Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:40:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 pa kaj si ti nor.... zdele tipkam k nora pol pa pogledam na ekran pa prazn tipkovnico sem mogla izklopt pa natzaj prklopt....sej ne morš verjet kwa se men dogaja z vso to mehanizacijio ... ugalvnem jest pičim ven...morm do pošte ker sem dobila eno priporočeno...pomoje odgovor na pritožbo pol pa morm še u šoping za futr se še odločam kam bi šla..ne vem city park, merkator mah sploh se mi ne da pa še u lekarno morm zavit... nč bejbe lepo klepetajte papa to je pa to k v tipkovnico gledaš in črke iščeš pa fajn zapravljaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:41:18
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....sem ti prej še en ZS poslala-sem nadležna a ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:42:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico ja itak no
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:42:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:44:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? jaz zase vem da bi ji glih tko ponudila vodo....moja je itak na AM in en dan ji je bilo tok vroče da je bila čist boga(v nedeljo) in sem ji dala vodo in jo je na dušek spila 10ml
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:49:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? enkrat sem brala eno izkušnojo mamice, ki je odjila in so ji rekl da malček ne potrrebuje vode da je mali dehidriral, ker jim je verjela ne vem jst bi mu ponudla vodo sej škodit ne more
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:50:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? jaz zase vem da bi ji glih tko ponudila vodo....moja je itak na AM in en dan ji je bilo tok vroče da je bila čist boga(v nedeljo) in sem ji dala vodo in jo je na dušek spila 10ml sam 10 naš spije cel deci
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:51:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja sej bom...ker se mi zdi.da je zacel bit zejen ob tako vrocih dnevih inpotem joka...boscek ... hvala punce
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:52:33
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci kak si zrihtala z mailom?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:53:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? jaz zase vem da bi ji glih tko ponudila vodo....moja je itak na AM in en dan ji je bilo tok vroče da je bila čist boga(v nedeljo) in sem ji dala vodo in jo je na dušek spila 10ml sam 10 naš spije cel deci drugače se full pači ko ji dam vodo-ko bi ji nevem kakšno svinarijo dajala v usta tko da je mogla bit res žejna-ima zgleda hitro dost
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:54:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ja sej bom...ker se mi zdi.da je zacel bit zejen ob tako vrocih dnevih inpotem joka...boscek ... hvala punce jaz čaja ne grem kuhat,ker em da ga ne bo pila,vodo imam pa itak že prekuhano ker delam mleko in ji jo vsak dan ponudim,potem pa pije ali pa ne.....delaj po svoji vesti pa bo ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:54:57
|
|
|
|
Pupka
|
Bejbe, ve ste čist preveč hude klepetulje... Preberem in pol če še hočem kaj pokomentirat... ne gre. Likala sem.... bom še, kot zgleda. Larisa ma danes 3 mesece, ne. Vsenajboljše Ena je napisala da ne daje na trebušček- meni je P rekel, da ga moram dajat na trebušček! Tako si krepi mišice. Ajvy.... jaz več kot 1 teden nisem likala tak da si lahko hitro zračunaš kolk me čaka- ker jaz ponavadi tudi sam po pol ure vsak drugi dan.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:55:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: vandame najlepša hvala ti za pojasnilo. sej bo bol sam da se mu nav kej naredl. Ma včer me je skor kapč k sm ga zagledala. dons ma pa tm k je bil ceplen kot en hematom pa ful trdo je. ni za kaj....na mesto cepljenja pa mu lahko daješ obkladke s fiziološko, da malo pobere oteklino... verjamem, da je bilo grozno....pri nas je Tarja pr ta drugem cepljenju jokala jokala...sploh je nisi smel nikjer prijet, tolk jo je zabolelo...je postala po inekciji hipersenzibilna in jo je vsek dotik bolel....noro.... za obkladke lahko uporabiš tudi mrzlo mleko ali kamilce nisem vedla...ampak glede na to ,da je dobil tako alergijsko reakcijo...kar naj proba s fiziološko, ker je najmanj alergena in najbolj podobna tekočinam v telesu...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:55:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy....sem ti prej še en ZS poslala-sem nadležna a ne sploh ne..sej se ti odgovorila....thx
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:56:04
|
|
|
|
Pupka
|
voda.... moj jo ma najraj ko se kopa drugače se pači zraven- redko da spije kaj, pa še to pol v roku 10 minut zbruha
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:56:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico ja itak no no, ko me boš pa med okamenine vrgla...se bom pa začela sekirat
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:57:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MENE SE NEKAJ ZANIMA...a tisste ,ki dojimo tudi zdaj ,ko je tako vrocee nam ni treba malckom devati cajcka?so kr na 3h tut zejni kot lacni??? pravijo da ne....da je z mlekom dovolj...ampak jst se ne pustim motit....obvezno dajem kak požirek komarčka....lahko pa ponudiš samo prekuhano vodo...po žlički, če nečeš dat flaške....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:59:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico ja itak no no, ko me boš pa med okamenine vrgla...se bom pa začela sekirat no nisem te nikamor vrgla,ker sem napisala da se jaz staram drugače sem pa videla ja,da si mi odpisala ampak sem ti par sekund prej še enga poslala-no sej če si vidla je kul
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 10:59:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Ena je napisala da ne daje na trebušček- meni je P rekel, da ga moram dajat na trebušček! Tako si krepi mišice. Ajvy.... jaz več kot 1 teden nisem likala tak da si lahko hitro zračunaš kolk me čaka- ker jaz ponavadi tudi sam po pol ure vsak drugi dan. uf..potem se pa res nabere ja......pridna si da si se zraven spravla....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:00:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy...sploh ni šlo zato ,da si ne bi zapomnila, ampak sem jih narobe slišala, pol pa nisem vedla kam naj jih dam.... ...no, ja ...sej sem se uspela pol tudi opravičit.... jaz pa vsako ime pozabim v sekundi ah ja staram se ta prava se oglaša ja...kaj lahk potemtakem jst rečem...da sem že za v starinarnico ja itak no no, ko me boš pa med okamenine vrgla...se bom pa začela sekirat no nisem te nikamor vrgla,ker sem napisala da se jaz staram drugače sem pa videla ja,da si mi odpisala ampak sem ti par sekund prej še enga poslala-no sej če si vidla je kul mi ga rr še ni sprocesiral, tak da ga ne morem pogledt še.... vem ,da me nisi nikamor vrgla ...sem se kar sama
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:04:47
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo jaz mu ponudim prekuhano vodo po flaški, sam ni pravga povpraševanja. Sej sem povedala da je bolj zmrznenček, mogoče je povezano. Vsekakor mam vedno sabo flaško z vodo in mu ponudim, je pa tudi res da če je fino vroče se tudi pogosteje dojiva, ker pač rabi tekočino za odžejat.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:06:16
|
|
|
|
Ajvy
|
nč grem jst se mau spočit..sem čist preveč delala na rr-ju
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:07:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
je spil malo komarcka...par pozirkov
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:07:36
|
|
|
|
Urša08
|
Pa sej kr ne morem verjet kako Žigec lepo pančka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 19.5.2009 11:15:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nč grem jst se mau spočit..sem čist preveč delala na rr-ju to bi mogla jaz napisat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?