lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: 10ka . Sem dobila antibiotike, ki jih moram začet jemat samo če se zadeva poslabša. Zaenkrat zgleda, da gre na bolje, je pa ful čudno, ker krvna slika kaže na neko staro kronično okužbo hanuši - no super, da si se odločila za test! a potem te zdravijo z antibiotiki pred porodom ali kako? za pregled, pa da ni blo treba kaj bolj drastičnega posegat Kar se pa antibiotikov tiče jih pa dobivam med samim porodom, in pa bejbiki jih dajo takoj, ko se rodi. Tudi jaz se pridružujem veselju, da ni bilo kaj hujšega in ni treba kaj rezat...prstek se bo pa že pozdravil... Ja, včasih se pa še najde kak kavalir... Glede streptokoka grem jst tudi drug teden na pregled, sicer sem že malo oklevala, ker bom v 36 tednu in sem mislila, da morda pa ne bi hodila, ker me lahko kaj preseneti...ampak si me sedaj vspodbudila in sem 100% odločena da grem!!! HVALA. Glede posledic...moja znanka je rodila 1 otroka, ki ji je zbolel za tem streptokokom in dobil posledično meningitis in...sploh ne bom pisala...po mojem bi moral biti ta pregled brezplačen za vsako žensko in bi se lahko delal kar redno ob jemanju brisa (vsake 3 leta al neki takega)...mislim šparajo pri takih stvareh, v svetu je ta bregled normalen za nosečnice (ni plačljv, ker tudi ni fer, da potem tisti ravni, ki že itak nič nimajo imajo pač lahko prizadete otroke ) Jah sem jezna!!!! Sicer pa itak sam Dnevnik pogledaš in te mine... bi se lahk Majana HVALA TI, sem te tudi jaz že dodala v imenik...ampak upam, da bo naš počakal še vsaj 3 tedne (da prej ta pregled opravim...) Papa, grem kosilo končat (štefani pečenka+pomfri za in zame včerajšnji riž+ostanki včerajšnjega piščanca)....imejte se lepo. Aja, pa vse, ki ste končno dočakale fraj (konec službe) Jst upam, da je mojsonček polno zaposlen z in komaj čakam novic...
|