|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
15.5.2009 13:57:39   
ninčy
tassika user posted image user posted image user posted image user posted image
A sem ti rekla? Super rezultati! Zdaj pa samo uživaj!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.5.2009 15:52:26   
Joob
tassika, super za odlično ns!user posted image user posted image user posted image

Katere izmed vas, hodite na mš...

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.5.2009 17:34:53   
KatMat
oooo kaka lepa punca bo tole!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 753
15.5.2009 19:15:11   
baby28

oj nosečke!

Me veseli
da je ta furum domžalskih nosečk zlaufal. heheuser posted image

Žal zadnjič ni bilo nič s kavo, tako da se lindi NE SEKIRAJ.
Bomo izvedli v naslednjem tednu.
je pa nekaj res, da je pri Florjanu ambient ena a. Tako da
se lahko dobimo tam.
KatMat - no kako smo? Čakam na veselo novico, da že zibate. Upam,
da čimprej dočakata ta veseli dogodek in da se nam takrat javiš.

Joob - no jaz in LUnca82 hodiva na šolo za starše, kjer je full fajn, marsikaj
novega izveš. V ponedeljek bomo imeli nego dojenčka.  Se bodo podučili o načinih
nege. user posted image

Tassika - ma tole dete bo manekenka. user posted image Čakamo vabilo na kavo za v Florjana. SI za?

Laraa - upam, da nam uspe, da se enkrat dobimo res, tako da kot je treba. Same trebuharce. hhe

Lep vikend vsem.
A še kera hodi na šolo za starše pa še ne vemo ena za drugo.

baj baj

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 754
15.5.2009 19:37:06   
laraa
ninčy jst sm pa iz Doba!

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 755
15.5.2009 19:54:28   
lunca82
Ojla punce,

evo še mene malo na spregledu. Danes sva bila z dragim na 3D-ju..naš korenjak pridno raste...vse mere so v meji normale..no težki smo cca. 1450 gr  in pridno rastemo! Sem pa z 29 tednu!

Tassika me veseli, da je bilo na NS super!! user posted image user posted image user posted image
Laraa čestitke tudi tebi za morfologijo!!! user posted image user posted image user posted image

Ninčy lep občutek ko začutiš prve brcike ne!!! Čestitke!! user posted image user posted image user posted image

PIJAČA pri Florjanu pa se prav lepo sliši!! user posted image Jaz sem za..se moremo samo uskladit in se dobimo user posted image na pijači!!

Lep večer punce! Uživajte z vašimi zlatimi polovičkami in vašimi user posted image !!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.5.2009 9:57:18   
Joob
Ja Baby, jst tut hodim na MŠ...kje pa sedita??? Se vam naslednjič pridružim, ker moj je lahko samo pol urce z mano, pol pa gre, tako, da sem do konca sama. So mi pa predavanja super zanimiva.user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.5.2009 10:00:57   
baby28

Dobro jutro Joob!

Ne boš verjela, samo medve z lunco82 zasedeva prvo vrsto. hehe
V ponedeljek nama bo to prav prišlo ker je nega dojenčka, tako
da dobrodošla spredaj. user posted image

lepo sončno soboto in nedeljo vam želim,
pa čimveč prijetnih dregljajev iz bušija.
papa

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.5.2009 10:07:02   
Joob
user posted image a resno? Jst sem tut bolj spredaj sedela...a sta brez možekov na predavanjih? Ah jaz pa vedno ful pozno pridem, tako, da je itak že do takrat vse zasedeno...
Se vidimo v ponedeljek!user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.5.2009 13:46:43   
LINDI
LARAA,TASSIKA IN LUNCA82 čestitke za uspešne preglede,me veseli,da je vse o.k. 

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.5.2009 13:50:28   
LINDI
Ja upam,da mi znese naslednja pijačka,BABY28,a bi ti meni takrat sms poslala,ker doma nimam interneta,da spet kaj ne usračkamuser posted image ,sorči,ker te nisem nč za sprehod morila,ampak ta teden je čisto nor,se skoz neki dogajauser posted image a boš huda 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.5.2009 13:53:20   
LINDI
NINČY jaz pa iz Vira,ampak že skoraj v  Dobu

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.5.2009 13:54:44   
LINDI
JOOB kje si bila toliko časa sem te že pogrešalauser posted image  

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 763
17.5.2009 10:28:12   
baby28

lep sončen dopoldanski pozdrav!

LIndi- naslednjič te za kavo obvestim tudi prek sms-a ali pa ta
pokličem, da za ziher prideš.

joob - me veseli da sedimo v prvi vrsti, samo ena za drugo še
nismo vedle. Midve ponavadi prideva s partnerji, ja. user posted image Se vidimo jutri.
Ti naju samo ogovori, hehe.

Prijeten nedeljski sončen dan želim vsem partnerjem in user posted image .
lp

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 764
17.5.2009 10:35:36   
tassika
Dan dan, ja za kavo v Florjanu kar povejte, jaz sem čisto zraven in ta teden sigurno še doma. Ko boste imele čas se dobimouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 765
17.5.2009 11:00:09   
LINDI
BABY28 super,ja,ker drugače bom res zamudila 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 766
17.5.2009 15:15:46   
KatMat
evo mi smo se 2v1...cakanje ubija...se že vlece zdej ko vem da bo vsak casuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da uzivate v prelepem vikendu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.5.2009 11:29:51   
ninčy
Hojla!

No, sem že v petek pravilno povedala, kaj se bo danes dogajalo ... vsa nestrpna čakam popoldne, ko mam MF.
KatMat, čakamo s tabo ...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.5.2009 11:43:42   
KatMat
o ful dobr....meni je bila morfologija najlepsi pregled v celi nosecnosti...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

drzim pestke...pa ne se obremenjevat prevec kaj bo in kaj ne bo...ce bi bilo z bebiko kaj hudo narobe bi to izvedela ze na nuhalni...tko da samo veseli se da bos otrocka spet lahko videla...ves kako se lepo vse vidi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.5.2009 12:25:34   
ninčy
Pa sej ne da se obremenjujem ... ti dnevi, ko imam preglede, se mi enostavno vlečejo ... pol mam pa še smolo, da me vedno popoldne naroči user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.5.2009 12:38:53   
tassika
ninčy pa saj bo hitro, poglej ura je že skoraj 1 popldne, zdaj si nekaj skuhaš, potem spiješ kavico in bo takoj tukaj pregled.

Sporoči kako je bilo, koliko prstkov si videla,... joj jaz komaj čakam, da spet vidim svojo pikico, počasi sem začela dojemat, da je to res to. Ta vikend sem povedala celi žlahti, smo imeli birmo in so bili vsi na kupu in je bilo veselja še pa još, se vidi, da je prvi dojenček v familijiuser posted image  Moj tati je pa tudi tako navdušen da bo dedek, da mora to vsakemu povedatuser posted image  potem pa še mojo mati zajebava z unim komadom od domicelja stara mama,... jaz ga ne poznamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.5.2009 12:52:00   
KatMat
meni so peli pa "tudi ti bos mamica nekoč postala"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.5.2009 12:53:00   
KatMat
drugac sem pa svojo MF kr z kamero snemala user posted image user posted image user posted image user posted image

tko da naso lubiko lahko pogledam tudi domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.5.2009 13:20:57   
ninčy
Ja, sej ravno si kuham kosilo ... hkrati se jezim na moževega šefa, ki ga je ravno danes moral poklicat v pisarne v kar precej oddaljen kraj (nekaj nujnega user posted image ) in mu verjetno  ne bo uspelo priti do 3h nazaj v Domžale.
Mi je pa dan polepšala tudi sekica, ki je nardila trojčka na pravu ... sem full ponosna nanjo!

A ni hecno, kako se cela družina (širša) veseli s tabo. Pri nas je isto, še posebej po moji strani, ko bosta to tudi prva dojenčka naše generaccije. Po moževi pa imajo že 2, enega pa še na poti. Mene so danes klicale že vse tete, da moram obvezno poročat, kako je bilo na pregledu. Pa oče me je klical že ob 9h zjutraj, kako sem opravla user posted image  Je revež zamešal, da sem šla zjutraj samo v laboratorij user posted image .
Nič, grem zdaj jest, potem pa res še kakšen kofe, pol se pa zrihtam. Javim, ko bom videla vseh 40 prstkov user posted image !

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.5.2009 13:27:26   
tassika
Ja ninčy mogoče imajo p o moževi strani res že skoraj 3, ampak samo ti boš imela dva naenkrat, meni je to tako fino, čeprav sem zadnjič gledala da potem ko so večji je kar malo težko če si sam, ker enostavno ne moreš imeti dveh naenkrat v naročju ali pa gledat kam šibajo, je bilo pa tako lepo, ko sta se tamali imeli tko radi, sem dobila kar solzne oči, se mi zgleda spet hormoni mešajouser posted image

Drugače pa imajo tudi pri mojemu že 3 (svakinja) in enega od bratranca, tako d ani nič novega, jaz sem pa pri meni prva, kljub temu, da imam še kakšno starejšo sestrično, ampak njim so trenutno drugi cilji pomembni, jaz sem pa že 3 leta nazaj vedela kaj želim, pa takrat moj bivši ni imel enakih, potem sem našla pa mojega in evo, še pol leta in potem bo veselo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?