|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
18.5.2009 21:40:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sedaj pa šibam na kavčka mal počit pa čaj spit do konca

a nisi rekla, da se boš spravla avatar menjat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
18.5.2009 21:44:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MAjchy super avatar...user posted image user posted image .
Glede seznama.....glej...javla al pa ne javla...februarčica je.....lahk je na kakem osnovnem seznamu...če te tak moti...na tem ko pa napredek pišemo, pa ne....sicer ga pa sama urejaš in se sam odloči...to je moje mnenje.....

recimo shuke nebi brisala,ker vemo kje je in zakaj ne more do računalnika,nekatere so se pa res javile samo februarja in to je to.....bom zaenkrat pustila vse gor(zgleda da nuca da vsake kvatre zagrozim z izbrisomuser posted image ),čez kakšen mesec bom pa res brisala
in ti kako si?si se mi zadnjič zdela malo slabe voljeuser posted image

slabe volje...a res...sploh ne.....sploh ne....mau me je skrbel edin, k sem Tisi ritem podrla, pa to nerada delam....drgač sem pa bolj sramežljive sorte in mi je blo pred srečanjem full slabo..pol pa k sem bla tam...vas je blo pa tolk....pa ene par imen sem narobe slišala. oz mi je disleksija ponagajala....pa nisme vedla kam naj jih dam...pa tko....drgač sem se imela pa zelo lepo...tak da ....brez skrbi...nisem bila nič slabe volje.....user posted image

potem pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz sem tudi full jezna ko se hani vse podreuser posted image .....danes sem jo mogla zjutraj zbuditi ampak je HB taka zaspanka da je nasledno rundo potegnila 1 uro in je šla normalno ob uri spatuser posted image user posted image user posted image ......sej si videla da si tudi jaz nisem zapomnila imen......sem jih v sekundi pozabila(ko sem talala listke)user posted image user posted image user posted image user posted image piškot si sploh nisem zapomnila(zdej vemuser posted image ).......bomo mogle ponovit da potreniramo spomin-kako nam je imeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
18.5.2009 21:47:23   
Maksi se strinjam kar ne naredim danes bom jutri ampak se lahko pohvalim da sem danes zlikala prav vseuser posted image user posted image user posted image ...naša Lia je tudi zelo vroč otrok non stop ji je vroče da jo pokrijem zvečer se sama odkrije...kako so sončki različni...jutri pa lepo opravite...

Avjy hvala ja malo pa se le morem javit da me pozabiteuser posted image user posted image ...in kako kaj tvoji dve princeski??

Urša lepo peglaj kavčuser posted image user posted image user posted image

Rebeka lepo za šopinguser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
18.5.2009 21:49:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Katjuša - a že lahko par kaplic pomaranče? Men so rekl po 4 mescu. No drug teden mamo posvetovalnico, bom P vprašala a lahko in kdaj lahko.
Drugač pa ja sej vem če mu ena stvar odgovarja mu pač ponudi to ne pa menjat - ampak iz napak se učimo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki se že obračajo. Naša se še ne... user posted image

če boš njo vprašala bo rekla do 6. meseca ničuser posted image user posted image user posted image user posted image par kapljic daš sam če misliš, da je zaprt... al pa skuhaš kamilice imaš 3 minute namočene ne več ker potem zapirajo in jih ful sladkaš..... to tud odpira

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Mam bujšo idejo...
Vem za en plac k ga ma lovska družina, bi rezervirala, pa bi tam nardili eno srečanje-vabljeni tudi možeki! Je pokrit plac in zravn je full velik trevnik...Pa bi enkrat junjia nardili...user posted image

Kaj pravite???

če bomo le lahko pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy ful dobro za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maksi ja Bobi smo ga poimenovaluser posted image user posted image user posted image in prej smo seno spravljali pa nam je pomagal.... ful je dober in ful igriv smo čist zaljibljeni vanj tud z muckom se dobro razumeta.... florjan ga pa sploh kr žuliuser posted image user posted image user posted image

Ajvy naš ne švica tolk sam v jajčki je pa katastrofa.... morem mu dat nekaj bombažnega zadaj.....

florjan se je dons že zunaj kopal.... kr eno malo banjico sme mu nalila tople vode pa se je mal igral not je tok uživaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
18.5.2009 21:50:04   
MIHAILO
Pozdravljene,punce moje....kako ste kaj...jaz vam komaj sledim...danes sem od zjutraj do 19h bila pri kolegici in smo se super imeli...smo vozickale cel dan...user posted image Mihailu sem vzglavje v kosari dvignila,ko je bil buden in je prav uzival,ko je lahko malo bolj videl..drugace smo vredu ampak sem bolj malo na rac.ob tako lepih dnevih sem kar zunaj,ko sem pa doma je pa na hitro in ponavadi takrat delam kosilo,pospravljam,likam in cas bezi....zdaj sem skopala in nahranila Mihaila in ze panca,bom morala tudi jaz in moj mozek,ker ob pol 7 se itak zbudi.....brala vas bom jutri -UPAM da bom uspela,ce ne boste spet nacvekaleuser posted image user posted image user posted image

SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.5.2009 21:52:28   
Katjusa

Glede seznama.....glej...javla al pa ne javla...februarčica je.....lahk je na kakem osnovnem seznamu...če te tak moti...na tem ko pa napredek pišemo, pa ne....sicer ga pa sama urejaš in se sam odloči...to je moje mnenje.....

recimo shuke nebi brisala,ker vemo kje je in zakaj ne more do računalnika,nekatere so se pa res javile samo februarja in to je to.....bom zaenkrat pustila vse gor(zgleda da nuca da vsake kvatre zagrozim z izbrisomuser posted image ),čez kakšen mesec bom pa res brisala

slabe volje...a res...sploh ne.....sploh ne....mau me je skrbel edin, k sem Tisi ritem podrla, pa to nerada delam....drgač sem pa bolj sramežljive sorte in mi je blo pred srečanjem full slabo..pol pa k sem bla tam...vas je blo pa tolk....pa ene par imen sem narobe slišala. oz mi je disleksija ponagajala....pa nisme vedla kam naj jih dam...pa tko....drgač sem se imela pa zelo lepo...tak da ....brez skrbi...nisem bila nič slabe volje.....user posted image

potem pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz sem tudi full jezna ko se hani vse podreuser posted image .....danes sem jo mogla zjutraj zbuditi ampak je HB taka zaspanka da je nasledno rundo potegnila 1 uro in je šla normalno ob uri spatuser posted image user posted image user posted image ......sej si videla da si tudi jaz nisem zapomnila imen......sem jih v sekundi pozabila(ko sem talala listke)user posted image user posted image user posted image user posted image piškot si sploh nisem zapomnila(zdej vemuser posted image ).......bomo mogle ponovit da potreniramo spomin-kako nam je imeuser posted image user posted image

no ajvy led je prebit in za vsa naslednja srečanja bo vse drugače.... tebe sem si od vseh najbolj drugače predstavljala tak da si me presenetla in to v pozitivnem smisluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud nerada benjamina budim al pa kej ampak zadnje ozkušnje kažejo, da se ritem niti kej ne spremeni pač tist dan pol še več spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno pa je da zvečer ob 9 gre spat in zaspi do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
18.5.2009 21:52:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy ful dobro za seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy naš ne švica tolk sam v jajčki je pa katastrofa.... morem mu dat nekaj bombažnega zadaj.....

hvalauser posted image
jaz sem imela pri hani spodaj(v jajčki)tetra pleničko in je bila bolj prešvicana kot pa sedajuser posted image sem se pa navadila da jo malo oblačim in imam dekico s sabouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
18.5.2009 21:55:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

SE ENO VPRASANJE---KJE IMAJO SENCNIKE ZA VOZICEK UNIVERZALNE,V BC SEM DANES ISKALA IN MI NOBEN NE PASE,MISLIM BARVA ITD...IMAM PA BEŽ VOZICEK...
jaz sem ga v BC kupila ampak imam moder voziček,zato sem tudi modro marelico kupila-bež jo pa res nisem videlauser posted image kaj pa rumeno?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
18.5.2009 21:56:41   
Čebel@

no ajvy led je prebit in za vsa naslednja srečanja bo vse drugače.... tebe sem si od vseh najbolj drugače predstavljala tak da si me presenetla in to v pozitivnem smisluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud nerada benjamina budim al pa kej ampak zadnje ozkušnje kažejo, da se ritem niti kej ne spremeni pač tist dan pol še več spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno pa je da zvečer ob 9 gre spat in zaspi do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi moja zadnjič je ob 20.00 se skopava in ob 21.00 spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
18.5.2009 22:01:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene,punce moje....kako ste kaj...jaz vam komaj sledim...danes sem od zjutraj do 19h bila pri kolegici in smo se super imeli...smo vozickale cel dan...user posted image Mihailu sem vzglavje v kosari dvignila,ko je bil buden in je prav uzival,ko je lahko malo bolj videl..drugace smo vredu ampak sem bolj malo na rac.ob tako lepih dnevih sem kar zunaj,ko sem pa doma je pa na hitro in ponavadi takrat delam kosilo,pospravljam,likam in cas bezi....zdaj sem skopala in nahranila Mihaila in ze panca,bom morala tudi jaz in moj mozek,ker ob pol 7 se itak zbudi.....brala vas bom jutri -UPAM da bom uspela,ce ne boste spet nacvekaleuser posted image user posted image user posted image

marelce sem vidla tud v dipotu in imajo tud bež barvo.... drgač pa poglej na netu od baby centra je več na razpolago.... nekaj jih imajo tud tukaj....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.5.2009 22:01:32   
Onasiss
Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.5.2009 22:03:50   
Onasiss

v tURBO LIMAČ GA IMAJO IN TO PRAV BEŽ. dOBR, DA SI ME SPOMNILA, KER GA MORM IT KUPIT. (ups sory za velke črke..)user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.5.2009 22:05:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Maksi1,SURF,bad girl, črticaa, Urša08,birdy,MIHAILO, Vesnozaver, Boma2, brkn83, tanci29, sunny IMATE ZS.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

grem kr spat

nočkauser posted image (user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 22:06:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
18.5.2009 22:07:31   
Čebel@
no jaz odhajam v mižuleuser posted image .......fajn čvekejte da bom mela jutri čtivouser posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
18.5.2009 22:07:44   
Ajvy

pa jst???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
18.5.2009 22:09:54   
simonakr
Majchy kako nardiš tak avatar? Je že cas da svojga mal zamenjam user posted image user posted image

Midva najino malo najprej peljeva okrog 18.00 na sprehod, pol pa se skopamo okrog 19.30 pol pa še poje in spi že okrog 20.15. in zdej večinoma spi do zjutrej!

Jest grem user posted image pa user posted image .

user posted image Se vidmo zjutrej na kavici

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
18.5.2009 22:13:28   
Onasiss
majchy23-imaš zs.

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
18.5.2009 22:15:09   
Onasiss
Ajvy - imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
18.5.2009 22:16:34   
Onasiss
grem zdej prat ta nove cote...se slišmo jutr

Kaj a z nami jih pa ne boš delila??????????????????????????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
18.5.2009 22:20:16   

Jaz ga tud nimamuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
18.5.2009 22:26:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jaz ga tud nimamuser posted image user posted image

Ja pa ga imaš!!user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
18.5.2009 22:28:58   
brkn83
pozdravljene.

Kako ste kaj? Midva sva danes cel dan naokoli hodila. Sva šla mal po trgovinah in sem mu kupila mal poletnih oblačil in jih seveda že tudi oprala in obesila. Joj jutri pa me res čaka likanje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
18.5.2009 22:37:04   
Deja

sem vam prišla povedat, da se mi je benjamin obrnu iz trebuščka na hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOJA TUD, MOJA TUD....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravkar hočem napisati da se je moj Žiga obrnil s trebuščka na hrbet... pa vidim da to danes ni nič novegauser posted image user posted image user posted image  BRAVO NAŠI OTROČKI!!!

No pa da še povem da je naš krst včeraj super izpadel... Žiga se je prav posrečeno obnašal... prvi del ceremonije je prespal, malo prej ko ga je župnik z vodo po glavici polil se je zbudil in malo gledal okoli... Potem, ko pa župnik nikakor ni hotel nehat govorit... pa je dva krat glasno zazehal da smo se vsi smejali... župnik pa je končaluser posted image user posted image user posted image

lep pozdrav

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
18.5.2009 22:37:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?