|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
15.5.2009 20:25:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto...

to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti

saj nima veze,glede na to,da sem lani imela samo enega otroka,in sem dobila trikrat več....

Pravzaprav ima vezo in to ogromno. Če si par evrov pri vsaki plači več dobivala, zdaj dobiš manj oz. če so ti pri vsaki plači manj trgali kot prejšnje leto, so si pač zdaj postregli.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.5.2009 20:29:24   
Lara Croft

ej,nisem vidla,sory....
ja cena je 40 eur,tomy varuška basic(1242)

Oj... Oštja, sem te cel dan čakala.... pol sem pa šla v Postojno po eno torbo, ki se spremeni v stolček in sem dobila od Fisher price eno varuško za 42€.... Samo jst bom to vse nazaj nesla, mi gre na živce, da vse šume slišim, ki prihajajo od zunaj v njeno sobo.... in zdej tudi eno muziko slišim notri.... najboljš, da to ponoči poslušamo, ja...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.5.2009 20:33:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

zato,ker sem full premalo dobila nazaj,oz dobim,napram prejšnje leto...

to je čisto odvisno od tega, koliko ti je delodajalec odvajal sproti

saj nima veze,glede na to,da sem lani imela samo enega otroka,in sem dobila trikrat več....

Pravzaprav ima vezo in to ogromno. Če si par evrov pri vsaki plači več dobivala, zdaj dobiš manj oz. če so ti pri vsaki plači manj trgali kot prejšnje leto, so si pač zdaj postregli.

od kdaj se sploh šteje...user posted image ker jaz sem bila lansko leto že z začetkom marca v bolniški,zato mi ni jasno.....sem dobivalo malo bolniško,namesto plače,torej bi morala nekako po logiki več nazaj dobit,ali ne??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.5.2009 20:35:30   
Olivija*
ja, saj šumenje tudi mene skrbi... ne bi dala glih celo premoženje za varuško, ki jo bom bolj malo rabila... ima katera kako poceni varuško in jo priporoča?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.5.2009 20:35:50   
leda
sem dobivalo malo bolniško,namesto plače,torej bi morala nekako po logiki več nazaj dobit,ali ne??

točna zarad te logike sem jaz izustila nekaj za ta forum čist neprimernih besed, ko sem dobila odločbo tisto leto, ko mi je csd nakazoval keš. najprej bolniško, potem porodniško. in takrat sem prvič morala plačat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.5.2009 20:36:40   
meta21
Saraya, tukaj si lahko sama zračunaš: https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=287952f8-e0ca-4605-8b33-888c945ea8f6&new=true&action=import

Lahko se malo igraš, kaj bi blo, če bi imela samo enega otroka, če ne bi bla v bolniški itd.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.5.2009 20:37:19   
Lara Croft

ja, saj šumenje tudi mene skrbi... ne bi dala glih celo premoženje za varuško, ki jo bom bolj malo rabila... ima katera kako poceni varuško in jo priporoča?

Ali pa jo bomo pred vrata sobe dali... user posted image
Lare sploh ni slišat, kot da je ni... ko miška je tiha... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.5.2009 20:38:32   
meta21

Jaz ne slišim nobenih šumov. Še če Lovro bolj na "mehko" brunda, se ne vklopi. Je pa res, da še zdaleč ni bila poceni. Angel care namreč...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.5.2009 20:38:50   
leda

no zdele pride k men kolegica, ki je mela najprej tomijevo in je poslušala vse pamže soseske. in ker so šumeli, je večkrat dirjala tolažit ubogega otroka, ki je mirno spal. bi mogla k sosedom zavit user posted image

pol pa so na bovhi kupil eno čist pocensko, ki dela super. pa še v obe smeri. je glih na morju tamali (ki ma sicer že tri leta), ki je bla v hiši poleg naše tarok letne kuhne nežno zašepetala: šššš, spi, mamica je blizu" in je delal user posted image

jo bom vprašala po znamki.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.5.2009 20:39:28   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ej,nisem vidla,sory....
ja cena je 40 eur,tomy varuška basic(1242)

Oj... Oštja, sem te cel dan čakala.... pol sem pa šla v Postojno po eno torbo, ki se spremeni v stolček in sem dobila od Fisher price eno varuško za 42€.... Samo jst bom to vse nazaj nesla, mi gre na živce, da vse šume slišim, ki prihajajo od zunaj v njeno sobo.... in zdej tudi eno muziko slišim notri.... najboljš, da to ponoči poslušamo, ja...

naša nič ne šumi....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.5.2009 20:39:37   
meta21
Lara, saj če zapreš vrata in začne jokat, jo itak slišiš skoz vrata al ne? Jaz ga ponavadi prej slišim čez hodnik iz njegove sobe kot preko varuške.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.5.2009 20:44:17   
Čarli08

kje pa ste zdaj vse?

Jaz pečem piškote.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.5.2009 20:45:01   
arabela*

Lara, saj če zapreš vrata in začne jokat, jo itak slišiš skoz vrata al ne? Jaz ga ponavadi prej slišim čez hodnik iz njegove sobe kot preko varuške.

jaz ko sem varuško kupovala,sem skoraj doktorirala zravenuser posted image
pol na koncu pa sem kupila to čist izi tomijevo in sem bila super zadovoljna.Komplicirala pa sem samo zato,ker sem jo jaz imela takrat v drugem stanovanju zgoraj in mi je delala preko zidov hiše brezhibno....tak da...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.5.2009 20:45:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

kje pa ste zdaj vse?

Jaz pečem piškote.

jaz pa sem utrujena......pa še večerjo moram pripravit in mi ni....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.5.2009 20:47:59   
leda

jst pa pijem vino, listam mladino in ugotavljam, da dons pa ne bom pospravla kuhne in dnevne kot vsak večer. se bom raje mal na teraso usedla, da bom mela lepši pogled.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.5.2009 20:49:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

sem dobivalo malo bolniško,namesto plače,torej bi morala nekako po logiki več nazaj dobit,ali ne??

točna zarad te logike sem jaz izustila nekaj za ta forum čist neprimernih besed, ko sem dobila odločbo tisto leto, ko mi je csd nakazoval keš. najprej bolniško, potem porodniško. in takrat sem prvič morala plačat...

Mojga je 14 dni očetovskega dopusta olajšalo za okoli 140 EUR.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.5.2009 20:51:07   
Čarli08

Jaz ne slišim nobenih šumov. Še če Lovro bolj na "mehko" brunda, se ne vklopi. Je pa res, da še zdaleč ni bila poceni. Angel care namreč...

Jaz imam Brevijevo in samo baterije polnim. Tok sem jezna. Računa pa seveda ne najdem, da bi jo reklamirala user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.5.2009 20:51:07   
arabela*

jst pa pijem vino, listam mladino in ugotavljam, da dons pa ne bom pospravla kuhne in dnevne kot vsak večer. se bom raje mal na teraso usedla, da bom mela lepši pogled.

kak ti jo zavidam-teraso...user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.5.2009 20:52:09   
arabela*
moj user posted image  je pa M nahranil,zdaj jo še samo v postlo prestavi...priden je....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.5.2009 20:53:01   
Čarli08
Moj ga pa žura ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.5.2009 20:53:06   
leda
kak ti jo zavidam-teraso...

aha, torej ne mladine user posted image

oh ja. sem bla vedno proti hiši, ampak, kot v zadnjih dveh letih že večkrat rečeno, hvala hvala za najljubšega, ki je sesul moje predsodke in mava danes namest meščanskega stanovanja v centru, mini vrstno hiško na kodeljevem.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.5.2009 20:54:48   
leda
Moj ga pa žura ...

tut moj.

in sem prov tečna. letos so namreč prvič priredili stari (moški) prijatelji rd žur samo za tipe. sej itak da ne bi šla, ker je nekje v pm in bi se težko zamenjala (kar sva že nekajkrat prakticirala: jaz otvorim, on zatvori), ampak vsaj možnost hočem user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.5.2009 20:55:53   
arabela*

kak ti jo zavidam-teraso...

aha, torej ne mladine user posted image

oh ja. sem bla vedno proti hiši, ampak, kot v zadnjih dveh letih že večkrat rečeno, hvala hvala za najljubšega, ki je sesul moje predsodke in mava danes namest meščanskega stanovanja v centru, mini vrstno hiško na kodeljevem.

veš kaj bi jaz imela....veliko stanovanje v mestu,lahko je blok ampak biti bi morala terasa ali pa velik balkon....no saj nekaj približnega imamo,samo ni veliko in ima balkon samo zuna(če razumeš)...user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.5.2009 20:56:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Moj ga pa žura ...

si ga privošči...user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.5.2009 20:57:00   
leda
veš kaj bi jaz imela....veliko stanovanje v mestu,lahko je blok ampak biti bi morala terasa ali pa velik balkon....no saj nekaj približnega imamo,samo ni veliko in ima balkon samo zuna(če razumeš)

razumem user posted image   sva točno to najprej iskala. no, balkon noter, seveda.

ampak ti rečem, zaplata trave s pamži je zakon.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?