Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:21:30
|
|
|
|
brkn83
|
vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:21:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JST GREM TUT SPAT...ŠE TASTARGA ZBUDIM.... kaj mate dežurstva? ajde nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:21:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:21:43
|
|
|
|
sunny24
|
Punce moje drage, jst bom pičila v postlo, še prej pa flaše Gaji oprat... Lepo žurajte dalje, pa se jutri tipkamo, ne? NOČKO!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:21:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest sm že lačna ratala...če nouste dale mir s temi zajci bom kr njih pohamsala Pa sej si prej jedla.Halo....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:22:03
|
|
|
|
Urša08
|
oh tanci se ni za bat , na srečanja bom pa še prišla. Sam ni za to varianto, da on zjutrej vstane, pa tamaledva zrihta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:22:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:22:37
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JST GREM TUT SPAT...ŠE TASTARGA ZBUDIM.... a se bosta zamenala...se prav ti greš spat njega boš pa zbudila a pol bo šime z nami čvekal
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:22:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy23- evo dons si pa zih rekord postavla. js imš prav....že tok zeham da me čeljust boli
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:22:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:24:15
|
|
|
|
Onasiss
|
JST GREM TUT SPAT...ŠE TASTARGA ZBUDIM.... A bo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:24:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt katjuša.....sem te hotla vprašat če si bila slabe volje?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:25:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-hvala sem dobila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:25:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 jest sm že lačna ratala...če nouste dale mir s temi zajci bom kr njih pohamsala Pa sej si prej jedla.Halo.... ma kva pa je tista pašta kur.eva
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:25:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea JST GREM TUT SPAT...ŠE TASTARGA ZBUDIM.... A bo packa men že poste zavrača zdej pa resno mi je žal k vas zapuščam sma morem drgač bomo film do 2 zjutri gledal
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:26:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit.... a svojga daješ na posojo al kako
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:26:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt katjuša.....sem te hotla vprašat če si bila slabe volje? Ne, nad nami je bla šokirana in je ostala brez besed.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:27:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit.... a svojga daješ na posojo al kako men lohk kakšno pesmco zapoje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:27:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit.... a svojga daješ na posojo al kako če on če pa sej ga tok zmatram, da se mu tak pol ne da kaj pa čem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:27:39
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tud jaz sem te hotla vprašat zakaj si bla tok resna, pa tiha
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:27:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit.... a svojga daješ na posojo al kako men lohk kakšno pesmco zapoje lahko ti čist svojo napiše
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:28:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt katjuša.....sem te hotla vprašat če si bila slabe volje? Ne, nad nami je bla šokirana in je ostala brez besed. mene je že prej poznala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:28:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa babe moje moj zakon trpi k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmo ja pa jade......te imam rada,ampak ne tolk sej sem ti rekla da te imam rada no kaj pa je to deca posodit.... a svojga daješ na posojo al kako če on če pa sej ga tok zmatram, da se mu tak pol ne da kaj pa čem edino pravilno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:29:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt katjuša.....sem te hotla vprašat če si bila slabe volje? Ne, nad nami je bla šokirana in je ostala brez besed. mah ne jst sem rada tak tihi opazovalec me enih par sem si res drgač predstavljala in ste me pozitivno presenetle še boljše ste k sem si misla pa sej veste kak je če se morš ob 8 zjutri vstat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 15.5.2009 23:29:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 vidim, da se na srečanju niste dovolj načvekale in ste zdej še tle nadaljevale. Brala vas nisem vse ker je preveč. Vidim, da ste se lepo imele. No upam, da bo še kakšno srečanje. Sej bi se lahk kr zopet začele dogovarjat, da bi blo kaj iz tega. Ej zdej pa vi mogoče lahk prišle na štajersko, kaj pravite. Js pa zdej pridno pečem pecivo, potem pa grem si še lase pobarvat in stušrat. jst sem bla tam tok tih da me je ena vprašala kaj je.... no zdej morem pa not spravt katjuša.....sem te hotla vprašat če si bila slabe volje? Ne, nad nami je bla šokirana in je ostala brez besed. mene je že prej poznala sej zravn tebe pa itak ne more govort...čveka čvekasta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?