaj je potem bolje potni ali OI. Upam da ne sprašujem bedarij user posted image

aha sem našla - oboje je 3 leta.  Hm,.... zdej pa ne vem ali potni ali OI user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
19.5.2009 11:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Junona naša je bila par dni sitna in danes sva jo dala v body z kratkimi rokavi pa je bolj mirna...doma pa je samo v plenički in badyu pa je boljše...pol pa sem ji mal delala veterčka z plenico in je ful uživala...sem jo pa mal pobožala pa je bila vsa prepotena...kaj pa če je tudi tvojo vroče, če je sam danes tečka? Mislim, da je včeraj tudi naši gospodični bilo vroče, tako da smo to noč spali z golimi nogicami in je imela tople, tako da je očitno ni zeblo. Na vročino pa sem posumila, ko sem opazila, da ima prešvicana stopala.

obroki  nam je p rekla, da ko se otrok na je mu lahko dava naslednji obrok šele, če je od zadnjega minilo vsaj 2 uri ne sme pa bit več kot 3 h, ampak tega drugega podatka se ne drživa, ker se mi zdi bedno, da jo bom ponoči budila itak se zbudi in joka, če je lačna...čez dan pa je ful malo pol pa bi res rada vsakih par min jedla, ampak ne dobi (če še ni minilo 2 h od zadnejga obroka), dobi čaj... Ela pa je zaenkrat okusila le AM in vodo zadnja dva dni, drugega ji nisva še nič dajala. Aja, pa pred enim tednom sva ji parkrat dala te kapljice BioGaia, ker sva mislila, da jo dajejo krčki, pa nima krčev, le lačna je bila in sitna. user posted image user posted image user posted image Drugače pa je zelo različno: enkrat poje vse v šusu na eks, drugič malo poje, pa se čez pet minut spomni, da bi spet malo, pa ji jaz kar dam, saj vidim, da je lačna, saj z usteci ihtavo išče - obrača glavico z odprtimi usteci kot vrtavka user posted image user posted image user posted image . Moj je tudi rekel, da si nekaj zmišljuje in da ji ne bi smela dati hrane, saj bo potem ves čas jedla, toda jaz ji kar dam, saj je ne morem pustiti lačne, če je očitno, da je lačna. Pa četudi hoče le 10 ml. Pač ni švicarska ura in ima včasih malo bolj zmešan ritem. Če bi jo dojila, bi ji tudi vedno dala na joško, ko bi pokazala željo za sesanjem. Pa četudi bi bilo na pol ure. Toda HB ima Ela tak zmešan ritem le enkrat na dan in ostale obroke pridno je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
19.5.2009 11:47:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Evo še naš krst...

user posted image

LP!

Glej ga angelčka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
19.5.2009 11:50:29   
Nalini
dan

mi se pa danes cartamooooo .... samo na joški bi mi visel pa zraven spal user posted image  ... cartek mali user posted image

detelja .... ja meni je gin tudi rekla, da je sin ovenček - 29. marca rojen .... moj mali tudi noče biti sam .... samo, da si zraven njega pa da te sliši pa je ok ....  je pa tudi velik cartekuser posted image ..... tak, da bo Maja tudi njega morala fajn cartat user posted image  ....
... prideva ta teden enkrat v MS .... ti javim kdaj .... pa če boš imela čas se lahko vidimo ....
... mogoče je pa Maja pridna, ker ima atija doma user posted image  ....  pa je srečna user posted image .... saj veš punčke so atijeve cartike user posted image  ....

štorkljica drži se ... jaz bi na tvojem mestu pustila razmetano stanovanje, neoprano posodo,... itd .... pa mogoče mu potem kapne, da ne zmoreš vse sama ..... pa takrat, ko je doma bi si kar vzela kako uro zase in mu pustila punčki ...
če ti primanjkuje mleka probaj spit 5 deci brezalkoholnega piva - meni fuuuuuuuuullllllllllllllllll pomaga ..... tudi jaz sem imela občutek, da nimam več toliko mleka kot mali prosi .... zdaj ga pa imam spet preveč user posted image  ..... pa mali ogromno poje .....

osebna - mi jo že imamouser posted image ,... smo se šli slikat .... user posted image  ... smo pa na osebno čakali tri dni .... smo pa bili že v Avstriji ..... otrok pa mora imeti nek dokument, če greš v tujino ...... jaz si brez dokumenta itak ne bi upala iti ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
19.5.2009 11:51:25   
Miška2006
NenaLena, tudi moja čaka do zadnjega s to lakoto, pol pa je tak vik in krik, da je tudi težko 3 minutke počakat. No, saj če se dere te 3 minute ali 5, ji ne bo prav nič slabouser posted image . Je pa hudo poslušat jok,....

Kupončki DM, če imaš še kupončke za kremo Bubchen, se priporočam,...sporoči, da ti pošljem naslov

Osebna izkaznica, jst ji jo bom šla naredit naslednji teden.user posted image Osebna izkaznica traja 5 let za otroka in mislim, da tudi PL. Če ne hodiš z otrokom izven EU je brezveze delat PL - je itak dražji. Osebno pa je pametno da ima. Mi smo 100 m od italijanske meje in ogromno krat gremo skoz I do Nove Gorice.

Angelito, prosim.

Tametil, preverjeno...pomagajo, seveda če nisi še popolnoma izgubila mleka. Predpišejo ti ga pa lahko vsi našteti.

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 19.5.2009 11:57:59 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
19.5.2009 11:52:47   
Nalini

aha sem našla - oboje je 3 leta.  Hm,.... zdej pa ne vem ali potni ali OI user posted image

za potni list mora biti ful dobra slika .... še za osebno je težko poslikat dojenčka, ker mora imeti odprte oči in zaprta usta .... hehe ... nam je kar hitro uspelo ..... ker je bil mali buden ....

je rekel, da s sliko, ki jo imamo za osebno ni šans, da bi hoteli naredit potni list

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
19.5.2009 11:55:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sve spet same doma, ati nam je spet malo pobegnil...zadnje čase to zelo rad počne. Predvsem kao nujno je treba nekam nekaj it delat in pol ga kar cel dan ni in take. Recimo včeraj popoldne sem sosedo (na njegovo pobudo) z dvema otrokoma povabila na črešnje, potem pa mi eno uro pred tem ko oni pridejo reče, da on mora nujno it eno parcelo kosituser posted image  OK, popizdim, in v tistem me kliče še ena kolegica da kao on in še ena kolegica prideta na obisk (vsaka ima enega otroka). Jaz mu to povem, da bomo v roku ene ure imeli 3 odrasle in 4 otroke na obisku, ampak on vseeno gre in ga do večera ni blo domov. Jaz valda s svojima otrokoma in še vse ostale....Nisem zmogla, komaj sem jim kaj postregla, razmetano je blo ko v vojni, zmes dojila, Sofija se je drla ostali so rohneli..OMG. Ampak ko so vsi odšli, sem mu vse razmetano do zdnjega pustila in je pol on sam vse ponoči postpravljal. Nevem no...pri prvem otroku mi je dosti bolj pomagal, predvsem ko smo vedeli, da dobimo obiske al kaj, zdaj pa sploh nevem če smo mu pomembniuser posted image  Če bi jaz njega z obema tako doma pustila bi ju takoj transportiral dol k tašči in bi pol ona za njiju skrbela on bi pa užival in se razvajal doma al pa kaj delal. Pa obiske bi mu tudi mamica spedenala, mene pa včeraj niti nihče ni vprašal če kaj rabim...brezveze, škoda besed...
Štorkljica jaz bi takšno moževo vedenje vzela kot alarm. Pa ne da bi te hotela strašiti, toda jaz ti predlagam, da se s svojim dragim pogovoriš preden se oddaljita. Ko bosta oba otročka spala, se vnaprej z dragim dogovori za vsaj kakšno uro, ko se v miru vsedeta in mu povej, kaj čutiš. Saj veš, ljubezen in zveze nikoli ne umrejo čez noč, temveč se to začne dogajat počasi, zato je potrebno ukrepat že pri majhnih težavah. Konstruktiven pogovor vaju bo samo še bolj povezal.

šivi danes sem končno uspela z ogledalom pogledat in opazila, da so mi šivi že izpadli...JUHEJ! Sploh nevem kdaj, se spomnim, da prvič so mi izpadli tako, da sem jih s toaletpapirom pri brisanju ven potegnila, zdaj pa so očitno kar enkrat izpadli v školjko. user posted image Super za šive! user posted image

telovadba in miganje jaz sem včeraj prvič po porodu in prvič letos se peljala z kolesom. Sem šla po tavečjo v vrtec in se me kar fajn noge bolele med kolesarjenjem, ampak mi je pa prav pasalo. Danes grem tudi, če le ne bo dežja. Uau, jaz bi tudi! Na kolesu nisem bila že od avgusta lani user posted image . Zagoni še malo zame user posted image .

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.5.2009 12:01:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Pozdravljene!

Da se vam še jaz malo oglasim. Najina miška je včeraj podrla vse rekorde v spanju. Popoldne je spala od 13-ih do skoraj 20-ih. Sva z možekom kr gledala zakaj tok spiuser posted image  Sm mislila da pol ponoč ne bo nč od spanja, se je 2-krat zbudila, kar je dobro, sm mislila da bo žurka ponočiuser posted image user posted image user posted image
Zdej pa nej se zahvalim tisti, ki je priporočila flaške Tommee Tippee. Včeraj sva 2 kupila da probamo in je res superuser posted image user posted image user posted image .Prej je jedla tud po 1 uro, zdej pa poje od 120-130ml v 15-ih minutah. Tko da bom od zdej naprej za mleko samo te uporabljala, NUK-ove pa samo za čajček, če jo bo zvijalo.

Jaz pa si kar ne upam Ele pustiti spati v smislu: naj spi, dokler bo spala. Čez noč že, toda čez dan pa ne. So me namreč zaradi nizke porodne teže (2.780 g, čeprav meni se ne zdi tako nizka, pač ni visoka user posted image ) tako napsihirali, da otrok lahko postane apatičen (bolj ko spi, manj je in potem še več spi  ... začaran krog), da če čez dan spi več kot 3,5 ure, kar hodim preverjat, če je še živa. Ko bi me kdo videl user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam jutri pregleda pri pediatrinji, ko upam, da mi bo dala zeleno luč, da lahko prenehamo z bujenjem. user posted image

(odgovor članu sobra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.5.2009 12:03:38   
kpmk
osebna - a tko komplicirajo za sliko, joj nisem vedela, upam, da bo nam tudi ratalo ga slikat. Velja pa - tako piše na tem linku http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=106&sid=318 ki ga je miška poslala:
3 LET ZA MLADOLETNEGA DRŽAVLJANA, STAREGA DO TREH LET

malo mi je vse skupaj zamaknalo user posted image  
Ja sej 3 leta če bomo kam šli gremo le po Evropiuser posted image  tako da res ja kr OI
Hvala za pomoč. Bomo šli mi tudi naredit in upam, da nam tole s slikanjem tudi uspe user posted image

tametil - jst sem jih tudi želela a mi jih dr. ni napisla, je kr preslišala user posted image   od dr. do dr. različn user posted image   sem pa čula da full pomagajo in pivce tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.5.2009 12:05:49   
kpmk
NEnalena- držim pesti da boš jutri zvedela kaj dobrega pri pediatrinji in da dobiš zeleno luč user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.5.2009 12:06:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Tametil tablete: Pomagajo? Kakšne konkretne izkušnje? Kdo že ti jih lahko predpiše? Ginekolog, osebni zdravnik ali pediater? Jaz sem jih jemala in niso prijele, toda jaz sem poseben primer zaradi vseh komplikacij. Kolikor sem slišala večini žensk pomagajo. Meni jih je predpisala ginekologinja, ne vem pa, če jih lahko predpiše tudi osebni zdravnik.

Spanje: Ta je čiiiistoooo kontra kot Dona!user posted image  Spi pri nama v postelji, zaspi pa večinoma samo na joški!user posted image  Jezi me, ker jo tudi malo ne morem pustiti pojokcat, kajti Dona ima zelo rahel spanec, in takoj dobimo še njo na obisk, ko sliši Vito!user posted image  Čez dan bi pa itak cel dan na joškah visela... Ne vem kak bo pol, ko bomo same tri ostale doma.

Naša gospodična čez noč tudi večinoma spi pri nama, toda čez dan pa kar lepo spi v košarici. Si pa poskušam predstavljati, kakšen projekt je, če imaš poleg novorojenčka še enega majhnega otroka. Madona vas občudujem vse, ki imate dva ali več otrok in vse to rihtate hkrati. Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.5.2009 12:10:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Kupončki DM, če imaš še kupončke za kremo Bubchen, se priporočam,...sporoči, da ti pošljem naslov

Žal ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.5.2009 12:12:10   
Anonimen

tametil - jst sem jih tudi želela a mi jih dr. ni napisla, je kr preslišala user posted image   od dr. do dr. različn user posted image   sem pa čula da full pomagajo in pivce tudi user posted image user posted image

Ti kar orng zateži dr., madona saj zato pa jih imamo, da nam pomagajo. user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.5.2009 12:12:34   
Anonimen

NEnalena- držim pesti da boš jutri zvedela kaj dobrega pri pediatrinji in da dobiš zeleno luč user posted image  

Hvala! user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.5.2009 12:13:31   
Anonimen
Grem še malo počivat, ker ob enih imava že naslednjo rundo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.5.2009 12:16:08   
kpmk

Ti kar orng zateži dr., madona saj zato pa jih imamo, da nam pomagajo. user posted image user posted image

zej tak že skor ni več čist nič mlekca. samo na eni ga še mam maluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.5.2009 12:16:14   
Miška2006
Ni problema, če jih nimaš.

Je pa vseeno bolje, da jih našteješ, ene sploh ne vejo kakšni kupončki obstajajo od DM-a.user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.5.2009 12:17:10   
kpmk

Grem še malo počivat, ker ob enih imava že naslednjo rundo. user posted image

ha hauser posted image mi tudi ob enih, kar pomen da se 20min prej začne opozorilna mila sirenca user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.5.2009 12:18:12   
Miška2006

Ne smete jim težit, treba je šparat ne pa razsipavatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Da slučajno ne bi obubožale naše zavarovalniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je treba šparat, šparatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj niste vzele za res tisto kar sem napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.5.2009 12:20:43   
Miška2006

zej tak že skor ni več čist nič mlekca. samo na eni ga še mam maluser posted image .

pol pa tudi tametil, ti ne bo več dosti pomagal.user posted image

Če bi ga npr. imela 50 ml ti tametil poveča na cca. 80-90....seveda odvisno od človeka do človeka.

Če pa ga nimaš skoraj nič več, ti ga iz nič tudi ne bo nič naredil. Mogoče kakšen ml...žal ne bo naredil čudeža.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.5.2009 12:34:13   
nmag
Nalini in ostale ki pijete brezalkoholno pivo,KATERO,jaz sem si enega kupla pa je tako user posted image ,bolj poznam alkoholneuser posted image .
Tametil tudi pri meni preverjeno,pomaga,če ga dajejo v porodnišnici potem bo že nekja res.
Za osebno je pa fino jih lahko kar tam slikaš in takoj dobiš slikce,potem pa na šalter in čez kake tri dni dobiš po pošti.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.5.2009 12:41:21   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninica.jaz grem to jutri urejat in ti lahko potem povem.Greš pa na glavno sodišče v CE

komisija zaradi preživnine.
kar naj pridejo iak smo prijavljeni pri nas moj brat in mami in se lahko sklicujem na to user posted image upam,pa da ne bo nobenega (trkam na les )

aha,hvala! te bom prosla,res,sporoči,kako in kaj je bilo! še enkrat hvala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?