|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
15.5.2009 14:19:58   
mojjaka
Jaz sem pa mela športni danuser posted image sem se zjutraj dokaj ok počutla, ko me je poklicala kolegica če grem z njo in njeno tamalo, ki ima 11mesecev malo na špancir v mesto. Pa sem šele zdaj domov prišla, da ne govorim kako me boli križ, pa sramna kost za znoooret.Nisem več jaz za take štose-samo sma pa res prehodile ful, samo 2krat šle vmes na pijačko pa lulatuser posted image
Sem pa srečala bivšega fanta, sa katerim sva bla skup dolgih 7let in že skup živela in vse...se nisva videla ziher 2leti, pa me je kr sam ogovoril in mi čestital za poroko in user posted image ...sem bla kr malo presenečena...zanimivo ,kako se življenje obrne... (na bolje seveda)

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 15.5.2009 14:20:24 >

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.5.2009 14:20:13   
Hanuši
čao, pupe,

evo sem ravno s telefona. Včeraj sem se testirala za STREPTOKOK B, čeprav mi je moja G rekla, da ni potrebe, ker nimam nobenih problemov z vnetji. Vendar sem vztrajala, pa sej je samoplačniško!!!!!!!
Evo pa me kliče ravnokar in mi pove, da so mi izolirali To user posted image  bakterijo. Da sicer ni nobene panike, da pa dobro, da sem se odločila za testiranje, saj bom sedaj med porodom dobivala antibiotike. Posledica tega pa je, da se brez antibiotikov mali zakladek pri porodu lahko okuži in dobi sepso ali meningitis in posledično... se sploh napisat ne upam.

Testira se med 35 in 37 tednom, tko, da če se katera še ni šla, pejte se , ker sem tok groznih zgodb o tem prebrala. Sploh pa, ker to loh preprečimo.

jE PA ZANIMIV PODATEK, DA TEGA NE DOBIŠ SAMO S SPOLNIMI ODNOSI, AMPAK TUDI Z RAZNIMI PREHLADI, PONAVLJAJOČIMI SE NOŽNIČNIMI VNETJI IN Z UŽIVANJEM MEHKIH SIROV

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.5.2009 14:23:09   
majana79
Evo mene punce, konec sem s službo! user posted image Samo še v torek nesem bolniški list in to je to. Hvala bogu... Ma grem jaz zdaj poslat ZS z mojo tel.št., da res katera ne rodi že danes. Sem pa jaz mislila včeraj, da bom rodila sredi Supernove, ker me je tako zvijalo in krčilo, da ni nobeno dihanje pomagalo... Noro

Se javim še enkrat, ko napišem ZS, moram najt zadnji seznamček v tem našem pisanju. user posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.5.2009 14:25:15   
mojjaka
Hanuši, a tako hitro so ti povedali rezultat???
Jaz sem dala bris na prejšnjem pregledu 5.5. in mi je rekla med.sestra, da bo izvid komaj čez 14dni, torej naslednji torek, ko grem spet na pregleduser posted image
Ja,res je grozno, kakšne posledice ima lahko za otročička, zato pa jaz pravim, da mora našuser posted image vsaj še do torka počakat!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.5.2009 14:29:44   
amaya
sem že OK...čim sta moja dva moža šla, je blo boljše user posted image Kaj ga dela psiha...je pa res, da sem itak že vse iz sebe spraznila, pa še naspala sem se in napočivala...zdaj pa cunje zlagam...sede seveda.
Pri nas je vreme za crknt...dež user posted image user posted image user posted image Ko sta prišla domov je bil mali že v elementu spanja in sem ga kar v posteljo dala...po par minutah pa auf...ni mi bilo jasno zakaj...no po skoraj eni uri petja, božanja, ponorim in ga dol nesem in ugotovim, da je lačen...ma jojjjjjjjjjjjj...ta moj čuk od moža...valda sem bila prepričana, da sta kaj pojedla, preden sta šla domov, ker od doma je šel po zajtrku, malice pa ni imel s sabo...no in...on ga pelje na sladoled user posted image za malico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ponorela...vlada otrok ne zaspi, če je pa lačen. Mi je zmazal cel krožnik mineštre (HB, da sem jo skuhala za vsak slučaj) in zdaj nina kot angelček...mojga bi pa kr v rit zbrcala...user posted image user posted image user posted image user posted image
no, sem se mogla skašljat...zdej grem pa jagode jest...me že čakajo!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.5.2009 14:36:14   
Hanuši
mojjaka, pol je pa velika verjetnost, da je bp, ker tudi meni je rekla, da bodo izvidi čez 10 dni. Danes, ko me je pa poklicala, je pa rekla, da če je izvid pozitiven iz lab.telefonsko sporočijo, ravno zaradi tega, da nas ne bi prej zvilo. Papirologija in pošta pa trajata.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
15.5.2009 14:59:38   
bamoocham
Hanuši, itak bo vse ok!  Še sreča, da si šla na pregled!!!

Morem v ponedeljek poklicat gin. pa jo vprašat, kk je s tem, če me lahko naslednjič na pregledu testira za streptokok B, bom pa v dopolnjenem 36 tednu. Upam, da ne bom prepozna.

Majana
, čestitke za konec službe, zdj pa noge v luft, pa uživat!

Moja mami mi je danes rekla, da je naši user posted image kupila kompletek za domov iz porodnišnice in pa jopicouser posted image .

Minča,
js grem pa jutr na pedikuro. Mama ima s.p., masažni salon in pedikuro, tak da si noge kr pri njej rihtamuser posted image Pa ji plačam-čisti računi, dobri prijatelji!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
15.5.2009 15:02:23   
majana79
Evo punce, sem poslala vsem na seznamčku. Če slučajno katera ni dobila ali pa sem jo ponesreči izpustila, naj kar tukaj napiše ali pa pošlje ZS.

Zdaj grem pa noge dat gor, ker sem kot sod. Vas preberem še enkrat kasneje, sem prej sano na hitro. user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
15.5.2009 15:24:14   
10ka
Sem nazaj iz poliklinike in me ni bilo treba nič rezat (mojega zatečenega prsta namreč). Sem dobila antibiotike, ki jih moram začet jemat samo če se zadeva poslabša. Zaenkrat zgleda, da gre na bolje, je pa ful čudno, ker krvna slika kaže na neko staro kronično okužbo user posted image Vseeno sem ful vesela, ker vnetje ni hudo. Hvala vam, ker ste držale pesti! moram pa pohvalit splošno kirurgijo ter laboratorij na polikliniki, ker se resno zavzamejo za nosečnice in jih obravnavajo posebej. sem mislila, da bom mogla biti tam cel dan, pa so me povsod prednostno obravnavali. sicer sem bila edina s trebuščkom, samo pred mano v vrsti je bilo 100 ljudi, ki tudi niso nič godrnjali ko sem šla preko vrste naprej. en fant mi je celo sok kupil (je bil ful slab zrak v čakalnici in sem skoraj skupaj padla).

july08 - jaz nameravam v postojno. a ti tudi?

luši  - za hemeroide probaj dobiti modolex, meni ga je v prejšnji nosečnosti dal G. se dobi tudi samošlačniško v ambulanti. vseeno pa se prej posvetuj še s svojim G. drugače pa pomaga led in umivanje z mrzlo vodo. hrana z vlakninami in PISTACIJE- Pistacije so res kul, poskusi dobiti neslane, da ne boš zatekala od soli.

hanuši - no super, da si se odločila za test! a potem te zdravijo z antibiotiki pred porodom ali kako?

< Sporočilo je popravil 10ka -- 15.5.2009 15:25:24 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
15.5.2009 15:26:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Evo mene punce, konec sem s službo! user posted image Samo še v torek nesem bolniški list in to je to. Hvala bogu... Ma grem jaz zdaj poslat ZS z mojo tel.št., da res katera ne rodi že danes. Sem pa jaz mislila včeraj, da bom rodila sredi Supernove, ker me je tako zvijalo in krčilo, da ni nobeno dihanje pomagalo... Noro
Se javim še enkrat, ko napišem ZS, moram najt zadnji seznamček v tem našem pisanju. user posted image

user posted image user posted image user posted image za porodniško, jaz uradno začnem 17.5. se pravi čez 2 dni. Hvala za telefonsko, si že zapečatena v telefonu user posted image user posted image user posted image ,
hmmmmm čaki mal - ne delam več (sem na dopustu), da bi kaj lovila po Supernovi (tam sem delala) user posted image user posted image user posted image .
Da nam ne boš ti prva ušla user posted image user posted image user posted image - kateri boš pa ti SMS poslala? user posted image user posted image

Ta mesec imam pa kar 300 EUR manj denarja (par dni bolniške april in dopust, 200 EUR prevoza sem dobivala in cca.100 EUR malice in se takoj pozna) user posted image user posted image user posted image , še dobro da se je z denarjem od CSD-ja nekako razlika pokrila. user posted image user posted image user posted image Ma, bomo že - zaradi denarja se ne bom sekirala user posted image user posted image user posted image , ni vredno...

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
15.5.2009 15:31:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham
Minča, js grem pa jutr na pedikuro. Mama ima s.p., masažni salon in pedikuro, tak da si noge kr pri njej rihtamuser posted image Pa ji plačam-čisti računi, dobri prijatelji!

Imaš prav ! user posted image user posted image user posted image Bejbike fajn si poštimejte nogice. Koliko pa cca. košta pedikura in kaj točno naredijo, če bi se odločila da grem?user posted image user posted image Bi rada enkrat uštimala nohte (problem z vraščanjem), pa podplate imam obupne user posted image . Sam še kak fajn pedikura salon moram najt na našem koncu - Dolenjska.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3411
15.5.2009 15:35:59   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

. Sem dobila antibiotike, ki jih moram začet jemat samo če se zadeva poslabša. Zaenkrat zgleda, da gre na bolje, je pa ful čudno, ker krvna slika kaže na neko staro kronično okužbo user posted image  

hanuši - no super, da si se odločila za test! a potem te zdravijo z antibiotiki pred porodom ali kako?

user posted image  za pregled, pa da ni blo treba kaj bolj drastičnega posegat

Kar se pa antibiotikov tiče jih pa dobivam med samim porodom, in pa bejbiki jih dajo takoj, ko se rodi.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 15.5.2009 15:36:43 >

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
15.5.2009 15:44:29   
krempelček
Imaš prav ! user posted image user posted image user posted image Bejbike fajn si poštimejte nogice. Koliko pa cca. košta pedikura in kaj točno naredijo, če bi se odločila da grem?user posted image user posted image Bi rada enkrat uštimala nohte (problem z vraščanjem), pa podplate imam obupne user posted image . Sam še kak fajn pedikura salon moram najt na našem koncu - Dolenjska.

"Mami zdaj niso več štorklje ta glavne - zdaj ste mamice glavne...."
14.6. je dan D, ko bo Princeska dobila bratca ali sestrico.... [/quote
hello mala princeska, v šentjerneju je nov salon za te stvari pri cerkvi imenuje se sabina. čauči

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.5.2009 16:05:56   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

. Sem dobila antibiotike, ki jih moram začet jemat samo če se zadeva poslabša. Zaenkrat zgleda, da gre na bolje, je pa ful čudno, ker krvna slika kaže na neko staro kronično okužbo user posted image  

user posted image  za pregled, pa da ni blo treba kaj bolj drastičnega posegat

Kar se pa antibiotikov tiče jih pa dobivam med samim porodom, in pa bejbiki jih dajo takoj, ko se rodi.

Tudi jaz se pridružujem veselju, da ni bilo kaj hujšega in ni treba kaj rezat...prstek se bo pa že pozdravil... Ja, včasih se pa še najde kak kavalir...

Glede streptokoka grem jst tudi drug teden na pregled, sicer sem že malo oklevala, ker bom v 36 tednu in sem mislila, da morda pa ne bi hodila, ker me lahko kaj preseneti...ampak si me sedaj vspodbudila in sem 100% odločena da grem!!! HVALA.user posted image
Glede posledic...moja znanka je rodila 1 otroka, ki ji je zbolel za tem streptokokom in dobil posledično meningitis in...sploh ne bom pisala...po mojem bi moral biti ta pregled brezplačen za vsako žensko in bi se lahko delal kar redno ob jemanju brisa (vsake 3 leta al neki takega)...mislim šparajo pri takih stvareh, v svetu je ta bregled normalen za nosečnice (ni plačljv, ker tudi ni fer, da potem tisti ravni, ki že itak nič nimajo imajo pač lahko prizadete otrokeuser posted image ) Jah sem jezna!!!! Sicer pa itak sam Dnevnik pogledaš in te mine... bi se lahk user posted image

Majana HVALA TI, sem te tudi jaz že dodala v imenik...ampak upam, da bo naš user posted image počakal še vsaj 3 tedne (da prej ta pregled opravim...)user posted image

Papa, grem kosilo končat (štefani pečenka+pomfri za user posted image in zame včerajšnji riž+ostanki včerajšnjega piščanca)....imejte se lepo.user posted image user posted image

Aja, pa vse, ki ste končno dočakale fraj (konec službe)user posted image user posted image user posted image

Jst upam, da je mojsonček polno zaposlen z user posted image in komaj čakam novic...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.5.2009 16:13:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

čao, pupe,

evo sem ravno s telefona. Včeraj sem se testirala za STREPTOKOK B, čeprav mi je moja G rekla, da ni potrebe, ker nimam nobenih problemov z vnetji. Vendar sem vztrajala, pa sej je samoplačniško!!!!!!!
Evo pa me kliče ravnokar in mi pove, da so mi izolirali To user posted image  bakterijo. Da sicer ni nobene panike, da pa dobro, da sem se odločila za testiranje, saj bom sedaj med porodom dobivala antibiotike. Posledica tega pa je, da se brez antibiotikov mali zakladek pri porodu lahko okuži in dobi sepso ali meningitis in posledično... se sploh napisat ne upam.

Testira se med 35 in 37 tednom, tko, da če se katera še ni šla, pejte se , ker sem tok groznih zgodb o tem prebrala. Sploh pa, ker to loh preprečimo.

jE PA ZANIMIV PODATEK, DA TEGA NE DOBIŠ SAMO S SPOLNIMI ODNOSI, AMPAK TUDI Z RAZNIMI PREHLADI, PONAVLJAJOČIMI SE NOŽNIČNIMI VNETJI IN Z UŽIVANJEM MEHKIH SIROV
Jaz sem se v 38t in še ni bilo prepozno,sem pa bila neg.tko da sem morala še G poklicat med popadki k sem rojevala(OZ.JE MOJ ,jaz sem mu samo povedala št.) da mi je povedala ali sem ali nisem poz.,saj prej še ni bilo rezultata.k sem imELA NAZAdNJE PREGLED.

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
15.5.2009 16:16:34   
sonček85
Sem vas prišla malo pokukat in punce katere poznam,user posted image

še malo še malo tinca 84 pa bo ,a se vam je kaj loveforever javila ,meni se že nekaj časa ni na msn-ju ,mala princeska lepo pij čajček ,naty-taja  še malo pa boš spet cartala ,fragola user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
15.5.2009 16:39:50   
MIŠEL09
Danes sem opazla, da se mi je trebuh spustil, sedaj pa me je začela panika.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
15.5.2009 16:48:21   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Morem v ponedeljek poklicat gin. pa jo vprašat, kk je s tem, če me lahko naslednjič na pregledu testira za streptokok B, bom pa v dopolnjenem 36 tednu. Upam, da ne bom prepozna.

Meni je G rekel,da ti lahko bris vzamejo tudi potem, ko rodiš...če slučajno prehiti. No, men ga bo v 38.t.

Neposredna povezava do sporočila: 3418
15.5.2009 17:19:35   
mojjaka
Meni je G rekel,da ti lahko bris vzamejo tudi potem, ko rodiš...če slučajno prehiti.

To mi je pa malo čudno, ker če si pozitivna imaš tegauser posted image v porodnem kanalu in se otrok okuži ob rojstvu in mora takoj dobiti antibiotik, ti pa ga dobiš že prej...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
15.5.2009 21:00:42   
tinca84
Zdle ste pa že skoraj 4 ure odsotne, da ni ktera odpotovala v Rimuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem zdle likala, greva jutri z mojim na poroko. Bova dve user posted image tam, jaz imam 2. ona pa 4. junija rok (ona bo priča). Je ženin reku da pol pa naj dobiva popadke pa se vsi kr pred P prestavijo in ga feštajo dalje. Upam da bodo moje otekle noge zdržaleuser posted image

Me v kolkih spet trga, pa ne mine dan ko bi bila brez problemov. Mi bo pa user posted image potem samo spal (lahk kr sanjamuser posted image )

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
15.5.2009 21:05:05   
tinca84
Grem zdej TV gledat (oddajo Na zdravje na SLO1) baje bo moja sestrična nastopala, k poje pri ans. Veseli svatje

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
15.5.2009 21:10:33   
mojjaka
Ja ne vem kam so šle vseuser posted image ...jaz sem malo k majčicam pokukala in sem čist solzna zraven teh slikic malih zakladkov, pa izjav mamic in tudi očka po porodu... in kr ne morem verjet, da bomo mi naslednje na vrsti...
No,zdaj pa se grem js k možeku stisnit...

Lahko noč vsem!!!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
15.5.2009 21:17:31   
bamoocham
Čer.

Tud js sem brala pr majčicahuser posted image vsi so tak sladki, tile njihovi zmajčki in zmajčiceuser posted image

Sem bila pri sestri na obisku, je bila tudi sama, sma čvekali ko zmešani. Vmes sem  šla še v trgovino po hrano za mojega, ko je lačn prišu iz šihta. Pol sem pa  navalila na rafaelote (sem se mogla kr nazaj držat, da ne bi vseh pojedlauser posted image ).

Našo user posted image pa spet kolca. Boga revica.  Mislim, da se je obrnila spet medenično, ker čutim to kolcanje  pod desno rebro.
Ok, lep večer še naprej. In seveda lepo spite. Čim manj obiskov wcja.
Papa

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.5.2009 22:31:21   
Janci F
Dober večer,

mene danes že cel dan tko čudno špika, nikoli me še ni tako.
In ko sva šla z user posted image  na sprehod, sem se morala velikokrat vstavit, saj me je tako močno bolelo, da sem morala bolečino predihat in počakat.

Taka izredno čudna bolečina je in sem dragemu rekla, da naj se pripravi, da lahko že ta vikend šibamo.

Res pa je, da je to moja prva nosečnost in da mi je vse novo.
Jutri začnem 38. teden in danes sem prebrala, da so lažni popadki lahko popolnoma enaki, kot pravi le da niso v pravem časovnem razmiku.

Tako, da bom počasi začela gledat mal na uro, ko se mi začnejo bolečine.

Ali ima še katera druga podobne "težave"?

Mirna noč in prijeten spanec vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.5.2009 23:17:28   
tinca84
Janci F jaz imam že tretji dan takšne bolečine kot opisuješ. Tak me boli spodaj, ščipa, se premika, da se včasih kar primem spodaj in globoko diham. Ampak to  traja ene pol ure, pol pa nekaj ur ne. Mislim da so to lažni popadki. Ja je res user posted image ko ne veš kak se bo začelouser posted image

Zdaj pa grem tud js spat, fajn spite user posted image in user posted image , user posted image pa k seb stisnite in mal pocartajte, ker bodo kmal prikrajšani...

Lahko noč

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?