|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
14.5.2009 15:17:02   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Ojla

PUPSIKA, hahhaha zapestnice so nore ja.. no ne boste verjele kam smo se odpeljali... V šiško v mercator. Seveda kupila sem si kopalke.. pa tamali tud.. Pol pa še uhančke in zapestnico.

Čisto tanko zapestnico, ekr sem tko suha in obleka je že taka. Bom dala slike v album.

PIKIPOK, od kje me pa poznaš??? :)

MIŽEK... OD LR imaš obleko a ne?? Tako kot jaz... Samo ta mi ni pasala, sem jo pomerla, je bila preveč taka zame.. kaj pa vem.. drugače si pa fajn.

No sliki sta v albumu.. mal bolj slabo se vidi, ampak to je to. enostavno k obleki, da ni preveč prazno.

Sposodila sem si jo v MB, ne vem točno katera firma je,...Mi je pa bila že takoj ko sem jo videla, brez da sem jo pomerila, ful všečuser posted image

Ery tako to je, imamo različne okuseuser posted image . Saj tako je prav user posted image .
Meni je res fenomenalna.

Imate, pa mogoče prav, da brez ovratnika potem ni več to, to

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
14.5.2009 19:14:45   
ery
Mižek, ja sej v MB imajo tudi to firmo, mi je kolegica rekla. Ne, obleka tvoja mi je huuudaaaa, ampak meni ni ta pasala. Drugače bi to imela... skoraj gotovo.

No drugače sem pa še zdele kupila podvezico v Lisci... modrca pa ne naaajdeeem, Znorela bom. Maturantke so vse pokuple..

Rabim pa takega, da gre za vrat.. pa po možnosti silikon tudi zadaj .. a je to kje možno dobit???

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
14.5.2009 19:58:14   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Mižek, ja sej v MB imajo tudi to firmo, mi je kolegica rekla. Ne, obleka tvoja mi je huuudaaaa, ampak meni ni ta pasala. Drugače bi to imela... skoraj gotovo.

No drugače sem pa še zdele kupila podvezico v Lisci... modrca pa ne naaajdeeem, Znorela bom. Maturantke so vse pokuple..

Rabim pa takega, da gre za vrat.. pa po možnosti silikon tudi zadaj .. a je to kje možno dobit???

jaz sem danes tudi v lisci gledala korzet, pa je kar draga ta stvar, si nisem mislila

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
14.5.2009 20:27:07   
incabinca
jaz bom pa vse te stvari kupila kar v modartu, res je, da zna bit kak euro dražje, ampak bom vsaj točno vidl kaj najbolj pod obleko paše oz. stoji

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
14.5.2009 20:28:46   
ery
incabinca, kok pa so modrčki v MA? sej nogavice bom js tud tam...

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
14.5.2009 20:39:41   
suzy85
punce, eno vprašanje mam za vas. s user posted image se poročiva naslednje leto in se mi ob prebiranju vaših postov pojavi cel kup vprašanj in novih idej user posted image
zanima me, kako imate planiran vajin prvi ples? ob polnoči ali prej? kaj pa potem - boste plesali s starši? nevesta z očetom in ženin z mamo? pri meni se pojavi problem, ker sta starša ločena in ne vema, kako jih skombinirati user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
14.5.2009 21:14:17   
Pupsika
Suzy85,
Najin prvi ples bo verjetno ko pridemo v gostilno...Ob polnoči je ponavadi že drugi ples.

Glede tega kdo bo s kom plesal se pa ne sekiraj.
Tudi najina starša sta oba ločena in mi smo se z bendom zmenil, da bodo vse povabil na plesišče in plesal bodo tisti, ki to želijo in s komrkoli si želijo.
Jst ne maram delat nečasa samo zato, ker se sposodi, zato , ker naj bi se tko počelo...če ti nekaj ne paše, če imaš zaradi tega težave ali probleme, si narediš tako kot si želiš in da sebi in drugim olajšaš.
Meni je važno, da se imamo vsi super, ne pa da delamo nekaj samo zato, ker je to tradicija.
Naredite si svojo tradicijouser posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
14.5.2009 21:43:18   
incabinca
ery- v bistvu nimam pojma, kaka je cena....
suzy - prvi ples (ki pri nama v bistvu skor ne bo ples, sva neki drugačnega pripravila, ker nisva najbolj navdušena in talentirana plesalca) bo bolj na začetku, se moramo še z animatororjem oz dj.jem zment, pa tudi polnoči pri nas dejansko ne bo najbrž ob polnoči ampak malo prej, ker se sama ohcet začne že okol 4 popoldan.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
14.5.2009 22:47:12   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

soraia, kul, vsak ima svoj pogled aneuser posted image .
Jst brez naramnic ne morem imet, ker mi prveč oprsje dol potiska..sem pač joškarcauser posted image ...mi je pa  z naramnicami fuuul lepšeuser posted image

mižek, kok si luškanauser posted image , pa fuul lepa vabilauser posted image

Ja, in bodi vesela, da je tako! je pa res prav, da imaš tako kot se boljše počutiš. Ker potem res lahko žariš v vsej svoji lepoti.

Jaz sem imela pa danes probo, joj kolk bom lepa, no in ker bom imela bel bolero, sem se odločla tudi za bele čevlje, tako da sem danes tudi malo šopingirala. In sem res ful vesela, ker lepo paše bolero in obleka.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
14.5.2009 22:49:28   
soraia
ery lep nakit si izbrala.

Jaz sem ga tudi danes v Ng gledala, je ena nova trgovina v Qulandiji, in je bižoterija s kristali svarowski, ful lepi, vseh barv, in bom verjetno kar atm vzela, drugi teden, ko si grem po obleko.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
14.5.2009 23:08:13   
memole
Čer!

No same lepe neveste bomo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim dobrodošle in lepe priprave še naprej!

Pri nama ne bo plesa z starši ker moj z svojo mamo ne more plesat saj je tudi na poroki ne bo tko da bova odplesala svoj ples potem pa kdor bo želel plesat bo bom pa jaz odplesala kakšen ples z mojim očetom sam pač tisti del plesa s starši ga ne bo!Upam da razumete kaj hočem povedat!user posted image

Joj jaz si tudi morem modrc kupit to bo še beljenja glave!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
14.5.2009 23:22:56   
soraia
memole no imaš še nekaj časa, da dobiš modrček, ma vseeno ne čakat do zadnjega, ker kmalu te čaka že proba obleke.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
14.5.2009 23:54:55   
memole
Ja bo treba kaj kmalu ker čas hitro beži!user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.5.2009 8:24:34   
ery
Jutro...

Meni se že sanja o modrcih..Pa e moreš verjet no.. kar ne dobim ga...

A ima katera še majhne prsi?? In kam boste šle pogledat? Lisca, palmers, Emporium??

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.5.2009 8:48:52   
pikipok
Jaz sem si ga že kupila, pa je bil 40e, pa se mi skoz bol zdi,da ni nič posebnega, ne vem če ga nebi šla zamenjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.5.2009 9:17:05   
total
Ojla nevestice,danes je pa petek in končno je pred vrati vikend,pa še podaljšan bom mela....wiii.....user posted image
Izkoristila bova in raznašala vabila,punce prihajam v vaš konec v Lj....user posted image

Dobrodošle vse nove...in lepe priprave želim.

Mižek lepa oblekica je od LR kolekcija a ne? Jaz sem tut njihovo eno probala in mi je bla tut svetovna.

Ery za moderc pejt pogledat v Lisco in Palmersa,čeprav meni v Lisci ni bil noben všeč,sm jih mela doma ful za probat pa mi ni noben odg.,tako da grem v Palmersa pogledat....

Iyra javi se kaj,nucam te...kaj rabiš tist??

Punce men je pa ta glavna ko, vodi moj protokol na poroki oz. animatorka vsega javila,da lahko pridem pogledat  v začetku junija pripravljajo Lotosovo poroko,kako vse zgleda,dekoracija,postavitev miz,okrasitev zunaj na prostem....da dobim mal predstave in sama še kaj dodam..super a ne??

uživajte.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu pikipok)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
15.5.2009 9:41:27   
Pupsika
Aaaaaaaaaaaa jutri pa dekliščinauser posted image user posted image user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!

Sva šla včeraj nabavit pijačo, jst za dekliščino moj pa za fantovščono, pa za papcat.
Imele bomo grisine ovite s pršutom, melono, jagode, vinček, teranov liker, pa nekaj sladkega...uglavnem dobr bouser posted image user posted image .

Jst sem moderček kupila v Emporiumu in sem ful zadovoljnauser posted image

Eno vprašanje...a se katera po Lj vozi s taxijem? Kater je kej najbolj cenovno ugoden?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
15.5.2009 11:19:43   
Pupsika
Sem si ravnokar kupila Mojo poroko revijo...Ma sej vem, da imava že vse porihtan, sem nisem mogla mim, bi bil greh:))

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
15.5.2009 12:24:39   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Sem si ravnokar kupila Mojo poroko revijo...Ma sej vem, da imava že vse porihtan, sem nisem mogla mim, bi bil greh:))

ja, ja zdej si mi pa lušte nardila, tudi mene matra, da bi jo nabavila. Lahko dobim še kakšno idejo tik pred zdajci.

Jaz sem pa od frizerke, in bom imela lepo frizurco, na vrhu glave spete, ostalo pa spuščeno in kodrčke (slikice pa žal nimam).

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.5.2009 12:28:19   
soraia
IZVIRNO SPOROČILO: pikipok

Jaz sem si ga že kupila, pa je bil 40e, pa se mi skoz bol zdi,da ni nič posebnega, ne vem če ga nebi šla zamenjatuser posted image user posted image user posted image

pikipok če te ne prepriča, pojdi pogledat in če dobiš kaj, kar ti je bolj všeč, ti lepše stoji zamenjaj.

total, joj lotusova poroka, ma to mora bit zakon. Bo pomoje ful lepo za videt, pa ko greš pogledat, tudi malo poslikaj.

ery mogoče je najbolje, da greš do emporiuma, ker je tam več firm in več izbire, pa mogoče najdeš pravega, kar vzemi si čas zato.

pupiska, kje pa boš imela dekliščino. Joj, se mi že sline cedijo od vseh dobrot, uživajte, čvekajte,...in res ti želim lepo, lepo dekliščino.

(odgovor članu pikipok)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.5.2009 12:38:01   
Pupsika
Soraia, le kako si pozabla na slikco, madoncauser posted image user posted image .
Verjamem pa, da boš zelo lepauser posted image

Dekliščina se začne ob 18.30 pri meni, ob 22h imamo rezervirane mize v Joe Penjasu( mehiški lokal v Lj), tam sem se zmenila za welcome drink in bomo pile jagodne Margerite mmmmm, je rekel kelnar da so hudo hudo dobreuser posted image .

Pa čipsek in omakce nam bodo pripravili...uglavnem dobr bouser posted image

Hvala soraiauser posted image .

Kdaj imatepa ostel punce dekliščine?

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 15.5.2009 12:40:27 >

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.5.2009 13:49:58   
memole
Ejla!

No zadnjič sem rekla da sem imela samo ene sanje glede poroke tokrat sem imela še ene in sicer naprsni niso bili končani manjkale so priponke gor da si svatje lahko pripnejo in smo to na soboto šivale gor v glavnem katastrofa!
Kaj ga delajo skrbi in živčki in vse skup!user posted image user posted image user posted image

Jaz za modrc ne vem kam bom šla pogledat najprej vrjetno tu pri nas na tržnici ki je ena trgovina mislim da od lisce ne hodim nikoli tja še manj pa v lisco tko da ne vem upam pa da kej najdem no!

Najina dekliščina in fantovščina bo skupaj, še to naju je kolega priča od mojega prepričal da naredimo en piknik drugače ne bi imeli tega in bo 13 junija se mi zdi!Upam sam da ne bo kakega sranja ki meni ni do tega da delam kakšne naloge in pijem in vso to sranje!
Pa brez zamere me ne moti če kdo drugi ima sam meni ni do tega!

Ostale ki pa imaste pa uživajte pa kakšno sliko pokažte!user posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.5.2009 14:20:30   
Pupsika
Memole, sej kdo pa pravi da se na dekliščinah samo na smrt napije in počne neumnosti??
Če imaš prave prijatelje, verjetno vedo kaj je prav in kaj ne.

Ve imate tko čudno al pa mam jst čudno predstavo o dekliščiniuser posted image ...jst sem že zadnjič pisala, da mi je to en fajn žur z vsemi mojimi babami, ker se bolj malo vidimo, glede na tempo življenja in tole je prav hrana za dušo.
In moja dekliščina bo prav to...hec, zabava, žesnke na kupu, meni je to superuser posted image
Imam pa same take prijateljice, ki me poznajo in smo se že na začetku zmenile brez kakšnihh nalog, ki vsebujejo pretirano pjanščino in poniževanje...

Pa sej kot pravm, če imaš prave prijatelje točno vejo kako in kaj.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.5.2009 14:49:13   
mižek
hej,

vidim da teče debata o dekliščini, jaz  še nisem kaj dosti razmišljala o tem, ampak mislim da je nebom imela, moj verjetno ja, ker bodo kolegi gnjavili, ampak upam da boi vse v mejah normale, glede alkohola mislim,
tako da, nimam pa nič proti temuuser posted image

Jaz je nebom imela malo zaradi tega, ker še imama user posted image  na prsah in ga ne morem nikakor odvatit, še spi ne celo noč, moja priča ima tudi punčko ki je komaj dva meseca stara in niti ne vem kako bo takrat, če še bo zizala, ali ne, najboljša prijateljica nažalost nebo mogla prit, ker bo julija postala mamica, konec septembra, pa gre v ameriko z svojim možekom, saj je v službi dobil možnost nabiranja novih izkušenj, tako da, potem pa sem že skoraj pri koncu, no daj mojo sestro, pa od brata punco bi tudi povabila, ampak kot pravim okoliščine ne dopuščajouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.5.2009 14:53:47   
memole
No sej nisem tega rekla sam meni ni do tega ,z osebami ki bojo na pikniku se vidimo vsak vikend in pa tudi na poroki bojo!
No sej dekliščina je vrjetno drugačna od fantovščine!
No pa sej je vseeno jaz sem tak tip in mi ni do tega pa tudi žura se mi ne ne vem kako sem se v srednji dovolj nažurala!user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?