|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
18.5.2009 10:43:52   
katrinka
uhhh...so te pa razjezil, zoprn je to k na drugi strani telefona govori en cepc k pojma nima - k bi ga najraje kr.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.5.2009 10:52:10   
Anonimen
ma k ga čist nč ne stane če pogleda not v računalnik pa pove kdaj bodo dobil pošiljkouser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
18.5.2009 11:01:22   
katrinka
jah eni so pac cepci in se jim nič ne da - upam, da ti rata izvedt kdaj dobisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.5.2009 11:34:59   
vim
Ojla!

Najprej prav lep pozdravček vsem, še posebaj novim čvekicam. Dobrodošle.

Živa malce z zamudo VSE NAJBOLJŠE.
Za vse ostalo pa bom moral prečekirat za cel teden nazaj. Uf ste mi dale dela.

Skrtaka uživala na dopustu. čeprav ni bila Palma de' Malorca, ampak tudi Prekmurje je lepo. Smo veliko čofa čofa, pa tudi džofa džofa, matr če ne bo naš fant potem bo pa naša pupa rada pivo pila. Nikoli ga nisem marala zdaj so se mi pa kar oči zasvetel samo, da sem videla pivo. Pa smo pili UNI, ni isto ampak naš pikel je hotu pit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšne kumarce PIVO.

Zdaj grem pa prečekirat kaj je bilo pri vas novega v tem tednu.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.5.2009 11:51:19   
katrinka
o vim - pa si nazaj, smo predvidevale da si na dopustu - čeprav sm jaz imela v mislih, da bos junija sla, no vazn da si se fajn melauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.5.2009 12:15:32   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

MITTING LJUBLJANSKIH NOSEČK IN LJUBLJANSKIH MAMIC v torek 2.6.2009 ob 16:00 v Cacau - bivša Samsara če ima katera kakšen drug predlog, naj kar napiše:
1. Katrinka
2. Boomer
3. Živa25

4. Šivilja
5. ana**
6. vim
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.5.2009 12:21:57   
vim
Katrinka vidim, da si brez mene samevala tuleuser posted image user posted image . Si pridna, vse pohvale.

Za srečanje sem se že prjavila, bova z BOOmer častili ona 30 jaz pa zadnji dan službe takrat.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bo treba začeti, drage moje jaz nimam še nič, če pride beba kaj prej bomo v velikem d.... Nimava še nič.user posted image user posted image
Danes sem se lotila birokracije izpolnjevat obrazce. A mora bodoči očka tudi izpolnit vlogo očeta za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka in kaj hudiča je dogovor o izrabi dopusta za nego in varstvo otroka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.5.2009 12:31:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka vidim, da si brez mene samevala tuleuser posted image user posted image . Si pridna, vse pohvale.

Za srečanje sem se že prjavila, bova z BOOmer častili ona 30 jaz pa zadnji dan službe takrat.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa bo treba začeti, drage moje jaz nimam še nič, če pride beba kaj prej bomo v velikem d.... Nimava še nič.user posted image user posted image
Danes sem se lotila birokracije izpolnjevat obrazce. A mora bodoči očka tudi izpolnit vlogo očeta za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka in kaj hudiča je dogovor o izrabi dopusta za nego in varstvo otroka.user posted image user posted image user posted image

sploh ne o teh papirjihuser posted image , sem si vzela cas da jih resim, pa sm hitr ugotovila da so v kitajščini, napisala sem kar sem razumela, za ostalo bom sla pa na CSD vprašat - bom pač sla 2krat tjauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.5.2009 12:47:34   
vim
Vidim, da sva sami tule Katrinka. Lep dan in tiste, ki so frej se zunaj martinčkajo, tiste ki delamo pa zabušavamo al pa delamo.

No jaz grem na malco- na tržnico po češnje mjask.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.5.2009 13:20:43   
bjondi
O vidim da ste že na raportu  blueeyes,katrinka ,larilu pa vim user posted image ...

Evo mene...mah sem bla dans na CSD-ju..najprej odpelm Karin v šolo pol pa v šiško na CSD in vidm da so se ravno dans preselili v stavbo slovenija avta,grem tja seveda problem parkiranje in grem gor in ravn dans k se selijo so šele ob 10-ih začel...grrr...pa sem šla domov pogledat ,če so parketarji še zadnji sloj nalakiral...sam sem se hitro obrnila nazaj še enkran na CSD ,ker spet tako smrdi doma po lakiranju...no pa se je zataknilo ,ker mi od G sestra ni napisala kdaj mam PDP ,ker so mi ga spreminjal user posted image ...
tko da to je to za dans...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.5.2009 13:41:46   
katrinka
vim - ja zadnje case je zatišje - lublanske cveke so ošvohneleuser posted image a po češnje si šla - njami, jaz pa spet sanjam o jagodah....user posted image

bjondi - ja ti si mela pa ''zanimiv'' danuser posted image sej pri birokraciji je itak vedn tko, da nč ne gre tko k bi mogluser posted image

oh, me je pa sodelovec presenetu in prnesu sladoled....njami, sem vsem razdelila, sebi sm pa kepco več dala...haha...kok sm zlehtuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 18.5.2009 13:43:09 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.5.2009 14:05:23   
bjondi
katrinka-ma se mi gre ,da dam majsko plačo not ,pa morm klicat sestro od G pa že vidm k bo pametna...hm tud jz sanjam enga MAX-a ,sam je tako hladilnik kot tudi zmrzovalnik prazen...bo treba do jutri počakat pa it v lj mlekarne po sladoled...piđuka  tud češnje nebi ble švoh-sploh une brez mesnatega vložkauser posted image  ...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.5.2009 14:08:32   
Anonimen
dans pa res mal štrajkam ma k rišem za otročka kakšno sobico bo mel pol pa tok padem da pozabim recimo cunje it obesituser posted image me trenutno čakajo v stroju tko da sam še neki narišem pol morm it pa res obesituser posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.5.2009 14:19:25   
vim
Jaz vas pa berem in jem češnje mjaskuser posted image . Končno sadje, ki ga jem. pa breskve, nakterine, lubenica. da ne bo G rekla, da nič sadja ne jem.
Bjondi, vidm, da si uspešno zaključila na CSD.user posted image  A obrazci so ti pa šli......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.5.2009 14:23:17   
katrinka
bjondi - te zastopim, da so ti živce pojedl..mogoče te bodo pa tele slikce v boljšo voljo spravleuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
18.5.2009 14:35:42   
vim
Katrinka, ob tvojih dobrotah, sem ugotovila, da mi manjka še čokolada pa bi bilo popolno. Še dobro, da jaz delam, ta teden, ko sem bila na dopustu sem cel dan mislila na hrano, v službi pa tudi časa ni. Ej jaz sem pridelala že 9kg.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.5.2009 14:43:21   
Anonimen
Pozdravček!

PapuaNG in Tanja_ bo kar kmalu, ne? Držim pestke za čimlepši porod!
Ker imam bolj malo časa za branje, upam, da ste vse v redu, da uživate v nosečnosti!

Danes greva z Urbančkom na prvi sprehod... dan je prečudovit!

Pa še slikica ali dve...

user posted image

user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.5.2009 15:04:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Jaz vas pa berem in jem češnje mjaskuser posted image . Končno sadje, ki ga jem. pa breskve, nakterine, lubenica. da ne bo G rekla, da nič sadja ne jem.
Bjondi, vidm, da si uspešno zaključila na CSD.user posted image  A obrazci so ti pa šli......

Obrazci so še za rešit user posted image ...ma zdej sem klicala G-ja pa nimam nikjer zabeležen da mam pdp 1.7 user posted image   sam na morfologiji je omenil da se rok prestavi ker je plodek malenkost manjši ampak za štiri dni ni šel spreminjat v materinski knjižici datuma...ampak ostaja stari rok 27.6user posted image ...

katrinka-ni slabo za pogledat ,sam so mi kislino vzdignl s temi papirji pa datumi...tko da bi sam jagode brez vsega...

K.tja-iii kakšen lep zakladek imaš doma...a je bilo kaj lubusumja v hiši zaradi urbančka...

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.5.2009 15:08:04   
vim
k.tja čestitke, Urban je res zelooooooo lep. Zdaj pa hitro uživat na sprehod, sonček.

Mene tale vročina ubija, a je potem kaj bolje, ko rodiš?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.5.2009 15:27:24   
Anonimen
vim, ko rodiš,... je drugačeuser posted image .

prva dva dneva sem se znojila kot nora, zdaj se mi je temperatura uravnala. vroče mi ni,...user posted image
me je pa dva dni nazaj zeblo (bolj mrazilo) ponoči (ker sem spala zgoraj brez... tako ali tako imam zgornji del takoj moker od iztekanja mleka).

čakam, da se malček zbudi, da ga podojim, previjem,... da bo zunaj vzoren dojenček! (mora napraviti dober vtis na sosede in mimoidočeuser posted image ).

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.5.2009 15:30:37   
Anonimen
nč punce jaz sm vzun obesila k je bil že cel projekt stojal vn dobit,in pol obešam skor 20 minut matr mi je bilo tok vroče da nisem vedla a se naj vsedem k se mi je prov vrtel madonca tale vročina ni zame,zdele me pa najhuj še čaka k grem po tamavčija v vrtec potem ga bom pa okol bajte lovilauser posted image
si pišemo jutri do takrat pa če bo kteri kej prišlo na pamet da gre v rim veliko sreče ostalim pa lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.5.2009 15:30:58   
Anonimen
bjondi - ljubosumje? sem kar pozabila, kaj je to... in upam, da ne bom izvedela. Oskar je čudovit bratec in Urbanu daje prednost... rad bi se že igral z njim, ko zajoka, takoj steče po dudico in mu jo daje, boža ga in prav mirno prenaša dejstvo, da ga imam v naročju, ko ga dojim in uspavam - ve, da tudi Urban potrebuje mamico.

Oskar je pravi user posted image user posted image . Urban pa seveda tudi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.5.2009 16:03:42   
katrinka
koncno doma - sem morala se na posto po miljon priporočene poste - sem pa dobila novo zdravstveno...jupiuser posted image user posted image user posted image

vim - ne govori o kg, jaz sem tok lacna skoz...da obupuser posted image

k.tja - oba sincka sta cukercka in uzivajte v cartanjuuser posted image

bjondi - pisuka te pa res user posted image tile datumi, ja upam da bos loh uredilauser posted image

larilu - ti si cunje obesila, jaz jih morm pa pobrat in vse pospravt - pa se mi ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.5.2009 21:25:55   
bjondi
Ma tud jaz sem dans komi žvela na soncu-nenamerno pač v razkuhan avto pa Karin peljat na angleščino...sem brala da v poletnih mesecih veliko nosečnic prej rodi zaradi dehidriranosti...tko da jaz sem že na pojačanju zalog vode user posted image -nebi še šla...se je pa naš piko zadnja dva dni umiril-zgleda da mu placa zmanjkuje...pa je bolj nežen...

k.tja-kaj češ lepšega ,če imaš doma taka dva sončka user posted image ...lepo se cartejte...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.5.2009 22:30:33   
PapuaNG
vim, dogovor o izrabi dopusta za nego in varstvo se nanaša na drugi del 'porodniške'-torej po preteku 106. dneva porodniškega dopusta. Porodniška je namreč razdeljena na porodniški dopust (28 dni pred PDP in 77 dni po PDP) in dopust za nego in varstvo otroka (od 78. dneva po PDP naprej). Porodniški dopust lahko praviloma koristi samo mati, dopust za nego in varstvo pa lahko koristi ali mati ali oče-odvisno od dogovora. Koristita ga lahko recimo mati prve tri mesece, pa preostanek oče itd...kombinacij je kar nekaj. Ampak praviloma se za koriščenje odločajo le matere. Je pa problem tega dogovora, da se ga kasneje lahko spreminja le v izrecno določenih situacijah (izrecno naštetih v Zakonu o starševskem varstvu in družinskih prejemkih), je pa res, da določeni CSD-ji ne komplicirajo, če želita starša naknadno spremeniti dogovor.

Oče pa mislim, da mora izpolniti papirje, v kolikor želi uveljavljati očetovski dopust. Tukaj le nasvet, da tudi če ne ve, če bi rad koristil neplačan dopust, naj označi, da ga želi koristiti (brez navedbe točnih datumov) -ker kasneje se tega ne da več spreminjati. Za čas neplačanega očetovskega dopusta država da za minimalne prispevke.

Zdej pa moram net mojemu dragemu dat user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!