Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 8:16:39
|
|
|
|
Pomarancica
|
Pozdravljene! Da se še jaz malo javim. Naš Oskar je priden. Se pridno dojiva. Se mi pa zdi, da se včasih malo preveč napapca, potem pa ga v želodčku tišči. Potem ga dam pa ležat na trebuh in se ful umiri. A še keri rad spi na trebuščku? A je to kaj narobe? Vprašanje: Koliko vaši malčki spijo podnevi? Vprašanje: Za tiste, ki polno dojite... Koliko časa traja eno hranjenje? Pri nama traja cel ritual eno urco in pol do dve urci... In sicer gre tako, da najprej je iz ene joške, nato se previjeva in nato še malo iz druge.... Lep dan in uživajte v lepem vremenu
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 8:54:54
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja no vsaj nismo mi najdrazji pol jaz sem iz nemskih lekarn ze narocala. ce bom slisala, da gre kdo v at lahko prosim za nakup.. sam ne vem, ce bo kdo sel kmalu. Ne, ne ... se opravičujem ... nisem gledala gramaže. Zdaj sem poklicala v lekarno v Italijo in so mi povedali, da je 800 g 9,72€. Pr nas je v naši lekarni 400g 9,01 oz. najcenejši v Sanolaborju 8,32 prav tako 400g Slovenija je res najdražja
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 8:58:01
|
|
|
|
Pomarancica
|
No pa ker že sprašujem... imam še eno vprašanje... Pri nas je tako, d azaspi z dudo in ko mu ven pade se začne dreč in hlasta za njo. To je zelo moteče ponoči, ker lahko celo noč dežuram zraven in mu dajem dudo... A se vam tudi to dogaja? Čau
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:05:04
|
|
|
|
Miška2006
|
Pomarancica, to so žal stranski učinki dude poleg tega, da se dlesni in zobje kvarijo.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:10:02
|
|
|
|
Pomarancica
|
Se zavedam posledic in zato tudi vas sprašujem... Rada bi kak nasvet, kako ga odvadit od dude oz. kaj narediti če ima tako močan sesalni refleks?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:13:03
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja no vsaj nismo mi najdrazji pol jaz sem iz nemskih lekarn ze narocala. ce bom slisala, da gre kdo v at lahko prosim za nakup.. sam ne vem, ce bo kdo sel kmalu. Ne, ne ... se opravičujem ... nisem gledala gramaže. Zdaj sem poklicala v lekarno v Italijo in so mi povedali, da je 800 g 9,72€. Pr nas je v naši lekarni 400g 9,01 oz. najcenejši v Sanolaborju 8,32 prav tako 400g Slovenija je res najdražja jap .. no vsaj blizu imas cenejso robo pomarancica - pri nas to traja par minut pri prvi pa je bila 1,5hr
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:22:54
|
|
|
|
L & L
|
NenaLena evo mal pozno pa vseen, vedno so mi rezal na istem mestu in ni nevem kakšne spremebe od prvega reza, kar se pa nosečnosti tiče je pa takole, v drugi nosečnosti nas je malo skrbelo kako bo ker sem tako zgodaj zanosila pa ni blo panike, v tretje je blo pa itak vse ok kar se maternice tiče in mi je tut dr. po operaciji povedal da je maternica odlično ohranjena kot da ne bi blo nič, skratka pri meni je vse ok je pa odvisno od ženske do ženske. Punce jaz pa ugotavljam da mi zvečer primankuje mleka in mu moram dodat, spije kar 60-70ml. Zgleda da mi čez dan tolk spije al pa sem zvečer že utrujena pa se mi mleko ne dela. Po moje ne vem? Aja mi smo pa dones 1 mesec stari Zdaj vas pa malo še preberem pol pa greva ven jeee. lp
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:28:39
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro punce Kako smo...ufff jst sem danes kr spočita naš Nikec pridno pančka...se hranimo na dobre 3 ure tako da ni problema, tudi krčov to noč ni bilo...sem mu dala kapljice zvečer pred podojom. Danes bomo šli malo ven, upam da ne bo dežek ... m..tina- vse najboljše za rojstni dan pa veliko cartanja, lubčkanja in objemanja s svojim sončkom pomarančica-mi se polno dojimo in naš Nik podnevi spije od 90-do 110...je rekla patronažna, da je to super ...dojimo pa se od 20 min do pol ure...razen zjutraj ko se v postelji mal cartamo na moji zizi . Kar se dude tiče se je mi izogibamo zaenkrat, tako da ti ne bi znala svetovat VPRAŠANJE-naš Nik ma malo gnojno učko....s čim mu jo sperem??? Imate kakšen pameten nsvet, a je bolje da ne gremo ven zaradi učke? mazanje šivov po CR- jst jih zaenkrat še ne, ko pa bo 14 dni po tem ko so mi jih ven pobrali sem iz lekarne dobila kremo in bom s tisto masirala zatrdlino, da čimprej mine...tako so mi svetovali. slončkanje-ufff jst bi že..pa še nisem sposobna , no se pa stiskamo....ni ga lepšega v objemu dragega ko gledava najinga sončka kako sladko pančka . Tako pa sem vas malo pozdravila zdej pa se grem še mal v posteljo stisnat k svojima fantoma .
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:31:04
|
|
|
|
brigita23
|
L&L-poskusi spiti eno brezalkoholno pivo na dan pa zjutraj in zvečer po eno skodelico hippo čaja za dojenje MAMA ....
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:36:15
|
|
|
|
Miška2006
|
Pomarančica, škoda da si ga navadila na dodo. Jst ti žal ne znam svetovati kako ga odvaditi. Tudi pri taprvemu nisem dajala dude in na srečo sem se prav odločila, ker so bili 1.5. pri nas eni s tamalim, ki je 4 leta cuzal dudo. Da ti ne povem kakšne zobe ima . Spredaj (zgoraj in spodaj) sploh NIMA zob . Tisti pa, ki so pokukali ven so pa ukrivljeni. In to vse zaradi dude. Upam, da ti bo katera pomagala, ki je imela podobne težave. Oprosti, če sem se jst oglasila, ker nimam izkušenj s tem, a resnično in upravičeno nisem pristaš dude. To je za otroka le momentalno zadovoljstvo, ki se prevesi v hude težave.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:37:53
|
|
|
|
Miška2006
|
Živjo Brigitka, poskušaj mu pokapati malo tvojega mlekca not v uček. Drgač pa z vato pokapano s fiziološko in obriši iz zunanjega proti notranjemu delo očka.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:39:26
|
|
|
|
Miška2006
|
m.tina, isrkene čestitke za tvoj praznik
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:44:18
|
|
|
|
L & L
|
m.tina vse naj naj Laski tudi pri nas odpadajo. Zdej pa grem čau
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 9:46:29
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 L&L-poskusi spiti eno brezalkoholno pivo na dan pa zjutraj in zvečer po eno skodelico hippo čaja za dojenje MAMA .... al pa kar alkoholno pri meni radler rules
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 10:09:16
|
|
|
|
Pat74
|
m.rtina vse najboljše Pa še ena slikica našega Andreja: http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/rimg6204.jpg Ma jest sem bolj lesena za tele slikice, upam, da vam rata pogledat in pripopat na seznam.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 10:27:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Živjo Brigitka, poskušaj mu pokapati malo tvojega mlekca not v uček. Drgač pa z vato pokapano s fiziološko in obriši iz zunanjega proti notranjemu delo očka. o hvala miška...sem že čula za tole z mlekcom, pa sem mislila da je spet kaka stara šala ...no pa vidim da je res. Bom poskusila . Ja kar se dude tiče pa imaš prav. Jst tudi nisem pristaš, pa še dojko začne potem narobe sesat ko se na dudo navadi ...pri nas ni dude, no pa upam da tudi palca ne bo ...jst sem ga cuzala namreč in je ni bilo žavbe ki bi mi pomagala...zdej pa mam kljub aparatu ukrivljene zobe .
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 10:28:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 L&L-poskusi spiti eno brezalkoholno pivo na dan pa zjutraj in zvečer po eno skodelico hippo čaja za dojenje MAMA .... al pa kar alkoholno pri meni radler rules mmmmmm bi jst tudi...al pa kakega banditosa ice...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 10:29:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 m.rtina vse najboljše Pa še ena slikica našega Andreja: http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/rimg6204.jpg Ma jest sem bolj lesena za tele slikice, upam, da vam rata pogledat in pripopat na seznam. pravi sonček
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 11:25:42
|
|
|
|
Nalini
|
oj mi smo pa danes stari 7. tednov ... jooooooooooj kak hitro čas beži ... duda mi jo imamo za uspavanje .... si pa ne predstavljam, da je ne bi imel, ker ima tak močan sesalni refleks - je začel cuzat palec, ko ni imel dude ... jo pa res poskušam čimmanj dajat našemu mulčku .... čeprav pa ima dudo nimava pri dojenju nobenih težav .... pa se polno dojiva.... pravijo pa tudi, da je boljše, da cuza dudo kot pa palec ..... tudi pri pediatrinji sva dobila tak odgovor .... tudi jaz sem imela dudo in nimam nobenih posledic na zobeh ..... ... zgleda, da ni samo od tega odvisno ....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 11:45:14
|
|
|
|
sonček85
|
m...tina.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 11:45:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica No pa ker že sprašujem... imam še eno vprašanje... Pri nas je tako, d azaspi z dudo in ko mu ven pade se začne dreč in hlasta za njo. To je zelo moteče ponoči, ker lahko celo noč dežuram zraven in mu dajem dudo... A se vam tudi to dogaja? Čau jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tudi nam jaz mu kake trikrat popravim potem je pa tko noče več in zaspi
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 11:45:52
|
|
|
|
sonček85
|
angelito.kako je lepa vito po moje te slike zbrišejo al pa ne vem,videt se jih ne da na shrani.si ,lahko jih pa spet naložiš pa potem k daš izhod jih ni več. pomarančica.moj rad leži na hrbtu pa glavico na stran da.Saj ti si misla na njegov strbušček al na svoj ,da zaspi na tvojem po hranjenju? spanje podnevi:naš se naje bedi kako uro dve ,zaspi pol je pa že tok okol spet ura za dojenje in ja čez dan spi bolj malo azen če gremo na sprehod tam pa spi k top in še pol kako 1-2hk pridemo not. dojenje:15-+20minut samo na 1 zizo.Vmes podreva kupček in potem nadaljujeva. L&L:čestitke za 1 m brigita.učka :najprej mu jo lepo kr s prevreto vodo umij nato pa mu kapni 1-2 kapljici mleka svojega iz prsi in pusti da se steče v učko,našmu je pomagalo sedaj po dolgem času.Samo boš pa to morala večrat ponovit da bo učinek ,jaz sem prvič samo 1x dala pa ni bilo nič ,potem kasneje pa skoraj na vsak obrok in je 80% bolje pat.kako je cartkan
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 12:34:32
|
|
|
|
L & L
|
No midva sva iz sprehoda in trgovine nabavla sem pivo juhu, brezalkoholno . Bomo vidli če bo kaj nucal. Duda mah jest sem pa full za dudo, pa sta jo mela tavelkedva ob pa ni blo nobenih problemou ne z zobmi ne z prekinjanjem. Orson jo pa rabi samo da se malo pomiri pa za pocrklat ni panike. Pat lušten fantič Vsi so eni lepi sončki vsak posebej LP
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 12:35:28
|
|
|
|
klavdyk
|
m..tina vse naj naj
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 15.5.2009 13:01:48
|
|
|
|
detelja
|
m.tina vse najboljše za tvoj rojstni dan
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?