Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 11:59:09
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny..........vse najboljše Gaji .........jaz sem jo imela včeraj ko je bila v lupinici v senčki,bodi kratek rokav,tanke platnene hlače in nogavičke.....ko sem jo pa ven uzela pa rutko na glavico........joj jaz jo sploh ne znam oblačit-revica se mi prav smili ko ima tako mami
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:12:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 No, zdej mi pa dejte povedat, kako vi oblečete vaše za vn...Jst sem ji učeri dala 3/4 hlače, bodi s kratkimi in tanko bombažno majčko čez...Preveč? Je pa malo pihalo... čestitke za 3 mesečnico.... kako gre to hitro mi smo mel včeraj body dolg rokav in 3/4 hlače in zoknčke dons mamo isto sma da je body s kratkimi rokavi pa zdej k je v vozičku zaspal v senčki sem ga s tetra pleničko pokrila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:15:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O kaj sm jst pozabla... Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časa .......jaz bi res take brisala s seznama........ kaj mislite?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:17:24
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, meni se Gaja tudi smili, k ma tako mamo, k pojma nima... Nč, se tipkamo pole, Gaja je lačna, moj dragi pa bi kafe...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:18:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-popenila bom...na netu nimam gesla za dostop in ti ga pošljejo po mailu, kar mi nč ne pomaga k ga ne morem dobit ka imaš samo en mail? dej jim mojga pa ti pol jst javim geslo za dostop al pa pejt na http://www.email.si/ ne obstaja več pa si neredi mail jim ga daš in boš dobla geslo nisem vedla k ga že dolgo več ne uporabljam te pa lahko na hotmailu al pa kjerkoli drugje najboljše na gmail
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:21:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O kaj sm jst pozabla... Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časa .......jaz bi res take brisala s seznama........ kaj mislite? mah sej nas je dost če kdo noče z nami čvekat mene nič ne moti sem pa vesela vsake, ki se javi smo le celo nosečnost skupi čvekale.... tiste k pridejo na novo so pa tud iz moje strani dobrodošle več nas je lepše je tak al tak pa sebi škodijo če niso z nami.... vidim pr seb k pr florjanu nisem šla več na net in sem se sama sebi smilila in sem misla da sem edina k nimam mleka posledica je bla huda in je še zdej boleča če bi bla na netu s puncami bi ziher blo kej drugače
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:22:05
|
|
|
|
Katjusa
|
kaj jim date v jajčke da niso mokri po hrbtu? naš bošček je čist moker
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:34:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kaj jim date v jajčke da niso mokri po hrbtu? naš bošček je čist moker hana zašvica tudi v lupinici,ampak manj kot v vozičku kaj pol pustimo vse te na seznamu ali še katero brišemo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:56:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O kaj sm jst pozabla... Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časa .......jaz bi res take brisala s seznama........ kaj mislite? men je u bistvu vseeno...sem pa tud pomislila na to kot ti majchy..tudi jaz jo dostikrat zasledim na večih koncih debatirat, tako da meni taki izgovori niso všeč...lahko direkt poveš ne da se mi z vami klepetat basta..noben ne bo nobenmu zameru...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 12:59:15
|
|
|
|
tanci29
|
gaji in mamici vse tanartabul za tri mesece
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:00:42
|
|
|
|
tanci29
|
no tolk mi je ratal flat skp spravt da če kdo pride na obisk se ne bom nardila da me ni doma ...sej se zezam ampak zdej vsaj mal zgleda da tuki živijo kakšni normalni ljudje in ne cigani
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:16:48
|
|
|
|
Pupka
|
Gaja ma že super mamico. Sicer pa vsenajboljše za 3. mesece. Še malo pa bomo tudi mami čestitali Moj bejbi spi, jaz pa evo, polno zaposlena prebiranjem. Se vreme obrača pa se mi ne da prav nič delat
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:21:50
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, hvala za čestitke! pupka ja, še par dni in bom "malo" bol stara... tanci, fajn, da si pospravla stanovanje-tudi če sam za prvo silo. Meni se pa zdi, da je en ponoči razmetavu po našem stanovanju...včeri zvečer se mi ni zdelo tko razmetano katjusa, Gaja je tudi vsa mokra v lupinci. Ma revca prov mokre laske ozadi. V voziček sem ji pa ospodi dala eno rjuhco iz lana, da ni direkt na unem. Grem malo na balkon h mojim2...Me čaka kafe...sicer v šalci od mojga, sam mu ga bom malo ukradla!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:24:32
|
|
|
|
birdy
|
Hoooooj, kako? Jst delovno, moj z eno roko ne more nč kej dost delat tko da sem za ves gospodinjstvo sama Kr hudo, previjam, oblačm, peglam, perem, drgnem, pomivam,... ****t ga, tak mamo Skratka, to je razlog da se nč ne oglašam. Pa pr nas je blo tud k pr ciganih tko da res nisem mela časa. Nč, to je to, za nazaj nisem brala, edin... Gaja, vse naj naj za tri mesečnico Tanci, lepo da ste ratal normalni ljudje, ne cigani. Jst grem za tabo, proti normalnim ljudem seveda Več se pa ne spomnem tko da ajdi pa uživejte.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:27:58
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, hvala za čestitke! pupka ja, še par dni in bom "malo" bol stara... ser prav bo spet žurka tuki gor ...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 13:29:09
|
|
|
|
tanci29
|
birdy-sej res kaj je že tvojmu se zgodil neki s prstom ane..a ga ful boli, revček, sej ga mamica lepo carta, pa še nč mu ni treba delat...ubistvu se ma kar fajn
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:00:53
|
|
|
|
Čebel@
|
no zaenkrat bom pustila seznam tak kot je smo pojedli....najprej midva,potm pa še hana,zdej pa moj pere avto,meni pa hana neki tuki na veliko razlaga-full je začela čebljati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:01:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O kaj sm jst pozabla... Sem naši glen pisala zs in pravi, da je full zaposlena z malimi, Val lepo napreduje. Je pa ona totalno zmozgana in enostavno nima cajta za rr. Vas pa vse lepo pozdravlja! malo se moram v tole utaknit........velikokrat jo vidim na kakšni temi komentirat(krema za sončenje-v petek),za tuki pa nima časa .......jaz bi res take brisala s seznama........ kaj mislite? men je u bistvu vseeno...sem pa tud pomislila na to kot ti majchy..tudi jaz jo dostikrat zasledim na večih koncih debatirat, tako da meni taki izgovori niso všeč...lahko direkt poveš ne da se mi z vami klepetat basta..noben ne bo nobenmu zameru... se popolnoa strinam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:03:41
|
|
|
|
sunny24
|
V nedeljo ste vse lepo vabljene na žurko na RR!!! Za pijačo in papico poskrbljeno!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:06:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 V nedeljo ste vse lepo vabljene na žurko na RR!!! Za pijačo in papico poskrbljeno! jaz se pofločkam da pridem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:13:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 V nedeljo ste vse lepo vabljene na žurko na RR!!! Za pijačo in papico poskrbljeno! zakaj pa nas ne povabiš v novo gorico? mi bi prišli vsi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:16:43
|
|
|
|
rebeka84
|
cao mamice! kaj bomo me delale s temi našimi dojenčki poleti! joj že zdaj je vroče za znoret!!! jaz imam uroša samo v bodiju brez rokavov.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:18:53
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo že s sprehoda. Otročka spita, kosilo se kuha Zgleda da mam sam jaz enga zmrznenčka doma, ker še nismo bli v kratkih rokavih mi koj štrajka z jokcem če je premalo oblečen mlea potem ste pa na našem koncu ribe lovil tanci, birdy tudi mi mamo kot bi bombo vrgu stanovanje. Se vidi da nas prejšnji teden ni blo nč doma, sam tok za razmetat za pospravt pa ne. No sej jaz dons skušam mal stvari v red spravit sam gre zlooo počas. majchy super za kolke sunny super za družbo pri kofetkanju kolumbo k bi še moj tko dopust zame vzel , v glavnem uživajta 100/uro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:19:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao mamice! kaj bomo me delale s temi našimi dojenčki poleti! joj že zdaj je vroče za znoret!!! jaz imam uroša samo v bodiju brez rokavov. jst bom oba v bazenu namakala... pa seveda k benjamin ne more bit sam bom jst zraven.... drgač pa razmišljam o kakem kampiranju na morju sam morem še koga dobit k bo šel z mano moj ne more k ma službo drgač pa bomo v stanovanju k je klima
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.5.2009 14:20:15 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 18.5.2009 14:20:59
|
|
|
|
Urša08
|
Za otročke ki spijo 12 ur skupi sej ne morem verjet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?