|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Grosupeljske mamice z okolico
16.5.2009 23:31:30   
TjasaG
čau punce,

evo še ena grosupeljčanka, sicer uvožena, ampak ni važno. Mi imamo 6,5 mesecev starega fantka Simona, tako da počasi se približuje dan ko bo spet treba v službo user posted image . Z veseljem bi se zmenila za kakšen sprehod, da ne porivam vedno sama vozička na okrog in kakšen čvek. Če je kakšna za naj pove.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.5.2009 8:52:23   
picikato matic
mamice!

glede na "gužvo" v vrtcu bo ZELO veliko povpraševanje po privat varuškah ...
no če katero zanima, ima teta katera je pazila našega Matica še eno "prosto
mesto". user posted image  user posted image

Lp

ps: res se mi smilite starši katerih otroci so bili zavrnjeni user posted image

(odgovor članu TjasaG)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.5.2009 23:10:34   
ZmajTolovaj
Čau punce, jaz mam eno zadevo, in sicer:
glede na to, da je letos stanje v grosupeljskem vrtcu še slabše kot lani, bi bilo fajn, da spet mal zatežimo (no, nekatere smo že lani, haska sicer kot vidimo ni, ampak če bomo pa kar tiho, ga pa GARANT ne bo). Tako da jaz sem poslala mail na občino, kaj počnejo in če mislijo kaj uredit zadeve, da folk se priseljuje in da je čedalje več otrok itn. Fajn bi bilo pa če bi še katera druga, da nas je vsaj enih par. Mislim, da je treba težit težit težit, ker sami od sebe se res ne zmigajo; probat ni greh, se mi zdi.
Skratka, če je katera še za, naslov je
obcina-grosuplje@ob.grosuplje.si
jaz sem bla kar tečna, moram priznat. Na naslednje županske volitve grem pa tudi 100%. Višek sramote, samo to lahk rečem.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu picikato matic)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.5.2009 12:01:02   
TjasaG
Se strinjam s tabo, čim več jih mora zatežit, pa še potem je vprašanje če bomo kaj dosegli. Tudi mi smo bili zavrnjeni, smo na 122.mestu v čakalni vrsti. Bom še jaz sestavla eno "grozilno" pismo in poslala na občino.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.5.2009 12:44:15   
Nenny
Dan,

no da ne boste mislili, da smo mi pa dobili vrtec. Kje pa...ze tretje leto zapored smo zavrnjeni....in napredujemo oziroma nazadujemo po lestici strmo navzdol.

Tako da Zmaj Tolovaj...naš letnik še vedno ostaja doma. Ampak se letos še čisto nič ne sekiram, saj je naša varuška zlata vredna. Tamali zadovoljen, jaz pa še bolj...

Ostaja potem še 353 zavrnjenih otrok.

Lepo bodite in kaj napište mamice

(odgovor članu TjasaG)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.5.2009 13:07:00   
katrin***
Pozdravljene punce,

še ena Grosupeljčanka se javljauser posted image . Mi bomo pa oktobra imeli prvega user posted image , ki ga že komaj čakamo.

Vidim, da imate debato o vrtcih - ja velik problem je to ratal pri nas. Naj povem, da sicer preko študenta delam na občini, vendar vidim kakšna je situacija tako pri nas kot pri občanih - katastrofalna. Js pravim,da vztrajat je treba tako ali drugače, ker če ne se ne bo nikamor premaknilo. Mesto se širi, javni zavodi pa ne - kje je tle logika.

Uživajte pa se slišimouser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.5.2009 21:35:03   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Dan,

no da ne boste mislili, da smo mi pa dobili vrtec. Kje pa...ze tretje leto zapored smo zavrnjeni....in napredujemo oziroma nazadujemo po lestici strmo navzdol.

Tako da Zmaj Tolovaj...naš letnik še vedno ostaja doma. Ampak se letos še čisto nič ne sekiram, saj je naša varuška zlata vredna. Tamali zadovoljen, jaz pa še bolj...

??
Kako je pa to možno???
Pa saj vaš Matic je 2007, ne? Potem bi morali bit pred nami, ne pa da lezete navzdol? Koliko imate pa točk? Mi smo dobili 13 točk (prebivališče, služba, 1x zavrnjeni).
Svašta, no.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.5.2009 21:42:55   
meta21
Tjaša in Katrin pozdravljeni!

Ja tudi mi smo na čakalni listi in sicer na magičnem 99. mestu. Sicer pri nas še ni take panike, ker gre dedi v penzijo v jesen ampak, ko vidiš tele cifre na odločbi te res zvije.

Tjaša od kod pa si? Saj mogoče se vsak dan srečujemo v Grosuplju pa te bomo kdaj popokale pa zraven na kavo vzeleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 708
20.5.2009 7:40:08   
Nenny
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: Nenny

Dan,

??
Kako je pa to možno???
Pa saj vaš Matic je 2007, ne? Potem bi morali bit pred nami, ne pa da lezete navzdol? Koliko imate pa točk? Mi smo dobili 13 točk (prebivališče, služba, 1x zavrnjeni).
Svašta, no.

Se opravičujem...tud mi smo bli samo 1x zavrnjeni ( 3 tačke user posted image ) ker prvo leto septembra še ni bil 11 mesecev star) ... sem navedla zgoraj da smo že tretjić zavrnjeni....

In Zmaj Tolovaj....prines kej trebuščka pokazat na igrišče....user posted image user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 709
20.5.2009 15:28:46   
TjasaG
Živjo Meta, mi stanujemo čisto v centru Grosuplja, zraven NLB in pošte. Se pa skoraj vsak dan sprehajava po Grosuplju.

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.5.2009 22:38:08   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaG

Živjo Meta, mi stanujemo čisto v centru Grosuplja, zraven NLB in pošte. Se pa skoraj vsak dan sprehajava po Grosuplju.

Aja potem pa nisi tista, k sem jaz mislila.
Nenny, mi smo trenutno v mivkasti fazi, tobogan je pa na stranskem tiru, tako da smo bolj na tavelikem igrišču pri vrtcu, kjer je peskovnik. Ko bomo bolj alpinistično razpoloženi, pa pridemo na brinje user posted image

(odgovor članu TjasaG)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.5.2009 20:40:00   
ZmajTolovaj
Evo odgovor, ki so mi ga poslali z občine glede vrtcev:

Razumem vašo razočaranje in skrb kam z otrokom. Na občinski upravi se trudimo, da bi čim večjemu številu otrok omogočili vstop v vrtec. Trenutno potekajo sledeče aktivnosti:
Izbran je že izvajalec izgradnje kontejnerskega vrtca. Vendar se je postopek z izgradnjo ustavil, ker se je neko drugo podjetje, ki ni bilo izbrano, pritožilo na izbor. Sedaj smo pred revizijo postopka javnega naročanja in to bo nekaj časa trajalo, odvisno od tega ali bo revizijska komisija pritožbi ugodila ali pa jo bo zavrnila. Upam na najboljše. Novi vrtec bo na novo sprejel 48 otrok.
Občina je razpisala koncesijo za opravljanje vzgojno varstvene dejavnosti. Za enkrat vemo, da se bo javila gospa iz Šmarja z vzgojno varstveno družino in bo sprejela 6 otrok. Mogoče se bo javil še kdo.
Trenutno poteka iskanje najemniškega prostora za vrtec. Imamo že eno ponudbo, ki pa jo moramo še preveriti z vidika ustreznosti prostora.

Povedati vam moram, da zagotavljanje novih prostorov za potrebe vrtca še zdaleč ni tako enostavno, kot si iz vašega dopisa, predvidevam, predstavljate. Občina ima 18.000 prebivalcev. 350 otrok potrebuje vrtec. Za starše teh otrok je to razumljivo najvišja prioriteta. Mnogo večje število starejših občanov želi domove, dnevna varstva za stare, pomoč na domu. Za te je to najvišja prioriteta. Spet šolarji potrebujejo šole. Do leta 2014 bo občina potrebovala nove prostore za 14 razredov šolarjev. Na občino neprestano prihajajo pritožbe o slabih cestah, o neustrezni komunalni infrastrukturi. Drugi zopet želijo kvalitetno preživljati prosti čas ob dobri kulturni ponudbi. Zelo veliko občanov bi se rado rekreiralo  v sodobnih športnih dvoranah in jim je malo mar za vrtce, ker to ni njihov problem. Občina pa je kot družina. Vsakemu v tej družini mora nameniti nekaj pozornosti in sredstev. Žal pa nismo bogati in nam država namenja mnogo premalo, da bi lahko ustregli vsem. Mislim pa, da otroškemu varstvu namenjamo zelo veliko denarja. V lanskem letu je občina za sofinanciranje cene varstva otrok in investicije v vrtce porabila 2.393.065 €, to je skoraj 20% celotnega proračuna. V letošnjem letu bomo za vrtce porabili 3.632.000 €.

Vem da te informacije ne bodo pripomogle k rešitvi vašega problema. Upam pa, da bodo naša prizadevanja omogočila vašemu otroku, da bo v jeseni sprejet v vrtec. 

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 21.5.2009 20:41:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 712
22.5.2009 8:09:06   
Nenny

Še nekaj branja na našo skupno temo, dobri komentarji, ni kaj user posted image user posted image user posted image

http://64.207.136.176/grosuplje/phpbb/viewtopic.php?f=7&t=71&st=0&sk=t&sd=a&sid=41b442310c8914b0180046273cc84d8d&start=10

Neposredna povezava do sporočila: 713
22.5.2009 13:58:35   
katrin***
Živjo vsem,

ZmajTolovaj... smem vprašat kdo se je podpisal pod tale odgovor? Ga. Jelka Kogovšek ali kdo drug? Tole moram pokomentirat, ker delam s temi ljudmi in vem kako je. Ne zagovarjam nobenega, ker bom tudi jaz kmalu mamica in se že sedaj sprašujem kam bom dala svojega otroka. Kar so napisali je res in če se to podjetje nebi pritožilo bi vsa zadeva hitreje stekla, tako pa žal ne bo. Ustavi se pri malenkostih, ki povzročajo tak user posted image . Vem, da je neka mamica enkrat prišla na občino z istim problemom in županu rekla, da bo otroka kar  pri njemu pustila, ker ga nima kam dat. Žalostno vendar še kako resnično. Tudi v županovi družini se spopadajo s tem problemom, tako da nihče nima privilegijev. Enostavno je premalo prostora.
Ah, dost o tem, treba je mislit pozitivno in upat na najboljše.

Drugače pa uživajte s svojimi user posted image  v lepem vikendu

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 714
22.5.2009 21:38:32   
ZmajTolovaj
Ja, sem šla pogledat, ga. Kogovšek je odpisala.
Jaz nič ne rečem, saj razumem, da so problemi, ampak ne razumem, da jih ne rešujejo hitreje. Glede česa pa se je zapletlo - mislim, jaz si kot laik predstavljam, da daš ven tak razpis, da se točno ve, kaj ja in kaj ne in da so zahteve jasne. Kdor da boljšo ponudbo, je izbran. Pa čao, in se začne delat. Ne pa non stop neke pritožbe pa revizije in ne vem kaj.
Saj je vsepovsod tako, saj vem.
user posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 715
22.5.2009 22:58:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: TjasaG

Maš ZS

(odgovor članu TjasaG)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.5.2009 10:44:20   
katrin***
Živjo punce,

tole glede vrtca in vsakega razpisa je tko, da zahteve pa te zadeve so že postavljene in seveda načrtovane vnaprej, vendar ko se ti npr. v tem primeru nekdo pritoži, morajo to pritožbo obravnavati in ugotoviti ali so bile storjene napake. Lahko se zaplete pri razpisu za opremo, za nakup zemljišča - eh, milijon stvari zaradi katerih se zadeva zaplete in potem to traja in traja in traja user posted image  Hec je tudi v tem, da ni čisto vse odvisno od občine, ampak tudi drugih javnih ustanov, ki imajo tudi svoje zahteve kar se tega tiče. tko da smotano ja tole vse skup, ampak vsaj nekaj se dela na tem, ker če se ne bi, bi blo pa za znoret.
Razumem, da kot občan ne razumeš kaj user posted image  delajo da tolk cajta traja, ampak ko si zravn pa vidiš kaj vse živo rabiš da to speleš ti pa še slabš rata user posted image

Drugače danes uživam privilegije slavljenke, ker praznujem 25 let in vam vsem skupaj pošiljam eno velko slastno tortico - upam da mi jo rata nalimatuser posted image

Lep sončen danuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.5.2009 22:22:21   
sabri
Živjo punce, po dolgem času, vidim da ste me malo pogrešale že, bom bolj hitra tud danes. V četrtek sem imela ponovno splav, očitno nam ni usojeno imeti še enega, vrtec tudi zavrnjeni, nisem imela ta teden volje ne časa ne moči še v vrtcu in občini pop...tako da upam, da se ta teden sestavim in grem mal znoret, saj ne vem če bom kaj dosegla, ampak se bom vsaj počutila bolje. Ostalo ok, vreme mi je všeč, ko je ful vroče, za kako kavo pa se priporočam konec tedna, ko bom malo bolje. Če se zmenite, bom čekirala. Fajn se mejte, vsem lep pozdrav.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.5.2009 12:33:47   
ZmajTolovaj
Joj, sabri, zelo mi je žal, da to slišim, res! user posted image Upam, da se hitro pobereš ..
Dajadada, danes sem srečala enega kravželčka z babico, pa sem sumila, da je Nejc, in se je potem izkazalo, da je res - tako čupo težko fališ user posted image
Mi smo OK, tale vročina mi je sicer tu mač, mislim mal prehitro je prišlo vse skup, ampak saj bo. Komaj čakam morje!!!!!!! (jah, julij je še daleč)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.5.2009 11:42:07   
meta21
Sabri, objemček. Upam, da boš čim prej OK!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
4.6.2009 13:38:37   
Dajadada
Sabri, ojoj, pa ne spetuser posted image user posted image user posted image .

V vrtcu smo 13. na čakalni med 2008 letniki. Upam, da jim res končno rata spacat par novih enot.

ZmajTolovaj, tebi se tudi že kar bliža...še zadnje tromesečjeuser posted image , pa boste spet začeli z nule in spremljali prve požirke, prve nasmeške, prve žličke, prve zobke, ... mi smo pri prvih zobkihuser posted image ...kar dva naenkrat...prišla ven bp, upam, da ostali tudi. Ravno ko je nejc postal polno zobatk z vsemi 20 in končal z mlečnimi, je tim dobil prvega in začeluser posted image .

Ja, ja luštn nam je...vsak dan nekaj novega.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 721
10.6.2009 13:15:57   
helimaša
sabriuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa ne že spet.......
punce a bi se drug tedn dopoldan na kšni kavici dobile.....

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 722
11.6.2009 12:50:03   
Nenny
Popoldne, Helimaša, popoldne user posted image

Se hecam no, pa vseen lahko mal prideš "dol"

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.6.2009 23:17:18   
Dajadada
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

sabriuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa ne že spet.......
punce a bi se drug tedn dopoldan na kšni kavici dobile.....

jaaaa
predlagam torek...kje, pa kdaj pa ti povej

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.6.2009 12:11:37   
Dajadada
glede na obisk našega čveka bi morala predlagati termin, ki bo čez par mesecev. do takrat bi se morda zmenileuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?