|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
18.5.2009 11:59:09   
Čebel@
sunny..........vse najboljše Gajiuser posted image .........jaz sem jo imela včeraj ko je bila v lupinici v senčki,bodi kratek rokav,tanke platnene hlače in nogavičke.....ko sem jo pa ven uzela pa rutko na glavico........joj jaz jo sploh ne znam oblačit-revica se mi prav smili ko ima tako mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
18.5.2009 12:12:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
No, zdej mi pa dejte povedat, kako vi oblečete vaše user posted image za vn...Jst sem ji učeri dala 3/4 hlače, bodi s kratkimi in tanko bombažno majčko čez...Preveč? Je pa malo pihalo...

čestitke za 3 mesečnico.... kako gre to hitrouser posted image

mi smo mel včeraj body dolg rokav in 3/4 hlače in zoknčke dons mamo isto sma da je body s kratkimi rokavi pa zdej k je v vozičku zaspal v senčki sem ga s tetra pleničko pokrilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
18.5.2009 12:15:13   
Čebel@

O kaj sm jst pozabla...

Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! user posted image
malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časauser posted image .......jaz bi  res take brisala s seznama........user posted image kaj mislite?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
18.5.2009 12:17:24   
sunny24
Ja, meni se Gaja tudi smili, k ma tako mamo, k pojma nima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, se tipkamo pole, Gaja je lačna, moj dragi pa bi kafe...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
18.5.2009 12:18:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša-popenila bom...na netu nimam gesla za dostop in ti ga pošljejo po mailu, kar mi nč ne pomaga k ga ne morem dobituser posted image

ka imaš samo en mail?
dej jim mojga pa ti pol jst javim geslo za dostop al pa pejt na http://www.email.si/  ne obstaja večuser posted image  pa si neredi mail jim ga daš in boš dobla geslouser posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vedla k ga že dolgo več ne uporabljam te pa lahko na hotmailu al pa kjerkoli drugje najboljše na gmail

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
18.5.2009 12:21:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

O kaj sm jst pozabla...

Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! user posted image
malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časauser posted image .......jaz bi  res take brisala s seznama........user posted image kaj mislite?

mah sej nas je dost če kdo noče z nami čvekat mene nič ne moti sem pa vesela vsake, ki se javi smo le celo nosečnost skupi čvekale.... tiste k pridejo na novo so pa tud iz moje strani dobrodošle več nas je lepše je tak al tak pa sebi škodijo če niso z nami....
vidim pr seb k pr florjanu nisem šla več na net in sem se sama sebi smilila in sem misla da sem edina k nimam mleka posledica je bla huda in je še zdej boleča če bi bla na netu s puncami bi ziher blo kej drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
18.5.2009 12:22:05   
Katjusa
kaj jim date v jajčke da niso mokri po hrbtu? naš bošček je čist mokeruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
18.5.2009 12:34:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kaj jim date v jajčke da niso mokri po hrbtu? naš bošček je čist mokeruser posted image
hana zašvica tudi v lupinici,ampak manj kot v vozičku

kaj pol pustimo vse te na seznamu ali še katero brišemouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
18.5.2009 12:56:18   
tanci29

O kaj sm jst pozabla...

men je u bistvu vseeno...sem pa tud pomislila na to kot ti majchy..tudi jaz jo dostikrat zasledim na večih koncih debatirat, tako da meni taki izgovori niso všeč...lahko direkt poveš ne da se mi z vami klepetat basta..noben ne bo nobenmu zameru...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
18.5.2009 12:59:15   
tanci29
gaji in mamici vse tanartabul za tri mesece

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
18.5.2009 13:00:42   
tanci29
no tolk mi je ratal flat skp spravt da če kdo pride na obisk se ne bom nardila da me ni domauser posted image ...sej se zezam ampak zdej vsaj mal zgleda da tuki živijo kakšni normalni ljudje in ne ciganiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
18.5.2009 13:16:48   
Pupka
Gaja ma že super mamico. Sicer pa vsenajboljše za 3. mesece.

Še malo pa bomo tudi mami čestitali user posted image

Moj bejbi spi, jaz pa evo, polno zaposlena  prebiranjem. Se vreme obrača pa se mi ne da prav nič delat

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
18.5.2009 13:21:50   
sunny24
Punce, hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image

pupka ja, še par dni in bom "malo" bol stara...user posted image user posted image user posted image
tanci, fajn, da si pospravla stanovanje-tudi če sam za prvo silo. user posted image user posted image user posted image   Meni se pa zdi, da je en ponoči razmetavu po našem stanovanju...včeri zvečer se mi ni zdelo tko razmetano user posted image user posted image user posted image

katjusa, Gaja je tudi vsa mokra v lupinci. Ma revca prov mokre laske ozadi. V voziček sem ji pa ospodi dala eno rjuhco iz lana, da ni direkt na unem.

Grem malo na balkon h mojim2...Me čaka kafe...sicer v šalci od mojga, sam mu ga bom malo ukradla! user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.5.2009 13:24:32   
birdy
Hoooooj,
kako?
Jst delovno, moj z eno roko ne more nč kej dost delat tko da sem za ves gospodinjstvo samauser posted image  Kr hudo, previjam, oblačm, peglam, perem, drgnem, pomivam,... ****t ga, tak mamouser posted image  Skratka, to je razlog da se nč ne oglašam. Pa pr nas je blo tud k pr ciganih tko da res nisem mela časa.
Nč, to je to, za nazaj nisem brala, edin...
Gaja, vse naj naj za tri mesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanci, lepo da ste ratal normalni ljudje, ne cigani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst grem za tabo, proti normalnim ljudem sevedauser posted image
Več se pa ne spomnem tko da ajdiuser posted image  pa uživejte.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.5.2009 13:27:58   
tanci29

Punce, hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image

pupka ja, še par dni in bom "malo" bol stara...user posted image user posted image user posted image

ser prav bo spet žurka tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.5.2009 13:29:09   
tanci29
birdy-sej res kaj je že tvojmu se zgodil neki s prstom ane..a ga ful boli, revček, sej ga mamica lepo carta, pa še nč mu ni treba delat...ubistvu se ma kar fajn

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.5.2009 14:00:53   
Čebel@
no zaenkrat bom pustila seznam tak kot je

smo pojedli....najprej midva,potm pa še hana,zdej pa moj pere avto,meni pa hana neki tuki na veliko razlaga-full je začela čebljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.5.2009 14:01:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

O kaj sm jst pozabla...

men je u bistvu vseeno...sem pa tud pomislila na to kot ti majchy..tudi jaz jo dostikrat zasledim na večih koncih debatirat, tako da meni taki izgovori niso všeč...lahko direkt poveš ne da se mi z vami klepetat basta..noben ne bo nobenmu zameru...

se popolnoa strinamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.5.2009 14:03:41   
sunny24
V nedeljo ste vse lepo vabljene na žurko na RR!!! Za pijačo in papico poskrbljeno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.5.2009 14:06:45   
Čebel@

V nedeljo ste vse lepo vabljene na žurko na RR!!! Za pijačo in papico poskrbljeno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se pofločkam da pridemuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.5.2009 14:13:32   
Katjusa

user posted image

zakaj pa nas ne povabiš v novo gorico?user posted image user posted image user posted image user posted image mi bi prišli vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.5.2009 14:16:43   
rebeka84
cao mamice! kaj bomo me delale s temi našimi dojenčki poleti! joj že zdaj je vroče za znoret!!! jaz imam uroša samo v bodiju brez rokavov.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.5.2009 14:18:53   
Urša08
ojla

Mi smo že s sprehoda. Otročka spita, kosilo se kuha user posted image user posted image user posted image

Zgleda da mam sam jaz enga zmrznenčka doma, ker še nismo bli v kratkih rokavihuser posted image user posted image user posted image   mi koj štrajka z jokcem če je premalo oblečenuser posted image

mlea potem ste pa na našem koncu ribe loviluser posted image

tanci, birdy tudi mi mamo kot bi bombo vrgu stanovanje. Se vidi da nas prejšnji teden ni blo nč doma, sam tok za razmetat za pospravt pa ne. No sej jaz dons skušam mal stvari v red spravit sam gre zlooo počas.

majchy super za kolke user posted image

sunny super za družbo pri kofetkanju

kolumbo k bi še moj tko dopust zame vzel , v glavnem uživajta 100/uro user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
18.5.2009 14:19:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao mamice! kaj bomo me delale s temi našimi dojenčki poleti! joj že zdaj je vroče za znoret!!! jaz imam uroša samo v bodiju brez rokavov.

jst bom oba v bazenu namakala... pa seveda k benjamin ne more bit sam bom jst zraven.... drgač pa razmišljam o kakem kampiranju na morju sam morem še koga dobit k bo šel z mano moj ne more k ma službouser posted image
drgač pa bomo v stanovanju k je klimauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.5.2009 14:20:15 >

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.5.2009 14:20:59   
Urša08
Za otročke ki spijo 12 ur skupi user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?