|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
15.5.2009 14:43:22   
neodkrita
Samo, da vam sporočim, da me lahko pobarvte v modro. Teta prišla!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
15.5.2009 14:46:07   
Kliki
Kok ste načvekale vas komaj dohajam.

mi mamo tudi sonček in sem bila pred kosilom že zelo pridna sem moj in od user posted image  avto posesala, se moram malo pohvalit. Sem user posted image  prašala kolk mi bo plačal k sem bla tako pridna pa mi je rekel da bova zvečer kar v  obliki user posted image   poračunala. user posted image pa sem jast rekla da sem za .user posted image
In potem upam da mi konec meseca testek pokaže user posted image .

Kako ste pa ostale?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
15.5.2009 14:55:28   
Anonimen
no bejbike moje za danes vas zapuščam zdele morm še neki do konca narisat k so se mi mličnki v glavi mal pregrel in zdej že piskajo tko da rabijo svojo dozo kavice pol pa šibam po tamavčija,tko da se slišimo jutri če me bo tamavči kej spustil da bom lahk kej napisala pa če bom za vikend končala skico vam obljubim da jo objavim pol pa komentarje pa kritike pa predloge sprejema in si boste lahk dale duška aja sam nagih descov pa še ne bom notr risalauser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
15.5.2009 14:57:50   
MiniMiska
Kliki user posted image user posted image  , dobro sta se zmenila :)
Anneri - user posted image user posted image user posted image
BEBII - dobrodošla nazaj
neodkrita - user posted image user posted image  , tudi zate posije sonček.

Ostalim pa (skoraj) sončen majski pozdravček, jaz še čakam na torek, ko naj ne bi prišla user posted image  - nimam nobenih znakov - ne za user posted image  niti za user posted image , tko da se pustim presenetit - ko bo, bo :) Navijajmo, da bo user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
15.5.2009 15:09:03   
miklarom
laliru - ooo, ka nage dedce tud rišešuser posted image user posted image , to bi pa blo zanimivo videt na sliki in v kaki kopalnici na steni tuš kabime, bi ga skos gledla ko bi se tušala, mogoče bi me pa kdaj po hrbtu umiluser posted image user posted image user posted image user posted image

neodkrita - žal mi jeuser posted image , pa saj bo tudi zate posijal sonček

MiniMiška- sržim pestke da se ti pokažeuser posted image
Kliki - madonca, to pa je plačilouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
15.5.2009 15:13:39   
Kliki
Ja kdor zna zna.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
15.5.2009 15:24:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a ima katera kaj novičk o giotti?

giotti je fajn, trebušček lepo napreduje, nosi pa pod srčkom fantka user posted image   user posted image   user posted image .

Upam da ne bo jezna ker sem to povedala, ko pa sem tako vesela zanjo user posted image   user posted image   user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in daj jo lepo pozdravi user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.5.2009 15:24:40   
sonček85
miklarom:super za majčko ,a si jo svojmu tudi naročila ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.5.2009 16:12:10   
majčyca
Zdravo punce!
Samo na hitro vas malo pozdravim, potem pa hitro kuhat rižoto z morskimi sadeži user posted image Pri meni je še vedno vse belo, čeprav bi user posted image naj prišla že včeraj. Če je do jutri zjutraj ne bo, bom delala test - držite pesti, da vam bom lahko sporočila veselo novičko user posted image

neodkrita - user posted image user posted image žal mi je!!! Zdaj pa hitro v nove boje!!

Zdaj pa že mene tudi zanima, katera je ta anonimna, ki se tako skriva in ima tako lep pozitiven test... daj povej nam, ker smo res vse prav firbčne user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.5.2009 17:48:41   
tecnobica
Sam tolk se javm, da povem, da je moja user posted image ravnokar prtekla. Tokrat me nit ne boli tolk kot me je zadnja dva meseca.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.5.2009 18:11:30   
ursa30
tečnobica, več sreče ti želim drug mesec.user posted image user posted image

jaz sem pa skoraj vsako uro na wc in čekiram situacijo user posted image user posted image
danes je 29.dan, zaenkrat se še nič ne dogaja. ampak  sem skoraj prepričana, da bo čez vikend prišla.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.5.2009 18:21:11   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka 
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 6 SREČK NOSEČK

Modrih : 17
Roza   :  8
                                                                                        Skupaj :25

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................32,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.5.2009 18:23:43   
tecnobica
Je pa ful zanimivo, da je tokrat prišla po 30 dneh, ko je ponavad par dni več. Mogoče se bo pa počasi uredila.

SIcer pa grem takoj ko bo konec s krvavitvijo na HSG.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.5.2009 18:26:52   
S*
Tecnobica user posted image  user posted image  user posted image za tvojo dobro voljo, smo te pogrešale tukaj.  Berem pri junijkah, da si štorkljo končno opremila z navigacijouser posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.5.2009 19:02:04   
tinncyka
miklarom opazila sem da si naročila majčko pa me zanima če maš dolge rokave al kratke? ker obe pričakujeve januarjauser posted image  pa bo takrat še po moje mrzlouser posted image  sem začela tudi jaz  študirat da bi si jo sama tudi naročila... sam ne vem katero številko naj vzamem trenutno imam L kaj si naj potem naročim XL ker mi bo potem 100% L premajhna (naročila si jo bom pa po 1. pregledu da vidim če je vse vredu)

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.5.2009 19:31:45   
Maisha
neodkrita in  tecnobica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.5.2009 19:49:22   
ency
Jst sem tdi pozabla sporocit, da me obarvajte modro! Pa čestitke vsem novim noseckam, upam, da vas bo še več!!! Lp

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.5.2009 21:40:13   
tecnobica

Tecnobica user posted image  user posted image  user posted image za tvojo dobro voljo, smo te pogrešale tukaj.  Berem pri junijkah, da si štorkljo končno opremila z navigacijouser posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja, sam tud navigacja včasih zabluzi. To se je še nama z mojim zgodilo večkrat, kaj se ne bi štorklji. Zdej bom šla mal jajčnike spucat, pol pa nema, da nema.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.5.2009 22:35:10   
majčyca
Za vse, ki ste dobile tečko user posted image , vam pošiljam veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v prihodnje!!!
Za vse, ki pa še čakamo, da vidimo kakšen bo rezultat, pa močno močno navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom delala test jutri zjutraj, če se tečka ne pojavi do takrat (pa res ful upam, da je ne bo).

Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.5.2009 23:47:24   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Kok ste načvekale vas komaj dohajam.

mi mamo tudi sonček in sem bila pred kosilom že zelo pridna sem moj in od user posted image  avto posesala, se moram malo pohvalit. Sem user posted image  prašala kolk mi bo plačal k sem bla tako pridna pa mi je rekel da bova zvečer kar v  obliki user posted image   poračunala. user posted image pa sem jast rekla da sem za .user posted image
In potem upam da mi konec meseca testek pokaže user posted image .

Kako ste pa ostale?

Kr v naturalijah....user posted image user posted image user posted image ...sej to je NAJBOLJŠ..... pa še kaki zajtrk v posteljo....user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.5.2009 23:52:36   
mojca345

a ima katera kaj novičk o giotti?

giotti je fajn, trebušček lepo napreduje, nosi pa pod srčkom fantka user posted image   user posted image   user posted image .

Upam da ne bo jezna ker sem to povedala, ko pa sem tako vesela zanjo user posted image   user posted image   user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in daj jo lepo pozdravi user posted image user posted image

Jaz sem pa vesela, da je vsaj ena nekaj povedala o Giotti...da je vse ok z njo in z otročkom. Ker kar manjka, ko je ni nič na forumu...

Pa fantka nej bi imela ? Wow.... upam, da ne bo pol punčka....

kot se rado zmotijo te G-ji...

lepo jo pozdravi...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.5.2009 23:55:29   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Zdravo punce!
Samo na hitro vas malo pozdravim, potem pa hitro kuhat rižoto z morskimi sadeži user posted image Pri meni je še vedno vse belo, čeprav bi user posted image naj prišla že včeraj. Če je do jutri zjutraj ne bo, bom delala test - držite pesti, da vam bom lahko sporočila veselo novičko user posted image

neodkrita - user posted image user posted image žal mi je!!! Zdaj pa hitro v nove boje!!

Zdaj pa že mene tudi zanima, katera je ta anonimna, ki se tako skriva in ima tako lep pozitiven test... daj povej nam, ker smo res vse prav firbčne user posted image

UUUUU....držim pestiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.5.2009 23:57:25   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Je pa ful zanimivo, da je tokrat prišla po 30 dneh, ko je ponavad par dni več. Mogoče se bo pa počasi uredila.

SIcer pa grem takoj ko bo konec s krvavitvijo na HSG.

to sem jaz tudi mislila.....ja zdaj je pa že NI in NI......user posted image ...upam, da bo pri tebi drugače...

Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.5.2009 1:06:51   
sarar
majči, držim pesti da se ti pojavi plusek danes zjutraj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogla sem ti še tle napisat, k na zs pogrešam te smajlije!!! user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.5.2009 6:28:55   
majčyca
Dobro jutro punce! Danes pa sem jaz očitno prva tukaj, kar nisem mogla spat user posted image Lahko vam z veseljem sporočim, da sem pred pol ure zagledala user posted image  user posted image Joj, kako sem srečna, sploh ne dojamem in se še vedno tresem user posted image bom vam probala še naložit slikico, če mi bo uspelo user posted image Srečna sem, da bi skalala do stropa, ampak potem bi zbudila celo hišo user posted image   Saj kar ne morem verjet. Ko sem zagledala drugo črtico, mi je srce začelo tako biti, da mi je res skoraj v hlače padlo user posted image pa še zdaj se tako počutim user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.