Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:40:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sedaj pa šibam na kavčka mal počit pa čaj spit do konca a nisi rekla, da se boš spravla avatar menjat....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:44:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy super avatar... . Glede seznama.....glej...javla al pa ne javla...februarčica je.....lahk je na kakem osnovnem seznamu...če te tak moti...na tem ko pa napredek pišemo, pa ne....sicer ga pa sama urejaš in se sam odloči...to je moje mnenje..... recimo shuke nebi brisala,ker vemo kje je in zakaj ne more do računalnika,nekatere so se pa res javile samo februarja in to je to.....bom zaenkrat pustila vse gor(zgleda da nuca da vsake kvatre zagrozim z izbrisom ),čez kakšen mesec bom pa res brisala in ti kako si?si se mi zadnjič zdela malo slabe volje slabe volje...a res...sploh ne.....sploh ne....mau me je skrbel edin, k sem Tisi ritem podrla, pa to nerada delam....drgač sem pa bolj sramežljive sorte in mi je blo pred srečanjem full slabo..pol pa k sem bla tam...vas je blo pa tolk....pa ene par imen sem narobe slišala. oz mi je disleksija ponagajala....pa nisme vedla kam naj jih dam...pa tko....drgač sem se imela pa zelo lepo...tak da ....brez skrbi...nisem bila nič slabe volje..... potem pa super ja jaz sem tudi full jezna ko se hani vse podre .....danes sem jo mogla zjutraj zbuditi ampak je HB taka zaspanka da je nasledno rundo potegnila 1 uro in je šla normalno ob uri spat ......sej si videla da si tudi jaz nisem zapomnila imen......sem jih v sekundi pozabila(ko sem talala listke) piškot si sploh nisem zapomnila(zdej vem ).......bomo mogle ponovit da potreniramo spomin-kako nam je ime
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:47:23
|
|
|
|
|
Maksi se strinjam kar ne naredim danes bom jutri ampak se lahko pohvalim da sem danes zlikala prav vse ...naša Lia je tudi zelo vroč otrok non stop ji je vroče da jo pokrijem zvečer se sama odkrije...kako so sončki različni...jutri pa lepo opravite... Avjy hvala ja malo pa se le morem javit da me pozabite ...in kako kaj tvoji dve princeski?? Urša lepo peglaj kavč Rebeka lepo za šoping
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:49:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Katjuša - a že lahko par kaplic pomaranče? Men so rekl po 4 mescu. No drug teden mamo posvetovalnico, bom P vprašala a lahko in kdaj lahko. Drugač pa ja sej vem če mu ena stvar odgovarja mu pač ponudi to ne pa menjat - ampak iz napak se učimo! za vse ki se že obračajo. Naša se še ne... če boš njo vprašala bo rekla do 6. meseca nič par kapljic daš sam če misliš, da je zaprt... al pa skuhaš kamilice imaš 3 minute namočene ne več ker potem zapirajo in jih ful sladkaš..... to tud odpira IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Mam bujšo idejo... Vem za en plac k ga ma lovska družina, bi rezervirala, pa bi tam nardili eno srečanje-vabljeni tudi možeki! Je pokrit plac in zravn je full velik trevnik...Pa bi enkrat junjia nardili... Kaj pravite??? če bomo le lahko pridemo majchy ful dobro za seznam maksi ja Bobi smo ga poimenoval in prej smo seno spravljali pa nam je pomagal.... ful je dober in ful igriv smo čist zaljibljeni vanj tud z muckom se dobro razumeta.... florjan ga pa sploh kr žuli Ajvy naš ne švica tolk sam v jajčki je pa katastrofa.... morem mu dat nekaj bombažnega zadaj..... florjan se je dons že zunaj kopal.... kr eno malo banjico sme mu nalila tople vode pa se je mal igral not je tok užival
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:50:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene,punce moje....kako ste kaj...jaz vam komaj sledim...danes sem od zjutraj do 19h bila pri kolegici in smo se super imeli...smo vozickale cel dan... Mihailu sem vzglavje v kosari dvignila,ko je bil buden in je prav uzival,ko je lahko malo bolj videl..drugace smo vredu ampak sem bolj malo na rac.ob tako lepih dnevih sem kar zunaj,ko sem pa doma je pa na hitro in ponavadi takrat delam kosilo,pospravljam,likam in cas bezi....zdaj sem skopala in nahranila Mihaila in ze panca,bom morala tudi jaz in moj mozek,ker ob pol 7 se itak zbudi.....brala vas bom jutri -UPAM da bom uspela,ce ne boste spet nacvekale SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:52:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy super avatar... . Glede seznama.....glej...javla al pa ne javla...februarčica je.....lahk je na kakem osnovnem seznamu...če te tak moti...na tem ko pa napredek pišemo, pa ne....sicer ga pa sama urejaš in se sam odloči...to je moje mnenje..... recimo shuke nebi brisala,ker vemo kje je in zakaj ne more do računalnika,nekatere so se pa res javile samo februarja in to je to.....bom zaenkrat pustila vse gor(zgleda da nuca da vsake kvatre zagrozim z izbrisom ),čez kakšen mesec bom pa res brisala in ti kako si?si se mi zadnjič zdela malo slabe volje slabe volje...a res...sploh ne.....sploh ne....mau me je skrbel edin, k sem Tisi ritem podrla, pa to nerada delam....drgač sem pa bolj sramežljive sorte in mi je blo pred srečanjem full slabo..pol pa k sem bla tam...vas je blo pa tolk....pa ene par imen sem narobe slišala. oz mi je disleksija ponagajala....pa nisme vedla kam naj jih dam...pa tko....drgač sem se imela pa zelo lepo...tak da ....brez skrbi...nisem bila nič slabe volje..... potem pa super ja jaz sem tudi full jezna ko se hani vse podre .....danes sem jo mogla zjutraj zbuditi ampak je HB taka zaspanka da je nasledno rundo potegnila 1 uro in je šla normalno ob uri spat ......sej si videla da si tudi jaz nisem zapomnila imen......sem jih v sekundi pozabila(ko sem talala listke) piškot si sploh nisem zapomnila(zdej vem ).......bomo mogle ponovit da potreniramo spomin-kako nam je ime no ajvy led je prebit in za vsa naslednja srečanja bo vse drugače.... tebe sem si od vseh najbolj drugače predstavljala tak da si me presenetla in to v pozitivnem smislu jst tud nerada benjamina budim al pa kej ampak zadnje ozkušnje kažejo, da se ritem niti kej ne spremeni pač tist dan pol še več spi važno pa je da zvečer ob 9 gre spat in zaspi do jutra
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:52:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy ful dobro za seznam Ajvy naš ne švica tolk sam v jajčki je pa katastrofa.... morem mu dat nekaj bombažnega zadaj..... hvala jaz sem imela pri hani spodaj(v jajčki)tetra pleničko in je bila bolj prešvicana kot pa sedaj sem se pa navadila da jo malo oblačim in imam dekico s sabo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:55:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK... jaz sem ga v BC kupila ampak imam moder voziček,zato sem tudi modro marelico kupila-bež jo pa res nisem videla kaj pa rumeno?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 21:56:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy super avatar... . Glede seznama.....glej...javla al pa ne javla...februarčica je.....lahk je na kakem osnovnem seznamu...če te tak moti...na tem ko pa napredek pišemo, pa ne....sicer ga pa sama urejaš in se sam odloči...to je moje mnenje..... recimo shuke nebi brisala,ker vemo kje je in zakaj ne more do računalnika,nekatere so se pa res javile samo februarja in to je to.....bom zaenkrat pustila vse gor(zgleda da nuca da vsake kvatre zagrozim z izbrisom ),čez kakšen mesec bom pa res brisala in ti kako si?si se mi zadnjič zdela malo slabe volje slabe volje...a res...sploh ne.....sploh ne....mau me je skrbel edin, k sem Tisi ritem podrla, pa to nerada delam....drgač sem pa bolj sramežljive sorte in mi je blo pred srečanjem full slabo..pol pa k sem bla tam...vas je blo pa tolk....pa ene par imen sem narobe slišala. oz mi je disleksija ponagajala....pa nisme vedla kam naj jih dam...pa tko....drgač sem se imela pa zelo lepo...tak da ....brez skrbi...nisem bila nič slabe volje..... potem pa super ja jaz sem tudi full jezna ko se hani vse podre .....danes sem jo mogla zjutraj zbuditi ampak je HB taka zaspanka da je nasledno rundo potegnila 1 uro in je šla normalno ob uri spat ......sej si videla da si tudi jaz nisem zapomnila imen......sem jih v sekundi pozabila(ko sem talala listke) piškot si sploh nisem zapomnila(zdej vem ).......bomo mogle ponovit da potreniramo spomin-kako nam je ime no ajvy led je prebit in za vsa naslednja srečanja bo vse drugače.... tebe sem si od vseh najbolj drugače predstavljala tak da si me presenetla in to v pozitivnem smislu jst tud nerada benjamina budim al pa kej ampak zadnje ozkušnje kažejo, da se ritem niti kej ne spremeni pač tist dan pol še več spi važno pa je da zvečer ob 9 gre spat in zaspi do jutra tudi moja zadnjič je ob 20.00 se skopava in ob 21.00 spi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:01:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene,punce moje....kako ste kaj...jaz vam komaj sledim...danes sem od zjutraj do 19h bila pri kolegici in smo se super imeli...smo vozickale cel dan... Mihailu sem vzglavje v kosari dvignila,ko je bil buden in je prav uzival,ko je lahko malo bolj videl..drugace smo vredu ampak sem bolj malo na rac.ob tako lepih dnevih sem kar zunaj,ko sem pa doma je pa na hitro in ponavadi takrat delam kosilo,pospravljam,likam in cas bezi....zdaj sem skopala in nahranila Mihaila in ze panca,bom morala tudi jaz in moj mozek,ker ob pol 7 se itak zbudi.....brala vas bom jutri -UPAM da bom uspela,ce ne boste spet nacvekale SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK... marelce sem vidla tud v dipotu in imajo tud bež barvo.... drgač pa poglej na netu od baby centra je več na razpolago.... nekaj jih imajo tud tukaj....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:01:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:03:50
|
|
|
|
Onasiss
|
SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK... v tURBO LIMAČ GA IMAJO IN TO PRAV BEŽ. dOBR, DA SI ME SPOMNILA, KER GA MORM IT KUPIT. (ups sory za velke črke..)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:05:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS. jst pa ne grem kr spat nočka ( )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 22:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:07:31
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz odhajam v mižule .......fajn čvekejte da bom mela jutri čtivo nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:07:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS. pa jst???
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:09:54
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy kako nardiš tak avatar? Je že cas da svojga mal zamenjam Midva najino malo najprej peljeva okrog 18.00 na sprehod, pol pa se skopamo okrog 19.30 pol pa še poje in spi že okrog 20.15. in zdej večinoma spi do zjutrej! Jest grem pa . Se vidmo zjutrej na kavici
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:13:28
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy23-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:15:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy - imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:16:34
|
|
|
|
Onasiss
|
grem zdej prat ta nove cote...se slišmo jutr Kaj a z nami jih pa ne boš delila??????????????????????????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:20:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS. Jaz ga tud nimam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:26:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS. Jaz ga tud nimam Ja pa ga imaš!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:28:58
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. Kako ste kaj? Midva sva danes cel dan naokoli hodila. Sva šla mal po trgovinah in sem mu kupila mal poletnih oblačil in jih seveda že tudi oprala in obesila. Joj jutri pa me res čaka likanje.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 22:37:04
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sem vam prišla povedat, da se mi je benjamin obrnu iz trebuščka na hrbet MOJA TUD, MOJA TUD.... Pravkar hočem napisati da se je moj Žiga obrnil s trebuščka na hrbet... pa vidim da to danes ni nič novega BRAVO NAŠI OTROČKI!!! No pa da še povem da je naš krst včeraj super izpadel... Žiga se je prav posrečeno obnašal... prvi del ceremonije je prespal, malo prej ko ga je župnik z vodo po glavici polil se je zbudil in malo gledal okoli... Potem, ko pa župnik nikakor ni hotel nehat govorit... pa je dva krat glasno zazehal da smo se vsi smejali... župnik pa je končal lep pozdrav
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2009 22:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?