|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
15.5.2009 10:08:04   
šivilja
Lsica - na žalost ne vem cene tetra plenic. Sem si ceno iz Babycentra zapomnila (iste planice), da bi primerjala, pa sem doma opazila, da mi jih je v Tosami pozabila računat, se pravi sem jih dobila zastonj. Če ti kaj pomaga: plačala sem 35€ kupila pa sem 6 paketov vložkov, 4 pakete tistih velikih vatirancev takoj za po porodu (po trije v paketu), dva zavitka vate, škatlo zložencev, gazo v roli (tega ne rabiš za dojenčka), palčke za ušesa, tetra robčke za umivanje, škatlo blazinic za dojenje, pa še tiste tera prlenice, ki jih niso računali. meni se ne zdi veliko.
Mogoče se katera čudi zakaj tolk vložkov, ampak pomoje jih bo še premalo. ker sme imela obakrat čiščo po 6 tednov in je v trgovinah zelo težko dobit navadne vložke (ki niso plastični), ker če jih tako dolgo uporabljaš, si že čisto rit skuriš (oprostite izrazu). Enkrat sem še tasta pošiljala od štacune do štacune. HA, HA, pomoje je prvič v življenjeu kupoval vložke. Kar predstavljam si ga kako je stal pred policami in me po mobitelu klical domov keri so pravi, kljub temu da sem mu dala ovitek sabo.

Za tiste ki jih muči zgaga - včarakj sem za hec brala eno staro knjigo o zdravilnih rastlinah in piše, da je korenčkov sok baje odličen proti kislini. En kozarec in pomaga. Verjetno sveže stisnjen, lahko bi se pa poskusilo tudi s kupljenim ali pa celo, da kar enostavno dobro zgrizeš en korenček. Ne znam povedat, če pomaga, ker trenutno hvalabogu teh težav nimam. Če se bojo pa pojavile, bom pa sigurno sprobala, korenje je itak dobro in zdravo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
15.5.2009 10:15:58   
katrinka
tudi jaz nameravam tosamo obiskat, je pa res bolje met več vložkov kot premalo, saj vse vemo, da tisto plastiko na riti niti pod razno ni fajn meti - sploh pa ne poletiuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
15.5.2009 10:36:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu
mi mamo pa tok lep sončekuser posted image

ja kje pa je ta sonček, mi na dolenskem mamo pa tako sivo da obup...sam za spat vreme jeuser posted image

no sej se je tud tle skriluser posted image zdele me je začel pa še neki zebst pa ni da ni

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
15.5.2009 11:02:44   
katrinka

mi mamo pa tok lep sončekuser posted image

ja kje pa je ta sonček, mi na dolenskem mamo pa tako sivo da obup...sam za spat vreme jeuser posted image

no sej se je tud tle skriluser posted image zdele me je začel pa še neki zebst pa ni da ni

vem kje je sonček, malce ga je kmal poneslouser posted image saj zjutri k sm šla na siht je blo lepo v lj, pridem pa sm na dolensko pa sivo...hahauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
15.5.2009 11:14:07   
katrinka
                                                     Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image               ?           user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          0 user posted image            1  user posted image       18.05.2009 user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?           user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image         25.5.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1 user posted image            0 user posted image         5.5.2009    user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1 user posted image             0 user posted image                ?        user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image            1 user posted image        7.5.2009     user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image            0 user posted image         22.5.2009  user posted image
user posted image   knutek (36 let)                  27.6.2009          2 user posted image            1 user posted image        20.5.2009   user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image            0 user posted image         13.5.2009   user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image            1 user posted image         3.6.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image        28.5.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image            2 user posted image        27.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image            1 user posted image        19.5.2009  user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image            0 user posted image             ?            ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image              ?          user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        19.5.2009  user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image            1 user posted image             ?           user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image            1 user posted image       26.5.2009  user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          ? user posted image             ? user posted image              ?          user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image       25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1 user posted image             0 user posted image       8.5.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        25.5.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image            1 user posted image             ?           ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image            2 user posted image        3.6.2009   user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image            0 user posted image        6.5.2009   user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image            1 user posted image        12.5.2009  user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image             0 user posted image        22.5.2009 user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image             0 user posted image              ?          ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image              0 user posted image       15.6.2009  user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image         5.5.2009   ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image              1 user posted image        3.6.2009    ?
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image             ?         user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image              0 user posted image       29.5.2009 user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009         2 user posted image               0user posted image        12.5.2009 user posted image
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       8 

user posted image     12

user posted image     10

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009           user posted image             Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009           user posted image             Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009           user posted image             Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009             user posted image             Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009           user posted image             Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009           user posted image            Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009          user posted image             Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009            user posted image              Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009           user posted image              Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009           user posted image               Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009           user posted image              Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009          user posted image              Urban            52 cm         3530 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
15.5.2009 12:50:41   
bjondi

.. pa skoz sm v sobi, da tašče ne vidimuser posted image

Si predstavljam kako je to ,ker sem bila na istem devet let nazaj s trebuščkom ,no dva meseca proti koncu pa sva šla na svoje...tko da zdej v drugo je veliko lepše,sam če nebi spet rihtal fleta user posted image ...ravnokar parketarji šli smrdi k pr norcih...

Živa vse najboljše za rojstni dan...user posted image

No tukaj pa ravnokar nekaj pomalem pada..

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
15.5.2009 12:51:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nastija

Ojla videla sem, da manjkajo moji podatki:

PDP moje user posted image  je 15.06 user posted image , Je moja prva nosečnost, stara pa sem 20 let.

LP

user posted image user posted image user posted image

k.tja še tuki čestitke za porodno zgodbo

vreme dons je dež, tko da ne bomo nič vozičkali user posted image

user posted image

živa25 vse najboljše za rojstni dan... lepo praznuj... noge mej pa še mal skupi - da ne bo dons kakšnega presenečenja user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 15.5.2009 12:52:38 >

(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
15.5.2009 12:52:18   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Oooo... glej jo zgubljeno user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
15.5.2009 12:53:41   
ana**
ŽIVA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
15.5.2009 12:53:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Oooo... glej jo zgubljeno user posted image user posted image

nisem zgubljena... samo časa ni... gaja me polno zaposli... takrat k pa spi pa glih mal popravim po stanovanju, neki skuham al pa počekiram maile in rr...

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
15.5.2009 13:33:15   
Lupinca
Ojli ljubljančankeuser posted image se vam lahko pridružim? Sicer nisem original iz Lj, ampak živimo pa zdej tukajuser posted image
vidim pa da je Murkica že pri vas, pa men ni nič povedala. hihi, hec

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
15.5.2009 13:38:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nastija

Ojla videla sem, da manjkajo moji podatki:

PDP moje user posted image  je 15.06 user posted image , Je moja prva nosečnost, stara pa sem 20 let.

LP

user posted image

živa25 vse najboljše za rojstni dan... lepo praznuj... noge mej pa še mal skupi - da ne bo dons kakšnega presenečenja user posted image

Hej hoj... Hvala za lepe želje...

Blue kako se pa voziček obnese? user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
15.5.2009 14:06:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Si predstavljam kako je to ,ker sem bila na istem devet let nazaj s trebuščkom ,no dva meseca proti koncu pa sva šla na svoje...tko da zdej v drugo je veliko lepše,sam če nebi spet rihtal fleta user posted image ...ravnokar parketarji šli smrdi k pr norcih...

veš, če se bo izšlo vse po načrtih bova tudi midva dva meseca prej na svojem - tako me razumes, da komi cakamuser posted image

lupinca - seveda si dobrodošla, napiši mi svoje podatke za seznamuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
15.5.2009 15:17:21   
majana79
Ojla punce, evo mene, konec službe user posted image , tako da vas bom bolj redno brala in pisala. Glede na to kako grozno otekam, bom mogla kar več počivat kot sem misla...

živa, vse najboljše! user posted image

blue, lepo da se še oglasiš in da pokažeš tudi vašo princesko. Upam da bosta kdaj poleti prišle tudi v Tivoli vozičkat. user posted image

katrinka, zelo si pridna, ker tako skrbiš za sezname.

Pogrešam vim pa Lsico, se manj javljata. Aja, a ni vim na nekem dopustu ali nekaj podobnega?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
15.5.2009 16:05:12   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Pogrešam vim pa Lsico, se manj javljata. Aja, a ni vim na nekem dopustu ali nekaj podobnega?

vem, da je vim omenjala dopust, sam ne vem ce ze zdaj, se mi zdi da naslednji mesec, no ne vem no - loh se motimuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
15.5.2009 16:29:10   
Lupinca
hej hejuser posted image
no moji podatki za na seznamček so--> PDP: 6.11., št.user posted image : 2, št.user posted image :0 pregled: 26.5. in pa user posted image  user posted image

Ja prejšnja nosečnost se je zelo kmalu končala, tako da sem bila zdej pri tej nosečnosti kar nekaj časa v skrbeh, če bo vse ok. In za enkrat kaže vse super! user posted image Sem potrkala na les, da bo tako ostalouser posted image Je pikica kar močno pričakovana, sva se "matrala" (mi ni bilo hudegauser posted image ) zanjo slabi 2 leti.

Nič, zdej pa šibam kuhinjo pomit, potem pa na kak sprehod v tivoli.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
15.5.2009 16:52:35   
pikonina
najprej en lep pozdrav. živa vse najboljšeuser posted image . mene pa zanima če je katera mamica iz Rudnika da bi lahko kdaj skupaj vozičkale najine otročičke. sicer moja je še u trebuščku PDP mam pa 23.5 tko da bo kmalu. lp

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
15.5.2009 17:20:07   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Ojli ljubljančankeuser posted image se vam lahko pridružim? Sicer nisem original iz Lj, ampak živimo pa zdej tukajuser posted image
vidim pa da je Murkica že pri vas, pa men ni nič povedala. hihi, hec

dobrodošla še z moje strani.. lepo da se nam še katera pridruži user posted image  user posted image  iskrene čestitke za ponovno user posted image  upam da se vama tokrat izpolni želja in dobita to težko pričakovano princesko... sta za ime že kej zbirala??

živa25 voziček je super... sicer sem bla samo enkrat zunaj, pa še nisem sprobala našega pravega terena (klanci, makadan, gozdne poti,...), ampak nimam pripomb...

majana končno konc službe... sem mislila da ne boš nikol dočakala user posted image  ... itak da bom kej po tivoliju vozičkala...

pikonina zdej ne vem z glave, pa ne zamert če sem te spregledala... ampak a si tud na seznamu pri majčicah?? sama sem majčica, pa se ne spomnim tvojega nicka

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
15.5.2009 17:36:11   
pikonina
blueeyes veš da ti nimam kaj za zamerituser posted image . ja sm pri majčicah samo nism kej velik pisala sm pa skoraj vedno vse brala k ste ble fuuull pridne pa ste tolk velik načvekale. ful luštna slikca iz sprehoda in zelo srčkana pupika v vozičku user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
15.5.2009 18:44:30   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

veš, če se bo izšlo vse po načrtih bova tudi midva dva meseca prej na svojem - tako me razumes, da komi cakamuser posted image

Drži, pesti ,da vama čimprej rata...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
15.5.2009 18:55:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pikonina

blueeyes veš da ti nimam kaj za zamerituser posted image . ja sm pri majčicah samo nism kej velik pisala sm pa skoraj vedno vse brala k ste ble fuuull pridne pa ste tolk velik načvekale. ful luštna slikca iz sprehoda in zelo srčkana pupika v vozičku user posted image

ja kr velik nas je pri majčicah na saeznamu, samo čvekalo jih je pa bolj malo.. stalno ene iste... tko da sem te spregledala... sorči še enkrat... ja zdej je pa pol tvoj čas... se bliža user posted image  user posted image  user posted image  navijam navijam

(odgovor članu pikonina)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
15.5.2009 18:59:32   
Blueeyes
sem dala neki mal slikc od Gaje v album user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
15.5.2009 19:22:44   
pikonina
ja se bliža zelo hitro.....me kr stisne učasih kako bo ko bo šlo zares. ja kok je cotkana tale vaša Gaja res pravi angelček mali user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
15.5.2009 19:24:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pikonina

ja se bliža zelo hitro.....me kr stisne učasih kako bo ko bo šlo zares. ja kok je cotkana tale vaša Gaja res pravi angelček mali user posted image .

no, angelček glih ni... je pravi mali user posted image  nam pridno nagaja user posted image  user posted image  user posted image  tko da ma tud pravo ime - Gaja nagaja user posted image user posted image

(odgovor članu pikonina)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
15.5.2009 19:27:55   
pikonina
hehe sej mal pa more nagajat da veste da jo imate user posted image  komi čakam da tudi jst dočakam najino sončico.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!