Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:05:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy-jaz vodo kr u mikrovalovni pogrejem. Drgač pa majo u Kik-u 0,5litrske po cca 4 € in voda not fajn topla zdrži. nimam mikro valovne........sej drgač zjutraj svežo skuam,ampak jo imam rada za vsak slučaj če bi se princeska ponoči spomnila da bi jdla in da ne čaka predolgo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:07:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Uh moja pa danes 3 MESECE. dele sem se spomnila,da moja bo pa jutri
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:26:15
|
|
|
|
Pupka
|
Ojla..... smo pokonci že od 6.30. Sem že spotjena, pa še nič prasv nisem delala Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:28:59
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dobro jutro babike! midva sva pa vceraj se k babi pa dediju sla, prisli domov ob 8 , sem ga dala spat, potem je prisel se brat od moza na obisek, bil do 11, pol sem pa kr padla v pojstlo.....ko sem hranla Aljaza ob 2, sem spala zraven....pa ob 6 budnica!!!adijo marijo.... no, zdaj pa spi... vceraj je bilo superca, same fajne babe (pa seveda otroceki ) na kupu , se mormo se dobit. termovko pozabla, ja saj vedno nekaj pozabim, ko grem kam dokler nena Aljaza kje pozabim je v redu zdaj pa pocakam, da se zbudi, se nahamstrama, pol pa v mestooooo!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:32:53
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mlea bom sla po termovko danes, hvala za info tota ko sem jo pozabla, je bla 11 eur, pa ne drzi dolgo, vodo sem zavrela ob 8, vrelo nalila v termovko, pa je bilo ob 3 ze mlacno....tak da kolumbo komot jo proc vrzes al pa uporabis,ce ti kdaj prav pride na 'kratke ture'
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:48:57
|
|
|
|
Čebel@
|
midve šibava na sončka lep dan
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:52:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
zivjo punce...sem pogledala slike..nore so in zelo lep kraj je...sam pa vas ne prepoznam vse...prepoznala sem MAJCHY,KATJUSO,KOLUMBO,REBEKO,TANCY,CLAUD IN VESNOZAVER ,CE JE BILA V MODRI SRAJCKI...ostale pa ne prepoznam,ker nimate albumov in pol ne vem... tok na hitro ,Mihailo me ze caka v vozicku da greva na sprehod...sem pa dobila sicer drugo do zdaj in me tako boli trebuh da je kr joj...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:54:43
|
|
|
|
simonakr
|
Oj Svakinja mi je posodla tehtnico in naša bejba tehta 4965g (Majchy ne rezultata vpisat, ga boš 26. ko bomo iz posvetovalnice) in mi jo bo še malo da bom kakšen obrok potehtala da sploh vidim kolk popije pri meni. To se meni zdi malo premalo. Ko sm gledala in primerjala reziltate z ostalimi pupami, je naša najlažja! Jo bo treba malo zredit do posvetovalnice. Sej vem vsak otrok je drugačen, ampak ne bi rada da me tam naderejo da otroka stradam! Glede na to da sm babica me bodo itak da je prelahka in da bi mogla dodat samo .... Sunny jest ne morm tvojga ZSja odpret, pol mi pa tista kuverta uriple in mi gre na živce tko ko tisti trije beli zajčki ...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 9:56:43
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro simona imaš vrnjen zs mam novo ac/dc majčko...zdej mi morjo pa še zize mal splahnet da mi bo prav majchy-uzivajte na pikniku simona vi pa na poroki vesnozaver vi pa v mestu pupka pejt pod tuš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 10:02:57
|
|
|
|
simonakr
|
Tanci sm te že kliklna na FBju. In kako kaj tvoja pepelka? A kaj pogreša čevelček?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 10:56:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Ojla..... smo pokonci že od 6.30. Sem že spotjena, pa še nič prasv nisem delala Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi. Še vedno ne vem kakšen seznam??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 11:19:39
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Ojla..... smo pokonci že od 6.30. Sem že spotjena, pa še nič prasv nisem delala Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi. Še vedno ne vem kakšen seznam?? Tistih k majo FB. Jaz vas grem klikat,
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 11:23:52
|
|
|
|
Pupka
|
Deja, piskot, Barbara GS, sunny24, tanci29, rebeka84, simonakr imate ZS
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 11:28:33
|
|
|
|
Pupka
|
evo bejbike, ste poklikane.... zaj pa čakam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 11:54:06
|
|
|
|
Čebel@
|
punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetati
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:17:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje ste punce...jaz sem nazaj iz sprehoda,sem malo pospravljala ,zdaj pa cakam,da se moj dragi naspi in gremo na potep,v shopping,na kosilo in sprehod...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:31:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Ojla..... smo pokonci že od 6.30. Sem že spotjena, pa še nič prasv nisem delala Drugače pa sem delala seznam. 8 punc nas je zaenkrat- če želi še kakšna da jo dodam, naj javi. Še vedno ne vem kakšen seznam?? Tistih k majo FB. Jaz vas grem klikat, jst mam tud FB sam kaj vam morem dat?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:33:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetati že eno leto vas prenašam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:42:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetati že eno leto vas prenašam a nas imaš že dost? nisem dolala tvojga maila s slikami
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:46:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce ne morem verjeti da se je odpla tema februarke 2010-joj kako čas beži......že eno leto bo odkar smo začele klepetati že eno leto vas prenašam a nas imaš že dost? nisem dolala tvojga maila s slikami ne ne vas nikol dost vedno raje vas mam in vedno raje čvekam z vami in včeraj zarad vas nisem delala na k sma šla film gledat sem zaspala prej sme pa predolgo tu bla .... zakaj pa nisi dobla? grem gledat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 13:48:29
|
|
|
|
Katjusa
|
mogla bi dobit teb sem med prvimi poslala sem zdej še enkrat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 14:00:54
|
|
|
|
Pupka
|
Katjusa- meni so punce ki majo FB pošiljale imena pod katerimi jih najdemo, jaz pa sem naredila seznam in jim ga razposlala. Ga pošljem še tebi- OK?!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 14:08:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Katjusa- meni so punce ki majo FB pošiljale imena pod katerimi jih najdemo, jaz pa sem naredila seznam in jim ga razposlala. Ga pošljem še tebi- OK?! sem ti jst tud poslala mogoče ga pa začnem uporabljat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 16.5.2009 16:25:47
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud kaj sm edina tuki k se ne ukvarjam s FB?! pr ns pravjo še misi na FB, ne obstajaš katjuša jz bi mela tud kužija uglavnem vi tok tipkate,... da se men tud brt ne da na kratko un seznam za FB nj tud men kdo pošle,.. slikce tud,... pa za kšn ZS se tud priporoočam drgač sm pa zerle 3 ure sedela s tavelknu (9 let) da sva nardila 7 nalog prov za znorrt,. sm umes tamauga nafutrala, pa posodo zrihtala,... namest da bi bla uzun na sončku
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2009 19:57:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?