|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
16.5.2009 9:05:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

majchy-jaz vodo kr u mikrovalovni pogrejem. Drgač pa majo u Kik-u 0,5litrske po cca 4 € in voda not fajn topla zdrži.
nimam mikro valovne........sej drgač zjutraj svežo skuam,ampak jo imam rada za vsak slučaj če bi se princeska ponoči spomnila da bi jdla in da ne čaka  predolgo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
16.5.2009 9:07:02   
Čebel@

Uh moja pa danes 3 MESECE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dele sem se spomnila,da moja bo pa jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
16.5.2009 9:26:15   
Pupka
Ojla..... smo pokonci že od 6.30.

Sem že spotjena, pa še nič prasv nisem delala user posted image

Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
16.5.2009 9:28:59   
Vesnozaver
dobro jutro babike!

midva sva pa vceraj se k babi pa dediju sla, prisli domov ob 8 , sem ga dala spat, potem je prisel se brat od moza na obisek, bil do 11, pol sem pa kr padla v pojstlo.....ko sem hranla Aljaza ob 2, sem spala zraven....pa ob 6 budnica!!!adijo marijo....user posted image no, zdaj pa spi...

vceraj je bilo superca, same fajne babe (pa seveda otrocekiuser posted image ) na kupuuser posted image , se mormo se dobit.

termovko pozabla, ja saj vedno nekaj pozabim, ko grem kamuser posted image user posted image user posted image user posted image dokler nena Aljaza kje pozabim je v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa pocakam, da se zbudi, se nahamstrama, pol pa v mestooooo!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
16.5.2009 9:32:53   
Vesnozaver
mlea bom sla po termovko danes, hvala za infouser posted image tota ko sem jo pozabla, je bla 11 eur, pa ne drzi dolgo, vodo sem zavrela ob 8, vrelo nalila v termovko, pa je bilo ob 3 ze mlacno....tak da kolumbo komot jo proc vrzes al pa uporabis,ce ti kdaj prav pride na 'kratke ture'user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
16.5.2009 9:48:57   
Čebel@
midve šibava na sončka

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3081
16.5.2009 9:52:01   
MIHAILO
zivjo punce...sem pogledala slike..nore so in zelo lep kraj je...sam pa vas ne prepoznam vse...prepoznala sem MAJCHY,KATJUSO,KOLUMBO,REBEKO,TANCY,CLAUD IN VESNOZAVER ,CE JE BILA V MODRI SRAJCKI...ostale pa ne prepoznam,ker nimate albumov in pol ne vem...user posted image user posted image user posted image tok na hitro ,Mihailo me ze caka v vozicku da greva na sprehod...sem pa dobilauser posted image sicer drugo do zdaj in me tako boli trebuh da je kr joj...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
16.5.2009 9:54:43   
simonakr
Oj Svakinja mi je posodla tehtnico in naša bejba tehta 4965g (Majchy ne rezultata vpisat, ga boš 26. ko bomo iz posvetovalnice) in mi jo bo še malo da bom kakšen obrok potehtala da sploh vidim kolk popije pri meni.
To se meni zdi malo premalo. Ko sm gledala in primerjala reziltate z ostalimi pupami, je naša najlažja! Jo bo treba malo zredit do posvetovalnice.user posted image
Sej vem vsak otrok je drugačen, ampak ne bi rada da me tam naderejo da otroka stradam! Glede na to da sm babica me bodo itak da je prelahka in da bi mogla dodat samo ....

Sunny jest ne morm tvojga ZSja odpret, pol mi pa tista kuverta uriple in mi gre na živce tko ko tisti trije beli zajčki ...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3083
16.5.2009 9:56:43   
tanci29
dobro jutro

simona imaš vrnjen zs

mam novo ac/dc majčko...zdej mi morjo pa še zize mal splahnet da mi bo pravuser posted image

majchy-uzivajte na pikniku
simona vi pa na poroki
vesnozaver vi pa v mestuuser posted image
pupka pejt pod tušuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
16.5.2009 10:02:57   
simonakr
Tanci sm te že kliklna na FBju. In kako kaj tvoja pepelka? A kaj pogreša čevelček?user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.5.2009 10:56:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi.

Še vedno ne vem kakšen seznam??user posted image

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.5.2009 11:19:39   
Pupka

Tistih k majo FB. user posted image

Jaz vas grem klikat,

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.5.2009 11:23:52   
Pupka
Deja, piskot, Barbara GS, sunny24, tanci29, rebeka84, simonakr imate ZS

user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.5.2009 11:28:33   
Pupka
evo bejbike, ste poklikane.... zaj pa čakam

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.5.2009 11:54:06   
Čebel@
punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.5.2009 13:17:15   
MIHAILO
kje ste punce...jaz sem nazaj iz sprehoda,sem malo pospravljala ,zdaj pa cakam,da se moj dragi naspi in gremo na potep,v shopping,na kosilo in sprehod...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.5.2009 13:31:43   
Katjusa

Tistih k majo FB. user posted image

Jaz vas grem klikat,

jst mam tud FB sam kaj vam morem dat?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.5.2009 13:33:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že eno leto vas prenašamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.5.2009 13:42:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

že eno leto vas prenašamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nas imaš že dost?user posted image user posted image user posted image nisem dolala tvojga maila s slikamiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.5.2009 13:46:12   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nas imaš že dost?user posted image user posted image user posted image nisem dolala tvojga maila s slikamiuser posted image

ne ne vas nikol dostuser posted image user posted image user posted image user posted image vedno raje vas mam in vedno raje čvekam z vami in včeraj zarad vas nisem delala na user posted image k sma šla film gledat sem zaspala prej sme pa predolgo tu blauser posted image user posted image user posted image ....
zakaj pa nisi dobla? grem gledat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.5.2009 13:48:29   
Katjusa
mogla bi dobituser posted image teb sem med prvimi poslala user posted image user posted image user posted image sem zdej še enkrat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.5.2009 14:00:54   
Pupka
Katjusa- meni so punce ki majo FB pošiljale imena pod katerimi jih najdemo, jaz pa sem naredila seznam in jim ga razposlala. Ga pošljem še tebi- OK?!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.5.2009 14:08:27   
Katjusa

Katjusa- meni so punce ki majo FB pošiljale imena pod katerimi jih najdemo, jaz pa sem naredila seznam in jim ga razposlala. Ga pošljem še tebi- OK?!

sem ti jst tud poslala mogoče ga pa začnem uporabljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.5.2009 16:25:47   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

kaj sm edina tuki k se ne ukvarjam s FB?!user posted image

pr ns pravjo še misi na FB, ne obstajašuser posted image user posted image

katjuša jz bi mela tud kužija

uglavnem vi tok tipkate,... da se men tud brt ne dauser posted image  na kratko un seznam za FB nj tud men kdo pošle,.. slikce tud,...
pa za kšn ZS se tud priporoočam

drgač sm pa zerle 3 ure sedela s tavelknu (9 let) da sva nardila 7 naloguser posted image user posted image user posted image  prov za znorrt,. sm umes tamauga nafutrala, pa posodo zrihtala,... namest da bi bla uzun na sončku

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   [Brisano sporočilo]
16.5.2009 19:57:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?