Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 10:08:04
|
|
|
|
šivilja
|
Lsica - na žalost ne vem cene tetra plenic. Sem si ceno iz Babycentra zapomnila (iste planice), da bi primerjala, pa sem doma opazila, da mi jih je v Tosami pozabila računat, se pravi sem jih dobila zastonj. Če ti kaj pomaga: plačala sem 35€ kupila pa sem 6 paketov vložkov, 4 pakete tistih velikih vatirancev takoj za po porodu (po trije v paketu), dva zavitka vate, škatlo zložencev, gazo v roli (tega ne rabiš za dojenčka), palčke za ušesa, tetra robčke za umivanje, škatlo blazinic za dojenje, pa še tiste tera prlenice, ki jih niso računali. meni se ne zdi veliko. Mogoče se katera čudi zakaj tolk vložkov, ampak pomoje jih bo še premalo. ker sme imela obakrat čiščo po 6 tednov in je v trgovinah zelo težko dobit navadne vložke (ki niso plastični), ker če jih tako dolgo uporabljaš, si že čisto rit skuriš (oprostite izrazu). Enkrat sem še tasta pošiljala od štacune do štacune. HA, HA, pomoje je prvič v življenjeu kupoval vložke. Kar predstavljam si ga kako je stal pred policami in me po mobitelu klical domov keri so pravi, kljub temu da sem mu dala ovitek sabo. Za tiste ki jih muči zgaga - včarakj sem za hec brala eno staro knjigo o zdravilnih rastlinah in piše, da je korenčkov sok baje odličen proti kislini. En kozarec in pomaga. Verjetno sveže stisnjen, lahko bi se pa poskusilo tudi s kupljenim ali pa celo, da kar enostavno dobro zgrizeš en korenček. Ne znam povedat, če pomaga, ker trenutno hvalabogu teh težav nimam. Če se bojo pa pojavile, bom pa sigurno sprobala, korenje je itak dobro in zdravo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 10:15:58
|
|
|
|
katrinka
|
tudi jaz nameravam tosamo obiskat, je pa res bolje met več vložkov kot premalo, saj vse vemo, da tisto plastiko na riti niti pod razno ni fajn meti - sploh pa ne poleti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 10:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: larilu mi mamo pa tok lep sonček ja kje pa je ta sonček, mi na dolenskem mamo pa tako sivo da obup...sam za spat vreme je no sej se je tud tle skril zdele me je začel pa še neki zebst pa ni da ni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 11:02:44
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: larilu mi mamo pa tok lep sonček ja kje pa je ta sonček, mi na dolenskem mamo pa tako sivo da obup...sam za spat vreme je no sej se je tud tle skril zdele me je začel pa še neki zebst pa ni da ni vem kje je sonček, malce ga je kmal poneslo saj zjutri k sm šla na siht je blo lepo v lj, pridem pa sm na dolensko pa sivo...haha
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 12:50:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka .. pa skoz sm v sobi, da tašče ne vidim Si predstavljam kako je to ,ker sem bila na istem devet let nazaj s trebuščkom ,no dva meseca proti koncu pa sva šla na svoje...tko da zdej v drugo je veliko lepše,sam če nebi spet rihtal fleta ...ravnokar parketarji šli smrdi k pr norcih... Živa vse najboljše za rojstni dan... No tukaj pa ravnokar nekaj pomalem pada..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 12:51:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nastija Ojla videla sem, da manjkajo moji podatki: PDP moje je 15.06 , Je moja prva nosečnost, stara pa sem 20 let. LP k.tja še tuki čestitke za porodno zgodbo vreme dons je dež, tko da ne bomo nič vozičkali živa25 vse najboljše za rojstni dan... lepo praznuj... noge mej pa še mal skupi - da ne bo dons kakšnega presenečenja
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 15.5.2009 12:52:38 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 12:52:18
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes k.tja še tuki čestitke za porodno zgodbo vreme dons je dež, tko da ne bomo nič vozičkali Oooo... glej jo zgubljeno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 12:53:41
|
|
|
|
ana**
|
ŽIVA
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 12:53:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes k.tja še tuki čestitke za porodno zgodbo vreme dons je dež, tko da ne bomo nič vozičkali Oooo... glej jo zgubljeno nisem zgubljena... samo časa ni... gaja me polno zaposli... takrat k pa spi pa glih mal popravim po stanovanju, neki skuham al pa počekiram maile in rr...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 13:33:15
|
|
|
|
Lupinca
|
Ojli ljubljančanke se vam lahko pridružim? Sicer nisem original iz Lj, ampak živimo pa zdej tukaj vidim pa da je Murkica že pri vas, pa men ni nič povedala. hihi, hec
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 13:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Nastija Ojla videla sem, da manjkajo moji podatki: PDP moje je 15.06 , Je moja prva nosečnost, stara pa sem 20 let. LP k.tja še tuki čestitke za porodno zgodbo vreme dons je dež, tko da ne bomo nič vozičkali živa25 vse najboljše za rojstni dan... lepo praznuj... noge mej pa še mal skupi - da ne bo dons kakšnega presenečenja Hej hoj... Hvala za lepe želje... Blue kako se pa voziček obnese?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 14:06:32
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka .. pa skoz sm v sobi, da tašče ne vidim Si predstavljam kako je to ,ker sem bila na istem devet let nazaj s trebuščkom ,no dva meseca proti koncu pa sva šla na svoje...tko da zdej v drugo je veliko lepše,sam če nebi spet rihtal fleta ...ravnokar parketarji šli smrdi k pr norcih... veš, če se bo izšlo vse po načrtih bova tudi midva dva meseca prej na svojem - tako me razumes, da komi cakam lupinca - seveda si dobrodošla, napiši mi svoje podatke za seznam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 15:17:21
|
|
|
|
majana79
|
Ojla punce, evo mene, konec službe , tako da vas bom bolj redno brala in pisala. Glede na to kako grozno otekam, bom mogla kar več počivat kot sem misla... živa, vse najboljše! blue, lepo da se še oglasiš in da pokažeš tudi vašo princesko. Upam da bosta kdaj poleti prišle tudi v Tivoli vozičkat. katrinka, zelo si pridna, ker tako skrbiš za sezname. Pogrešam vim pa Lsico, se manj javljata. Aja, a ni vim na nekem dopustu ali nekaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 16:05:12
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Pogrešam vim pa Lsico, se manj javljata. Aja, a ni vim na nekem dopustu ali nekaj podobnega? vem, da je vim omenjala dopust, sam ne vem ce ze zdaj, se mi zdi da naslednji mesec, no ne vem no - loh se motim
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 16:29:10
|
|
|
|
Lupinca
|
hej hej no moji podatki za na seznamček so--> PDP: 6.11., št. : 2, št. :0 pregled: 26.5. in pa Ja prejšnja nosečnost se je zelo kmalu končala, tako da sem bila zdej pri tej nosečnosti kar nekaj časa v skrbeh, če bo vse ok. In za enkrat kaže vse super! Sem potrkala na les, da bo tako ostalo Je pikica kar močno pričakovana, sva se "matrala" (mi ni bilo hudega ) zanjo slabi 2 leti. Nič, zdej pa šibam kuhinjo pomit, potem pa na kak sprehod v tivoli.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 16:52:35
|
|
|
|
pikonina
|
najprej en lep pozdrav. živa vse najboljše . mene pa zanima če je katera mamica iz Rudnika da bi lahko kdaj skupaj vozičkale najine otročičke. sicer moja je še u trebuščku PDP mam pa 23.5 tko da bo kmalu. lp
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 17:20:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca Ojli ljubljančanke se vam lahko pridružim? Sicer nisem original iz Lj, ampak živimo pa zdej tukaj vidim pa da je Murkica že pri vas, pa men ni nič povedala. hihi, hec dobrodošla še z moje strani.. lepo da se nam še katera pridruži iskrene čestitke za ponovno upam da se vama tokrat izpolni želja in dobita to težko pričakovano princesko... sta za ime že kej zbirala?? živa25 voziček je super... sicer sem bla samo enkrat zunaj, pa še nisem sprobala našega pravega terena (klanci, makadan, gozdne poti,...), ampak nimam pripomb... majana končno konc službe... sem mislila da ne boš nikol dočakala ... itak da bom kej po tivoliju vozičkala... pikonina zdej ne vem z glave, pa ne zamert če sem te spregledala... ampak a si tud na seznamu pri majčicah?? sama sem majčica, pa se ne spomnim tvojega nicka
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 17:36:11
|
|
|
|
pikonina
|
blueeyes veš da ti nimam kaj za zamerit . ja sm pri majčicah samo nism kej velik pisala sm pa skoraj vedno vse brala k ste ble fuuull pridne pa ste tolk velik načvekale. ful luštna slikca iz sprehoda in zelo srčkana pupika v vozičku
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 18:44:30
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: katrinka .. pa skoz sm v sobi, da tašče ne vidim Si predstavljam kako je to ,ker sem bila na istem devet let nazaj s trebuščkom ,no dva meseca proti koncu pa sva šla na svoje...tko da zdej v drugo je veliko lepše,sam če nebi spet rihtal fleta ...ravnokar parketarji šli smrdi k pr norcih... veš, če se bo izšlo vse po načrtih bova tudi midva dva meseca prej na svojem - tako me razumes, da komi cakam Drži, pesti ,da vama čimprej rata...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 18:55:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikonina blueeyes veš da ti nimam kaj za zamerit . ja sm pri majčicah samo nism kej velik pisala sm pa skoraj vedno vse brala k ste ble fuuull pridne pa ste tolk velik načvekale. ful luštna slikca iz sprehoda in zelo srčkana pupika v vozičku ja kr velik nas je pri majčicah na saeznamu, samo čvekalo jih je pa bolj malo.. stalno ene iste... tko da sem te spregledala... sorči še enkrat... ja zdej je pa pol tvoj čas... se bliža navijam navijam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 18:59:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
sem dala neki mal slikc od Gaje v album
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 19:22:44
|
|
|
|
pikonina
|
ja se bliža zelo hitro.....me kr stisne učasih kako bo ko bo šlo zares. ja kok je cotkana tale vaša Gaja res pravi angelček mali .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 19:24:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikonina ja se bliža zelo hitro.....me kr stisne učasih kako bo ko bo šlo zares. ja kok je cotkana tale vaša Gaja res pravi angelček mali . no, angelček glih ni... je pravi mali nam pridno nagaja tko da ma tud pravo ime - Gaja nagaja
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.5.2009 19:27:55
|
|
|
|
pikonina
|
hehe sej mal pa more nagajat da veste da jo imate komi čakam da tudi jst dočakam najino sončico.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Cepljenje pri 1 letubusklcaKakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?Nobenih (
50%)
Vročino, tudi nad 38,5 (
7%)
Vročino do 38,5 (
7%)
Izpuščaj brez vročine (
4%)
Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (
9%)
Nismo še bili cepljeni (
23%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!